• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Articole Blog

Articole despre retelistica, software, SAM, cloud, IT Asset Management, hardware si cele mai noi stiri de la producatori.

Beneficiile Software Asset Management

Software Asset Management reprezintă un aspect esențial al oricărei firme care dorește să maximizeze eficiența și să reducă costurile.

Cum se foloseste un agent Lansweeper?

Într-o lume tot mai digitalizată, instrumentele eficiente de administrare a rețelei au devenit vitale pentru orice organizatie. Un astfel de instrument este Agent Lansweeper, un software de gestionare a IT-ului, despre care vom discuta în detaliu în acest articol.

Solutia VMware Pro

VMware Pro este o platforma de virtualizare puternica care ofera o varietate de beneficii pentru utilizatorii sai. In acest articol, vom explora ce este VMware Pro, cum functioneaza si de ce ar trebui sa il alegi pentru nevoile tale de virtualizare.

Licenta Veeam Backup

Asigurarea securităţii şi protecţia datelor sunt vitale pentru orice organizaţie în lumea modernă digitală. Veeam Backup se află în fruntea soluţiilor de backup şi restore, oferind flexibilitate şi securitate dincolo de convingeri.

Descoperiți caracteristicile noii versiuni VMware 8

Una dintre cele mai recente versiuni ale platformei VMware: VMware 8, are numeroase caracteristici noi și îmbunătățiri care vă pot ajuta să vă maximizați resursele hardware și să vă îmbunătățiți securitatea.

Beneficiile solutiei VMware Linux

In acest articol, vom explora modalitățile prin care VMware Linux poate fi utilizat pentru a optimiza performanța sistemului.

Ce poti face cu Visio Online?

Visio Online este o soluție avantajoasă de vizualizare și editare a diagramei, care vine în ajutorul utilizatorilor care doresc să lucreze în mod colaborativ la proiectele lor. Cu ajutorul Visio Online, puteți crea, edita și partaja diagrame pe internet, fără a avea nevoie de instalarea aplicației desktop Visio.

Licenta Acronis VMware

Acronis Backup for VMware este un instrument de backup și recuperare puternic care vă permite să creați copii de rezervă complete ale mașinilor virtuale VMware și să le restaurați în cazul unei defecțiuni sau a unei pierderi de date.

Cum se configurareaza un router Cisco?

Pentru a ne ajuta să realizam configurare router Cisco de baza, aceast articol prezintă utilizarea modurilor de configurare și modul în care acestea interacționează, pentru a ne ajuta să configuram routerul din command-line interface (CLI).

Beneficiile switch-ului MS120-48 pentru rețeaua dvs

Te-ai săturat să te confrunți cu viteze reduse ale rețelei, congestionare a rețelei și scalabilitate slabă? Switch-ul MS120-48 poate fi soluția pe care ați căutat-o.

Switch-uri Cisco cu management

Switch-urile cu management asigură o administrare mai eficientă a rețelei prin permiterea configurării individuale a porturilor, monitorizarea traficului și diagnosticarea problemelor.

Switch-ul Cisco MS120-24P

Cisco Meraki MS120-24P. În mediul de afaceri cu mișcare rapidă de azi, rețelele au devenit linia de salvare a oricărei organizații. Acestea conectează angajații, partenerii și clienții, permițându-le să colaboreze, să partajeze informații și să lucreze mai eficient. Pentru administratorii de rețele, gestionarea rețelelor a devenit complexă și provocatoare, cu noi amenințări și oportunități care apar în fiecare zi.

De ce se vand switch-uri Cisco ieftine pe piata din Romania?

Piata IT din Romania este “inundata” de un flux de importuri cu echipamente Cisco ieftine, iar magazinele IT vand acestea cu reducere de până la 45-50% din prețurile pietei.Insa, din pacate, in acest caz nu se aplica sintagma: “ieftin si bun”.

SAM Romania Blog