• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Windows Server 2022 – User CAL

Licenta Windows Server 2022 – User CAL la cel mai bun pret.

 

SAM Romania este partener oficial Microsoft.

windows server 2022 user cal
Microsoft Romania - Windows Server Device CAL

Reguli licentiere:

 

Licenta Windows Server 2022 – User CAL. Pentru a accesa un server licentiat cu Windows Server sunt necesare licente Microsoft Windows Server CAL (licente de acces).

 

Licentele CAL pot fi atribuite utilizatorilor sau dispozitivelor (Device CAL) care acceseaza serverul.

 

 

Licenta Windows Server User CAL

 

Aceasta este licenta de acces pentru utilizatori.

 

1. O licenta User CAL atribuita unui utilizator, ii permite acestuia accesul la serverul licentiat de pe orice dispozitiv (orice calculator din retea, orice tableta si orice telefon).

2. Licenta CAL trebuie sa fie de aceeasi versiune cu licenta de
Microsoft Windows Server sau o versiune superioara.

3. O licenta User CAL este necesara pentru fiecare utilizator care doreste sa acceseaze serverul licentiat pentru a utiliza servicii precum stocarea fisierelor, imprimare sau folosirea unei aplicatii server, indiferent de numarul de dispozitive pe care le utilizeaza pentru acel acces.

 

  

Cum se poate achizitiona licenta User CAL?

 

Licenta Microsoft Windows Server CAL se poate achizitiona sub forma de:

 

Licenta perpetua

 

• aceasta nu expira niciodata

• se achizitioneaza fara Software Assurance (SA).

 

Subscriptie

 

• Subscriptiile User CAL se pot achizitiona cu valabilitate de 1 sau 3 ani.

• Plata subscriptiei de 3 ani plata se poate face in avans sau in rate anuale.

• Exista posibilitatea de reinnoire a subscriptiilor dupa expirarea perioadei de valabilitate.

 

Nota din Termeni si Conditii de utilizare pentru Windows Server 2022 User CAL

 

Licențele pentru accesul clienților pot fi atribuite în funcție de utilizator sau de dispozitiv, după caz. O licență CAL pentru utilizatori permite accesul pentru un utilizator, de pe orice dispozitiv, la versiunea corespunzătoare a produsului software de tip server sau la versiunile mai vechi ale produsului software de tip server.

 

 

Licență CAL suplimentară înseamnă o licență CAL ce trebuie utilizată împreună cu o licență CAL de bază.

 

 

Windows Server CAL înseamnă licența pentru accesul clienților, care poate fi alocată pe utilizator sau pe dispozitiv, după caz. O licență CAL pentru utilizatori permite accesul pentru un utilizator, de pe orice dispozitiv, la versiunea corespunzătoare a produsului software de tip server sau la versiunile mai vechi ale produsului software de tip server. O licență CAL pentru dispozitive permite accesul pentru orice utilizator, de pe un dispozitiv, la versiunile corespunzătoare ale produsului software de tip server sau la versiunile mai vechi ale produsului software de tip server. Licențele CAL permit accesul la software-ul de server care rulează doar pe serverele licențiate ale clientului.

Licență echivalentă pentru licențele Windows Server CAL înseamnă o Licență SL utilizator sau o Licență External Connector identificată în tabelul „Accesul la software-ul de server” aferent unui produs sau o suită CAL ori o licență SL.

 

O suită CAL este o licență CAL echivalentă doar dacă un Client a achiziționat Licența după Data disponibilității produsului server sau dacă respectivul Client avea protecție prin SA activă începând cu Data disponibilității.

 

 SAM Romania este partener oficial Microsoft CSP autorizat sa comercializeze si licente Microsoft Windows Server 2022 Standard.

 

Licenta Windows Server 2022 CAL

Frequently Asked Questions

O licență de acces client (CAL) Windows Server este o licență care oferă unui utilizator sau unui dispozitiv dreptul de a accesa servicii, cum ar fi imprimarea sau accesul la o partajare de fișiere, de pe un server care rulează sistemul de operare (OS) Windows Server. Microsoft oferă licențe CAL pentru dispozitive și licențe CAL pentru utilizatori.

Licențele CAL sunt obligatorii pentru toți utilizatorii sau dispozitivele care accesează Windows Server Standard sau Windows Server Datacenter. Când un client cumpără Windows Server Standard sau Datacenter, primește o licență de server care îi permite să instaleze sistemul de operare pe un singur computer.

Aveți nevoie doar de 1 CAL per utilizator sau pe dispozitiv, indiferent de câte servere aveți.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Aceasta licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Verifica lista completa de licente:

Recomandari: