În aceste vremuri fără precedent, când mulți dintre angajații dumneavoastra lucreaza de la distanță și pe măsură ce malware-ul devine mai evaziv, modalitățile îmbunătățite de a proteja endpoint-urile devin o prioritate.
Este clar că pentru a vă proteja angajatii și a vă apăra compania împotriva incidentelor de securitate este nevoie de apărare modernă – tehnologie plus inteligență umană – pentru a vă îmbunătăți radical securitatea infrastructurii IT.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) este o soluție cu un singur agent care oferă protecție cuprinzătoare, detectare, răspuns și acoperire a accesului utilizatorilor pentru a se apăra împotriva oricaror amenințări.
Platforma SecureX este încorporată în Secure Endpoint, precum și capabilități Extended Detection and Response (XDR).
Odată cu introducerea Cisco Secure MDR pentru Endpoint, Cisco a combinat capacitățile superioare ale Secure Endpoint cu operațiunile de securitate pentru a crea o soluție cuprinzătoare de securitate a terminalelor, care reduce semnificativ timpul mediu de detectare și de răspuns la amenințări, oferind în același timp cel mai înalt nivel de protecție permanentă a terminalului.
Înlocuiți complet antivirusul.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) redenumit Cisco Secure Endpoint, oferă protecție cloud-delivered endpoint și advanced endpoint detection în punctele de control multidomeniu.
AMP4E opreste amenințările și blocheaza programele malware, apoi detecteaza, reține și remediaza rapid amenințările avansate care se sustrag apărării din prima linie.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) redenumit Cisco Secure Endpoint reunește EPP, EDR, XDR și capabilitățile de servicii gestionate pentru a oferi o soluție cuprinzătoare care oprește amenințările într-o apărare unificată.
Endpoint Protection Platform (EPP)oferă securitate de ultimă generație, care oprește atacurile complexe de zilele noastre.
Endpoint Detection and Response (EDR) oferă capabilități avansate de detectare și investigare a incidentelor de securitate pentru a remedia rapid endpoint-urile.
Cisco ofera o soluție permanentă care poate fi gestionată complet, oferindu-vă flexibilitatea de a o implementa pe cont propriu sau cu ajutorul SAM Romania care ofera un portofoliu complet de Servicii Cisco.
Extended Detection and Response (XDR) ajută la conectarea detectărilor inteligente la răspunsuri sigure pentru a vă proteja endpoint-urile mai bine, mai rapid și cu mai puțin efort.
Concentrați-vă pe cele mai importante incidente cu gestionarea vulnerabilităților bazată pe riscuri de la Kenna Security, care se integrează cu platforma Cisco SecureX pentru a anticipa, identifica, prioritiza și remedia rapid amenințările.
Secure MDR pentru Endpoint, cu centrele sale globale de operațiuni de securitate (SOC) dedicate, combină protecția permanentă de la cercetători, investigatori și analiști experți în securitate Cisco cu analize și automatizări puternice.
Secure Endpoint folosește mai multe motoare de protecție alimentate cu informații despre amenințări Cisco Talos pentru a bloca amenințările înainte de compromis.
Mai mult, vă puteți simplifica stiva de securitate, puteți reduce oboseala agenților și puteți obține rezultate XDR, SASE și zero-trust cu Cisco Secure Client, care consolidează endpoint, cloud, and remote access agents într-o vizualizare unificată, prin intermediul unui singur agent.
Experimentați o mai bună vizibilitate și automatizare printr-un set extins de telemetrie de securitate dincolo de endpoint-urile dumneavoastra, cu integrarea încorporată SecureX.
SecureX oferă cea mai cuprinzătoare strategie de detectare, investigare, orchestrare și remediere, unificând vizibilitatea, simplificând răspunsul la amenințări și permițând automatizarea pentru fiecare vector de amenințare și endpoint.
De asemenea, Cisco Secure Endpoint permite organizațiilor să reducă suprafața de atac, astfel încât să se poată concentra asupra celor mai importante incidente, cu gestionarea vulnerabilităților bazată pe riscuri de la Kenna Security, care se integrează și cu platforma Cisco SecureX pentru a anticipa, identifica, prioritiza și remedia rapid amenințările.
Pentru companiilecare doresc să adauge o practică activă și gestionată de vânătoare de amenințări în retelele lor, Cisco Secure Endpoint oferă acum SecureX Threat Hunting.
Reduceți timpul de răspuns la incident cu până la 97% cu EDR avansat și capabilități XDR încorporate din platforma Cisco SecureX.
Endpoint protection platform (EPP) oferă o soluție integrată de securitate a endpoint-urilor prin valorificarea firewall-ului personal, a controlului portului, a dispozitivelor și a capabilităților anti-malware.
Soluțiile tradiționale ale platformei de protecție a endpoint-urilor nu au capabilități bune de detectare a amenințărilor și de răspuns in timp util.
EDR se concentrează în primul rând pe amenințările care au ocolit apărările din prima linie și au pătruns în reteaua dumneavoastră.
Cu toate acestea, o platformă de protecție a endpoint-urilor se concentrează exclusiv pe prevenire. Deoarece nicio platformă de protecție a endpoint-urilor nu poate bloca cu succes 100% dintre amenințări, ar trebui să fie asociată cu o soluție EDR.
În cazul ideal, o soluție cuprinzătoare de securitate a endpoint-urilor include atât capabilități EPP, cât și EDR.
O solutie EPP poate fi adesea descris ca o soluție antivirus tradițională.
Deși implementarea unei soluții antivirus vă va îmbunătăți securitatea în primă linie, aceasta nu vă protejează endpoint-urilor de amenințări mai sofisticate care ar putea găsi o cale de acces în rețea.
Protecție anti-malware: o componentă cheie a protecției endpoint-urilor
Una dintre cele mai mari amenințări la adresa unui endpoint este malware-ul.
Programele malware pot proveni din mai multe surse, dar adesea ajung pe un dispozitiv atunci când utilizatorii fac clic pe un link dintr-un e-mail sau de pe web.
Odată ajuns în retetaua dvs., malware-ul caută să infecteze cât mai multe date și cât mai multe procese. Ransomware, phishing și cryptomining sunt doar câteva dintre cele mai recente variante de malware.
O solutie endpoint protection platform protejează punctele finale prin prevenirea pătrunderii malware-ului în mediul dumneavoastră. Așa cum un firewall blochează accesul ilicit la rețea, o soluție de platformă de protecție a punctelor finale blochează amenințările cunoscute la punctele tale finale.
Dar protecția anti-malware nu este la fel de simplă precum acordul și interzicerea accesului la dispozitivele dvs.
Acest lucru se datorează faptului că malware-ul este inteligent; poate părea inofensiv la un moment dat și se poate transforma în ceva periculos la un moment dat. Și după cum știm cu toții, actorii rău intenționați sunt persistenti. Ei vor încerca multe trucuri pentru a introduce malware în reteaua dumneavoastră.
Din aceste motive, o platformă eficientă de protecție a dispozitivele dvs, trebuie să utilizeze capabilități avansate anti-malware, cum ar fi:
Machine learning
Threat intelligence
Sandboxing
EDR investighează întregul ciclu de viață al amenințării, oferind informații despre ceea ce s-a întâmplat, cum a intrat, unde a fost, ce face acum și ce trebuie să facă în privința ei.
Prin limitarea amenințării la endpoint, EDR ajută la eliminarea amenințării înainte ca aceasta să se răspândească.
EDR se concentrează în primul rând pe detectarea amenințărilor avansate, cele concepute pentru a sustrage apărarea din prima linie și au pătruns cu succes în mediu.
Un EPP se concentrează exclusiv pe prevenire la perimetru. Este dificil, dacă nu imposibil, pentru un EPP să blocheze 100% din amenințări. O soluție holistică de securitate a terminalelor implementează atât capabilitățile EPP, cât și EDR.
Amenințările mai sofisticate care eludează apărarea perimetrului pot face ravagii în rețeaua dvs. Ransomware-ul criptează datele sensibile și le ține ostatici din partea organizației până când se colectează răscumpărarea financiară.
Între timp, criptominingul rău intenționat se află pe furiș în rețea și epuizează resursele de calcul. O capacitate EDR vă poate ajuta să găsiți, să rețineți și să eliminați rapid amenințările, astfel încât să puteți asigura securitatea datelor la punctele finale din mediul dumneavoastră.
Majoritatea soluțiilor EPP (sau antivirus tradiționale) pretind că blochează majoritatea amenințărilor.
Dar cum rămâne cu amenințările pe care le scapă?
Având o capacitate EDR, vă permite să detectați, să investigați și să remediați amenințările moderne care sunt suficient de avansate și persistente pentru a evita apărarea perimetrului tradițional.
Software-ul avansat de protecție împotriva malware-ului este conceput pentru a preveni, detecta și ajuta la eliminarea amenințărilor într-un mod eficient din computere.
Amenințările pot lua forma virușilor software și a altor programe malware, cum ar fi ransomware, viermi, troieni, spyware, adware și malware fără fișiere.
Ce este malware avansat?
Scopul malware-ului avansat, în general, este de a pătrunde într-un sistem și de a evita detectarea.
De obicei, are o țintă specifică – cel mai adesea o organizație sau o întreprindere – cu obiectivul de câștig financiar.
De asemenea, ar putea viza organizații similare din aceeași industrie, cum ar fi mai multe companii din domeniul asigurărilor sau finanțelor.
Malware avansat poate lua forma unui malware obișnuit care a fost modificat pentru a crește capacitatea sa de a infecta.
Cum funcționează malware avansat?
Odată încărcat pe un sistem informatic, malware-ul avansat se poate auto-replica și se poate insera în alte programe sau fișiere, infectându-le în acest proces.
Poate chiar să rămână latent pentru un timp. Malware avansat poate testa, de asemenea, condițiile unui sandbox menit să blocheze fișierele rău intenționate și să încerce să păcălească software-ul de securitate pentru a semnala că nu este malware.
De ce este AMP important?
Protecția avansată împotriva programelor malware este concepută în primul rând pentru a ajuta organizațiile să prevină încălcările cauzate de programele malware avansate.
Daunele cauzate de astfel de încălcări pot varia de la pierderea unui singur punct final până la incapacitatea unei întregi infrastructuri IT, cauzând pierderi de productivitate angajaților și întreruperea potențială a serviciilor pentru clienți și a vânzărilor de produse.
Tipuri de AMP:
Preventie
Software-ul antivirus tradițional (AV) se bazează în mare măsură pe detectarea semnăturii sau modelului binar al unui virus pentru a identifica și a preveni deteriorarea cauzată de malware.
Însă majoritatea autorilor de programe malware rămân cu un pas înaintea unor astfel de software, scriind viruși oligomorfi, polimorfi și, mai recent, metamorfici, care folosesc tehnici de ofuscare, cum ar fi criptarea unor părți ale lor sau se modifică în alt mod astfel încât să nu se potrivească cu semnăturile virușilor din baza de date antivirus.
Endpoints security folosește protecția avansată împotriva malware-ului blochează malware-ul cunoscut exploatează precis și eficient, fără a fi dependent exclusiv de semnături.
În schimb, soluțiile AV vechi pot fi nevăzute la malware în zip și alte formate, precum și la programele malware fără fișiere și nu reușesc să prindă amenințările avansate.
Detectie
Accentul industriei de securitate a început să se îndrepte către abordări fără semnături pentru protecția antivirus.
Soluțiile antivirus tradiționale pot avea dificultăți să detecteze cu acuratețe amenințările cu prevalență scăzută. Dar securitatea punctului final care utilizează monitorizarea continuă a tuturor activităților fișierelor are ca rezultat detectarea mai rapidă a noilor amenințări.
Au fost dezvoltate noi capabilități antivirus pentru a detecta și atenua atacurile zero-day și alte programe malware mai sofisticate. Unele dintre aceste capabilități de generație următoare includ:
Detectarea malware bazată pe comportament, care construiește un context complet în jurul fiecărei căi de execuție a procesului în timp real.
Modele de învățare automată, care identifică modele care se potrivesc cu caracteristicile malware cunoscute și cu alte diverse forme de inteligență artificială.
Raspuns
Metode de răspuns mai eficiente se găsesc acum în soluțiile avansate de protecție împotriva malware-ului, cum ar fi detectarea și răspunsul punctelor finale (EDR) și, mai recent, instrumentele de detectare și răspuns extins (XDR).
Spre deosebire de securitatea tradițională a punctelor terminale, soluțiile avansate de protecție împotriva malware-ului oferă, de asemenea, securitate retrospectivă care conține rapid amenințarea la primul semn de comportament rău intenționat.
Eficienţă
Implementările vechi de antivirus necesită adesea configurare și gestionare complexa.
Soluțiile avansate de protecție împotriva malware-ului oferă prevenirea, detectarea și răspunsul într-o singură soluție. Acestea sunt în general foarte automatizate. Platformele lor încorporate și deschise permit fluxuri de lucru mult mai simple și mai eficiente.
Cu funcția SecureX Threat Hunting, companiile pot adăuga o practică activă de vânătoare a amenințărilor din retelele lor.
Pe măsură ce amenințările avansate continuă să prolifereze în infrastructura IT a unei companii, căutarea amenințărilor a devenit o parte importantă a strategiei generale de securitate.
Există cinci provocări cheie cu care se confruntă companiile atunci când încearcă să implementeze singure o practică de vânătoare a amenințărilor:
Resurse limitate – Organizațiile se luptă în găsirea unor vânători de amenințări talentați. Ei sunt, de asemenea, provocați de capacitatea limitată, infrastructura și arhitectura lor
Prioritizarea alertelor – Există inundații de alerte zilnic și este dificil să prioritizați investigațiile, agravat de faptul că este dificil de identificat sursa amenințării
Utilizare eficientă a Intel – Este dificil de operaționalizat informațiile despre amenințări și multe surse sunt adesea nesigure și depășite
Vizibilitatea amenințărilor din internet – Organizațiile se luptă să identifice de unde atacatorii efectuează atacuri și cum sunt conectate domeniile, IP-urile, ASN-urile și programele malware
Vânătoarea de amenințări este o călătorie de durata – Când companiile încep o practică de vânătoare de amenințări, de obicei încep doar cu vânătoarea de IOC de nivel scăzut și trebuie să avanseze la niveluri mai înalte, ceea ce necesită timp.
SecureX Threat Hunting, o caracteristică a Cisco AMP for Endpoints (amp4e), identifică în mod unic amenințările, alertând organizațiile înainte ca acestea să provoace daune suplimentare prin:
Descoperirea mai rapidă a amenințărilor ascunse pe suprafața de atac – Folosind MITRE ATT&CK și alte bune practici din industrie
Îmbunătățirea instantanee a poziției de securitate – Adăugarea unei practici consacrate de vânătoare a amenințărilor pentru a avansa semnificativ maturizarea securității
Reducerea stresului datorat alertelor – Prin SecureX Threat Hunting compania dvs. primește mai puține alerte, cu încredere ridicată și cu un impact ridicat.
Noua funcție de vânătoare al amenințărilor combină funcția Cisco Orbital Advanced Search cu expertiza vânătorilor de amenințări de elită pentru a găsi în mod proactiv amenințări mai sofisticate. Odată ce amenințările sunt detectate sunteti notificați în Consola Cisco AMP, astfel încât să puteti începe remedierea.
Consola AMP include un raport de vânătoare al amenințărilor care arată noile constatări cu tot contextul și evenimentele relevante mapate la MITRE ATT&CK TTP, împreună cu recomandări pentru cei care răspund la incident cu privire la ce trebuie să facă în continuare pentru investigare sau remediere pe baza descoperirilor.
Threat Hunting este esențială, deoarece instrumentele de securitate vechi nu reușesc să oprească amenințările avansate, atacatorii sofisticați fac detecția extrem de dificilă și chiar și tehnicile de inteligență artificială și de învățare automată nu pot opri toate atacurile.
Cisco SecureX Threat Hunting este un proces centrat pe analist care descoperă amenințările avansate ascunse, ratate de controalele automate și detective din retelele dumneavoastra.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) redenumit Cisco Secure Endpoint oferă protecție împotriva programelor malware pentru sistemele Windows, Mac, Linux și dispozitivele mobile Android și iOS.
Cisco Secure Endpoint Windows Connector acceptă atât versiunile pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți ale următoarelor sisteme de operare: Microsoft Windows 8 și 8.1, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows Server 2012 și 2012 R2, Microsoft Windows Server 2016, Microsoft Windows Server 2019 și Microsoft Windows Server 2022. Windows 7 și Windows 2008 R2 sunt, de asemenea, acceptate, dar ESU este necesar.
Secure Endpoint Mac Connector acceptă Mac-uri pe 64 de biți pe macOS 10.13 până la 10.15, precum și 11 și 12.
Conectorul Android Cisco Secure Endpoint acceptă Android 8.0 (Oreo) și versiuni ulterioare.
Pentru implementările iOS, clienții folosesc „Cisco Security Connector”, o aplicație iOS compatibilă pentru utilizarea pe dispozitive iOS gestionate de Mobile Device Management (MDM) solution care rulează Apple iOS 14.4 și versiuni ulterioare.
Conectorul Cisco Secure Endpoint Linux acceptă RHEL/CentOS 6, 7 și 8; Oracle Linux (kernel compatibil Red Hat) 6, 7 și 8; Oracle UEK 7 și 8; Alma Linux 8; Rocky Linux 8; Ubuntu Linux 18.04 și 20.04; Amazon Linux 2 Kernal 4.14 și mai sus; SUSE Enterprise Linux 15 / openSUSE Leap 15; și, de asemenea, Debian Linux 10 și 11.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) redenumit Cisco Secure Endpoint blochează atacurile și vă ajută să răspundeți la amenințări rapid și cu încredere.
Noile pachete de licente Cisco se impart pe niveluri Premier, Advantage și Essentials.
Acestea vă permit să selectați licența potrivită care se potrivește cel mai bine nevoilor companiei dvs.:
Nivelul Essentials al Secure Endpoint oferă următoarele capacități:
Protectia endpoint-urilor celor care lucreaza de la distanță împotriva malware-ului sofisticat de la punctul de intrare prin propagare până la remedierea post-infectie.
Detectarea și blocarea programelor malware, confirmarea infecției, analiza comportamentului de urmărire a căii, remedierea țintei și un raport privind impactul malware-ului.
Timpii de răspuns rapid și automatizarea remedierii pentru a preveni atacurile viitoare, a atenua daunele și a elimina riscul de reinfectare.
Identificarea indicatorilor de compromis atât la nivel de rețea, cât și la nivel de sistem, de obicei ratați de tehnologiile de detectare cu un singur scop.
Utilizarea operațiunilor Cisco Security Intelligence rețeaua globală de senzori, precum și informații culese de la Talos Security Intelligence și Grupul de cercetare, pentru a asigura securitatea colectivă protecția informațiilor pentru a beneficia de miliarde de mostre de malware analizate lunar.
Abilitatea de a izola endpoint-urile infectate de restul rețelei pentru a conține amenințările fără pierderea datelor criminalistice. Reactivare rapidă a endpoint-ului la finalizarea remedierii.
Nivelul Advantage al Secure Endpoint adaugă capabilități EDR avansate:
Orbital Advanced Search: Căutare profundă la cerere a punctului final folosind osquery pentru capturarea datelor criminalistice și a altor observabile la un punct final
Threat Grid Cloud: Acces la Threat Grid Cloud Console pentru informații detaliate despre amenințările malware
Risk-based Vulnerability: Identificați vulnerabilitățile din reteaua dvs., cu scoruri de risc pentru a prioritiza remedierea. Activat prin integrarea cu Kenna Securitate.
Nivelul Premier al Secure Endpoint adaugă SecureX capacitatea de vânătoare a amenințărilor:
SecureX Threat Hunting este o abordare proactivă centrată pe analist pentru detectarea amenințărilor avansate ascunse.
Această capacitate este oferită exclusiv ca parte a noul nivel Premier în Secure Endpoint.
Le spune respondenților la incident toate detaliile despre cum un atac a fost observat sau cum a evoluat și ce trebuie făcut în continuare în ceea ce privește răspunsul pentru rezolvarea incidentului.
Scopul este de a descoperi și de a contracara atacurile înainte ca acestea să provoace daune.
Ca efect secundar al valorificării vânătorii regulate și continue de amenințări, o organizație își mărește cunoștințele despre vulnerabilități și riscuri, ceea ce permite în continuare întărirea mediului de securitate.
SecureX Threat Hunting valorifică expertiza atât a Talos, cât și a echipei Cisco Research and Efficacy pentru a ajuta la identificarea amenințărilor găsite în reteaua companiei. Cisco oferă vânătoare extrem de automatizata, conduse de oameni, bazate pe manuale care produc alerte de înaltă fidelitate.
Cisco AMP for Endpoints (amp4e) redenumit Secure Endpoint este o soluție de securitate de ultimă generație care previne, detectează și răspunde la amenințări.
Stops Malware:
Folosind mai multe motoare de prevenire, Secure Endpoint identifică automat ransomware-ul și alte amenințări avansate înainte ca acestea să ajungă la device-urile utilizatorului.
Deoarece Secure Endpoint adoptă o abordare bazată pe cloud pentru informațiile despre amenințări și analiza fișierelor, este alimentat în mod constant cu cele mai actualizate informații.
Eliminates blind spots:
Secure Endpoint oferă o vedere holistică a endpoint-urilor, indiferent de sistemul de operare. Obțineți vizibilitate, context și control mai profund asupra serverelor și punctelor finale care rulează Windows, MacOS, Android, iOS sau Linux.
Discovers unknown threats:
Secure Endpoint monitorizează, analizează și înregistrează continuu toată activitatea pentru a descoperi comportamentul rău intenționat.
La detectare, Secure Endpoint reduce drastic timpul de investigare și remediere, oferind un istoric complet al amenințării. Secure Endpoint partajează apoi automat această informație cu toate dispozitivele pe care amenințarea le-a atins în rețeaua dvs
Soluțiile Secure Endpoint agregează continuu date și evenimente în rețele extinse, puncte finale, dispozitive mobile, servere, centre de date și medii virtuale.
Ele oferă vizibilitate și control împotriva programelor malware și a amenințărilor persistente pe întregul proces de atac: înainte, în timpul și după un atac.
Soluțiile Secure Endpoint folosesc puterea analizei de date foarte mari, a analizei continue și a informațiilor de securitate în timp real pentru a furniza detectarea, urmărirea, analiza și remedierea pentru a proteja reteaua companiei împotriva programelor malware și a atacurilor persistente vizate.
Analiza continuă utilizează analiza de date mari bazată pe cloud pentru a depăși detectarea punctuală, reevaluând în mod constant datele noi și istorice adunate de-a lungul timpului pentru a detecta atacurile ascunse.
Instrumentele de securitate retrospective robuste alertează echipele de securitate cu privire la atacurile malware care se sustrag de la detectarea inițială, dar sunt identificate ulterior, adesea în cazul atacurilor țintite zero-day.
Vizualizati documentul: Cisco AMP for Endpoints (amp4e) Secure Endpoint Data Sheet
Cisco Advanced Malware Protection (AMP) pentru Endpoints este o soluție de securitate gestionată în cloud care oferă protecție avansată împotriva virușilor, programelor malware și a altor amenințări cibernetice prin detectarea, prevenirea și răspunsul la amenințări.
Da. Cisco Secure Endpoint este noua denumire pentru Cisco AMP for Endpoint.
Poate AMP să înlocuiască actualul meu software antivirus? Pe scurt, puteți utiliza AMP pentru a înlocui produsul AV existent. Cisco AMP for Endpoints depășește aceste tehnologii obișnuite de detectare și prevenire bazate pe semnături, prin includerea mai multor motoare pentru a îmbunătăți capacitatea AMP de a detecta malware.
Cisco AMP for Endpoints (Cisco Secure Endpoint) este o soluție avansată de analiză și protecție a malware-ului inteligent, de clasă enterprise, utilizată pentru a detecta, urmări, analiza, controla și bloca programele malware avansate. Oferă protecție înainte, în timpul și după un atac.
SAM Romania este partener oficial Cisco:
Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum SAM Romania vă poate ajuta să vă securizați rețeaua cu ajutorul serviciilor tehnice pentru configurare/ implementare Cisco AMP.
CCNA – Implementing and Administering Cisco Solutions
CCNP Enterprise – Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Core Technologies
CCNP Enterprise – Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services
CCNP Enterprise – Implementing Cisco SD-WAN Solutions
CCNP Enterprise – Designing Cisco Enterprise Networks
CCNP Enterprise – Designing Cisco Enterprise Wireless Networks
CCNP Enterprise – Implementing Cisco Enterprise Wireless Networks
CCNP Collaboration – Implementing and Operating Cisco Collaboration Core Technologies
CCNP Collaboration – Implementing Cisco Collaboration Applications
CCNP Collaboration – Implementing Cisco Collaboration Cloud and Edge Solutions
CCNP Data Center – Implementing and Operating Cisco Data Center Core Technologies
CCNP Data Center – Designing Cisco Data Center Infrastructure
CCNP Security – Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies
CCNP Security – Securing Networks with Cisco Firepower Next Generation Firewall
CCNP Security – Securing Networks with Cisco Firepower Next-Generation IPS
CCNP Security – Implementing and Configuring Cisco Identity Services Engine
CCNP Security – Securing Email with Cisco Email Security Appliance
CCNP Security – Securing the Web with Cisco Web Security Appliance
CCNP Security – Implementing Secure Solutions with Virtual Private Networks
CCIE – Enterprise Infrastructure
CCIE – Enterprise Wireless
CMNA – Certified Meraki Networking Associate
Descoperă gama completa Cisco AMP disponibila in magazinul nostru online:
©2024 SAM Romania. Toate drepturile rezervate.