• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Lansweeper

Într-o lume dominată de tehnologie, managementul activelor digitale a devenit mai important ca oricând. Lansweeper este un instrument de management al activelor IT de încredere care este utilizat de o mulțime de companii din jurul lumii pentru o mai bună gestionare a rețelei și a activelor tehnologice.

 


Ce este Lansweeper și cum funcționează?


Lansweeper este un instrument de scanare a rețelei care ajută la identificarea și catalogarea tuturor dispozitivelor conectate la o rețea. Aceasta include calculatoare, servere, imprimante, switch-uri și multe altele. Lansweeper funcționează prin scanarea porturilor deschise și prin colectarea datelor de pe dispozitivele conectate, oferind o imagine detaliată a echipamentelor din rețeaua voastră.

 

Dar cum funcționează Lansweeper exact?

 

Ei bine, începe prin scanarea întregii rețele pentru a identifica dispozitivele active. Apoi colectează informații despre aceste dispozitive prin utilizarea unui mix de protocoale, inclusiv WMI, SNMP, HTTP, SSH, Telnet și altele. Toate aceste informații sunt apoi stocate într-o baza de date, unde pot fi analizate și raportate.

 

Lansweeper este o soluție puternică și versatilă pentru administrarea rețelei. Cu ajutorul său, puteți monitoriza și gestiona eficient toate dispozitivele conectate la rețea. De exemplu, puteți verifica starea și performanța serverelor, puteți identifica și remedia problemele de securitate, puteți gestiona licențele software și multe altele.

 

Pe lângă funcționalitatea sa principală de scanare și catalogare a dispozitivelor, Lansweeper oferă și alte caracteristici utile. De exemplu, vă permite să creați rapoarte personalizate pentru a obține informații specifice despre rețeaua voastră. Puteți selecta datele pe care doriți să le includeți în raport și să le formatați într-un mod ușor de înțeles.

 

Un alt avantaj al Lansweeper este că vă permite să monitorizați și să gestionați dispozitivele de la distanță. Acest lucru este util în special pentru companiile cu mai multe locații sau pentru administratorii de rețea care lucrează de la distanță. Puteți accesa Lansweeper de pe orice dispozitiv conectat la internet și puteți monitoriza și gestiona dispozitivele dvs. de la distanță, fără a fi nevoie să fiți fizic prezent în locația lor.

 

Lansweeper este o soluție puternică și eficientă pentru administrarea rețelei. Prin scanarea și catalogarea dispozitivelor, vă oferă o imagine detaliată a echipamentelor din rețeaua voastră și vă permite să le monitorizați și să le gestionați eficient.

 

Cu funcționalitățile sale suplimentare, cum ar fi rapoartele personalizate și accesul de la distanță, Lansweeper este un instrument indispensabil pentru orice administrator de rețea.

Lansweeper

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Asset Management cu Lansweeper


Managementul activelor cu Lansweeper este un proces simplu și straighforward. Lansweeper nu numai că identifică toate dispozitivele conectate la rețea, dar de asemenea colectează o cantitate masivă de informații despre fiecare dispozitiv.

Aceasta include detaliile de sistem, cesiuni de utilizator, software instalat, istoricul patch-urilor, licențele software și multe altele.

 

Cu ajutorul Lansweeper, nu doar că puteți avea o imagine completă a activelor dvs. IT, dar puteți gestiona și problemele legate de conformitate, puteți planifica eficient înlocuirea echipamentelor și puteți rămâne la curent cu toate schimbările din rețeaua dvs.
Lansweeper este o soluție puternică și versatilă de management al activelor care vă permite să aveți control total asupra tuturor dispozitivelor și software-ului din rețeaua dvs.

Cu ajutorul Lansweeper, puteți obține informații detaliate despre fiecare dispozitiv, inclusiv specificațiile hardware, starea sistemului, software-ul instalat și multe altele.

 

Lansweeper vă oferă posibilitatea de a gestiona și licențele software. Puteți monitoriza și urmări toate licențele software din organizația dvs., asigurându-vă că sunteți în conformitate cu toate cerințele de licențiere. Lansweeper vă poate ajuta să identificați licențele expirate sau neutilizate, astfel încât să puteți economisi bani și să evitați amenzi sau litigii legate de nerespectarea drepturilor de autor.

 

O altă caracteristică utilă a Lansweeper este capacitatea sa de a detecta și urmări modificările de hardware și software în rețeaua dvs. Cu ajutorul acestei funcționalități, puteți fi la curent cu toate schimbările care au loc în infrastructura dvs. IT.

Puteți vedea dacă un nou dispozitiv a fost adăugat la rețea sau dacă a fost instalat un nou software pe un anumit dispozitiv. Aceste informații vă pot ajuta să identificați problemele de securitate sau să planificați upgrade-urile necesare în timp util.

 

Lansweeper este o soluție puternică și eficientă pentru managementul activelor IT într-o organizație. Cu ajutorul său, puteți avea o imagine completă și actualizată a tuturor dispozitivelor și software-ului din rețeaua dvs.

Acest lucru vă permite să gestionați eficient activitățile de întreținere, să planificați înlocuirea echipamentelor și să vă asigurați că sunteți în conformitate cu toate cerințele de licențiere.

 

Investiția în Lansweeper poate aduce numeroase beneficii organizației dvs., inclusiv economii de costuri și îmbunătățirea securității și eficienței operaționale.

Lansweeper Asset Management

Beneficiile utilizării Lansweeper


Să vorbim acum despre beneficiile utilizării Lansweeper. În primul rând, Lansweeper oferă o viziune clară și comprehensivă a tuturor activelor IT. Puteți vedea cu ușurință care dispozitive sunt conectate la rețea, în ce stadiu de cycle de viață sunt si care sunt detaliile lor tehnice.

 

Un alt beneficiu mare al acestei solutii este capacitatea sa de a ajuta la gestionarea licențelor software. Lansweeper vă poate arăta ce software este instalat pe care dispozitiv, cine îl folosește și dacă licențele de software corespund. Acest lucru poate ajuta la evitarea problemelor de conformitate și la economisirea banilor prin evitarea plății pentru licențe neutilizate.

 

Pe lângă aceste beneficii, solutia oferă și o gamă largă de funcționalități suplimentare. De exemplu, puteți monitoriza performanța rețelei și puteți primi alerte în timp real în cazul în care apar probleme. Aceasta vă permite să interveniți rapid și să remediați orice defecțiuni înainte ca acestea să afecteze utilizatorii.

 

Lansweeper vă permite să creați rapoarte personalizate pentru a analiza datele colectate. Puteți genera rapoarte cu informații despre hardware, software, licențe, utilizatori și multe altele. Aceste rapoarte vă pot ajuta să luați decizii informate și să optimizați gestionarea activelor IT.

 

Un alt aspect important al Lansweeper este ușurința de utilizare. Interfața intuitivă și navigarea simplă fac ca Lansweeper să fie accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică. Puteți accesa rapid și ușor toate informațiile de care aveți nevoie, fără a fi nevoie să vă bazați pe suport tehnic suplimentar.
Nu în ultimul rând, Lansweeper oferă și suport tehnic de calitate. Echipa de asistență Lansweeper este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme pe care le aveți.

 

Indiferent de dificultatea sau complexitatea problemei, puteți conta pe suportul tehnic profesionist și prompt al echipei Lansweeper.

 

Lansweeper – toate detaliile despre rețeaua dumneavoastră

 

Fără îndoială, unul dintre cele mai mari avantaje ale Lansweeper este capacitatea de a vedea toate detaliile despre rețeaua dumneavoastră într-un singur loc.

Lansweeper colectează date de la toate mai importante tipuri de dispozitive și platforme. Aceasta oferă o imagine detaliată a tuturor activelor IT, de la specificațiile tehnice ale fiecărui echipament, până la utilizarea software-ului și licențele.

 

Prin utilizarea acestei solutii, puteți vedea rapid problemele potențiale, cum ar fi echipamentele care necesită înlocuire sau actualizare, problemele de securitate sau utilizări neautorizate ale resurselor. Toate acestea vă pot ajuta să vă îmbunătățiți operațiunile IT și să faceți decizii mai informate.

 

Lansweeper este un instrument puternic care vă permite să monitorizați și să gestionați eficient rețeaua dumneavoastră. Cu ajutorul său, puteți obține o imagine de ansamblu asupra tuturor dispozitivelor conectate la rețea, indiferent de tipul lor sau sistemul de operare folosit.
Dacă aveți o rețea complexă care include atât computere, cât și dispozitive mobile, Lansweeper vă permite să vizualizați și să analizați datele acestora într-un mod simplu și intuitiv. Puteți vedea informații precum adresele IP, adresele MAC, starea conexiunii și multe altele.

 

Aceasta solutie vă oferă posibilitatea de a verifica dacă toate dispozitivele conectate la rețea sunt actualizate și securizate corespunzător. Astfel, puteți identifica rapid eventualele vulnerabilități și să le remediați înainte ca acestea să devină o problemă majoră.
Pe lângă monitorizarea dispozitivelor, Lansweeper vă permite să aveți o vedere de ansamblu asupra software-ului utilizat în rețea. Puteți vedea toate aplicațiile instalate pe fiecare dispozitiv și să verificați dacă acestea sunt licențiate corespunzător. Aceasta vă ajută să vă asigurați că nu există nicio utilizare neautorizată a software-ului și să evitați eventualele probleme legale.

 

Solutia vă oferă posibilitatea de a genera rapoarte detaliate despre rețeaua dumneavoastră. Aceste rapoarte vă pot oferi informații valoroase despre performanța rețelei, utilizarea resurselor și multe altele. Puteți personaliza rapoartele în funcție de nevoile dumneavoastră și să le exportați în diferite formate, cum ar fi Excel sau PDF.

 

Lansweeper este un instrument indispensabil pentru orice departament IT. Prin furnizarea unei imagini complete și detaliate a rețelei dumneavoastră, acesta vă ajută să vă îmbunătățiți eficiența operațiunilor și să luați decizii mai informate.

 

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea rețelei dumneavoastră, Lansweeper vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a gestiona cu succes infrastructura IT.

 

Lansweeper Romania

Lansweeper: o soluție completă pentru IT Asset Management


Lansweeper nu este doar un scanner de rețea; este o soluție completă pentru gestionarea activelor IT. Lansweeper vă permite să urmăriți, să gestionați și să raportați toate activele IT într-un singur loc.

Include capabilități pentru gestiunea patch-urilor și actualizărilor, gestionarea licențelor software, vă permite monitorizarea performanței, genera rapoarte și multe altele.
 
Lansweeper este o soluție foarte scalabilă, capabilă să gestioneze rețele de toate dimensiunile. De la întreprinderi mici la companii globale cu zeci de mii de active IT, Lansweeper poate face față cu ușurință nevoilor dumneavoastră.

Lansweeper oferă o gamă largă de funcționalități puternice care vă ajută să vă gestionați activitățile IT într-un mod eficient și simplificat.
Cu ajutorul acestei solutii, puteți identifica și monitoriza toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs., inclusiv computere, laptopuri, imprimante, servere, dispozitive de rețea și multe altele.
Acest lucru vă permite să aveți o imagine de ansamblu asupra infrastructurii IT și să luați decizii informate în ceea ce privește gestionarea și optimizarea acestor active.
 
Un alt avantaj al utilizării acestei solutii este capacitatea sa de a gestiona și monitoriza licențele software. Prin scanarea rețelei dvs., Lansweeper poate identifica și urmări licențele software instalate pe dispozitivele dvs., asigurându-vă că sunteți în conformitate cu regulile de licențiere și evitând astfel amenzi și alte probleme legale.
 
Lansweeper vă poate ajuta să identificați licențele software neutilizate sau expirate, permițându-vă să economisiți bani prin optimizarea achizițiilor de licențe.
Gestiunea patch-urilor și actualizărilor este o altă caracteristică importantă a Lansweeper. Cu ajutorul acestei soluții, puteți monitoriza și gestiona actualizările de securitate și patch-urile pentru software-ul instalat pe dispozitivele dvs. Acest lucru vă ajută să mențineți sistemul dvs. în siguranță și actualizat, reducând riscul de a fi expus la vulnerabilități și atacuri cibernetice.

Pe lângă funcționalitățile menționate mai sus, solutia vă oferă și posibilitatea de a genera rapoarte personalizate, care vă permit să vizualizați și să analizați datele referitoare la activele IT într-un mod convenabil și ușor de înțeles. Aceste rapoarte vă pot oferi informații valoroase despre starea și performanța rețelei dvs., precum și despre utilizarea și utilizatorii dispozitivelor dvs., ajutându-vă să luați decizii informate și să optimizați eficiența operațională.

Lansweeper este o soluție puternică și versatilă pentru gestionarea activelor IT care poate utiliza agenti Lansweeper pentru colecatrea datelor de inventar. Indiferent de dimensiunea și complexitatea rețelei dvs., solutia vă poate ajuta să urmăriți, să gestionați și să raportați toate activele IT într-un mod eficient și simplificat.
 
Cu funcționalitățile sale avansate și ușurința de utilizare, Lansweeper este alegerea ideală pentru orice organizație care dorește să-și optimizeze gestionarea activelor IT și să-și îmbunătățească performanța generală.

Eficientizați operațiunile IT cu Lansweeper


Utilizarea Lansweeper poate să aducă eficiență operațiunilor IT. Lansweeper oferă un loc centralizat pentru a gestiona toate activele IT, eliminând necesitatea de a utiliza și menține diferite instrumente pentru fiecare tip de activ. De asemnea, permite identificarea rapidă și rezolvarea problemelor, economisind astfel timp și resurse.

Lansweeper poate identifica problemele de securitate, cum ar fi dispozitivele vulnerabile, patch-urile lipsă sau software-ul neautorizat. Prin remedierea acestor probleme, puteți îmbunătăți securitatea rețelei și reduce riscurile asociate cu atacurile cibernetice.
 

Beneficii pentru profesioniștii IT


Lansweeper oferă numeroase beneficii pentru profesioniștii IT.
 
Lansweeper face ușoară vizualizarea și gestionarea întregii rețele, economisind timp și efort.
 
Lansweeper poate ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte de a se transforma în probleme majore, îmbunătățind astfel timpul de funcționare și nivelul de serviciu.

Lansweeper vă oferă control total asupra rețelei dvs., vă permite să anticipați problemele și să vă asigurați că toate activele IT funcționează la capacitatea maximă.
 
Deci, dacă sunteți un profesionist IT în căutare de eficiență, control și vizibilitate, Lansweeper ar trebui să fie în capul listei dvs.

Frequently Asked Questions

Aceasta solutie este foarte util pentru inventarierea activelor IT.

Este un SaaS care monitorizează toate activele conectate la rețeaua companiei, cu aceasta fiind posibilă identificarea hardware-ului și software-ului fiecărui activ, totul într-o interfață web.

Acest lucru permite tuturor activelor să fie actualizate, evitând amenințările externe.

Versiunea gratuită are următoarele limitări: Maxim 100 de active.

Fără acces la suport tehnic.

Serviciu de scanare: mai multe servere de scanare vor lucra împreună pentru a scana fiecare parte a rețelei dumneavoastră.

Fiecare server de scanare contactează baza de date pentru a-și prelua țintele și acreditările de scanare.

Datele pe care le preiau sunt colectate și trimise înapoi la baza de date.

Pentru alte recomandari verificati categoria: