• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Echipamente Cisco Remanufactured

Echipamentele Cisco Remanufactured sunt produse folosite anterior care au beneficiat de upgradări critice de software și hardware și au fost testate temeinic pentru a îndeplini specificațiile stricte ale Cisco. Echipamentele refabricate certificate îndeplinesc aceleași standarde de calitate pe care le-ați aștepta de la un produs nou.

 
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

Procesul de Remanufactured implică mai multe etape pentru a readuce echipamentele la starea inițială sau chiar la o stare îmbunătățită. Componentele defecte sau învechite sunt înlocuite cu componente noi sau recondiționate care îndeplinesc specificațiile tehnice actuale. Software-ul este actualizat la cele mai recente versiuni, iar sistemele sunt testate riguros pentru a se asigura fiabilitatea și performanța conform standardelor producătorului.


Echipamentele Cisco Remanufactured oferă aceeași funcționalitate, fiabilitate și garanție ca și produsele noi, însă la un cost mai redus. Acest lucru le face o opțiune atractivă pentru organizațiile care caută soluții eficiente din punct de vedere cost, fără a face compromisuri la calitate.


Utilizarea echipamentelor Remanufactured ajută de asemenea la reducerea amprentei de carbon prin reutilizarea resurselor existente.

 

Ce este defapt Cisco Remanufactured?


Majoritatea oamenilor folosesc termenul “recondiționat/ refurbished ” pentru a se referi la toate tipurile de echipamente folosite, produse care nu mai sunt noi, dar care sunt reintroduse la vanzare.
Insa, pentru Cisco: Remanufactured și Refurbished înseamnă de fapt lucruri foarte diferite.


Echipamentele Refurbished sunt produse pre-deținute care au fost supuse unor procese de curățare, inspecție și, posibil, înlocuirea unor componente defecte, insa procesul de recondiționare nu este la fel de riguros ca Remanufactured.


Pe de altă parte, echipamentele Cisco Remanufactured trec printr-un proces complet de aducere a produsului la specificațiile inițiale ale producătorului sau chiar la standardele actuale. Componentele cheie sunt înlocuite, software-ul este actualizat și dispozitivele trec prin teste extinse pentru a se asigura fiabilitatea și performanța.


În esență, procesul de Remanufactured readuce produsul cât mai aproape de starea sa inițială din fabrică sau chiar îl îmbunătățește în unele cazuri, iar procesul de Refurbished reprezintă o abordare mai superficială pentru readucerea unui echipament la o stare funcțională de bază.
Pentru garanția calității și performanței, echipamentele Cisco Remanufactured sunt opțiunea preferată pentru majoritatea aplicațiilor profesionale și de cele critice pentru companii.


Aceste echipamente oferă aceeași fiabilitate și garanție ca și produsele noi, dar la un cost mai accesibil.

Cisco Remanufactured

De ce foloseste Cisco terminologia de Remanufactured?


Cisco foloseste termenul de Remanufactured deoarece oricine poate “recondiționa” un produs, insa numai Producătorul Original al Echipamentelor (Cisco în acest caz) poate realiza cu succes procesul de Remanufactured si poate aduce echipamentele la starea inițiala de fabricare.
Nimeni altcineva in afara de producator nu poate face realiza acest lucru.


Cisco Remanufactured se referă la un efort riguros de a readuce un produs la starea si calitatea “ca nou”.
Mai degrabă decât să testeze pur și simplu un produs folosit anterior pentru a se asigura că încă funcționează, apoi să-l revânda, Cisco trece fiecare echipament prin etapele de mai jos:


* O inspecție temeinică pentru a identifica orice piese care ar putea necesita înlocuire
* Repararea sau înlocuirea oricăror piese care nu funcționează corect
* Ștergerea software-ului pentru a elimina datele clientului anterior
* Actualizarea software-ului pentru a alinia produsul cu versiunile ulterioare
* Testarea pentru a se asigura că funcționează ca nou
* Reparații cosmetice pentru a se asigura că arată ca nou


Procesul riguros Cisco Remanufactured separă cu adevărat produsele refabricate de cele pur și simplu Cisco Refurbished sau Cisco Second hand.


Cisco oferă aceeași garanție, fiabilitate și randament ca un produs nou din fabrică, pentru cele Remanufactured, dar la un preț mult mai accesibil.
Pe scurt, Cisco intervine asupra echipamentelor ca acestea să îndeplinească cele mai înalte standarde, precum un produs nou și ofera aceeași garanție pe care o au produsele noi.

Cisco Remanufactured vs Refurbished

Cisco Remanufactured vs Refurbished


Refurbished – în general – este pur și simplu o referire la un produs care ar fi putut trece printr-un proces de inspecție și reparație mai puțin riguros. În mod normal, înseamnă că produsul a fost testat și, de fapt, funcționează, dar este posibil să nu aibă cel mai recent software, este posibil să nu i se fi înlocuit piesele mai vechi și este posibil să nu arate la fel de bine din punct de vedere estetic ca un echipament Cisco Remanufactured.


Remanufactured – implică aducerea unui echipament cât mai aproape de starea initiala, asemanatoare cu a unui produs complet nou din fabrică. Acest proces riguros, combinat cu testarea completă și garanția integrală, face ca produsele remanufacturate să fie practic aproape imosibil de deosebit de echipamentele noi din punct de vedere al performanței, fiabilității și aspectului. Singurul Avantajul echipamentelor Cisco Remanufactured este costul mult mai scăzut în comparație cu cele noi.

Beneficiile alegerii echipamentelor Cisco Remanufactured


Peace of Mind


Performanța, securitatea și integritatea rețelei dvs. încep cu integritatea echipamentului.
Procesul Cisco Remanufactured utilizeaza procese certificate ISO 9001/14001, upgrade-uri de firmware, hardware proprietare și testare cuprinzătoare.


Echipamentele Cisco beneficiază de aceeași garanție completă și opțiuni de asistență Cisco ca și produsele noi echivalente și sunt complet licențiate pentru utilizare imediată.
Vândute prin aceleași canale autorizate care vă oferă deja echipamente Cisco noi, produsele Cisco Remanufactured vă protejează afacerea, rețeaua și liniștea dumneavoastră.


Preturi mici


Cu economii de 25 până la 70% din prețurile de listă pentru echipamente noi, Cisco Remanufactured vă oferă mai multe opțiuni pentru achizitie. Proiectele care sunt vitale, dar au în mod tradițional, un randament scăzut al investiției, pot deveni viabile.


Furnizor de încredere


Toate echipamentele provin din surse de aprovizionare Cisco și sunt verificate pentru a se asigura că nu sunt contrafăcute și pot fi refabricate. Fiecare echipament are un istoric de service al produsului verificat și urmărit.


Cea mai mare experiență în industrie


Din 2001, Cisco a remanufacturat cateva milioane de echipamente. Peste 66.000 de clienți din peste 130 de țări din întreaga lume au implementat produse Cisco Remanufactured.


Proces riguros de refabricare


Echipamentele Cisco Remanufactured sunt refabricate cu piese Cisco originale într-un mediu de producție controlat, folosind procese și materiale responsabile cu mediul înconjurător. Sunt aplicate actualizări critice de firmware și hardware, ajutând la asigurarea performanței maxime în rețea. Produsele Cisco Refresh vin cu o licență validă pentru software Cisco IOS. Echipamentul este curățat și recondiționat într-un mediu controlat cu descărcări electrostatice (ESD).


Testare și certificări de reglementare


Se efectuează un set cuprinzător de teste de diagnosticare, funcționale și ale sistemului de trafic de rețea. Testele de ardere și/sau ciclul termic sunt efectuate pentru a ajuta la asigurarea calității. Toate echipamentele certificate primesc certificări de reglementare și de siguranță pentru FCC, UL, CSA, CE.


Certificare Cisco


Inspecțiile de asigurare a calității sunt efectuate pentru a confirma conformitatea cu standardele de nivel de calitate de acceptare Cisco. Audituri aleatorii, out-of-box sunt efectuate periodic pentru a confirma îndeplinirea standardelor de calitate.


Refabricare conform standardului ISO 9001/14001


Inspecție: Fiecare unitate este supusă unei examinări atente și unei inspecții fizice la fiecare etapă a procesului.


Upgradări: Numărul de serie al fiecărei unități este verificat în baza de date Cisco pentru a determina dacă se aplică Comenzi de Schimbare Inginerească (ECO) critice. Se efectuează actualizări critice de software și hardware în conformitate cu ECO-urile.


Restabilirea configurației implicite: Orice configurație anterioară și date ale clienților sunt eliminate, iar unitatea este readusă la setările implicite. Informațiile despre proprietarul anterior înregistrate în bazele de date Cisco sunt de asemenea șterse.


Testare: Pentru a ajuta la asigurarea calității, se efectuează un set cuprinzător de teste de diagnostic, funcționale, de trafic de rețea și de sistem. Se efectuează teste de rodaj și/sau cicluri termice, după caz.


Reparații: Unitățile care nu trec inspecția și testarea sunt reparate conform specificațiilor din fabrică Cisco, componentele și plăcile defecte fiind înlocuite după caz. Unitățile sunt apoi supuse din nou testelor de stare funcțională, sistem de trafic de rețea, rodaj și cicluri termice, după caz.


Software: Se instalează o copie licențiată a software-ului Cisco IOS pentru a asigura performanța maximă și compatibilitatea cu rețeaua.


Curățare: Fiecare unitate este curățată și aranjată. Etichetele vechi sunt îndepărtate și se aplică etichete noi. Se instalează elemente de fixare și panouri noi, după caz. Carcasele sunt curățate, retuțate sau revopsite, după caz.


Ambalare: Unitățile sunt ambalate cu grijă, introduse într-o nouă cutie de transport protectoare și sigilate în pregătirea livrării.

Frequently Asked Questions

Din 2001, Cisco și-a vândut echipamentele Remanufactured de înaltă calitate – inițial sub numele de Cisco Certified Refurbished Equipment (sau CCRE) – și acum ca Cisco Refresh. De la inspecția și testarea inițială până la curățare și ambalare, numai Cisco – producătorul original – poate readuce echipamentele la starea initiala (ca si noi).

Produsele Remanufactured sunt ideale ca soluție autonomă. Cu toate acestea, valoarea este și mai mare atunci când este combinată într-o soluție cu echipamente Cisco noi.

 

Cisco Remanufactured funcționează deosebit de bine în următoarele scenarii:

 Buget restrâns: atunci când bugetul este limitat, Cisco Remanufactured oferă flexibilitate maximă în achiziționarea tehnologiei de care aveți nevoie. Produsele Cisco Remanufactured oferă o soluție rentabilă în funcție de nevoile individuale ale produsului sau pot fi combinate cu noi produse Cisco într-o soluție mai mare pentru a reduce costul total și pentru a îndeplini chiar și cele mai dificile cerințe de achiziție.

 Disponibilitatea produsului: menținem un inventar mare de modele mai vechi și de sfârșit de vânzare necesare pentru a menține configurațiile de rețea instalate sau pentru a optimiza resursele IT între migrările sau upgrade-urile planificate. Inventarul nostru de modele actuale oferă o soluție în cazul în care disponibilitatea produselor noi nu se potrivește cerințelor dumneavoastră de livrare.

 Considerații de durabilitate: Echipamentele remanufacturate pot ajuta companiile să își reducă amprenta asupra mediului. Cisco Remanufactured creează o a doua viață pentru echipamente, economisind astfel resursele necesare pentru producția nouă și reducând deșeurile.

Pentru a se alinia mai bine la standardele industriei globale și ale producătorilor de echipamente originale (OEM). În plus, dorim să eliminăm orice confuzie de pe piață și să clarificăm calitatea înaltă a procesului nostru de remanufactură. Produsele noastre – deși în trecut erau numite „renovate” – sunt produse care sunt de fapt remanufacturate. Acesta este motivul pentru care trecem pentru a urma standardele industriei ca OEM.

Toate echipamentele Cisco Remanufactured sunt livrate cu o licență software validă și vin cu aceeași garanție Cisco ca și noul echipament echivalent, inclusiv garanții limitate pe viață, acolo unde este cazul. De asemenea, produsele Cisco Remanufactured au aceleași opțiuni de asistență Cisco SMARTnet ca și noul produs echivalent.

SAM Romania este partener autorizat Cisco si comercialieaza toata gama de echipamente Cisco Remanufactured.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Recomandari: