• 0724.209.035
 • contact@sam-romania.ro
 • Bucuresti, Romania

Acronis Cyber Files

Partener Acronis Romania
Recomandam si:

Licenta Acronis Cyber Files – solutie pentru toate tipurile de angajati

 

Acronis Cyber Files este o soluție ușoară, completă și sigură de sincronizare și partajare a fișierelor, care echilibrează eficient nevoia angajaților dvs. de a utiliza orice dispozitiv cu nevoia organizației de securitate a datelor, confidențialitate, vizibilitate, conformitate și suport pentru Bring Your Own Device (BYOD).

 

 

Angajații folosesc orice dispozitiv pentru a accesa în siguranță fișierele corporative și pentru a colabora și pentru a partaja documente în siguranță cu alți angajați, clienți, parteneri și furnizori.

 

Proiectat exclusiv pentru afaceri, Acronis Cyber Files transformă dispozitivele mobile, inclusiv BYOD, într-o extensie naturală a afacerii dumneavoastră.

 

 

Lucrarea mobilă și la distanță este aici pentru a rămâne. Licenta Acronis Cyber Files este o soluție sigură de sincronizare și partajare a fișierelor, care permite echipei dvs. să colaboreze, să acceseze fișierele companiei și să partajeze documente pe orice dispozitiv, oriunde s-ar afla, în timp ce IT-ul păstrează controlul asupra securității și conformității datelor.

 

 

• Încurajează flexibilitatea: împuternicește-ți angajații să creeze, să editeze și să partajeze conținut în siguranță, în timp ce lucrează de la distanță sau folosind propriile dispozitive.

 

 

• Îmbunătățiți productivitatea: creșteți accesibilitatea la datele critice pentru afaceri și promovați colaborarea fără a sacrifica securitatea internă.

 

 

• Păstrați controlul: Oferiți transparență completă a partajării fișierelor cu piste de audit de clasă enterprise. Îndepliniți nevoile de afaceri și de conformitate ale echipei dvs. cu ajutorul Acronis.

 

 

Productivitate crescută a angajaților

Creșteți productivitatea și îmbunătățiți colaborarea, dând putere angajaților să acceseze, să editeze și să partajeze cu ușurință fișiere de pe orice dispozitiv.

 

 

Protecția completă a conținutului de afaceri Păstrați-vă datele în siguranță cu controale de securitate sofisticate, oferind IT toate instrumentele necesare pentru a proteja activele de date ale companiei.

 

 

Funcționalitate mobilă bogată

Transformă dispozitivele mobile într-o extensie naturală a afacerii tale, păstrând în același timp controlul deplin asupra accesului și partajării conținutului

Acronis Cyber Files

Acronis Cyber Files – Caracteristici principale

 

Sincronizați și partajați conținut de oriunde Sincronizați și partajați cu ușurință fișiere de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv. Sursele de date acceptate includ servere de fișiere corporative, NAS, SharePoint și CMIS, cum ar fi Alfresco și EMC Documentum.

 

Revizuiți documentele în aplicație și din mers

Creați și editați documente Microsoft Office și PDF-uri în aplicația mobilă Acronis Cyber Files, transformând dispozitivul mobil într-o adevărată platformă de afaceri

 

Urmărire și audit
Acronis Cyber Files oferă o pistă de audit de clasă întreprindere și istoric pentru toate tranzacțiile, inclusiv funcțiile de căutare, filtrare și export, oferind IT vizibilitate asupra a ceea ce fac utilizatorii, ce documente accesează și cu cine partajează documente.

 

Criptare și control al fișierelor
Oferă criptare over-the-air și pe dispozitiv, inclusiv criptare certificată FIPS 140-2 pentru iOS. În plus, accesul și partajarea fișierelor sunt configurabile prin reguli și politici stabilite de administratori, asigurând alinierea cu politicile de guvernanță corporativă, conformitate și securitate.

 

Editați Microsoft Office online
Vizualizați, editați și creați fișiere Microsoft Office folosind editorii web Office Online, fără a fi nevoie să descărcați mai întâi documentul. Office Online poate rula chiar și la nivel local cu Office Online Server.

 

Menține securitatea și controlul
Gestionați totul la un nivel granular. Creați politici de securitate și asigurați controlul și conformitatea pentru conținut, utilizatori și dispozitive, definind în același timp politici privind tipurile de fișiere, dimensiunea și proprietățile.

 

Securitate și confidențialitate
Ștergerea selectivă automată sau manuală de la distanță asigură ștergerea conținutului corporativ – și numai conținutul corporativ – de pe dispozitivul utilizatorului în cazul în care este pierdut sau furat sau când angajatul părăsește compania.

 

Autentificare îmbunătățită
Autentificarea îmbunătățită cu doi factori oferă organizațiilor securitatea ridicată cerută de entitățile guvernamentale și industriile reglementate. Acronis Cyber Files se integrează și cu Active Directory pentru autentificare, gestionarea contului de utilizator și înregistrarea dispozitivului.

Licenta Acronis Cyber Files

Beneficii

 

Acronis Cyber Files (fostul Acronis Files Advanced) le permite angajaților întreprinderii care folosesc orice dispozitiv – desktop, laptop, tabletă sau smartphone – să acceseze, să sincronizeze și să partajeze în siguranță conținutul corporativ, în timp ce IT-ul păstrează controlul asupra securității și conformității. Conținutul poate fi accesat de pe servere de fișiere NAS, SharePoint și dispozitive personale și poate fi partajat cu constituenții interni și externi, dacă este permis de organizație. Acronis Cyber Files dă putere IT să controleze nivelul de securitate necesar și să promoveze productivitatea utilizatorului final oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv.

 

Beneficiile includ:

 

 • Ușurință în utilizare
 • Necesită pregătire minimă a utilizatorului final.
  Simplu de instalat și de pus în funcțiune pentru IT.
 • Securitate
 • Înregistrare completă, urmărire și istoric al operațiunilor.
 • Configurare over-the-air a caracteristicilor și politicilor.
  Creare simplificată a contului prin furnizarea LDAP.
 • Flexibilitatea infrastructurii
 • Componentele serverului pot fi instalate pe servere Windows fizice sau virtuale.
  Oferă acces la serverele de fișiere existente, on-premise, NAS și SharePoint.
  Compatibil cu Microsoft 365 SharePoint Online.

 

Fișierele sincronizate ale utilizatorilor pot fi stocate pe servere de fișiere, NAS sau stocare privată Amazon S3. Alternativă 100% on-premise pentru implementare și stocare, oferind IT control complet.
Integrare cu Active Directory pentru autentificare și aprovizionare fără probleme.
Acronis Policy Engine oferă capabilități de management granular pentru a crea politici de securitate și asigură controlul și conformitatea pentru conținut, utilizatori și dispozitive.

 

Editarea securizată a documentelor Office și PDF, toate în cadrul aplicației mobile Acronis, previne scurgerea datelor.
Pista de audit de clasă Enterprise și istoric pentru toate tranzacțiile, inclusiv funcțiile de căutare, filtrare și export.
Integrare perfectă cu proxy-uri inverse la nivel de întreprindere, inclusiv autentificarea acreditărilor și certificatelor.
Protecție maximă a datelor și confidențialitate prin criptare securizată end-to-end (over-the-air și pe dispozitiv).
Modulul de criptare certificat FIPS 140-2 îndeplinește cerințele stricte ale guvernului SUA.
Suport pentru autentificare cu carduri inteligente (CAC/PIV).

 

Ștergere selectivă de la distanță.
Interfețele intuitive și familiare nu necesită practic nicio pregătire a utilizatorului final.
Împingeți conținutul selectat către utilizatori sau grupuri în orice moment, acces pe dispozitiv.
Acces la folderul de acasă al rețelei utilizatorului.
Integrare cu parteneri cheie MDM, inclusiv MobileIron, Good Technology și Citrix Worx.

 

Acronis Cyber Files (fostul Acronis Files Advanced) combină toate funcționalitățile mobilEcho și activEcho într-o singură soluție cuprinzătoare pentru acces, sincronizare și partajare securizată la conținutul întreprinderii. Solutia înlocuiește mobilEcho și activEcho. Clienții existenți mobilEcho și activEcho ar trebui să își actualizeze serverele și clienții la Acronis Cyber Files.

Solutia Acronis permite organizației dvs. să ofere un acces on-premise, gestionat și securizat la conținutul existent al companiei, precum și o alternativă la Dropbox și alte soluții publice de sincronizare și partajare a fișierelor.

 

Când accesează conținut, Acronis necesită ca utilizatorul să se autentifice în același mod în care este necesar un utilizator corporativ pentru alte resurse de rețea. Când acordă acces la serverele de fișiere existente, la serverele NAS și SharePoint, Acronis Cyber Files aplică aceleași permisiuni de acces la fișiere care se aplică clienților de rețea standard, și anume permisiunile NTFS sau ACL-urile. Clienții se conectează în siguranță utilizând HTTPS, criptând toate datele din rețea.

 

Pentru multe organizații, clienții mobili Acronis Cyber Files se vor conecta printr-o conexiune VPN sigură sau printr-un server HTTPS Reverse Proxy, adăugând un nivel suplimentar de securitate.

 

Fișierele sincronizate sau stocate pe un dispozitiv mobil în solutia Acronis sunt criptate în orice moment și pot fi protejate în continuare printr-o parolă de blocare a aplicației, la preferința utilizatorului sau a administratorului. Rețineți că, odată ce fișierele sunt deschise într-o altă aplicație, responsabilitatea de securitate trece la acea aplicație.

Această capacitate „Open In” poate fi restricționată de lista albă/lista neagră sau dezactivată.

Pret Acronis Cyber Files

Acronis Files Advanced

 

Acronis Files Advanced este o soluție simplă, completă și sigură de sincronizare și partajare, care echilibrează eficient nevoia angajaților dvs. de a utiliza orice dispozitiv cu nevoia organizației de securitate a datelor, confidențialitate, vizibilitate, conformitate și suport pentru Bring Your Own Device (BYOD).
 
 
Angajații folosesc orice dispozitiv pentru a accesa în siguranță fișierele corporative și pentru a colabora și a partaja în siguranță documente cu alți angajați, clienți, parteneri și furnizori. Conceput exclusiv pentru afaceri, Acronis Files Advanced transformă dispozitivele mobile, inclusiv BYOD, într-o extensie naturală a afacerii dumneavoastră.
 
 
Conținut, oriunde, oricând Acronis Files Advanced permite autorizarea
angajații accesează, sincronizează și partajează conținut care se află pe serverele de fișiere corporative, SharePoint, Network Attached Storage (NAS) și Content Management Interoperability Systems (CMIS), cum ar fi Alfresco și EMC Documentum folosind orice dispozitiv – iPhone sau telefoane inteligente Android, tablete, laptopuri, PC-uri sau Mac-uri.
 
 
Editarea Web Microsoft Office Online Acronis Files Advanced include acum o opțiune pentru a permite utilizatorilor să vizualizeze, să editeze și să creeze fișiere Office folosind editorii web Office Online. Office Online poate rula chiar și la nivel local cu Office Online Server.
 
 
Editare securizată în aplicație Utilizatorii pot crea și edita documente Office și PDF-uri în cadrul aplicației mobile Acronis Files Advanced, transformând dispozitivul mobil într-o adevărată platformă de afaceri.
 
 
Securitate și control avansat Politica Acronis Files Advanced
motorul oferă capabilități de management granular pentru a crea politici de securitate și asigură controlul și conformitatea pentru conținut, utilizatori și dispozitive.

OFERTA Acronis Cyber Files 

 

In oferta noastra se regasesc toate tipurile de licenta Acronis Cyber Files:

 

0 – 250 User – 1 Year Renewal, price per user; – 250 maximum allowed End Users
0 – 250 User – 2 Year Renewal, price per user; – 250 maximum allowed End Users
0 – 250 User – 3 Year Renewal, price per user; – 250 maximum allowed End Users
251 – 500 User – 1 Year Renewal, price per user; – 500 maximum allowed End Users
251 – 500 User – 2 Year Renewal, price per user; – 500 maximum allowed End Users
251 – 500 User – 3 Year Renewal, price per user; – 500 maximum allowed End Users
501 – 1000 User – 1 Year Renewal, price per user; – 1000 maximum allowed End Users
501 – 1000 User – 2 Year Renewal, price per user; – 1000 maximum allowed End Users
501 – 1000 User – 3 Year Renewal, price per user; – 1000 maximum allowed End Users
1001 – 5000 User – 1 Year Renewal, price per user; – 5000 maximum allowed End Users
1001 – 5000 User – 2 Year Renewal, price per user; – 5000 maximum allowed End Users
1001 – 5000 User – 3 Year Renewal, price per user; – 5000 maximum allowed End Users
5001 – 10000 User – 1 Year Renewal, price per user; – 10000 maximum allowed End Users
5001 – 10000 User – 2 Year Renewal, price per user; – 10000 maximum allowed End Users
5001 – 10000 User – 3 Year Renewal, price per user; – 10000 maximum allowed End Users

Frequently Asked Questions

Acronis Cyber Files le permite angajaților întreprinderii care folosesc orice dispozitiv – desktop, laptop, tabletă sau smartphone – să acceseze, să sincronizeze și să partajeze în siguranță conținutul corporativ, în timp ce IT-ul păstrează controlul asupra securității și conformității. Conținutul poate fi accesat de pe servere de fișiere, NAS, SharePoint și dispozitive personale și poate fi partajat cu constituenții interni și externi, dacă este permis de organizație. Solutia Acronis dă putere IT să controleze nivelul de securitate necesar și să promoveze productivitatea utilizatorului final oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv.

Accesarea, vizualizarea și editarea conținutului companiei pe orice dispozitiv.
Distribuirea proactivă a conținutului companiei către o comunitate de utilizatori sau grupuri.
Sincronizarea conținutului pe toate dispozitivele unui utilizator.
Partajarea conținutului cu colegii, clienții și partenerii.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de licente Acronis disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: