• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Adobe Illustrator

Licenta Adobe Illustrator la Cel Mai Bun Pret.

SAM Romania este partener oficial Adobe Romania.

 

Adobe Illustrator este un instrument popular de design grafic bazat pe vector și a devenit software-ul preferat de mulți studenți în design grafic sau profesioniști.

Adobe Illustrator a devenit rapid cel mai bun software pentru crearea de desene, ilustrații și lucrări de artă folosind un computer Windows sau MacOS.

Licenta Adobe Illustrator
Partener Adobe Romania

Licenta Adobe Illustrator – tipuri de licente si abonamente

 

 

Adobe Illustrator este un program de proiectare care se vinde sub forma de abonament, ceea ce înseamnă că nu există o opțiune de cumpărare unică sau pe viata.

Puteți obține o licenta Adobe Illustrator cu un plan anual. Există mai multe opțiuni diferite, în funcție de nevoile dvs., de organizare și de câte aplicații doriți să utilizați.
În calitate de designer grafic, desigur, Adobe Illustrator este o necesitate pentru munca dumneavoastra de zi cu zi. Cu siguranta folositi si alte programe Adobe, cum ar fi Photoshop și InDesign, insa cea mai bună ofertă pentru intreg pachetul de aplicatii este licenta Creative Cloud.

Dacă trebuie să utilizați mai mult de trei programe Adobe fie pentru proiecte școlare, fie pentru muncă, atunci este recomandat planul All apps.

De asemenea puteeti oricând să încercati versiunea de încercare gratuită și să vedeti care sunt programele din pachet ca va plac si va sunt de folos.

 

 

7-Day Incercare Free

 

 

Nu sunteți sigur dacă Illustrator este programul potrivit pentru dvs.? Știți că îl puteți descărca gratuit și puteți obține o încercare gratuită timp de o săptămână, nu? Este o oportunitate bună pentru tine de a încerca și de a explora programul.
Pentru a-l descărca și a începe o încercare gratuită, veți avea nevoie de un Adobe ID, pe care îl puteți configura gratuit. Odată ce v-ați conectat, va trebui să completați informațiile de plată, dar nu vă faceți griji, puteți anula abonamentul oricând.

Dacă decideți să continuați abonamentul, Adobe vă va taxa automat de pe cardul introdus la inregistrare.

 

 

Pot să cumpăr Adobe Illustrator fără abonament?


Dacă vă întrebați dacă Adobe oferă o achiziție de licenta perpetua, răspunsul este nu.

În trecut Adobe obișnuia să ofere două opțiuni de plată: achiziție unică (licenta Adobe Illustrator perpetua) și abonament lunar. Dar de la lansarea versiunii CC, Adobe pare să prefere modelul de abonament și a renunțat la modelul de licenta permanenta pe care îl avea versiunea CS.

 

 

Preturi licente Adobe Illustrator

 

 

1. Studenți și profesori

 

Cea mai bună ofertă este pentru studenți și profesori. Studenții și facultățile primesc o reducere de 60% la Creative Cloud – All apps pentru primul an.

 

 

2. Licenta Individuala

 

3. Licenta Adobe Illustrator pentru firme

 

Puteți utiliza licenta pe două computere. Vă puteți conecta pe două computere, dar o puteți utiliza doar pe un computer in acelasi timp.
Dacă aveți o echipă de graficiieni, licența All Apps ar fi cea mai bună ofertă pentru dvs. Deci toată lumea poate lucra la lucruri diferite. Cu licenta Adobe Illustrator pentru firme, beneficiați, de asemenea, de asistență tehnică 24/7, integrarea aplicațiilor Slack și Microsoft Teams, sesiuni de experți unul la unul și alte funcții.

 

 

4. Școli și universități

 

Există patru opțiuni pentru instituții, școli și universități, care sunt bune pentru grupuri mici de lucru, săli de clasă și laboratoare.

 

Licența per Named User este excelentă pentru grupurile mici de lucru. Are 100 GB de stocare în cloud per licență, ceea ce este excelent pentru partajarea fișierelor. Cu toate acestea, acest plan necesită afiliere instituțională.
Pentru utilizarea în sălile de clasă și laboratoare, Per Dispozitiv Partajat poate fi o opțiune bună. Alte două opțiuni (Per Student Pack și Institution-wide Pack) sunt mai complicate și puteți solicita consultanță în consecință.

Pret licenta Adobe Illustrator

Cum să descărcați Adobe llustrator?


Singura modalitate de a obține Adobe Illustrator este din licenta Adobe Creative Cloud și, da, trebuie să vă creați un cont.
Singura cale – nr referim la singura cale legală. Sigur, există o mulțime de site-uri aleatorii de unde puteți obține Adobe Illustrator, chiar și gratuit, cu toate acestea, NU recomandam asta pentru că nu doriți să aveți un calculator sau o retea a firmei plina de virusi.


Deci, cum se descarca licenta Adobe Illustrator?

Urmați instrucțiunile rapide de mai jos:


Pasul 1: Accesați pagina produsului Adobe Illustrator și alegeți Probă gratuită sau Cumpărați acum.

Dacă nu sunteți 100% sigur că obțineți software-ul, mergeți mai departe și faceți clic pe Probă gratuită.

Dacă aveți deja un cont Adobe CC, puteți face clic direct pe butonul Descărcare de pe pagină și programul dvs. va începe automat instalarea.

 

Pasul 2: Alegeti tipul de licenta Adobe Illustrator

 

 

Pasul 3: Alegeți un plan de membru și vă va cere să creați un cont pentru Adobe Creative Cloud. Vă va cere să introduceți informațiile de facturare în procesul de înscriere, dar nu vă va percepe nimic până când nu se încheie perioada de incercare gratuita și puteți anula oricând abonamentul.
După ce ați configurat contul, ar trebui să aveți și o versiune desktop a Adobe CC.

 

 

Pasul 4: Alegeți Adobe Illustrator și faceți clic pe Instalare.

 

Odată ce este instalat, va apărea în secțiunea Instalat pe Creative Cloud.

Licenta Adobe Illustrator gratuita


Singura modalitate legală de a obține o licenta Adobe Illustrator in mod gratuit este de pe site-ul său oficial. Cu toate acestea, există o limită de timp și trebuie să creați un cont Adobe CC pentru a descărca Adobe Illustrator gratuit.

Nu trebuie să plătiți nimic în avans pentru a descărca Adobe Illustrator și puteți începe cu o încercare gratuită dacă nu sunteți sigur dacă merită pentru fluxul dvs. de lucru. Puteți găsi opțiunea de încercare gratuită pe pagina produsului Adobe Illustrator.

 

 

Apoi va trebui să alegeți un plan – individual, studenți/profesori sau afaceri.

Dacă alegeți planul Studenți și profesori, trebuie să utilizați adresa de e-mail a școlii.
După ce alegeți un plan, puteți alege metoda de facturare (lunar, lunar în cadrul planului anual sau anual) și puteți introduce adresa de e-mail pentru a crea un cont Adobe CC pentru abonament.
Apoi, pur și simplu conectați-vă la contul dvs. Adobe și instalați Adobe Illustrator. Perioada de încercare de 7 zile începe automat când lansați Adobe Illustrator pentru prima dată. După perioada de încercare gratuită, se va taxa din informațiile de facturare pe care le-ați adăugat când ați creat contul Adobe.
Dacă în orice moment decideți să întrerupeți utilizarea Adobe Illustrator, puteți anula abonamentul.

 

 

Care este cel mai ieftin mod de a obține Adobe Illustrator?


Acestea sunt cele 3 moduri de a cumpăra Illustrator în 2023:


Illustrator Plan
Creative Cloud – All Apps

All Apps Plan for Students & Teachers

 

 

1. Illustrator Single App Plan

 

 

Planul Illustrator include:
Adobe Illustrator – pentru toate nevoile dvs. de ilustrare, desen, pictură, tipografie și design grafic.
100 GB de stocare în cloud – backup și partajați ilustrațiile dvs.
Tutoriale pas cu pas – artiști de talie mondială vă arată creațiile lor și vă învață tehnici noi.
Adobe Express – aplicație web și mobilă bazată pe sarcini, care vă permite să creați conținut multimedia, postări pe rețelele sociale și materiale de marketing.
Portofoliu Adobe – creați un portofoliu gratuit de site-uri web pentru a vă prezenta ilustrațiile și design-urile.
Fonturi Adobe – alegeți dintr-o bibliotecă imensă de fonturi licențiate.
Behance – acces la o comunitate înfloritoare de reclame pentru a obține feedback și a vă vinde munca.
Biblioteci Creative Cloud – descărcați elemente noi pentru proiectele dvs. ilustrative.

 

Planul Illustrator nu include Lightroom, Photoshop, Premiere Pro sau oricare dintre celelalte aplicații Adobe.


Majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie de aplicații creative suplimentare pentru cerințele lor de ilustrare și grafică vectorială.


Achiziționarea licentei Adobe Illustrator vă oferă toate instrumentele pentru manipularea grafică vectorială de bază și avansată. Nu uitati – puteți chiar să descărcați o versiune de încercare gratuită de 7 zile pentru a o încerca.

 

 

2. Creative Cloud All Apps Plan

 

 

Aveți acces la peste 20 de aplicații pentru fotografie, video, design, web, UX și rețele sociale, plus elemente esențiale integrate, cum ar fi paletele de culori, familiile de fonturi și o comunitate entuziastă de creativi.
Este posibil ca ilustratorii profesioniști să aibă nevoie de software Adobe, cum ar fi licenta Adobe Photoshop sau chiar After Effects – pentru a putea descărca aceste aplicații populare, veți avea nevoie de planul Toate aplicațiile.

 

Alte aplicații legate de videoclipuri/fotografii incluse în planul Creative Cloud All Apps sunt:

 

 

Adobe Premiere Pro – un excelent software de editare video desktop pentru Mac și Windows.
100 GB de stocare în cloud – vă permite să faceți backup, partajați și editați pe toate dispozitivele dvs.
Adobe After Effects – folosit pentru a crea toate tipurile de efecte vizuale și grafice în mișcare, de la animarea titlurilor de filme până la crearea de videoclipuri VR.
Adobe Audition – instrumente profesionale Adobe pentru a înregistra, edita, amesteca și restaura fișiere audio pentru videoclipuri, podcasturi și efecte sonore.
Adobe Behance – un site/aplicație de socializare dedicată creatorilor care doresc să împărtășească și să-și vândă munca creativă.
Frame.io – instrument puternic de revizuire (feedback) și colaborare pentru partajarea media rapidă, transferuri directe de cameră către cloud și mai multe proiecte consecutive.
Adobe Bridge – un program de management media pentru a clasifica și edita fișiere împreună cu alte aplicații Adobe.
Adobe Lightroom – software-ul numărul unu de editare a imaginilor pentru toate nevoile dvs. de editare, organizare și stocare a fotografiilor.
Adobe Media Encoder – folosit cu Premiere Pro și After Effects pentru a reda videoclipuri, comprimarea și conversia formatelor pentru utilizare universală.
Adobe Photoshop – cel mai bun software de design grafic și instrument de manipulare a imaginilor, punct. Iată cum să descărcați Photoshop gratuit.
Adobe Portfolio – software gratuit pentru crearea de portofoliu online și site-uri web pe care îl puteți folosi pentru a vă prezenta munca creativă.
Adobe Fonts – un serviciu online care vă oferă acces la o bibliotecă enormă de fonturi cu fonturi pe care le aveți gratuit din punct de vedere comercial sau pentru proiecte personale pe care să le utilizați în cadrul unui singur acord de licență.

 

 

Pentru utilizatorii care au nevoie putere video, proprietarii de afaceri și agențiile care au nevoie de mai mult decât o licenta Adobe Illustrator pentru nevoile lor creative, planul All Apps este alegerea perfectă.
Dacă considerați că obțineți încă 20 de aplicații și software utile pentru mai puțin de două ori prețul licenteiPentru utilizatorii cu putere, proprietarii de afaceri și agențiile care au nevoie de mai mult decât Adobe Illustrator pentru nevoile lor creative, planul Toate aplicațiile este alegerea perfectă.

De asemenea, dacă sunteți videograf și doriți să cumpărați Adobe Premiere Pro, este logic să faceți upgrade la planul All Apps, astfel încât să puteți utiliza și licenta Adobe Illustrator.

 

 

3. Creative Cloud All Apps Plan for Students & Teachers

Frequently Asked Questions

Adobe nu mai oferă licențe perpetue (pe viață), deoarece Adobe CC a înlocuit Adobe CS6. Toate aplicațiile Adobe CC sunt disponibile numai cu un plan de abonament.

Da, puteți descărca alte versiuni de Adobe Illustrator din aplicația Creative Cloud Desktop. Faceți clic pe meniul de opțiuni, faceți clic pe Mai multe versiuni și alegeți versiunea pe care doriți să o descărcați.

Va trebui să descărcați Premiere Pro și apoi să dezinstalați Creative Cloud . Cu toate acestea, CC este necesar pentru o utilizare stabilă a software-ului Adobe.

Adobe Illustrator CS6 este acum o versiune de software care nu mai este disponibilă pentru descărcare. Toate produsele Adobe fac acum parte din ecosistemul Creative Cloud Apps, care este un amestec de software și aplicații gratuite și sunt disponibile numai într-un plan de abonament. Modelul de abonament înseamnă că beneficiați de cele mai recente funcții de design grafic, funcții avansate și actualizări regulate.

Illustrator este cel mai bun pentru ilustrații grafice, în timp ce Photoshop este mai mult pentru lucrări bazate pe fotografii. Caracteristicile lor se suprapun ușor, dar cel mai bine este să le folosiți pe amândouă împreună pentru o întreagă experiență de editare creativă.

Vă puteți anula abonamentul Adobe conectându-vă la contul Adobe și accesând opțiunea Gestionare plan > Anulați planul.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Aceasta licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Verifica lista completa

Alte recomandari: