Oferta noastra include Switch-uri POE, Switch-uri Cisco port Gigabit, Switch-uri Cisco POE port, Switch-uri Cisco Catalyst 16 port, Switch-uri Cisco Layer 2 si Switch-uri Cisco Layer 3 cu 24 si 48-port-uri.
Switch-urile, routerele și acces point-urile wireless sunt elementele de bază esențiale ale rețelei. Prin intermediul acestora, dispozitivele conectate la rețeaua dvs. pot comunica între ele și cu alte rețele, cum ar fi Internetul. Switch-urile, routerele și acces point-urile wireless îndeplinesc funcții foarte diferite într-o rețea.
Switch-urile sunt fundamentul majorității rețelelor de afaceri. Un comutator acționează ca un controler, conectând computere, imprimante și servere la o rețea dintr-o clădire sau un campus.
Switch-urile permit dispozitivelor din rețeaua dvs. să comunice între ele, precum și cu alte rețele, creând o rețea de resurse partajate. Prin partajarea informațiilor și alocarea de resurse, switch-urile economisesc bani și cresc productivitatea.
Există două tipuri de bază de switch-uri din care să alegeți ca parte a elementelor de bază ale rețelei: on-premises si cloud-managed.
Un switch managed la nivel local vă permite să configurați și să monitorizați rețeaua LAN, oferindu-vă un control mai strict asupra traficului de rețea.
Ai o echipă IT mică?
Un switch cloud-managed vă poate simplifica gestionarea rețelei. Obțineți o interfață de utilizator simplă, o gestionare completă a mai multor site-uri și actualizări automate livrate direct la switch.
Routerele conectează mai multe rețele împreună. De asemenea, conectează computerele din acele rețele la Internet. Routerele permit tuturor computerelor din rețea să partajeze o singură conexiune la Internet, ceea ce economisește bani.
Un router acționează ca un dispecer. Analizează datele care sunt trimise printr-o rețea, alege cea mai bună rută pentru ca datele să circule și le trimite pe drum.
Routerele vă conectează afacerea cu lumea, protejează informațiile de amenințările de securitate și pot chiar decide care computere primesc prioritate față de altele.
Dincolo de aceste funcții de bază de rețea, routerele vin cu caracteristici suplimentare pentru a face rețeaua mai ușoară sau mai sigură. În funcție de nevoile dvs. de securitate, de exemplu, puteți alege un router cu un firewall, o rețea privată virtuală (VPN) sau un sistem de comunicații IP (Internet Protocol).
Un acces point permite dispozitivelor să se conecteze la rețeaua wireless fără cabluri. O rețea fără fir facilitează introducerea de noi dispozitive online și oferă asistență flexibilă lucrătorilor mobili.
Un acces point acționează ca un amplificator pentru rețeaua dvs. În timp ce un router oferă lățimea de bandă, un acces point extinde acea lățime de bandă, astfel încât rețeaua să poată suporta multe dispozitive, iar acele dispozitive pot accesa rețeaua de la o distanță mai mare.
Pentru a vă crea Wireless Networking-ul, puteți alege dintre trei tipuri de implementare: implementare centralizată, implementare convergentă și implementare bazată pe cloud.
Centralized deployment
Cel mai comun tip de sistem de rețea fără fir, implementările centralizate sunt utilizate în mod tradițional în campusuri în care clădirile și rețelele sunt în imediata apropiere. Această implementare consolidează rețeaua wireless, ceea ce face upgrade-urile mai ușoare și facilitează funcționalitatea wireless avansată. Controlerele se bazează la sediu și sunt instalate într-o locație centralizată.
Converged deployment
Pentru firme mici sau sucursale, implementările convergente oferă consecvență în conexiunile fără fir și prin cablu. Această implementare converge cu fir și fără fir pe un singur dispozitiv de rețea – un switch de acces – și îndeplinește rolul dublu de switch și controler fără fir.
Cloud-based deployment.
Acest sistem folosește cloud-ul pentru a gestiona dispozitivele de rețea implementate la nivel local în diferite locații. Soluția necesită dispozitive Cisco Meraki gestionate în cloud, care oferă vizibilitate deplină a rețelei prin tablourile de bord.
©2024 SAM Romania. Toate drepturile rezervate.