• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco 10 Port-uri Gigabit

Switch 10 porturi gigabit

OFERTA Switch Cisco 10 port-uri Gigabit

 

 

In oferta noastra se regasesc toate modelele de Switch-uri Cisco cu 10 port-uri, licente si accesorii pentru acestea:

 

 

SG350-10SFP-K9-EU, Cisco SG350-10SFP 10-port Gigabit Managed SFP Switch

 

SG350-10-K9-EU, Cisco SG350-10 10-port Gigabit Managed Switch

 

SG250-10P-K9-EU, Cisco SG250-10P 10-port Gigabit PoE Switch

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

De ce un Switch Cisco 10 port-uri Gigabit?

 

Creșterea mobilității, voce și video, combinată cu virtualizarea și dublarea datelor la fiecare 2 ani, face ușor de înțeles de ce IMM-urile au nevoie acum de conectivitate Cisco cu 10 Gigabit: pentru a evita zeci de blocaje.

 

100% dintre IMM-urile (cu până la 500 de angajați) prevăd necesitatea implementării acestei tehnologii de switching pentru a fi prezente în rețeaua lor acum sau în viitorul apropiat.

 

Iată o listă cu 10 motive pentru care IMM-ul dvs. ar putea avea nevoie să facă upgrade la switch-uri Cisco de 10 port-uri Gigabit:

 

BYOD & IoT: Angajații aduc un număr tot mai mare de dispozitive personale, cum ar fi tablete și smartphone-uri, care necesită acces WiFi. Întreprinderile folosesc, de asemenea, mai des dispozitive inteligente, cum ar fi încuietorile ușilor, termostatele, etc. care sunt conectate la internet. Toate acestea conduc la o lățime de bandă crescută, pe care o oferă Ethernet-ul de 10 Gigabit.

 

Data Continuously Increasing: Cerințele de date se dublează la fiecare 2 ani. Toată această creștere a datelor înseamnă că este nevoie de mai multă lățime de bandă pentru afacerea dvs. Pe măsură ce datele cresc, rețeaua și internetul sunt folosite mai des și pentru mai mult timp. Se întâmplă mai mult streaming și cu dimensiuni crescute ale fișierelor.

 

HD Streaming: Acum există mai multe transferuri de date video, iar companiile folosesc mult mai des rezoluțiile HD și 4K.

 

Existing Congestion: Dacă compania dvs. crește și numărul de angajați crește, numărul utilizatorilor de rețea va crește și veți constata că trecerea la viteze de 10 Gb este cea mai bună modalitate de a evita aglomerația (traficul de date) al utilizatorilor.

 

Faster WiFi standards: Vitezele WiFi mai mari, de la noile generații de tehnologie wireless, cum ar fi Wave2 AC WiFi, necesită o lățime de bandă mai mare de 1 Gb (un port Gigabit Ethernet) per acces point pentru o acoperire buna și o viteză mai mare.

 

Rack Saving Space: Dacă rack-ul dvs. de rețea se umple, este logic să înlocuiți switch-urile de 1 Gb cu un switch de 10 Gigabit, economisind spațiu și adăugând mai multă conectivitate. Mai ales dacă închiriati acest spațiu într-un rack sau un centru de date local.

 

Premise Expansion: Se spune că 1 din 3 IMM-uri migrează la o soluție de switching de 10 Gigabit pentru a se adapta la noi extinderi.

 

Virtualization & Hyperconvergence: Virtualizarea serverului se bazează în mare măsură pe rețea și pe stocare. Mașinile virtuale cresc și necesită cantități mai mari de stocare decât poate oferi un server fizic.

Stocarea atașată la rețea (NAS) sau rețelele de zonă de stocare (SAN) oferă spațiu de stocare suplimentar dedicat mașinilor virtuale. Conectivitatea dintre servere și stocare trebuie să fie rapidă pentru a evita blocajele.

10-Gigabit Ethernet oferă cea mai rapidă interconectivitate pentru mediile virtualizate. Același lucru este valabil și pentru stocarea obiectelor, virtualizarea stocării și aplicațiile de date mari în spațiul IMM-urilor.

 

Flash-based Storage: viteza mai mare în stocarea datelor bazată pe memorie flash necesită o rețea cu viteză mai mare.

 

Pro-AV applications: Pe măsură ce industria AV trece inevitabil la soluții AV-over-IP, cu siguranță este necesară o lățime de bandă mai mare pentru transmisia 4K necomprimată, cu latență zero, cu noile aplicații SDVoE Alliance. HDMI 2.0 prin cablarea comercială CAT7 necesită switch-uri Ethernet de 10 gigabit cu multă inteligență multicast.

Utilizatorii IMM-uri doresc acum să se poată conecta cu orice dispozitiv, oriunde și oricând, cu conexiuni de înaltă calitate, super-rapide și fără timpi de nefuncționare. 10-Gigabit este noul Gigabit!

Vizualizati toate produsele din aceasta categorie