• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator reduce riscul de conformitate și economisește timp prețios prin automatizarea proceselor de recuperare. De la sarcini de lucru critice cu obiective de punct de recuperare (RPO) aproape de zero până la aplicațiile care au fost neglijate din cauza lipsei resurselor de planificare, Veeam oferă o soluție puternică și ușor de utilizat pentru reziliența afacerii, inclusiv:

 

• Planuri DR generate dinamic care pot dovedi conformitatea

• Teste DR complet automatizate care confirmă că obiectivele de recuperare pot fi îndeplinite

• Recuperare cu un singur clic pentru ca operațiunile să funcționeze fără probleme

 

SAM Romania este partener autorizat Veeam.

Partener Veeam Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vziualizati toate licentele:

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator – Capabilitati cheie

 

Dynamic documentation

 

• Economisiți timp: generați și mențineți automat DR
documentație pentru a dovedi disponibilitatea și conformitatea

• Fii pregătit: construiește cu ușurință planuri complete de DR pentru aplicații și site-uri care sunt actualizate și verificate automat

• Afișați dovada: planul dvs. de recuperare este biletul dvs. pentru recuperare rapidă, planificată și conformare atunci când se produce un dezastru

 

Compliance

 

• Conformitate: asigurați-vă că cerințele dumneavoastră critice de conformitate și audit sunt îndeplinite cu teste care oferă dovada că vă îndepliniți obiectivele de recuperare

• Împuterniciți: Delegați și controlați accesul securizat pentru proprietarii de aplicații critice și echipele operaționale cu control securizat al accesului bazat pe roluri

 

Automated testing

 

• Eliminați incertitudinea: recuperați-vă cu testarea automată care vă asigură că vă puteți îndeplini obiectivele de recuperare ale întreprinderii

• Testare: Efectuați teste DR programate sau la cerere cu impact zero pentru a vă asigura că obiectivele de timp de recuperare (RTO) și RPO-urile necesare pot fi îndeplinite

• Confirmați: verificați dacă aplicațiile critice ale întreprinderii funcționează conform așteptărilor după recuperare

 

One-click recovery

 

• Reveniți la afaceri: recuperați în siguranță aplicații individuale sau un întreg site cu un singur clic din orice locație

• Ușor de utilizat: o interfață intuitivă, condusă de vrăjitori și bazată pe web, stabilește controlul recuperării și încrederea

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator

Veeam Disaster Recovery Orchestrator – ce este nou in versiunea 6?

 

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator v6 oferă recuperare automată pentru Microsoft Azure, restaurarea oricăror copii de rezervă Veeam Agent ca mașini virtuale (VM), scanare antivirus orchestrată în timpul testării și recuperării și multe altele!

 

Mai jos este o listă a noilor funcții și îmbunătățiri disponibile în cea mai recentă versiune a Veeam Disaster Recovery Orchestrator:

 

Cloud DR

 

Recuperarea orchestrată în Azure oferă afacerii dumneavoastră o rezistență suplimentară cu recuperarea în caz de dezastru (DR) către cloud. Orchestrați recuperarea oricărui backup ca VM în Azure, profitând din plin de scalabilitatea cloud-ului și de capacitățile de automatizare ale Orchestrator. Cu suport pentru, copii de rezervă atât ale serverelor fizice, cât și ale mașinilor virtuale vSphere, precum și Windows și Linux, vă puteți proteja întregul patrimoniu cu un plan DR în cloud.

 

Agent DR

 

Recuperați rapid backup-urile Veeam Agent ca VM-uri atât în Azure, cât și în vSphere. Orice sarcină de lucru protejată de Veeam Agent pentru Windows sau Linux poate fi recuperată în mediul virtual ca VM. Mapați automat rețelele fizice la rețelele virtuale în timpul recuperării, mapați resursele fizice, cum ar fi CPU și memoria, la tipurile de mașini virtuale și orchestrați recuperarea scalabilă a mai multor sisteme, reducând în același timp erorile umane.

 

Clean DR

 

Când vă confruntați cu un atac ransomware, asigurați-vă că restaurați datele curate prin scanarea pentru ransomware, malware și viruși în timpul recuperării orchestrate la scară. Acest lucru funcționează atât cu backup-urile vSphere, cât și cu agenții pentru recuperare în vSphere și Azure. Repetați automat scanările de viruși prin mai multe puncte de restaurare până când este găsit cel mai recent curat. Scanați în mod regulat punctele de restaurare în timpul testării DataLabs, cu rezultatele afișate în tablouri de bord și rapoarte pentru o vizibilitate îmbunătățită.

 

RTO and RPO tracking:

 

Tabloul de bord Veeam afișează acum obiectivele de timp de recuperare atinse și obiectivele punctului de recuperare (RTO și RPO) față de țintele dorite pentru fiecare plan de recuperare și oferă o vedere dintr-o privire asupra respectării acordului de nivel de serviciu (SLA).

Pret Veeam Disaster Recovery Orchestrator

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator – Descriere solutie

 

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator extinde funcționalitatea Veeam Data Platform prin orchestrarea proceselor de recuperare, cu planuri de orchestrare cu un singur clic pentru aplicații critice și funcții bogate pentru documentare și testare.

 

Orchestrator folosește capacitățile de recuperare ale Veeam Backup & Replication pentru a construi fluxuri de lucru de recuperare în caz de dezastru, pentru a automatiza procesele de recuperare și pentru a elimina pașii manuali predispuși la erori. Orchestrator oferă, de asemenea, capabilități de raportare care permit întreprinderilor să-și documenteze planurile de recuperare în caz de dezastru pentru a îndeplini cerințele de conformitate.

 

Cu Orchestrator, puteți face următoarele:

 

• Orchestrați recuperarea — creați fluxuri de lucru pentru a orchestra operațiunile de recuperare atât pentru mașinile virtuale, cât și pentru cele fizice în mediile cloud VMware vSphere și Microsoft Azure.

• Automatizați verificările și testele — programați verificări și teste pentru a automatiza verificarea planurilor de orchestrare, cu funcții precum laboratoare de testare izolate și verificări complete de pregătire.

• Îndepliniți cerințele de conformitate — vizualizați realizările RPO și RTO pe tabloul de bord și generați rapoarte actualizate automat pentru verificările, testele și execuțiile planului de orchestrare, asigurându-vă că cerințele pentru conformitate și audit sunt îndeplinite.

 

Principalele componente ale arhitecturii Orchestrator sunt:

 

Veeam Orchestrator Server

 

Serverul Orchestrator este nucleul de configurare, administrare și management al arhitecturii Orchestrator. Aici sunt create, auditate, testate și executate planurile de orchestrare. Intern, serverul Orchestrator este compus din următoarele componente:

 

• Serviciul Veeam Orchestrator Server — este responsabil pentru gestionarea planurilor de orchestrare și administrarea rolurilor și permisiunilor utilizatorilor.

• Veeam Orchestrator Web UI — este o interfață de utilizator bazată pe web, care permite utilizatorilor să interacționeze cu Serviciul Veeam Orchestrator Server și să efectueze diverse acțiuni de configurare și administrare. În UI Orchestrator, planurile de orchestrare sunt proiectate, verificate, testate și executate

• Veeam Backup & Replication Server — este instalat împreună cu serverul Orchestrator pentru a furniza biblioteci Veeam PowerShell și pentru a suporta anumite scenarii de recuperare în caz de dezastru. Se numește „încorporat”
Server. Dacă se aplică o licență, serverul poate funcționa ca un server Veeam Backup & Replication complet funcțional

• Veeam ONE Server — gestionează motorul Veeam ONE Business View pentru a colecta inventar. Aceasta este o ediție ușoară personalizată a Veeam ONE. Este denumit server „încorporat”. Dacă se aplică o licență, serverul poate funcționa ca un server Veeam ONE complet funcțional

• SQL Server — este folosit pentru a găzdui date de configurare, grupuri de inventar și definiții de plan. O instanță Microsoft SQL Server Express poate fi instalată local. Cu toate acestea, pentru cele mai bune performanțe și scalabilitate, este recomandată ediția Microsoft SQL Server Enterprise, care poate fi un server la distanță.

Toate componentele Orchestrator pot fi implementate pe o singură mașină fizică sau virtuală bazată pe Windows folosind programul de instalare unificat.

 

Veeam Backup & Replication Servers


Implementați un agent Orchestrator pe fiecare dintre serverele dvs. Veeam Backup & Replication pentru a orchestra recuperarea mașinilor protejate.

Licentiere Veeam Orchestrator

 
Veeam oferă următoarele tipuri de licențe pentru Orchestrator:
 
• Licența de închiriere este o licență completă destinată furnizorilor de servicii.
 
Data de expirare a licenței de închiriere este stabilită la data de încheiere a contractului, care este ultima zi a lunii și, în mod normal, la o lună de la data începerii contractului.
 
• Licența de abonament este o licență completă destinată întreprinderilor.
 
Data de expirare a licenței de abonament este setată la sfârșitul termenului de abonament. Termenul licenței de abonament este în mod normal de 1–5 ani de la data emiterii licenței.
 
 
Pentru a lucra cu Orchestrator, veți avea nevoie de licențe pentru obiectele gestionate de soluție — copii de rezervă sau replici ale mașinilor virtuale sau fizice, Veeam Backup & Replication și Veeam ONE. Această secțiune descrie modul în care aceste obiecte gestionate sunt licențiate și ce tipuri de licențe va trebui să obțineți.
 
 
Licențiere pentru VM-urile recuperate
 
Fiecare mașină procesată de un plan de orchestrare necesită o licență. O licență aici este o unitate (sau un token) care este atribuită unei mașini pentru a o face gestionabilă în Orchestrator. În versiunea 6.0, fiecare mașină consumă o instanță de licență, indiferent de numărul de planuri și DataLab-uri care includ mașina.
 
Toate mașinile adăugate la plan consumă instanțe de licență, chiar dacă nu au replică sau backup. Toate mașinile utilizate în grupurile DataLab pentru a sprijini mediile de testare a planurilor consumă, de asemenea, instanțe de licență
 
Licențele pentru mașini sunt incluse în fișierul de licență Orchestrator. Un fișier de licență poate include un număr arbitrar de licențe care formează un grup de licențe pentru mașini. Fiecare mașină administrată de Orchestrator consumă licențele necesare din acest pool
 
Orchestrator necesită propriul fișier de licență specific. Nu obține și nu consumă instanțe de licență universală Veeam (VUL) de la serverele Veeam Backup & Replication conectate
 
 
Licentiere pentru Remote Veeam Backup & Replication Servers with Orchestrator Agents
 
Fiecare server de la distanță Veeam Backup & Replication conectat la Orchestrator trebuie să aibă instalată ediția Enterprise sau Enterprise PLUS. În caz contrar, Orchestrator nu își va putea implementa agentul pe server.
 
Verificarea ediției este singura verificare efectuată de Orchestrator pentru a verifica licențele pentru serverele Veeam Backup & Replication la distanță. Toate operațiunile cu licențe pe serverele Veeam Backup & Replication la distanță sunt realizate în conformitate cu ghidurile Veeam Backup & Replication.
 
 
Licentiere pentru mbedded Veeam Backup & Replication Server
 
Fișierul implicit de licență Orchestrator include o secțiune pentru licențierea instalării serverului Veeam Backup & Replication încorporat pentru o instanță VUL. Acest lucru este necesar doar pentru a debloca anumite comenzi PowerShell.
 
Dacă intenționați să utilizați serverul Veeam Backup & Replication încorporat pentru activități de producție sau pentru evaluarea unui produs, puteți furniza o licență multi-secțională în timpul configurării Orchestrator, care va licenția și serverul Veeam Backup & Replication încorporat.
 
Veeam Disaster Recovery Orchestrator Romania

Licenta Veeam Disaster Recovery Orchestrator – Administrare licenta

 

Instalarea licenței

 

Înainte de a instala Orchestrator, trebuie să specificați o cale către un fișier de licență. Fără licență, nu vei putea pentru a începe instalarea.

 

După ce instalați Orchestrator, puteți schimba licența pe care ați furnizat-o în timpul instalării:
1. Comutați la pagina Administrare.
2. Navigați la Licență.
3. Faceţi clic pe Instalare cheie de licenţă.
4. În fereastra Instalare cheie de licență, faceți clic pe Răsfoire pentru a căuta un fișier de licență, apoi faceți clic pe Instalare

 

Actualizarea manuală a licenței

 

Puteți actualiza manual licența Orchestrator de pe Veeam License Update Server, la cerere. Când actualizați manual licența, Orchestrator se conectează la Serverul de actualizare a licenței Veeam de pe Internet, descarcă o nouă licență (dacă licența este disponibilă) și o instalează pentru a înlocui licența veche.

 

Pentru a actualiza manual licența:

 

1. Comutați la pagina Administrare.
2. Navigați la Licență.
3. Faceți clic pe Actualizare acum.
Orchestrator se va conecta la serverul de actualizare a licențelor Veeam de pe Internet, va descărca un produs nou
licență de la acesta (dacă este disponibilă), instalați-o și afișați o casetă de dialog cu starea actualizării licenței.
4. În caseta de dialog afișată, faceți clic pe OK pentru a confirma rezultatul actualizării licenței.

 

Actualizarea manuală a licenței se poate finaliza cu următoarele rezultate:

 

• Operarea a avut succes. O nouă cheie de licență a fost generată, descărcată și instalată cu succes.
• Nu este necesară o nouă licență. Cheia de licență instalată în prezent nu trebuie actualizată.
• Serverul de actualizare a licențelor Veeam nu a reușit să genereze o nouă licență. Veți primi acest mesaj dacă apare o eroare pe partea Veeam License Update Server.
• Veeam Disaster Recovery Orchestrator a primit un răspuns nevalid. Veți primi acest mesaj dacă există probleme de conectivitate între serverul de actualizare a licenței Veeam și serverul Orchestrator.
• Licențiarea prin contract a fost reziliată. Contractul a expirat. În acest caz, Orchestrator dezactivează automat actualizarea automată a licenței.

 

Actualizarea automta a licentei

 

Cum funcționează actualizarea automată a licenței?

 

Procesul de actualizare automată a licenței se realizează în felul următor:

 

1. După ce activați actualizarea automată a licenței, Orchestrator începe să trimită cereri săptămânale către Veeam
Server de actualizare a licenței de pe Internet pentru a verifica dacă este disponibilă o nouă licență.
2. Cu șapte zile înainte de expirarea licenței actuale, Orchestrator începe să trimită cereri o dată pe zi.
3. Când o nouă licență devine disponibilă, Orchestrator o descarcă și o instalează automat pentru a o înlocui
licenta veche.

 

Expirarea licenței

 

Perioada de licență pentru orchestrator este stabilită în conformitate cu programul de licențiere ales. Când această perioadă se termină, trebuie să actualizați licența.
Pentru a asigura o actualizare ușoară a licenței și pentru a oferi suficient timp pentru a instala un nou fișier de licență, Orchestrator oferă o perioadă de grație după data de expirare a licenței. În perioada de grație, Orchestrator continuă să lucreze într-un mod de versiune completă. Starea licenței în această perioadă apare ca licența dvs. a expirat și trebuie reînnoită.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Lansați Splash Window și porniți expertul de configurare.
Acceptați acordul de licență.
Alegeți Componentele de instalat.
Efectuați verificarea configurației sistemului.
Specificați acreditările contului de serviciu.
Specificați porturile de serviciu.
Specificați setările de conexiune la serverul Veeam ONE.
Specificați setările de conexiune la serverul Veeam Orchestrator.

RPO minim este de 2 secunde, totuși poate să nu fie optim dacă politica dvs. CDP conține multe VM-uri cu volum mare de lucru. RPO optim nu este mai mic de 15 secunde. RPO maxim este de 60 de minute

Toate licențele sunt vândute prin abonament pe bază de VM în pachete de 10. Licențele Veeam Disaster Recovery Orchestrator sunt netransferabile altor produse Veeam, iar licențele universale Veeam generice nu pot fi aplicate Veeam Disaster Recovery Orchestrator. Toate achizițiile includ Asistență de producție 24×7.

Pentru alte recomandari verificati categoria: