• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Cisco SFP 10Gb

Cisco SFP 10Gb este o soluție eficientă pentru transmisia de date la viteze ridicate pe distanțe lungi. Aceste module sunt compatibile cu echipamentele Cisco și oferă performanță și flexibilitate în rețelele de mare viteză. În acest articol, vom explora compatibilitatea modulelor Cisco SFP 10Gb, opțiunile disponibile, specificațiile tehnice și diferențele între SFP 10Gb single-mode și multimode. De asemenea, veți găsi un ghid util pentru a selecta modulele Cisco SFP 10Gb potrivite pentru nevoile dvs.

 

 

Cisco SFP 10Gb – Compatibilitatea modulelor

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt proiectate pentru a fi compatibile cu o gamă largă de echipamente Cisco, inclusiv switch-uri, routere și echipamente de stocare. Această compatibilitate îi permite utilizatorului să utilizeze modulele Cisco SFP 10Gb în infrastructura lor existentă, fără a fi necesare modificări semnificative. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați lista de compatibilitate specifică a modulelor înainte de achiziție pentru a vă asigura că acestea vor funcționa cu echipamentele dvs. Cisco.

 

Majoritatea modulelor Cisco SFP 10Gb sunt fabricate conform standardului MSA (Multisource Agreement), ceea ce le face compatibile nu numai cu echipamentele Cisco, ci și cu alte dispozitive de rețea care respectă acest standard. Această standardizare facilitează interconectarea diverselor echipamente de rețea și oferă flexibilitatea de a alege furnizori alternativi de module în funcție de nevoile și bugetul dvs.

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt proiectate pentru a oferi performanțe excelente și o lățime de bandă mare. Acestea pot suporta viteze de transfer de până la 10 gigabiți pe secundă, ceea ce le face ideale pentru aplicații cu cerințe ridicate de lățime de bandă, cum ar fi transferul de date în rețelele de mare viteză.
Modulele Cisco SFP 10Gb sunt disponibile în diferite tipuri și variante, inclusiv module cu fibre optice și module cu cupru. Acest lucru vă oferă opțiuni flexibile de conectivitate în funcție de infrastructura dvs. existentă și de cerințele specifice ale rețelei dvs.
Este important de menționat că, înainte de a instala modulele Cisco SFP 10Gb, este recomandat să verificați specificațiile tehnice ale echipamentului dvs. Cisco pentru a vă asigura că acesta suportă modulele SFP 10Gb. De asemenea, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de instalare și utilizare furnizate de Cisco pentru a obține performanțe optime și pentru a evita eventualele probleme de compatibilitate.

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt compatibile cu o gamă largă de echipamente Cisco și respectă standardul MSA, ceea ce le face compatibile și cu alte dispozitive de rețea. Aceste module oferă performanțe excelente și opțiuni flexibile de conectivitate, fiind ideale pentru aplicații cu cerințe ridicate de lățime de bandă. Asigurați-vă că verificați specificațiile tehnice și urmați instrucțiunile de instalare pentru a vă asigura o experiență optimă în utilizarea modulelor Cisco SFP 10Gb.

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

Recomandari:

Cisco SFP 10Gb: opțiuni disponibile


Există o varietate de opțiuni disponibile atunci când vine vorba de modulele Cisco SFP 10Gb. În funcție de nevoile dvs., puteți alege dintre module SFP 10Gb single-mode și multimode, cu diferite distanțe de transmisie și rate de transfer de date.
Modulele SFP 10Gb single-mode sunt optimizate pentru transmisia pe distanțe lungi, de până la câțiva zeci de kilometri. Acestea utilizează fibre optice cu un singur fir și oferă o lățime de bandă mare și o rezistență la interferențe mai bună comparativ cu modulele multimode. Modulele SFP 10Gb single-mode sunt ideale pentru conexiuni pe distanțe mari între centre de date sau sedii corporative separate.

 

Pe de altă parte, modulele SFP 10Gb multimode sunt concepute pentru distanțe mai scurte, de până la câțiva kilometri. Acestea utilizează fibre optice cu mai mulți fire și oferă o lățime de bandă mai mică în comparație cu modulele single-mode. Modulele SFP 10Gb multimode sunt o alegere potrivită pentru conexiuni între echipamentele din același rack sau pentru rețelele locale (LAN) de dimensiuni medii.

 

Indiferent de tipul de modul SFP 10Gb pe care îl alegeți, este important să țineți cont de compatibilitatea acestuia cu echipamentele existente. Asigurați-vă că modulul SFP 10Gb este compatibil cu switch-urile, routerele sau alte dispozitive de rețea pe care le utilizați. Verificați specificațiile tehnice ale modulului pentru a vă asigura că acesta îndeplinește cerințele de performanță și de transmisie ale rețelei dvs.
Un alt aspect important de luat în considerare atunci când alegeți un modul SFP 10Gb este distanța de transmisie necesară. Dacă aveți nevoie de o conexiune pe distanțe lungi, modulele single-mode pot fi cea mai bună opțiune. În schimb, dacă aveți nevoie doar de o conexiune pe distanțe scurte, modulele multimode pot fi mai potrivite.

 

Ratele de transfer de date sunt un alt factor important de luat în calcul. Modulele SFP 10Gb pot suporta diferite rate de transfer, cum ar fi 10Gbps, 5Gbps sau 2.5Gbps. Asigurați-vă că alegeți un modul care să se potrivească cu cerințele de transfer de date ale rețelei dvs.
Modulele Cisco SFP 10Gb oferă o gamă largă de opțiuni pentru a satisface diferite nevoi de rețea. Indiferent dacă aveți nevoie de transmisie pe distanțe lungi sau scurte, module single-mode sau multimode, există un modul SFP 10Gb potrivit pentru dvs.

Asigurați-vă că verificați compatibilitatea, specificațiile tehnice și cerințele de performanță ale modulului înainte de a face o achiziție.

 

Cisco SFP 10Gb – Specificații tehnice

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt construite cu performanță și fiabilitate în minte. Acestea respectă standardele industriei și oferă o serie de specificații tehnice importante, precum:

 

– Viteză de transfer de date: 10 Gigabiți pe secundă (10Gb/s)
– Tip de fibră optică: Single-mode sau multimode
– Distanță maximă de transmisie: Variază în funcție de tipul de fibră optică
– Tip conector: LC (conector mic)
– Potenţial de transmitere: DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing)
– Compatibilitate cu standardul MSA

 

Aceste specificații tehnice vă vor ajuta să selectați modulele Cisco SFP 10Gb potrivite pentru cerințele dvs. specifice de rețea, asigurându-vă că beneficiați de performanță și calitate superioare.
Modulele Cisco SFP 10Gb sunt proiectate pentru a oferi o soluție de rețea eficientă și fiabilă. Viteza lor de transfer de date de 10 Gigabiți pe secundă (10Gb/s) le face ideale pentru aplicații care necesită o lățime de bandă mare, cum ar fi centrele de date și rețelele de mare capacitate.

 

Un alt aspect important al modulelor Cisco SFP 10Gb este tipul de fibră optică pe care îl suportă. Acestea pot fi utilizate atât cu fibră optică single-mode, care permite transmiterea pe distanțe lungi, cât și cu fibră optică multimode, care este potrivită pentru distanțe mai scurte. Astfel, puteți alege modulul potrivit în funcție de nevoile și infrastructura rețelei dvs.

 

Distanța maximă de transmisie a modulelor Cisco SFP 10Gb variază în funcție de tipul de fibră optică utilizat. Pentru fibră optică single-mode, distanța poate ajunge până la câțiva zeci de kilometri, în timp ce pentru fibră optică multimode, distanța este mai scurtă, de obicei până la câteva sute de metri. Este important să aveți în vedere aceste specificații atunci când planificați și implementați rețeaua dvs.

 

Conectorul utilizat de modulele Cisco SFP 10Gb este tipul LC (conector mic). Acest tip de conector este compact și ușor de utilizat, permițând o conexiune rapidă și sigură între modulele SFP și echipamentele de rețea.
Un alt avantaj al modulelor SFP 10Gb de la Cisco este potențialul lor de transmitere utilizând tehnologia DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing). Această tehnologie permite multiplexarea mai multor semnale de date pe aceeași fibră optică, utilizând diferite lungimi de undă. Astfel, puteți transmite mai multe canale de date pe o singură fibră optică, economisind spațiu și costuri în infrastructura rețelei dvs.

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt compatibile cu standardul MSA (Multi-Source Agreement), ceea ce înseamnă că pot fi utilizate cu succes în combinație cu echipamente de rețea de la diferiți producători. Acest aspect vă oferă flexibilitate și opțiuni suplimentare atunci când alegeți și implementați soluțiile de rețea potrivite pentru afacerea dvs.
Modulele Cisco SFP 10Gb sunt o alegere excelentă pentru a vă îmbunătăți rețeaua și a beneficia de performanță și calitate superioare. Cu specificațiile lor tehnice avansate și compatibilitatea cu standardele industriale, aceste module vă vor ajuta să creați o infrastructură de rețea eficientă și fiabilă, adaptată nevoilor dvs. specifice.

Pret cisco sfp 10gb

SFP 10Gb single-mode vs. multimode: Care sunt diferențele?


Atunci când alegeți între modulele SFP 10Gb single-mode și multimode, este important să înțelegeți diferențele între acestea.
Un aspect cheie este distanța maximă de transmisie pe care o pot suporta. Modulele SFP 10Gb single-mode pot permite transmisia pe distanțe semnificative, până la câțiva zeci de kilometri. Pe de altă parte, modulele SFP 10Gb multimode sunt potrivite pentru distanțe mai scurte, de până la câțiva kilometri.

 

Bandă de transmisie este un alt factor important. Modulele SFP 10Gb single-mode oferă o lățime de bandă mai mare în comparație cu cele multimode. Acest lucru se traduce în capacitatea de a suporta rate de transfer de date mai mari și performanță mai bună în aplicații cu cerințe ridicate de lățime de bandă.

 

În ceea ce privește costurile, modulele SFP 10Gb single-mode sunt, în general, mai scumpe decât cele multimode. Aceasta se datorează costului mai mare al fibrelor optice single-mode și a altor componente necesare pentru transmisie pe distanțe lungi. Totuși, este important să evaluați cerințele și bugetul dvs. pentru a alege opțiunea potrivită.
Există și alte diferențe între modulele SFP 10Gb single-mode și multimode, precum pierderea de inserție și sensibilitatea la dispersie. Modulele single-mode au o pierdere de inserție mai mică și o sensibilitate mai scăzută la dispersie, ceea ce le face mai potrivite pentru aplicații care necesită o calitate superioară a semnalului. Pe de altă parte, modulele multimode pot suporta o dispersie mai mare și au o pierdere de inserție mai mare, ceea ce le face mai potrivite pentru aplicații cu distanțe mai scurte și cerințe mai puțin stricte în ceea ce privește calitatea semnalului.

 

Un alt aspect important de luat în considerare este compatibilitatea cu echipamentele existente. În general, modulele SFP 10Gb single-mode sunt compatibile cu modulele SFP multimode, însă este important să verificați specificațiile și cerințele echipamentului dvs. înainte de a face o achiziție.
Atunci când alegeți între modulele SFP 10Gb single-mode și multimode, trebuie să luați în considerare distanța maximă de transmisie, lățimea de bandă, costurile, pierderea de inserție, sensibilitatea la dispersie și compatibilitatea cu echipamentele existente. Evaluarea atentă a acestor factori vă va ajuta să faceți cea mai potrivită alegere pentru nevoile dvs. de rețea.

Datasheet cisco sfp 10gb

Cisco SFP 10Gb – Ghid de selecție al modulelor potrivite pentru dvs.


Pentru a vă asigura că alegeți modulele Cisco SFP 10Gb potrivite pentru nevoile dvs., urmați aceste sfaturi utile:

 

Stabiliți distanța maximă de transmisie necesară în rețeaua dvs.
Evaluati cerințele de lățime de bandă și ratele de transfer de date ale aplicațiilor dvs.
Determinați dacă aveți nevoie de module single-mode sau multimode în funcție de distanțele implicate și de bugetul disponibil.
Verificați lista de compatibilitate a modulelor Cisco SFP 10Gb cu echipamentele dvs. existente.
Consultați cu un specialist în rețele pentru a vă asigura că alegeți modulele potrivite pentru infrastructura dvs.

 

Prin urmarea acestui ghid de selecție, veți putea achiziționa modulele Cisco SFP 10Gb adecvate pentru a vă îmbunătăți performanța și eficiența rețelei dvs.

 

Modulele Cisco SFP 10Gb sunt o soluție excelentă pentru rețelele de mare viteză și oferă flexibilitate și performanță optimă. Indiferent dacă aveți nevoie de module single-mode sau multimode, este important să verificați compatibilitatea și specificațiile tehnice înainte de achiziție. Folosind ghidul nostru de selecție, veți putea să alegeți modulele Cisco SFP 10Gb potrivite pentru a satisface nevoile dvs. de rețea.

Oferta Cisco SFP 10Gb:


QSFP-100G-SR4-S=100GBASE SR4 QSFP Transceiver, MPO, 100m over OM4 MMF
QSFP-100G-SR4-S100GBASE SR4 QSFP Transceiver, MPO, 100m over OM4 MMF
QSFP-100G-SM-SR=100GBASE CWDM4 Lite QSFP Transceiver, 2km over SMF, 10-60C
QSFP-100G-SM-SR100GBASE CWDM4 Lite QSFP Transceiver, 2km over SMF, 10-60C
QSFP-100G-LR4-S=100GBASE LR4 QSFP Transceiver, LC, 10km over SMF
QSFP-100G-LR4-S100GBASE LR4 QSFP Transceiver, LC, 10km over SMF
QSFP-40G-SR4=40GBASE-SR4 QSFP Transceiver Module with MPO Connector
QSFP-40G-SR440GBASE-SR4 QSFP Transceiver Module with MPO Connector
DS-SFP-FC16G-SW16 Gbps Fibre Channel SW SFP+, LC
DS-SFP-FC8G-SW=8 Gbps Fibre Channel SW SFP+, LC, Spare
DS-SFP-FC16G-SW=16 Gbps Fibre Channel SW SFP+, LC
SFP-10G-LR=10GBASE-LR SFP Module
SFP-10G-LR-S=10GBASE-LR SFP Module, Enterprise-Class
SFP-10G-SR10GBASE-SR SFP Module
SFP-10G-SR-S=10GBASE-SR SFP Module, Enterprise-Class
SFP-10G-SR=10GBASE-SR SFP Module
SFP-H10GB-CU1M=10GBASE-CU SFP+ Cable 1 Meter
SFP-H10GB-CU5M=10GBASE-CU SFP+ Cable 5 Meter
SFP-10G-LR-S10GBASE-LR SFP Module, Enterprise-Class
QSFP-40G-LR4-S=QSFP 40GBASE-LR4 Trnscvr Mod, LC, 10km, Enterprise-Class
QSFP-40G-LR4-SQSFP 40GBASE-LR4 Trnscvr Mod, LC, 10km, Enterprise-Class
SFP-10G-SR-S10GBASE-SR SFP Module, Enterprise-Class
DS-SFP-FC32G-SW32 Gbps Fibre Channel SW SFP+, LC
DS-SFP-FC32G-SW=32 Gbps Fibre Channel SW SFP+, LC
SFP-H10GB-CU3M10GBASE-CU SFP+ Cable 3 Meter
SFP-H10GB-CU3M=10GBASE-CU SFP+ Cable 3 Meter
SFP-H10GB-CU1M10GBASE-CU SFP+ Cable 1 Meter
SFP-10G-LRM10GBASE-LRM SFP Module
SFP-10G-LRM=10GBASE-LRM SFP Module
SFP-10G-LR10GBASE-LR SFP Module

Frequently Asked Questions

Modulul Cisco SFP-10G-SR este transceiver-ul cu fibră optică multimod 10G și acceptă semnal de până la 400 m atunci când utilizează 4700 Mhz KM MMF (OM3).

Deoarece portul Ethernet RJ45 și portul SFP funcționează de fapt la aceeași viteză, alegerea porturilor RJ45 pentru conectarea comutatoarelor Ethernet ar putea fi mai economică, deoarece cablul Cat5e/Cat6 este mai ieftin decât conexiunea SFP atât cu transceiver-uri, cât și cu cablurile corespunzătoare.

SFP-10G-SR-S și SFP-10G-SR-X sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit ca transceiver SFP+ 10GBASE-SR de către Cisco. „SR-S” aparține transceiverelor optice Cisco „S-Class”. Modulele „S-Class” sunt transceiver-uri care au încorporat doar caracteristicile observate cel mai frecvent în aplicațiile pentru întreprinderi și centre de date.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de module SPF disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: