• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Synology NAS

Synology NAS este o soluție versatilă și fiabilă pentru stocarea și gestionarea datelor. Indiferent dacă sunteți un utilizator individual sau o întreprindere, un NAS Synology poate satisface nevoile dvs. specifice în ceea ce privește securitatea, performanța și gestionarea eficientă a datelor.

NAS Synology – Ce trebuie să știți?


Dacă sunteți la început de drum în ceea ce privește sistemele NAS, există câteva aspecte cheie pe care trebuie să le înțelegeți înainte de a investi într-un NAS Synology. Un NAS, sau echipament Network Attached Storage, este un dispozitiv de stocare conectat la rețea care oferă acces centralizat și ușor la date pentru diferite dispozitive. Synology NAS oferă o gamă largă de funcționalități, cum ar fi stocarea fiabilă, accesul la distanță și securitatea datelor.

 

Când alegeți un NAS Synology, trebuie să luați în considerare nevoile dvs. de stocare. Dacă aveți nevoie doar de o stocare locală pentru acasă sau birou, un model entry-level ar putea fi suficient. Însă, dacă sunteți o companie și aveți nevoie de un sistem scalabil, ar trebui să optați pentru un dispozitiv mai performant, cu posibilitatea de a adăuga unități de stocare suplimentare.
Synology oferă o varietate de modele NAS, fiecare cu caracteristici și specificații diferite. De exemplu, modelul DS220+ este potrivit pentru utilizatorii casnici care doresc să stocheze și să partajeze fișiere, să creeze o bibliotecă media și să acceseze datele de la distanță. Acest model are două sloturi pentru unități de stocare și suportă tehnologia RAID pentru o protecție sporită a datelor.
Pentru utilizatorii avansați sau companiile cu cerințe mai mari de stocare și performanță, Synology oferă modele precum DS920+ sau DS1621xs+, care sunt echipate cu procesoare puternice și suportă extinderea capacitații de stocare prin adăugarea de unități suplimentare.

 

Un alt aspect important de luat în considerare atunci când alegeți un NAS Synology este sistemul de operare. Synology utilizează propriul său sistem de operare, numit DiskStation Manager (DSM). DSM oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, cu o gamă largă de aplicații și funcționalități. De la gestionarea fișierelor și backup-ului la streamingul media și securitatea datelor, DSM vă oferă control total asupra NAS-ului dvs.

 

Synology oferă și aplicații mobile pentru iOS și Android, care vă permit să accesați și să gestionați datele de pe NAS de la distanță. Aceasta înseamnă că puteți accesa și partaja fișierele dvs. oriunde vă aflați, utilizând doar smartphone-ul sau tableta.

 

Un NAS Synology poate fi o soluție excelentă pentru stocarea și gestionarea datelor dvs. Cu o gamă largă de modele și funcționalități, puteți găsi cu ușurință un NAS care să se potrivească nevoilor dvs. de stocare. Indiferent dacă sunteți un utilizator casnic sau o companie, Synology vă oferă securitate, accesibilitate și performanță într-un singur dispozitiv.

Pret synology nas

Optimizarea rețelei dvs. cu Synology NAS


Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui NAS Synology este optimizarea rețelei dvs. Stocarea și partajarea fișierelor devin mai rapide și mai eficiente, deoarece toate datele sunt centralizate. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot accesa și partaja fișierele în mod simultan, fără probleme de sincronizare sau de accesibilitate.
Pentru a optimiza rețeaua dvs., puteți utiliza funcția Link Aggregation, care permite combinarea mai multor conexiuni de rețea pentru a crește lățimea de bandă disponibilă. Astfel, viteza de transfer a datelor între dispozitivele conectate la NAS va fi mai mare și veți beneficia de performanțe superioare.

 

Synology NAS oferă și alte funcționalități avansate pentru optimizarea rețelei. De exemplu, puteți utiliza funcția de QoS (Quality of Service) pentru a prioritiza traficul de rețea în funcție de nevoile dvs. Astfel, puteți asigura o experiență de utilizare mai fluidă pentru aplicațiile critice, cum ar fi streaming-ul video sau jocurile online.
Un alt aspect important al optimizării rețelei dvs. cu Synology este securitatea. NAS-ul Synology vine cu funcții avansate de securitate, cum ar fi firewall-ul integrat și criptarea datelor. Aceste funcții vă permit să vă protejați datele împotriva accesului neautorizat și să vă asigurați că rețeaua dvs. este în siguranță.
De asemenea, Synology NAS oferă și o gamă largă de aplicații suplimentare care vă pot ajuta să optimizați rețeaua. De exemplu, puteți utiliza aplicația VPN Server pentru a vă conecta în siguranță la rețeaua dvs. de acasă de oriunde v-ați afla. Sau puteți utiliza aplicația DNS Server pentru a vă gestiona propriul server DNS și a vă îmbunătăți performanța navigării pe internet.

 

Utilizarea unui NAS Synology vă permite să optimizați rețeaua dvs. prin centralizarea și partajarea eficientă a fișierelor, utilizarea funcției Link Aggregation pentru a crește lățimea de bandă și beneficierea de funcționalități avansate de securitate și de aplicații suplimentare. Cu Synology NAS, veți experimenta o rețea mai rapidă, mai sigură și mai eficientă.

synology nas storage

Synology NAS: Considerații de securitate


Securitatea datelor este o preocupare majoră pentru orice utilizator sau companie. De aceea, Synology a implementat numeroase măsuri de securitate pentru a vă proteja datele.
Pentru a asigura integritatea datelor, NAS-urile Synology oferă criptare avansată, care protejează informațiile confidențiale de acces neautorizat. De asemenea, puteți implementa politici stricte de securitate, cum ar fi autentificarea în doi factori și restricții de acces pe bază de IP.

 

Synology NAS oferă și o serie de funcții de securitate suplimentare pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice. Unul dintre acestea este Firewall-ul integrat, care monitorizează și blochează traficul nedorit către NAS-ul dvs. Astfel, puteți preveni atacurile de tip DDoS și alte încercări de acces neautorizat.
Pentru a vă asigura că datele dvs. sunt în siguranță chiar și în cazul unui atac cibernetic, Synology NAS oferă funcționalitate de backup și replicare. Puteți crea copii de rezervă ale datelor dvs. pe un alt NAS Synology sau pe un serviciu de stocare în cloud, astfel încât să aveți întotdeauna o copie de rezervă disponibilă în caz de nevoie.
În ceea ce privește actualizările de securitate, Synology oferă actualizări regulate ale firmware-ului NAS-ului dvs. Aceste actualizări includ adesea remedieri pentru vulnerabilități cunoscute și îmbunătățiri ale securității. Este important să vă asigurați că aveți întotdeauna cel mai recent firmware instalat pe NAS-ul dvs. pentru a beneficia de cele mai recente măsuri de securitate.

 

Synology NAS este o soluție excelentă pentru stocarea și protejarea datelor dvs. Cu funcții avansate de securitate și actualizări regulate ale firmware-ului, puteți avea încredere că datele dvs. sunt în siguranță. Investiția într-un NAS Synology este cu siguranță un pas în direcția corectă pentru a vă proteja informațiile valoroase.

Synology NAS: Beneficiile investiției într-un sistem NAS


Investiția într-un sistem NAS Synology aduce numeroase beneficii pentru utilizatori. Printre acestea se numără:

 

• Centralizarea datelor, ceea ce duce la o gestionare mai facilă și rapidă a informațiilor.

 

• Acces la distanță la fișierele dvs., permițându-vă să lucrați de la distanță sau să partajați fișierele cu alți utilizatori din afara rețelei locale.

 

• Backup automat și securizare a datelor, asigurându-vă că informațiile dvs. sunt protejate împotriva pierderii sau a deteriorării.

 

• Posibilitatea de a adăuga unități de stocare suplimentare, permițându-vă să extindeți capacitatea de stocare pe măsură ce creșteți nevoile dvs.

 

Un alt beneficiu important al investiției într-un sistem NAS Synology este flexibilitatea pe care o oferă utilizatorilor. Spre deosebire de alte soluții de stocare, un NAS Synology vă permite să personalizați configurarea și să alegeți funcționalitățile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. De exemplu, puteți adăuga module suplimentare pentru a extinde funcționalitatea NAS-ului, cum ar fi un server VPN sau un server de backup. Această flexibilitate vă permite să adaptați sistemul NAS la cerințele specifice ale afacerii sau ale mediului de lucru.

 

Un sistem NAS oferă și o gamă largă de aplicații și servicii integrate, care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți productivitatea și să vă simplificați activitățile de zi cu zi. De exemplu, puteți utiliza aplicații precum Synology Drive pentru a sincroniza fișierele între diferite dispozitive sau Synology MailPlus pentru a gestiona eficient corespondența electronică. Aceste aplicații integrate vă permit să aveți acces la o varietate de funcționalități și să vă organizați mai bine munca.
Un alt aspect important al unui sistem NAS Synology este securitatea datelor. Cu ajutorul unor funcții avansate de securitate, cum ar fi criptarea datelor și protecția împotriva atacurilor cibernetice, un NAS Synology vă asigură că informațiile dvs. sunt în siguranță și protejate de accesul neautorizat. Aceasta este o caracteristică esențială într-o lume în care amenințările cibernetice sunt tot mai frecvente și mai sofisticate.

 

Investiția într-un sistem NAS Synology aduce numeroase beneficii, de la centralizarea datelor și accesul la distanță, până la backup automat și securizarea datelor. Flexibilitatea, aplicațiile integrate și securitatea avansată sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac dintr-un NAS Synology o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să-și îmbunătățească eficiența și să-și protejeze informațiile.

synology nas access

Gestionarea datelor dvs. cu Synology Network Attached Storage


Odată ce ați configurat un NAS Synology, veți putea să vă gestionați și să vă organizați datele în mod eficient. Interfața utilizator prietenoasă vă permite să creați foldere, să faceți backup-uri automate și să organizați fișierele într-un mod care vă este convenabil. De asemenea, puteți partaja fișiere cu alți utilizatori și să configurați permisiuni de acces pentru fiecare utilizator în parte.
Un alt aspect important al gestionării datelor este protecția împotriva pierderii sau a deteriorării lor. Prin configurarea unor politici de backup, puteți asigura că datele dvs. sunt protejate și puteți recupera rapid informațiile în cazul unui incident neașteptat.
Pe lângă funcționalitățile de bază, NAS-ul Synology oferă și o serie de caracteristici avansate pentru gestionarea datelor. De exemplu, puteți utiliza funcția de replicare a datelor pentru a crea copii de rezervă ale informațiilor importante pe un alt NAS sau pe un dispozitiv extern. Aceasta vă oferă o protecție suplimentară împotriva pierderii datelor în cazul unui defect hardware sau a unui dezastru natural.

 

NAS-ul Synology vă permite să configurați un sistem de fișiere distribuit (DFS) pentru a vă organiza și partaja fișierele într-un mod eficient și sigur. Această funcționalitate vă permite să aveți acces la aceleași fișiere de pe mai multe dispozitive, facilitând colaborarea și partajarea informațiilor cu colegii sau cu membrii familiei.
Pentru a vă asigura că datele dvs. sunt protejate împotriva accesului neautorizat, NAS-ul Synology vă permite să configurați permisiuni de acces granulare pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori. Puteți stabili cine are dreptul de a citi, scrie sau șterge anumite fișiere sau foldere, asigurându-vă că informațiile sensibile sunt protejate în mod corespunzător.

 

Gestionarea datelor cu un NAS Synology vă oferă o soluție completă și eficientă pentru organizarea, protejarea și partajarea informațiilor dvs. Indiferent dacă sunteți un utilizator individual sau o companie, un NAS Synology vă poate ajuta să vă optimizați fluxul de lucru și să vă păstrați datele în siguranță.

 

Sfaturi și trucuri pentru optimizarea performanței


Pentru a vă asigura că Synology NAS funcționează la performanțe maxime, iată câteva sfaturi și trucuri:

 

1. Actualizați întotdeauna firmware-ul NAS-ului pentru a beneficia de cele mai noi funcționalități și de optimizări de securitate.
2. Organizați fișierele într-o structură de dosare logică și eficientă, pentru a le găsi mai rapid și pentru a evita supraîncărcarea NAS-ului.
3. Utilizați funcția de indexare a Synology pentru a căuta rapid și eficient fișierele dorite.
4. Monitorizați regular activitatea și performanța NAS-ului pentru a identifica orice probleme potențiale și pentru a lua măsuri corective în timp util.

 

Un Synology NAS reprezintă o soluție excelentă pentru stocarea și gestionarea datelor dvs. Indiferent de nevoile dvs., Synology oferă o gamă largă de modele și funcționalități care vă vor satisface în întregime exigențele de stocare, securitate și performanță.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Echipamentele Synology NAS pot fi achizitionate si din magazinul nostru online:

Recomandari: