• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Microsoft Software Asset Management

Cunoscand cele mai bune practici de verificare ale licentierii Microsoft, va putem ajuta sa efectuati un audit intern in compania dumneavoastra.

Daca compania dumneavoastra este supralicentiata, atunci “aruncati banii pe fereastra”.

In acest caz noi va putem ajuta sa obtineti economii substantiale.

 

Daca compania dumneavoastra nu este licentiata corect, atunci va expuneti riscului de a avea pierderi financiare in cazul unui audit din partea Microsoft.

In aceasta situatie va putem ajuta sa identificati si sa remediati eventualele problemele de conformitate.

Verificarea se realizeaza in
3 etape:

INVENTORY

colectam toate informatiile despre produsele Microsoft instalate si utilizate, precum si toate detaliile despre licentele pe care compania dumneavoastra le-a achizitionat pana in prezent.

Garantam

ANALYZE

vom analiza si vom compara informatiile despre produsele utilizate cu drepturile de licentiere ale fiecarui produs Microsoft (tinand cont de modul cum sunt utilizate, de versiune, editie, drepturi de downgrade, software asssurance etc.)

Garantam

REPORTS + RECOMMENDATIONS

prezentam rapoartele finale si lista de recomandari ce include variante de optimizare si economisire, inclusiv de remediere a posibilelor probleme de conformitate.

Ce primiti din partea noastra in urma unui proces de Microsoft Software Asset Management?

Intelligent Software Asset Management

Cele mai bune solutii pentru a elimina cheltuielile inutile

O parte din expertii SAM Romania sunt fosti angajati ai celor mai mari parteneri Microsoft (LSP/LAR) si au o vasta experienta in licentiere/ contracte de volum Microsoft.

Daca compania dumneavoastra este supralicentiata, va putem ajuta sa alegeti cele mai bune solutii practice pentru a elimina cheltuielile inutile.

Intotdeauna identificam oportunitati pentru a obtine economii substantiale.

Experienta noastra ne ajuta sa identificam problemele de comformitate a licentierii Microsoft si sa va prezentam cele mai bune solutii de remediere a acestora.

Intotdeauna oferim solutii de optimizare care sa implice achizitii minime de licente sau chiar deloc daca scenariul o permite.

Cele mai bune practici pentru a monitoriza si controla utilizarea licentelor Microsoft

Suntem experti in Software Asset Management si IT Asset Management.

Avem experienta in instalarea, configurarea si administrarea celor mai bune solutii de IT Inventory de pe piata.

De asemenea suntem experti in licentiere Microsoft.

Cumuland toate aceste aptitudini, va garantam ca putem prelua "problema licentierii Microsoft" si dumneavoastra sa beneficiati de peace of mind.

Microsoft Audit
Microsoft Audit

Cea mai buna consultanta in Microsoft Audit

Beneficiind de serviciile noastre compania dumneavoastra va fi Microsoft Audit Ready.

Avem experienta a zeci de audituri realizate de catre Microsoft si am ajutat companiile auditate sa treaca cu brio peste verificarile "Legal Contract and Compliance - Microsoft Audit" in calitate de avocati tehnici.

In cazul unui eventual audit, va putem ghida pas cu pas pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Transparenta, Onestitate si Integritate

Garantam ca nu vom partaja cu niciun vendor informatii despre infrastructura companiei dumneavoastra sau modul in care utilizati licentele.

Microsoft Audit

De ce sa alegeti SAM Romania?

Licentiere Microsoft
  • Pentru ca expertii nostri au implementat cu succes solutii ITAM/ SAM / IT Inventory pentru o mare parte din companiile din Romania.

  • Pentru ca expertii nostri sunt pionierii conceptului de SAM - Software Asset Management, realizand primele proiecte Microsoft SAM din Romania.

  • Pentru ca expertii nostri administreaza cu succes licentierea Microsoft pentru companii cu infrastructuri diversificate, de la 1.000 dispozitive IT pana la peste 15.000.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Proiecte de Succes: