• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Data Platform

Licenta Veeam Data Platform menține afacerile în funcțiune.

Datele sunt combustibilul afacerii, iar la Veeam, suntem angajați pentru a menține afacerile în funcțiune.

Veeam asigură organizarea rezistentă printr-o platformă largă care oferă securitatea datelor, recuperarea datelor și libertatea datelor pentru cloudul dvs. hibrid.

 

SAM Romania este partener oficial Veeam.

 

Partener Veeam Romania

Licenta Veeam Data Platform – Caracteristici cheie

 

Securitatea datelor

 

• Backup securizat: securitate de la capăt la capăt cu criptare și imuabilitate
• Acces securizat: Preveniți accesul neautorizat și actorii rău intenționați
• Recuperare sigură: restaurările fără ransomware previn reinfectarea

 

Recuperare date

 

• Instantanee: cele mai rapide restaurări ale sarcinilor de lucru întregi cu RTO aproape de zero
• Granular: Găsiți și restaurați rapid obiecte, fișiere și foldere individuale
• Orchestrată: Recuperare dovedită cu un singur clic a operațiunilor complexe la scară largă

 

Libertatea datelor

 

• Acoperire largă a sarcinilor de lucru: suport nativ pentru toate sarcinile de lucru critice
• Observabilitatea infrastructurii: Optimizați fiabilitatea și costurile în infrastructura dorită
• Mobilitate multi-cloud: Mutați datele pe, de la și între platforme pentru control și flexibilitate completă

Veeam Data Platform oferă organizațiilor rezistență la date prin backup securizat și soluții de recuperare rapide și fiabile pentru cloud-ul lor hibrid.

Veeam Data Platform

Veeam Data Platform – Descriere solutie

 

Licenta Veeam Data Platform oferă cele trei cerințe cheie pentru a menține o afacere în funcțiune: securitatea datelor, recuperarea datelor și libertatea datelor de a face backup și de a utiliza datele de oriunde fără platformă sau blocare în cloud.

 

Există trei ediții de nivel enterprise: Foundation, Advanced și Premium.

 

Toate edițiile conțin VBR și Instant Recovery, premiate de la Veeam; Edițiile Advanced și Premium oferă și caracteristici avansate de rezistență, inclusiv monitorizare, analiză și recuperare.

 

Foundation Edition oferă cea mai completă protecție a datelor din industrie cu VBR v12, care adaugă peste 500 de funcții și îmbunătățiri noi.

 

Advanced Edition combină VBR cu Veeam ONE (ONE) pentru a oferi clienților monitorizare profundă și inteligentă și observabilitate pentru a identifica și rezolva orice probleme de backup sau recuperare înainte de a începe.

 

Ediția Premium oferă capabilități de protecție și recuperare a datelor moderne de ultimă oră ca ofertă principală cu VBR, ONE și Veeam Recovery Orchestrator (VRO). Bazându-se pe celelalte ediții, Premium adaugă automatizarea completă a procesului complex de recuperare a datelor cu obiective de punct de recuperare (RPO) aproape de zero, în timp ce automatizează testarea și oferă o rezistență completă a datelor cu încrederea recuperării cu un singur clic. Clienții ediției Premium sunt, de asemenea, eligibili pentru noua Garanție Veeam Ransomware, care acoperă costul recuperării datelor, de până la 5 milioane de dolari, în cazul unui ransomware sau a unui atac cibernetic.

 

Toate edițiile Veeam Data Platform folosesc cea mai recentă tehnologie de backup și recuperare a VBR v12 ca bază.

Noua funcționalitate care avansează capabilitățile de recuperare la nivel de întreprindere asigură încredere în fața dezastrelor sau a atacurilor cibernetice în cloudul hibrid, inclusiv:

 

Backup-uri de stocare direct la obiect: profitați din plin de scalabilitatea nelimitată a stocării obiectelor on-premise și în cloud, fără a sacrifica performanța. Trimiteți copii de rezervă direct către ecosistemul larg de parteneri de stocare a obiectelor Veeam la sediu, cu performanța necesară pentru a îndeplini obiectivele sau faceți backup pentru locațiile dvs. marginale direct în stocarea obiectelor în cloud.

 

Imuabilitate de încredere pentru fiecare sarcină de lucru: Asigurați-vă că backup-urile pot fi întotdeauna restaurate după un atac cibernetic cu opțiuni de imuabilitate cuprinzătoare, la nivel de întreprindere, de la furnizori de încredere, inclusiv stocare locală de obiecte, blocuri și fișiere, depozite consolidate și dispozitive de stocare deduplicate, stocare obiect în cloud și bandă.

 

Rezistent cibernetic: permiteți cel mai rapid răspuns la atacurile ransomware prin identificarea, alertarea și restaurarea numai a datelor curate, inclusiv automatizarea și orchestrarea dovedită a recuperării pentru toate sarcinile de lucru. Îmbunătățiți o călătorie fără încredere cu autentificare multi-factor (MFA), conturi de serviciu fără parolă (gMSA) pentru Windows și acreditări de unică folosință pentru Linux și întăriți apărarea împotriva atacurilor cibernetice cu suport pentru mediul numai Kerberos și IPv6.

 

Optimizat pentru cloud hibrid: obțineți o eficiență și o securitate și mai mari în cloudul hibrid cu backup-uri imuabile pentru încărcăturile de lucru AWS și Microsoft Azure native din cloud, noi agenți integrați în cloud pentru sarcinile de lucru lift-and-shift și monitorizarea și raportarea cloud unificate.

 

Excelența ecosistemului: API-ul Veeam Universal Storage 2.0 și NOUL API Smart Object Storage oferă și mai multă protecție pentru viitor pentru scalabilitatea întreprinderii și rezistența în afara site-ului. Furnizorii de ecosisteme includ Pure Storage, Scality și Object First ca parteneri inaugurali de lansare care se integrează cu aceste noi API-uri.

 

Soluția completă de monitorizare și analiză Veeam oferă informații inteligente și vizibilitate în cadrul edițiilor Veeam Data Platform Advanced și Premium pentru a ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte de apariția problemelor, asigurând cea mai înaltă protecție a datelor critice. Cea mai recentă versiune extinde noi capabilități și include suport pentru mai multe soluții de backup Veeam (inclusiv Veeam Backup pentru Microsoft 365). În plus, noile capacități de monitorizare și vizibilitate includ raportarea imuabilității și stările de protecție a datelor pentru multi-cloud. Aceste noi progrese oferă mai multă valoare și perspectivă asupra strategiei de protecție a datelor a companiilor decât oricând.

 

Licenta Veeam Data Platform Premium Edition include, de asemenea, orchestrarea recuperării, unul dintre cele mai puternice instrumente de reducere a timpului până la recuperare, oferind încredere în reziliența afacerii. Prin automatizarea planificării, testării și orchestrând pașii necesari pentru a recupera după un dezastru, companiile pot simplifica operațiunile și pot dovedi conformitatea cu backupul. Veeam Data Platform oferă acum recuperare automată și orchestrată către Microsoft Azure, restaurare instantanee a backup-urilor Veeam Agents ca mașini virtuale (VM) și o recuperare automată pentru recuperare de date curate, fără ransomware.

 

Extensiile de platformă pot fi adăugate la oricare dintre edițiile Veeam Data Platform sau operate autonom, inclusiv backup pentru Kubernetes cu Kasten K10 de Veeam, Veeam Backup pentru Microsoft 365 și Veeam Backup pentru Salesforce.

 

În calitate de partener de bază în recuperarea ransomware-ului, Veeam adoptă o abordare pe mai multe straturi a ransomware-ului, astfel încât companiile să fie încrezătoare și pregătite pentru scenariile cele mai defavorabile. Garanția Veeam Ransomware, care completează Veeam Data Platform, este un angajament față de clienții Veeam că, în cazul unui atac ransomware, Veeam va acoperi costul recuperării datelor, până la 5 milioane de dolari.

Pentru utilizatorii eligibili, garanția Veeam Ransomware include un acord de nivel de serviciu de asistență (SLA) de 30 de minute, un manager de cont de asistență dedicat, verificări trimestriale de sănătate pentru operațiuni de cele mai bune practici și servicii opționale de proiectare și instalare printr-un serviciu acreditat Furnizor Veeam.

În plus, Veeam va implementa echipa Veeam Ransomware SWAT – o echipă dedicată de experți în asistență în securitate instruită în recuperarea ransomware – pentru a ajuta la lupta pentru afacerea dvs. în cazul unui atac.

Veeam Data Platform Gartner

Licenta Veeam Data Platform – Functionalitati cheie

 

Întreruperile și pierderile de date fac parte dintr-o realitate nefericită pentru companiile de astăzi. Întreruperea poate cauza riscuri mari pentru companiile reputație și venituri, deoarece fiecare minut de întrerupere înseamnă că datele critice nu mai sunt accesibile. De parcă lucrurile nu ar fi fost destul de complicat, gestionarea unui mediu hibrid complex, multi-cloud face continuitatea și mai dificilă. Aceste provocări cresc exponențial complexitatea și are un impact semnificativ asupra capacității unei organizații de a păstra controlul.

 

Veeam Data Platform menține afacerile să funcționeze, oferind organizațiilor reziliență printr-o platformă largă care oferă Securitatea datelor, recuperarea datelor și libertatea datelor pentru cloud hibrid.

 

Licenta Veeam Data Platform avansează capabilități de recuperare la nivel de întreprindere care asigură încredere în fața dezastrelor sau a atacurilor cibernetice în cloudul hibrid. Aceasta include NOUA stocare directă la obiect, suport extins pentru cloud-native și imuabilitate de încredere în toate locațiile pentru o protecție mai mare împotriva ransomware-ului, care vă permite să protejați mai mult și să vă recuperați mai rapid cu eficiența oferită de o singură platformă.

 

Imuabilitate de încredere: asigurați-vă că backup-urile dvs. pot fi întotdeauna restaurate după un atac cibernetic cu opțiuni cuprinzătoare de imuabilitate la nivel de întreprindere de la furnizori de încredere, inclusiv obiecte on-premise, stocare bloc și fișiere, depozite consolidate și dispozitive de stocare eduplicate, stocare obiect cloud și bandă.

 

Rezistent cibernetic: permiteți cel mai rapid răspuns la atacurile ransomware prin identificarea, alertarea și restaurarea cu date curate, inclusiv automatizarea și orchestrarea dovedită a tuturor recuperărilor de sarcină de lucru. Îmbunătățește-ți călătoria fără încredere cu autentificare multifactor (MFA) și conturi de serviciu fără parolă și întărește-ți apărarea împotriva atacurilor cibernetice cu suport pentru mediul Kerberos și numai IPv6.

 

Optimizat pentru cloud hibrid: obțineți o eficiență și o securitate și mai mari în cloudul hibrid cu copii de rezervă imuabile pentru sarcinile de lucru AWS și Microsoft Azure, agenți integrați în cloud, recuperare în caz de dezastru orchestrată (DR) către Azure și monitorizare și raportare cloud unificate.

 

Veeam Data Platform — Essentials este la fel ca Veeam Data Platform — Advanced Edition, dar limitat la 50 de sarcini de lucru.

 

Beneficii licenta Veeam Data Platform:

 

Securitatea datelor: Backup-urile rămân protejate de atacurile cibernetice, cu o imuabilitate la nivel de întreprindere, care vă protejează backup-urile pe parcursul întregului ciclu de viață, asigurându-vă că vă puteți îndeplini obiectivele de recuperare

 

Recuperare date: obțineți un răspuns rapid și o recuperare fiabilă de la atacurile ransomware pentru centrul dvs. de date și pentru sarcinile de lucru găzduite în cloud, prin identificarea și orchestrarea completă a recuperării datelor curate

 

Libertatea datelor: Optimizat pentru cloud hibrid, cu noi opțiuni de consecvență a aplicațiilor pentru încărcăturile de lucru din cloud, DRaaS cu obiectiv de punct de recuperare redus (RPO) și monitorizarea multi-cloud ajută organizațiile să elimine obstacolele și să-și accelereze inițiativele în cloud.

Licenta Veeam Data Platform

Veeam Ransomware Recovery Warranty

 
Veeam Ransomware Recovery Warranty este o parte importantă a unei strategii de recuperare a ransomware și oferă clienților acces la expertiza și cele mai bune practici de care au nevoie pentru a fi pregătiți pentru cel mai rău caz. Nu există niciun glonț de argint care să rezolve amenințarea ransomware-ului, dar cu Veeam Ransomware Recovery Warranty, clienții mai au o modalitate de a obține liniștea sufletească.
 
 
Pentru utilizatorii eligibili, Veeam Ransomware Recovery Warranty include:
Suport avansat de onboarding si controale de sănătate trimestriale
Rutarea problemelor cu cea mai mare prioritate
Acces la o echipă SWAT Ransomware pentru a ajuta în cazul unui atac
SLA-uri de timp până la primul răspuns de 30 de minute
 
 
Acces la servicii de proiectare și instalare printr-un furnizor de servicii acreditat Veeam (VASP)
În cazul unui atac ransomware verificat, rambursare de până la 5 milioane USD pentru recuperarea datelor.

Licentiere  

 

Veeam Data Platform este licențiat cu VUL pentru toate edițiile. Este de preferat abonamentul VUL, dar este disponibil și cu VUL Perpetual.
 
 
Veeam oferă o gamă largă de opțiuni de licențiere, cu accent pe realizarea produselor de licențiere cât mai simple și flexibile posibil pentru clienți. Licența universală Veeam (VUL) este cea mai capabilă și mai flexibilă opțiune de licență disponibilă.
 
 
Care sunt beneficiile unei licențe universale?
 
Pe măsură ce piața se îndreaptă din ce în ce mai mult către medii multi-cloud și hibride, bazate pe fundamentul portabilității, licențele de tip abonament devin o așteptare. Veeam și-a asumat angajamentul față de clienți de a oferi tot mai multe produse prin intermediul unui model de licență portabil. Beneficiile acestui model pentru clienți includ:
 
 
Portabilitate universală: licențele pot fi utilizate în mod interschimbabil în mai multe produse și sarcini de lucru Veeam.
Utilizare simplificată: Capabilități mai ușoare de comandare, gestionare și îmbinare a licențelor.
Valoare sporită: mai multe funcții la un preț mai mic pe sarcină de lucru. Cumpărați doar ceea ce aveți nevoie, fără riscul de a vă bloca în anumite licențe de volum de muncă.
Previzibilitatea prețurilor: achiziționați contracte pe mai mulți ani în avans pentru prețuri avantajoase sau plătiți anual pe măsură ce mergeți.
Plată pe volum de muncă: Cumpărați doar ceea ce aveți nevoie astăzi și creșteți sau micșorați ceea ce cumpărați în funcție de nevoile dvs. la momentul reînnoirii.
Fără blocare: dacă nu sunteți mulțumit, puteți alege să nu vă reînnoiți abonamentul.
Asistență inclusă: obțineți asistență de producție 24.7.365 pentru întreaga durată a licenței dvs. fără costuri suplimentare
 
Ce este licența universală Veeam (VUL)?

VUL este o licență portabilă care poate fi utilizată universal, oferind utilizatorilor un element suplimentar de portabilitate, făcând saltul la medii cloud și hibride și mai ușor fără taxe suplimentare de cloud.
Licențele VUL sunt vândute pentru o durată definită, de la unu la cinci ani plătite în avans sau plătite anual pentru un termen de trei ani. Aceste licențe pot fi utilizate într-o varietate de produse Veeam și tipuri de sarcini de lucru în mod interschimbabil. Această licență oferă toate beneficiile unei licențe cu plata pe măsură, cum ar fi capacitatea de a începe mic, fără blocare și capacitatea de a plăti pentru ceea ce consumați folosind un model de buget OpEx prietenos cu cloud. Opțiunile CapEx sunt, de asemenea, disponibile.
Dar există multe alte beneficii pentru VUL care îl separă de licențele vechi. Nu mai trebuie să achiziționați licențe pentru fiecare produs sau limitat la un anumit tip de sarcină de lucru. Acest nou model face ca o varietate de produse și funcții să fie mai ușor disponibile pentru mai mulți utilizatori. Așa este: licențele pot fi utilizate pentru mai multe produse și sarcini de lucru, fie că sunt virtuale, fizice sau în cloud, astfel încât să nu fiți legat de un tip de licență sau de un produs de care nu aveți nevoie. Noi numim asta portabilitate!
Folosește ceea ce vrei, când ai nevoie. Portabilitatea licenței simplifică, de asemenea, comanda și gestionarea licențelor, ceea ce reduce complexitatea gestionării diferitelor SKU-uri în funcție de produs sau tip de sarcină de lucru.
 
 
Ce este o sarcină de lucru și de câte licențe VUL am nevoie?

O sarcină de lucru poate fi un VM, un server fizic, un cloud VM, o aplicație Enterprise, un fișier partajat NAS sau mai mult. Cu VUL, clienții pot folosi licențele pentru a proteja orice volum de lucru de care au nevoie, deoarece licențele sunt portabile. Clienții achiziționează licențe, vândute în cantități minime de 5-10 licențe și pot folosi acele licențe pentru a proteja diferite sarcini de lucru.
Numărul de licențe necesare în general este echivalent cu numărul de sarcini de lucru pe care doriți să le protejați. Majoritatea sarcinilor de lucru necesită o singură instanță de licență. O excepție este atunci când protejați stațiile de lucru sau punctele finale, unde o licență va proteja trei stații de lucru. O licență VUL va proteja, de asemenea, 500 GB de capacitate de fișiere NAS sau două licențe per TB. Cel mai bun mod de a vedea de câte licențe aveți nevoie este cu configuratorul nostru de licențe. Selectați produsul, introduceți volumul de lucru și termenul pe care îl alegeți.
Licențele VUL sunt vândute în cantități minime de 10 licențe. Dacă cerința minimă de achiziție de 10 licențe reprezintă o barieră, vă sugerăm să încercați Veeam Backup Essentials, care este vândut în pachete de 5 licențe, până la maximum 50 de sarcini de lucru pentru nevoile întreprinderilor mici.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

O platformă de date este un set de instrumente și tehnologii integrate care permit unei organizații să colecteze, să stocheze, să proceseze și să analizeze în mod eficient datele. Acesta oferă un depozit central pentru toate tipurile de date, inclusiv date structurate, semi-structurate și nestructurate, precum și instrumentele și infrastructura necesare pentru a procesa și analiza aceste date. O platformă de date poate ajuta, de asemenea, o organizație să obțină informații, să ia decizii bazate pe date și să creeze valoare pentru afaceri prin utilizarea datelor. De asemenea, poate oferi organizației capacitatea de a construi și implementa aplicații și servicii bazate pe date.

Veeam Data Platform este o colecție de produse și servicii care lucrează împreună pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de gestionare și protecție a datelor. Aceasta include capabilități precum backupul datelor, recuperarea și replicarea, împreună cu securitatea backupului și observabilitatea datelor. Această soluție este concepută pentru a ajuta organizațiile să-și gestioneze, să protejeze și să-și optimizeze datele într-o varietate de medii, indiferent dacă acestea sunt cloud, virtuale și fizice.

Veeam Data Platform este construită pe baza software-ului Veeam lider în industrie pentru backup și recuperare a datelor, Veeam Backup & Replication™, care oferă backup și recuperare a datelor rapid, fiabil și ușor de utilizat pentru o varietate de sisteme și aplicații. Aceasta include, de asemenea, funcții precum recuperarea instantanee, copierea de rezervă și replicarea, care permit organizațiilor să-și restaureze rapid datele în cazul unei întreruperi sau a unui dezastru.

Pe lângă aceste capacități de bază de protecție a datelor, versiunea Premium a Veeam Data Platform include și alte câteva funcții și servicii care ajută organizațiile să gestioneze și să guverneze mai bine datele de rezervă și conformitatea lor. Aceasta include funcții precum arhivarea datelor, analiza și observabilitatea, care ajută organizațiile să înțeleagă și să-și controleze mai bine datele.

În general, versiunea Premium a Veeam Data Platform este concepută pentru a fi o soluție cuprinzătoare și ușor de utilizat pentru organizațiile care doresc să își protejeze, să gestioneze și să-și optimizeze datele.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati toate licentele:
Pentru alte recomandari verificati categoria: