• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Echipamente Zyxel

SAM Romania este partener oficial Zyxel si comercializeaza toata gama de echipamente de retea din portofoliu.

 
zyxel romania

În industria rețelelor de calculatoare, Zyxel este un nume de referință când vine vorba de echipamente de înaltă calitate și performanță. Această companie renumită oferă o gamă largă de produse concepute pentru a îmbunătăți conectivitatea și experiența utilizatorilor. În acest articol, vom explora diferitele soluții pe care le oferă Zyxel și cum acestea pot satisface nevoile atât acasă, cât și în mediul de afaceri.

 


O prezentare generală a gamei de routere Zyxel


Routerele Zyxel sunt proiectate pentru a oferi o conexiune rapidă și stabilă la internet. Indiferent dacă aveți nevoie de un router pentru acasă sau pentru birou, Zyxel are soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.
Un aspect important al routerelor Zyxel este securitatea ridicată pe care o oferă. Aveți opțiunea de a utiliza un VPN pentru a vă proteja datele și a avea acces la rețeaua dumneavoastră în mod sigur de oriunde v-ați afla. De asemenea, numeroasele opțiuni de configurare vă permit să setați parametrii rețelei în funcție de cerințele dumneavoastră specifice.

 

Routerele Zyxel sunt compatibile cu tehnologia Wi-Fi 6, oferind o viteză și o acoperire superioare în întreaga locație. Indiferent dacă utilizați rețeaua pentru browsing, streaming sau jocuri online, un router Zyxel vă va oferi performanță de top.
Zyxel oferă o gamă largă de routere care se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui router pentru acasă, puteți alege modelul Zyxel HomeRouter. Acesta vine echipat cu funcții avansate de securitate, precum firewall și filtrare a conținutului, pentru a vă proteja împotriva amenințărilor online.
Pentru mediul de afaceri, Zyxel oferă routere profesionale, cum ar fi Zyxel BusinessRouter. Acestea sunt proiectate să gestioneze traficul intens de date și să ofere o conexiune stabilă pentru toate dispozitivele din rețeaua dvs. de birou. De asemenea, aceste routere oferă funcționalități avansate de gestionare a rețelei, precum VLAN și QoS, pentru a vă ajuta să optimizați performanța rețelei dvs.

 

O altă caracteristică interesantă a routerelor Zyxel este suportul pentru tehnologia MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output). Această tehnologie vă permite să conectați simultan mai multe dispozitive la rețeaua dvs., fără a afecta viteza și performanța. Astfel, toți membrii familiei sau colegii de birou pot utiliza rețeaua în același timp, fără întreruperi sau întârzieri.

 

Gama de routere Zyxel oferă soluții de conectivitate avansate și performanță de top. Indiferent de nevoile dvs., Zyxel are un router potrivit pentru dvs. Cu caracteristici precum securitatea avansată, compatibilitatea cu tehnologia Wi-Fi 6 și suportul pentru tehnologia MU-MIMO, routerele Zyxel vă vor oferi o experiență de utilizare excelentă și o conexiune la internet rapidă și stabilă.

Zyxel Networks

Switch-uri de rețea Zyxel pentru conectivitate îmbunătățită


Switch-urile de rețea Zyxel sunt esențiale într-un mediu de afaceri în care sunt necesare mai multe dispozitive conectate simultan. Acestea permit administrarea eficientă a traficului de date și asigură că fiecare dispozitiv are o conexiune stabilă și rapidă la rețea.
Există o gamă variată de switch-uri disponibile, de la cele cu un număr mic de porturi dedicate rețelelor mici, până la soluții avansate pentru rețelele întreprinderilor cu număr mare de dispozitive conectate. Indiferent de nivelul de complexitate al rețelei dumneavoastră, Zyxel are un switch potrivit.

 

Switch-urile Zyxel se remarcă prin fiabilitatea și securitatea lor. Acestea includ funcții de monitorizare a traficului și de gestionare a accesului, permițând administrarea și protejarea eficientă a rețelei. Indiferent dacă aveți nevoie de un switch pentru birou sau pentru un centru de date, Zyxel are soluția potrivită.
Switch-urile de rețea oferă și caracteristici avansate pentru a îmbunătăți conectivitatea și performanța rețelei dumneavoastră. Acestea includ tehnologia de gestionare a traficului, care permite prioritizarea anumitor tipuri de date sau aplicații, asigurând o experiență mai bună pentru utilizatori.
De asemenea, switch-urile sunt echipate cu funcții de securitate avansate, cum ar fi filtrarea adresei MAC, controlul accesului la rețea și detecția intruziunilor. Aceste caracteristici asigură că rețeaua dumneavoastră este protejată împotriva amenințărilor și accesului neautorizat.
Pentru a face administrarea și configurarea switch-urilor Zyxel cât mai ușoară și mai convenabilă, acestea vin cu o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat. Astfel, puteți configura și monitoriza switch-ul cu ușurință, fără a avea nevoie de cunoștințe avansate în domeniul rețelelor.

 

Switch-urile de rețea sunt o alegere excelentă pentru orice afacere sau organizație care are nevoie de o conectivitate îmbunătățită și o securitate sporită a rețelei. Cu o gamă variată de opțiuni și caracteristici avansate, compania Zyxel are soluția potrivită pentru fiecare nevoie.

zyxel romania

Soluții Power Over Ethernet (PoE) de la Zyxel


Power Over Ethernet (PoE) este o tehnologie care permite transmiterea alimentării electrice și a datelor prin intermediul cablurilor Ethernet. Aceasta elimină necesitatea utilizării unor surse de alimentare separate pentru dispozitivele conectate, reducând complexitatea cablării și costurile de instalare.
Zyxel oferă o gamă largă de produse PoE, inclusiv switch-uri și injectoare PoE, care facilitează implementarea și administrarea rețelelor PoE. Aceste soluții sunt ideale pentru implementările de rețele IP, cum ar fi sistemele de supraveghere video, punctele de acces wireless sau telefoanele IP.

 

Indiferent dacă sunteți responsabil de o rețea de supraveghere de dimensiuni mici sau de o rețea corporativă complexă, soluțiile PoE de la Zyxel vă pot ajuta să economisiți timp și bani, fără a sacrifica performanța.
Compania oferă o varietate de switch-uri PoE, care pot furniza alimentare electrică și conectivitate Ethernet simultană pentru dispozitivele conectate. Aceste switch-uri sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de administrat, oferind în același timp performanță și fiabilitate superioare. Cu ajutorul switch-urilor PoE, puteți alimenta și conecta dispozitive precum camerele de supraveghere IP, telefoanele IP și punctele de acces wireless, fără a fi nevoie de cabluri și surse de alimentare suplimentare.

 

Pentru a facilita implementarea și administrarea rețelelor PoE, Zyxel oferă și injectoare PoE. Acestea sunt dispozitive compacte și ușor de utilizat, care permit furnizarea de alimentare electrică prin intermediul cablurilor Ethernet către dispozitivele PoE. Injectoarele PoE sunt compatibile cu standardele PoE IEEE 802.3af și IEEE 802.3at, astfel încât să puteți alimenta o varietate de dispozitive PoE, cum ar fi camerele de supraveghere IP și telefoanele IP.
Soluțiile PoE de la Zyxel sunt proiectate pentru a oferi performanță și securitate superioare. Acestea includ funcții avansate de gestionare a rețelei, cum ar fi VLAN, QoS și ACL, care vă permit să controlați și să priorizați traficul de rețea. De asemenea, soluțiile PoE oferă protecție împotriva supratensiunilor și a scurtcircuitelor, asigurând astfel o funcționare sigură și fiabilă a rețelei.

 

Indiferent de dimensiunea și complexitatea rețelei dvs., soluțiile PoE de la Zyxel vă pot ajuta să economisiți timp și bani. Acestea vă permit să simplificați cablarea și să reduceți costurile de instalare, eliminând necesitatea utilizării unor surse de alimentare separate pentru dispozitivele PoE.

De asemenea, soluțiile PoE de la Zyxel vă oferă flexibilitate și scalabilitate, permițându-vă să adăugați și să gestionați ușor dispozitivele PoE în rețea.

Soluții de stocare


Pentru a asigura păstrarea și accesul la datele importante, Zyxel oferă soluții de stocare în rețea fiabile și sigure. Aceste dispozitive de stocare în rețea (NAS) permit partajarea ușoară a fișierelor și asigură protecție împotriva pierderii datelor.
O caracteristică cheie a soluțiilor NAS de la Zyxel este posibilitatea de accesare de la distanță a datelor. Prin intermediul unei conexiuni securizate, puteți accesa și partaja fișierele de pe NAS de oriunde v-ați afla. Aceasta facilitează colaborarea și împărtășirea informațiilor cu echipa dumneavoastră, indiferent de locație.

 

Soluțiile NAS Zyxel vin cu opțiuni de backup automat și sincronizare cu cloud-uri populare, asigurându-vă că datele sunt protejate în situații neașteptate. Fiabilitatea și performanța dispozitivelor NAS Zyxel fac din acestea un partener ideal pentru stocarea și partajarea datelor în mediul de lucru.
Zyxel oferă o gamă variată de soluții NAS, adaptate nevoilor și cerințelor diferite ale utilizatorilor. Indiferent dacă sunteți un profesionist independent, o mică afacere sau o corporație, veți găsi cu siguranță un dispozitiv NAS potrivit pentru dumneavoastră.
Unul dintre cele mai populare modele NAS de la Zyxel este NAS520. Acesta vine cu patru sloturi pentru hard disk-uri și poate fi configurat în mod RAID pentru o mai mare siguranță a datelor. Cu o capacitate de stocare de până la 40 de terabiți, NAS520 este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de o soluție puternică și extensibilă.

 

Pentru utilizatorii care au nevoie de o soluție mai compactă, compania oferă NAS326. Acest model vine cu două sloturi pentru hard disk-uri și suportă configurare RAID 1 pentru o protecție sporită a datelor. Cu o capacitate de stocare de până la 16 terabiți, NAS326 este perfect pentru utilizatorii casnici sau pentru mici afaceri care doresc să își păstreze datele în siguranță.
În ceea ce privește performanța, soluțiile NAS Zyxel sunt printre cele mai rapide de pe piață. Cu tehnologia Gigabit Ethernet, transferul de date se realizează rapid și eficient. De asemenea, dispozitivele NAS Zyxel sunt echipate cu procesoare puternice și memorie RAM generoasă, asigurând o performanță excelentă în sarcini de stocare și partajare a datelor.
Pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt întotdeauna protejate, Zyxel oferă și opțiuni avansate de securitate. Dispozitivele NAS Zyxel suportă autentificare LDAP, criptare SSL/TLS și controlul accesului la nivel de utilizator, garantând că doar persoanele autorizate pot accesa și modifica datele.

 

Soluțiile de stocare în rețea sunt ideale pentru oricine are nevoie de o metodă sigură și eficientă de a stoca și partaja datele. Cu caracteristici avansate, performanță excelentă și opțiuni de securitate puternice, dispozitivele NAS Zyxel sunt alegerea perfectă pentru mediul de lucru modern.

 

Soluții wireless pentru casă și birou


Zyxel oferă și soluții wireless de înaltă performanță atât pentru medii de acasă, cât și pentru mediul de afaceri. Echipamentele wireless Zyxel vă permit să aveți o acoperire Wi-Fi extinsă și o conexiune rapidă și stabilă în întreaga locație.
Pentru mediul casnic, Zyxel oferă routere wireless și extensii Wi-Fi care vă permit să extindeți rețeaua în fiecare colț al casei dumneavoastră. Fiind compatibile cu tehnologia Wi-Fi 6, aceste echipamente asigură o experiență de utilizare superioară pentru utilizatorii de smartphone, laptop sau dispozitive smart home.
Pentru mediul de afaceri, Zyxel oferă puncte de acces wireless cu tehnologie de înaltă performanță și soluții de management centralizat. Acestea facilitează gestionarea eficientă a rețelelor wireless într-o clădire sau într-o rețea campus.
Soluțiile wireless ale companiei sunt recunoscute pentru performanța lor fiabilă, securitatea ridicată și managementul simplu. Indiferent de dimensiunea rețelei dumneavoastră, echipamentele wireless Zyxel vă vor oferi o conectivitate excelentă și o experiență de utilizare superioară.

 

Echipamentele Zyxel sunt o alegere excelentă pentru îmbunătățirea conectivității și performanței în mediul de acasă și de afaceri. Fie că aveți nevoie de un router performant, un switch pentru gestionarea traficului de date, un dispozitiv PoE sau o soluție de stocare în rețea, Zyxel are produse adecvate nevoilor dumneavoastră.
Fiabilitatea, securitatea și performanța superioară a echipamentelor fac din acestea soluții de încredere pe piață. Indiferent de mărimea și complexitatea rețelei dumneavoastră, puteți avea încredere că echipamentele Zyxel vă vor oferi o conectivitate excelentă și o experiență fără întreruperi.

 

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor echipamente de rețea de înaltă calitate, producatorul Zyxel este un nume de referință pe care îl puteți lua în considerare. Investiția în echipamentele Zyxel vă va aduce o valoare considerabilă și vă va asigura că sunteți conectat în permanență și că datele dumneavoastră sunt în siguranță.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de echipamente Zyxel disponibila in magazinul nostru online:

Recomandari: