• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

WithSecure Elements Epp

WithSecure Elements Epp – Introducere

 

WithSecure Elements Epp este cel mai bun și mai cuprinzător pachet de protecție a endpoint-urilor de pe piață, conceput de la zero pentru a rezolva nevoile de securitate ale afacerii dumneavoastra.

Va protejează toate dispozitivele IT, de la Windows și Mac până la dispozitive mobile, împotriva amenințărilor precum ransomware, încălcări ale datelor și atacuri de zero zile, fără a necesita o întreținere semnificativă sau cheltuieli de administrare.

WithSecure Elements Epp este singura soluție de securitate unificată pentru mai multe dispozitive care vine cu Patch Management integrat.

Cu WithSecure (F-Secure) s-a dovedit că oferim o protecție superioară și mai consecventă decât concurenții noștri, așa cum au fost verificate de experți independenți în securitate. Datorită tehnologiilor noastre de securitate de pionierat, cum ar fi inteligența în timp real a amenințărilor și algoritmii avansati de învățare automată, suntem întotdeauna cu un pas înaintea atacatorilor.

Withsecure Romania

WithSecure Elements Epp – Descriere

 

WithSecuret Elements Epp ajută companiile să oprească amenințările ransomware și să evite în mod proactiv virusarea datelor pe stațiile de lucru, laptopurile, telefoanele mobile și serverele lor. Soluția are tot ce au nevoie companiile pentru protecția endponit-urilor, inclusiv capabilități complet integrate de gestionare a corecțiilor pentru a preveni eficient atacurile care exploatează vulnerabilitățile din software-ul instalat. Elements Endpoint Protection depășește produsele concurente, obținând constant note de top pentru a oferi cea mai bună protecție din industrie.

 

În mediul de afaceri agil de astăzi, singura constantă este schimbarea. WithSecure Elements oferă companiilor securitate all-in-one care se adaptează atât la schimbările din business, cât și peisajul amenințărilor, crescând odată cu organizația. Oferă flexibilitate în modelele de licențiere și în tehnologiile sale de securitate pick-and-choose.

 

WithSecure integrează o gamă completă de componente de securitate cibernetică, inclusiv managementul vulnerabilităților, managementul patch-urilor, protecția endpoint-urilor, detectarea și răspunsul, într-un singur pachet software ușor, care este gestionat într-o singură consolă de management unificată, bazată pe cloud.

 

WithSecure Elements constă din patru soluții care sunt toate gestionate cu aceeași consolă, WithSecure Elements Security Center.

 

WithSecure Elements Endpoint Protection: Câștigătorul multiplu AV-TEST Best Protection de la WithSecure, protecția endpoint-ului nativă din cloud, bazată pe inteligență artificială, poate fi implementată în moduri simple și flexibile și poate gestiona securitatea tuturor punctelor finale, păstrând organizația ferită de atacuri. WithSecure Elements Endpoint Protection acoperă telefoanele mobile, desktop-urile, laptopurile și serverele.

 

WithSecure Elements Endpoint Detection and Response: Obțineți vizibilitate deplină asupra amenințărilor avansate cu detectarea și răspunsul nostru final. Cu ajutorul nostru unic de detectare a contextului larg, puteți minimiza zgomotul de alertă și puteți reduce incidentele, iar cu răspuns automat puteți opri în mod eficient incidentele de securitate cibernetica. WithSecure Elements Endpoint Detection and Response acoperă desktop-uri, laptop-uri
și servere.

 

WithSecure Elements Vulnerability Management: Descoperiți și gestionați vulnerabilitățile critice din rețea și activele dvs. Prin expunerea, prioritizarea și corectarea vulnerabilităților, puteți reduce suprafața de atac și minimiza punctele de intrare pentru atacatori.

 

WithSecure Elements Collaboration Protection: completați capabilitățile native de securitate a e-mailului ale Microsoft 365, oferind securitate avansată pentru a preveni atacurile prin e-mail și adrese URL. Integrarea cloud-to-cloud face ca soluția să fie ușor de implementat și gestionat.

 

Secure Elements Endpoint Protection, Endpoint Detection and Response, și Vulnerability Management sunt împachetate într-un singur pachet software actualizat automat, economisind timp și bani în implementarea și administrarea software-ului.

Withsecure Elements Epp

WithSecuret Elements Epp – Prezentarea solutiei

 

Companiile se confruntă cu provocări în a minimiza riscul de afaceri adus de amenințările cibernetice precum ransomware. Solutia WithSecure Elements Epp este proiectata de la zero pentru a rezolva nevoile provocatoare de securitate a afacerii cu cheltuieli minime de întreținere și management.

 

WithSecure Elements Epp oferă:


• Cea mai bună protecție din industrie îmbunătățește continuitatea afacerii și economisește timp în recuperarea incidentelor
• Minimizează în mod proactiv riscul de afaceri de încălcări cibernetice cu managementul complet integrat al corecțiilor
• Soluția nativă în cloud economisește timp în implementarea, gestionarea și monitorizarea securității

 

Soluția Elements Endpoint Protection pentru computer și server pentru Windows și Mac sunt disponibile ca pachete standard și premium. Caracteristicile standard includ antimalware avansat, gestionarea corecțiilor și multe alte capacități de securitate pentru endpoint-uri.

 

Caracteristicile premium adaugă o protecție mai bună împotriva ransomware-ului și controlului aplicațiilor. Ambele pachete endpoint pot fi completate cu soluții Elements Endpoint Detection and Response și Elements Vulnerability Management.

 

Caracteristicile de detectare și răspuns aduc vizibilitate îmbunătățită, detectare și răspuns automat la amenințările și încălcările avansate. Managementul vulnerabilităților ajută la descoperirea și gestionarea vulnerabilităților critice în punctele finale. În plus, solutia WithSecure (F-Secure) poate fi implementată folosind integrare cloud-to-cloud fără niciun middleware sau software care să fie instalat pe endpoint-uri.

Licenta WithSecure Elements Epp

WithSecuret Elements Epp – Componentele Solutiei

 

Soluția este compusă din patru componente principale:


1. Elements Security Center
2. Computer Protection
3. Protecție mobilă pentru dispozitive mobile (iOS, Android)
4. Protecția serverului pentru o varietate de platforme de server (Windows, Citrix, Linux)

 

 

Clienții de securitate endpoint pot fi implementați prin e-mail, instalare locală, script, sisteme de management al întreprinderii (SolarWinds, Kaseya, Datto) sau cu un pachet MSI prin instrumente de instalare la distanță bazate pe domeniu. În mod similar, clienții Mac sunt implementați ca pachete folosind macOS Installer sau instrumente de gestionare a dispozitivelor mobile și pot fi configurați cu pași suplimentari de implementare în pachete personalizate semnate.

 

 

Pentru implementările normale, toate implementările clientului de securitate endpoint pot fi inițiate de pe portal printr-un flux de e-mail. Cheia de abonament este inclusă automat în link sau program de instalare, astfel încât utilizatorul final trebuie doar să facă clic pe link pentru ca procesul de instalare să înceapă automat.

 

Pentru medii mai mari, puteți crea un pachet MSI care poate fi implementat fie cu propriile instrumente de instalare la distanță, fie cu ale noastre. Clientul Windows conține, de asemenea, steaguri de program încorporate, care pot fi utilizate pentru a automatiza implementarea clientului prin scripting.

 

 

Ori de câte ori clientul Windows este implementat pe sisteme cu o soluție de securitate conflictuală, caracteristica noastră sidegrade îl detectează și îl dezinstalează automat înainte de a continua cu instalarea software-ului WithSecure. Acest lucru asigură o tranziție mult mai lină și mai rapidă de la un furnizor la altul.

 

 

Când un computer nou este adăugat la Elements Endpoint Protection, o configurație implicită (profil) poate fi atribuită automat în funcție de locația sa într-o ierarhie Active Directory. Acest lucru simplifică procesul de implementare și reduce riscurile de configurare greșită.

 

 

Capacitățile de gestionare a corecțiilor sunt complet integrate în clienții serverului și stației de lucru Windows și pot fi controlate prin portalul de management. Ca soluție găzduită, nu este nevoie să instalați agenți sau servere de management sau console separate, spre deosebire de soluțiile tradiționale de gestionare a corecțiilor.

 

 

WithSecure Endpoint Proxy, denumit și Policy Manager Proxy, este furnizat de WithSecure pentru a minimiza utilizarea lățimii de bandă în timp ce descărcați actualizări pentru clienții Computer Protection. Acest proxy memorează în cache actualizările bazei de date de semnături malware, precum și actualizările software ale clientului Computer Protection însuși și actualizările software de gestionare a corecțiilor

 

Software-ul client pentru protecția endpoint-urilor actualizează automat bazele de date de semnături malware și software-ul client în sine, fără ca administratorul să fie nevoit să-și facă griji cu privire la actualizări sau upgrade-uri manuale.

Elements Security Center

 

WithSecure Elements Epp facilitează implementarea, gestionarea și monitorizarea securității endpoint-urilor dintr-o singură consolă intuitivă. Vă oferă o vizibilitate excelentă asupra tuturor dispozitivelor dvs.

 

 

Centrul de securitate a fost conceput de la zero pentru a simplifica și accelera gestionarea securității în medii solicitante, cu mai multe dispozitive și cu mai multe site-uri. Mai jos sunt câteva exemple despre modul în care soluția reduce considerabil timpul și resursele necesare pentru întreținerea și gestionarea securității:

 

• Clienții endpoint primesc automat actualizări de client, securitate și baze de date, minimizând timpul necesar pentru actualizări și întreținere
• Prin consolidarea managementului securității a diferitelor puncte finale și instrumente într-un singur portal, managementul general este eficientizat considerabil, economisind timp
• Patch Management poate fi setat să implementeze automat corecțiile de securitate lipsă de îndată ce acestea sunt disponibile, economisind timp de la actualizările manuale ale software-ului

 

• Ca serviciu găzduit, nu există hardware sau software pentru server de instalat sau întreținut – tot ce aveți nevoie este un browser
• Portalul a fost proiectat de o echipă dedicată experienței utilizatorului pentru a utiliza cele mai optime călătorii ale utilizatorilor, crescând considerabil eficiența utilizatorului

 

 

Comunicarea consolă-endpoint funcționează în timp real. Acest lucru permite administratorilor IT să gestioneze și să monitorizeze securitatea mediului fără întreruperi sau întârzieri.
În esență, permite administratorilor IT să configureze, să implementeze și să valideze modificările dintr-o singură sarcina.

WithSecure Elements Epp for computers

WithSecure Elements Epp for Computers

 

Protecția terminalelor pentru computere reprezintă piatra de temelie a oricărui mediu securizat. Și în peisajul securității de astăzi, este vital să ne asigurăm că protecția depășește cu mult anti-malware tradițional. Cu WithSecure Elements Epp, este simplu să oferiți o securitate puternică și prietenoasă cu resursele pentru computerele Windows, Mac și Linux.
 
 
Suitele moderne de protecție a punctelor terminale folosesc o abordare pe mai multe straturi pentru asigurarea securității. Tehnologii precum filtrarea și scanarea în rețea, analiza comportamentală și filtrarea URL-ului sporesc componentele tradiționale de scanare a fișierelor. Aceste caracteristici diferite de protecție sunt încorporate în WithSecure Ultralight într-un design cu mai multe straturi, astfel încât, dacă o amenințare scapă dintr-un strat, mai există un alt strat care o poate prinde. Și pe măsură ce peisajul amenințărilor se schimbă, unele straturi pot fi eliminate sau pot fi adăugate altele noi atât în punctele finale, cât și în cloud.
 
 
Ultralight combină toate tehnologiile prezente în stiva completă de protecție a punctelor finale de la WithSecure într-un singur pachet. Acesta constă dintr-un număr de drivere, motoare și servicii de sistem care oferă mecanisme pentru a proteja atât un dispozitiv, cât și utilizatorii acestuia. Ultralight oferă funcționalitate antivirus tradițională, cum ar fi scanarea fișierelor în timp real și scanarea în rețea.
 
 
Analiza amenințărilor euristice și comportamentale, realizată de DeepGuard, este esențială în identificarea și blocarea celui mai sofisticat malware răspândit în prezent. DeepGuard oferă protecție imediată, proactivă, pe gazdă împotriva amenințărilor noi și emergente, concentrându-se pe comportamentul aplicației rău intenționate, mai degrabă decât prin identificarea statică a amenințărilor specifice, cunoscute.
 
 
Această schimbare a focalizării îi permite să identifice și să blocheze programele malware nevăzute anterior numai pe baza comportamentului lor, oferind cu grijă protecție până când cercetătorii de securitate sunt capabili să analizeze și să detecteze amenințarea respectivă.
 
Prin comunicarea cu Security Cloud de la WithSecure, Deep Guard poate folosi, de asemenea, cele mai recente informații despre reputație și prevalență disponibile pentru orice obiect întâlnit anterior, pentru a-și ajusta evaluările de securitate, reducând riscul de analize fals pozitive sau redundante care pot interfera cu experienta utilizatorului.
 
 
Clientul de securitate utilizează informații despre amenințări în timp real furnizate de Security Cloud de la WithSecure, asigurându-se că toate amenințările noi sau emergente sunt identificate, analizate și prevenite în câteva minute.
 
Un serviciu de analiză a amenințărilor bazat pe cloud oferă multe beneficii față de abordările tradiționale. WithSecure adună informații despre amenințări de la zeci de milioane de noduri clienți, creând o imagine în timp real a situației globale a amenințărilor.
 
 
Platforma WithSecure Elements Epp for Computers utilizează Amazon Web Services (AWS). Acest lucru ne permite să asigurăm o disponibilitate ridicată și toleranță la erori, în plus timpi de răspuns mai buni și capacitatea de a scala după cum este necesar. Regiunile geografice disponibile în prezent sunt Europa, America de Nord și APAC.

Frequently Asked Questions

O platformă de protecție a endpoint-urilor (EPP) este o soluție implementată pe dispozitivele terminale pentru a preveni atacurile malware bazate pe fișiere, pentru a detecta activitățile rău intenționate și pentru a oferi capabilitățile de investigare și remediere necesare pentru a răspunde incidentelor și alertelor de securitate dinamice.

Oferim parteneriatul pe care companiile trebuie să-l înțeleagă pentru a-și combate amenințările de securitate cibernetică. Experiența și capacitatea noastră, dezvoltate pe parcursul a 30 de ani, protejează afacerile critice din întreaga lume.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari
Pentru alte recomandari verificati categoria: