• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licente Veeam

SAM Romania este partener oficial Veeam si comercializeaza licente software pentru solutii backup: Veeam Backup and Replication, Veeam Data Platform, Veeam Availability Suite, Veeam Backup Essentials, Veeam Backup for Microsoft 365, Veeam ONE si Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

 
Partener Veeam Romania

Licente Veeam – Introducere

 

Tehnologia cloud este grozavă. A eliberat departamentele IT de implementarea și gestionarea infrastructurii IT complexe și critice prin externalizarea acestor sarcini către un furnizor de cloud. Ceea ce nu este grozav, totuși, este atunci când există o nepotrivire între ceea ce crezi că face backup furnizorul tău de cloud și ceea ce furnizorul este responsabil contractual pentru backup. Microsoft 365 este un exemplu excelent al acestei responsabilități partajate neclare.

 

 

Furnizorii de servicii cloud se mândresc cu infrastructura care să ofere un sistem foarte disponibil, care să asigure că serviciile lor vor fi întotdeauna disponibile, indiferent de ce se întâmplă. Unul dintre principiile pe care le aplică pentru a obține o disponibilitate ridicată este acela de a crea redundanță în proiectarea infrastructurii.

 

 

Redundanța poate fi la nivel fizic sau la nivel de date.

La nivel fizic, de exemplu, un server replica este prezent, gata să preia controlul dacă serverul principal eșuează. Replica poate acționa și ca echilibrator de încărcare pentru un server principal supraîncărcat.

 

 

La nivel de date, redundanța se realizează prin replicarea copiilor date în mai multe sisteme sau locații, astfel încât utilizatorii să nu fie afectați când un server sau un centru de date se defectează.

 

 

În schimb, o copie de rezervă este pur și simplu o copie a datelor de pe un disc, o bandă sau în stocare în cloud. Cu instrumentele și procesele potrivite, exemplu licentele Veeam, puteți restaura datele de rezervă într-un sistem nou în cazul unei eșecuri de a minimiza întreruperile de afaceri.

 

Redundanța este planul de joc în cazul în care ceva eșuează. În Microsoft 365, această capacitate este încorporată pentru a minimiza timpul de nefuncționare și pentru a asigura o recuperare rapidă în cazul unei defecțiuni. Serverul de replică și copiile replicate, totuși, nu rezolvă pierderea de date. Dacă ceva este șters sau corupt pe partea de producție, atunci veți primi și date șterse și corupte pe serverele replici!

 

 

A avea propriul tău backup separat, pe lângă redundanța și replicarea Microsoft, este biletul către o abordare cuprinzătoare și completă a protecției datelor în Microsoft 365. Acesta ar trebui să fie punctul central pentru echipele tale IT.

Licente Veeam – Protectie prin backup

 

Microsoft 365 are un set robust de capabilități pentru a proteja datele clienților, dar nu există nicio sarcină de lucru, serviciu sau aplicație desemnată special ca soluție completă de backup și recuperare.

Dacă vă interesează în mod serios backupul și recuperarea în Microsoft 365, trebuie să implementați o soluție terță parte – licente Veeam.

 

A încredința datele valoroase ale companiei unei terțe părți este ca a avea o creșă de încredere pentru copilul tău. Esti responsabil pentru a duce copilul la grădiniță și cât timp este acolo, grădinița este responsabilă de siguranța lui.

 

Diferența dintre un furnizor de îngrijire de zi și un furnizor de rezervă este că furnizorul de backup este mult mai flexibil și opțiunile
sunt destule. La minimum, soluțiile de rezervă includ opțiuni pentru automatizare, astfel încât să nu aveți nevoie să faceți sarcini repetitive care necesită mult timp și sunt predispuse la erori.

 

Completitudinea tehnică a soluției de backup determină cât de mult succes veți avea în implementarea unei strategii de backup și recuperare solide. Soluția va face o copie de rezervă a totul în Microsoft 365 sau doar câteva dintre sarcinile de lucru? Este furnizorul suficient de stabil pe piață pentru a vă asigura că, peste doi sau trei ani, vor exista în continuare și vor continua să promoveze actualizări care se potrivesc ritmului îmbunătățirilor Microsoft 365?

 

Echipa dvs. IT își va asuma cea mai mare parte a muncii de gestionare a soluției de backup, o va menține într-o formă optimă și va fi gata să treacă în modul de recuperare ori de câte ori este nevoie.

Cu o soluție bună de backup de la terți, gestionarea și executarea backupului și recuperării poate fi suficient de simplă pentru o singură persoană, chiar și una cu puțină sau deloc experiență.

 

Dacă aveți mai multe persoane care vă gestionează soluția de backup, găsiți un furnizor de backup a cărui soluție are o curbă de învățare scăzută. Scripturile PowerShell sunt grozave, dar o interfață de utilizator intuitivă cu sarcini automatizate cât mai mult posibil vă poate salva dacă, în momentul critic, trebuie să desfășurați un membru junior al echipei IT pentru a efectua recuperarea.

Licente Veeam

Cum se poate obtine o licenta Veeam pentru evaluare?

 

Pentru a obține o licență Veeam de evaluare trebuie sa urmatii pasii de mai jos:

Conectați-vă la veeam.com.
Pe pagina Descărcați produsele Veeam, faceți clic pe linkul produsului.
În secțiunea Obțineți cheia de încercare, faceți clic pe linkul Solicitați cheia de încercare pentru a descărca licența de evaluare.

 

Cum se poate face reînnoirea licenței Veeam?

 

Pentru a vă reînnoi mentenanta si suportul, contactați echipa Veeam Renewals sau partenerul de la care ati achizitionat licentele.
Dacă aveți o licență perpetuă sau de tip abonament, vă puteți reînnoi contractul de licență și online.


Pentru a reînnoi licența Veeam urmati pasii de mai jos:
Din meniul principal, selectați Licență.
În fereastra Informații de licență, faceți clic pe Reînnoire.

 

 

 

Costul licențelor Veeam: Prețuri și opțiuni pentru soluțiile de backup și recuperare

 

Licențe Veeam plătite


Licență Veeam sub forma de abonament — licență care expiră la sfârșitul termenului de abonament. Termenul licenței de abonament este în mod normal de 1-3 ani de la data eliberării licenței.

 

Licență Veeam perpetuă — licență permanentă. Perioada de suport și întreținere inclusă în licență este specificată în luni sau ani. De obicei, un an de asistență de bază și întreținere este inclus cu licența Perpetual.

 

Licență de închiriere — licență cu data de expirare a licenței stabilită în funcție de programul de închiriere ales (în mod normal 1-12 luni de la data eliberării licenței). Licența de închiriere poate fi actualizată automat la expirare.

 

 

Licente Veeam gratuite


Licența Veeam de evaluare — licență utilizată pentru evaluarea produsului. Licența de evaluare este valabilă 30 de zile din momentul descărcarii produsului.

 

Licența NFR — licență utilizată pentru demonstrarea produsului, instruire și educație. Persoana căreia i se oferă licența este de acord că licența nu este pentru revânzare sau utilizare comercială.

Frequently Asked Questions

Oferim clienților pentru fiecare socket Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication și Veeam Backup Essentials o licență VUL pentru fiecare licență de socket. Puteți încerca până la șase licențe fără costuri. Aceste licențe vă permit să încercați capabilitățile de protecție a agenților Veeam pentru Microsoft Windows și Linux, Plug-in-uri Enterprise pentru Oracle RMAN și SAP HANA, încărcături de lucru în cloud, partajări de fișiere NAS și multe altele, fără obligații atașate.

Când Socketurile și VUL sunt gestionate central, Cheia de licență Socket va defini setul de caracteristici ale ediției de produs și nivelul de suport al întregului mediu combinat.

Da, dar licențele VUL sunt întotdeauna complete și nu sunt limitate de ediție, volum de lucru sau mediu, astfel VUL va fi întotdeauna opțiunea preferată cu cea mai mare flexibilitate.

Clienții pot avea un mediu gestionat central care utilizează atât licențe VUL, cât și licențe socket. Cu toate acestea, nu toate produsele pot fi combinate (o listă completă de produse VUL și socket combinabile poate fi găsită aici). De exemplu, dacă protejați mașinile virtuale VMware vSphere sau Microsoft Hyper-V cu licențe perpetue per socket, trebuie să protejați toate mașinile virtuale vSphere și Hyper-V cu socketuri în acel mediu. Licențele VUL pot fi utilizate în continuare pentru orice alt tip de sarcină de lucru non-VM.

Notă importantă: Când îmbinați licențe pe socket și VUL, rețineți că „ediția” licenței socket dictează capacitatea întregului mediu îmbinat. De exemplu: Dacă îmbinați socket-urile ediției Veeam Backup & Replication Enterprise cu Veeam Backup & Replication VUL (cu funcții complete), mediul va fi setat la setul de caracteristici ediția Enterprise. Pentru a obține capabilități complete ale ediției Enterprise Plus, utilizatorii trebuie fie să a) migreze licențele per socket la licențe VUL sau b) să actualizeze licențele per socket la Enterprise Plus Edition.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de licente Veeam disponibila in magazinul nostru online:

Recomandari:

Viuzalizati toate produsele din categoria