• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco 8 Port-uri

switch cisco 8 port-uri

Switch Cisco 8 port-uri gigabit

 

Dacă aveți nevoie de o viteză de transfer de date mai mare în rețeaua dvs., un switch Cisco 8 porturi gigabit poate fi alegerea potrivită. Aceste dispozitive oferă o viteză de transfer de până la 1000 de Mbps pe fiecare port, asigurând o conectivitate rapidă și eficientă între dispozitivele din rețea.

 

Switch-urile Cisco gigabit sunt ideale pentru companiile care utilizează aplicații cu necesități ridicate de lățime de bandă, cum ar fi videoconferințele, transferul de fișiere mari sau alte aplicații de rețea care necesită o conexiune rapidă și stabilă.

 

Aceste switch-uri gigabit Cisco sunt proiectate să ofere o performanță excelentă și o securitate sporită. Ele includ funcții avansate de management și securitate, cum ar fi VLAN-uri, QoS (Quality of Service) și autentificare 802.1x, care permit administrarea și protejarea eficientă a rețelei.
Switch-urile Cisco 8 porturi gigabit sunt ușor de instalat și de configurat. Acestea vin de obicei cu un interfață web intuitivă, care permite administratorilor să configureze și să monitorizeze rețeaua cu ușurință. De asemenea, aceste dispozitive suportă protocolul SNMP (Simple Network Management Protocol), ceea ce înseamnă că pot fi gestionate și monitorizate de la distanță.

 

În ceea ce privește fiabilitatea, switch-urile Cisco gigabit sunt construite pentru a rezista în medii de lucru exigente. Ele sunt echipate cu ventilatoare silențioase și au un design compact, care permite instalarea lor în spații restrânse. De asemenea, aceste dispozitive beneficiază de suport tehnic și actualizări de firmware regulate din partea Cisco, asigurându-vă că veți avea întotdeauna cele mai recente funcționalități și că problemele de securitate vor fi remediate în mod prompt.

 

Un switch Cisco 8 porturi gigabit este o alegere excelentă pentru a îmbunătăți performanța și securitatea rețelei dvs. Aceste dispozitive oferă o viteză de transfer ridicată, funcții avansate de management și securitate, precum și o fiabilitate de încredere. Indiferent dacă sunteți o companie sau un utilizator casnic, un switch Cisco gigabit vă poate ajuta să obțineți cea mai bună performanță și eficiență din rețeaua dvs.

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Recomandari

switch poe 8 porturi gigabit

Pareri switch Cisco 8 porturi


Înainte de a achiziționa un switch Cisco 8 port-uri, este întotdeauna util să căutați păreri și recenzii ale altor utilizatori. Aceste opinii pot oferi o perspectivă reală asupra funcționalităților și performanțelor dispozitivului. De asemenea, ar trebui să consultați și recomandările unui specialist în rețele pentru a vă asigura că achiziționați switch-ul potrivit pentru nevoile dvs.

 

Când căutați păreri despre un switch Cisco 8 port-uri, acordați atenție aspectelor precum performanța, fiabilitatea și ușurința în configurare și gestionare. Citiți și despre experiența utilizatorilor în ceea ce privește suportul și asistența oferită de către producător.

 

Switch-ul Cisco 8 port-uri este un dispozitiv esențial într-o rețea de calculatoare. Acesta permite conectarea și gestionarea eficientă a mai multor dispozitive în cadrul unei rețele. Cu ajutorul acestui switch, puteți crea și configura rețele locale (LAN) pentru a facilita comunicația între diferitele dispozitive conectate.
Unul dintre principalele avantaje ale unui switch Cisco 8 port-uri este capacitatea sa de a gestiona traficul de date într-un mod eficient. Acesta utilizează tehnologia de comutare pentru a direcționa pachetele de date către destinația corectă. Astfel, se evită congestiile în rețea și se asigură o transmitere rapidă și fiabilă a informațiilor.

 

Când alegeți un switch Cisco 8 port-uri, este important să luați în considerare și nevoile specifice ale rețelei dvs. Dacă aveți nevoie de o conexiune Gigabit pentru transferuri de date rapide sau dacă doriți să implementați funcționalități avansate de securitate, asigurați-vă că switch-ul ales oferă aceste opțiuni.

 

Fiabilitatea și stabilitatea switch-ului Cisco 8 port-uri sunt aspecte critice. Este esențial să aveți încredere în dispozitivul pe care îl utilizați pentru a vă asigura că rețeaua dvs. funcționează fără probleme. De aceea, este recomandat să citiți păreri și recenzii ale altor utilizatori pentru a vă asigura că switch-ul Cisco 8 port-uri pe care îl achiziționați este de înaltă calitate și oferă performanțe excelente.

 

Atunci când căutați un switch Cisco 8 port-uri, este important să luați în considerare păreri și recomandări ale altor utilizatori, precum și să consultați un specialist în rețele. Asigurați-vă că switch-ul ales îndeplinește cerințele dvs. specifice și oferă performanțe și fiabilitate excelente pentru rețeaua dvs.

 

Cisco 8 port switch managed


Switch-ul Cisco 8 porturi managed oferă posibilitatea de a configura și monitoriza rețeaua dvs. într-un mod avansat. Aceste dispozitive permit administratorilor să controleze traficul de date, să stabilească priorități și să implementeze politici de securitate.

 

Un switch Cisco 8 port managed vă permite să creați VLAN-uri (rețele virtuale) pentru a separa traficul de date și pentru a îmbunătăți securitatea și performanța în rețea. Aceasta este o caracteristică utilă în birouri cu mai multe departamente sau spații publice în care este necesară o separare clară a traficului.

Switch-ul Cisco 8 porturi managed oferă și funcționalitatea de agregare a link-urilor. Aceasta înseamnă că puteți combina mai multe porturi fizice într-un singur link logic, ceea ce crește lățimea de bandă disponibilă și asigură o conexiune mai rapidă și mai stabilă. Această caracteristică este deosebit de utilă în rețelele cu trafic intens, cum ar fi centrele de date sau birourile cu un număr mare de utilizatori.

 

Switch-ul Cisco 8 porturi managed vine echipat cu funcționalitatea de monitorizare a traficului. Acest lucru înseamnă că puteți urmări și analiza fluxul de date care trece prin switch, identificând astfel eventualele probleme sau congestii în rețea. Această funcționalitate vă permite să luați măsuri proactive pentru a optimiza performanța rețelei și a asigura o experiență mai bună pentru utilizatori.
Pentru a asigura securitatea rețelei, switch-ul Cisco 8 porturi managed vine cu suport pentru autentificare și control de acces. Puteți configura autentificarea bazată pe parole sau pe certificate digitale, astfel încât doar utilizatorii autorizați să aibă acces la rețeaua dvs. De asemenea, puteți stabili politici de control de acces pentru a restricționa anumite tipuri de trafic sau pentru a bloca utilizatorii neautorizați.

 

Switch-ul Cisco 8 porturi managed este o soluție ideală pentru a configura și monitoriza rețeaua dvs. într-un mod avansat. Cu funcționalități precum VLAN-uri, agregare a link-urilor, monitorizare a traficului și control de acces, acest dispozitiv vă permite să aveți control total asupra rețelei dvs. și să asigurați o performanță și securitate superioară.

 

Switch Cisco 8 porturi SFP


Switch-urile Cisco 8 porturi SFP sunt concepute pentru a oferi o conectivitate flexibilă și scalabilă prin utilizarea interfețelor SFP (Small Form-factor Pluggable). Aceste interfețe permit utilizatorilor să conecteze switch-ul la alte dispozitive de rețea prin intermediul fibrei optice sau cablurilor Ethernet.

 

Aceste switch-uri sunt ideale pentru companiile care utilizează rețele extinse sau care au nevoie de o conexiune de mare viteză între locații diferite. Interfețele SFP oferă o lățime de bandă mai mare, o distanță de transmisie mai lungă și o mai bună stabilitate în comparație cu conexiunile Ethernet tradiționale.

 

Switch-urile Cisco 8 porturi SFP sunt echipate cu caracteristici avansate de gestionare a rețelei. Acestea includ funcții de monitorizare a traficului, de gestionare a calității serviciilor (QoS) și de securitate a rețelei. Aceste funcții permit administratorilor de rețea să controleze și să optimizeze traficul de date, asigurând o performanță excelentă și o securitate sporită a rețelei.
Switch-urile Cisco 8 porturi SFP sunt compatibile cu standardele industriale și pot fi integrate ușor în infrastructura existentă a rețelei. Acestea suportă protocoale de rețea precum Ethernet, Fast Ethernet și Gigabit Ethernet, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații și medii de lucru.

 

Switch-urile Cisco 8 porturi SFP sunt soluții fiabile și performante pentru conectivitatea în rețelele de afaceri. Ele oferă o flexibilitate și scalabilitate excelente, împreună cu caracteristici avansate de gestionare a rețelei. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea rețelei dvs., un switch Cisco 8 porturi SFP poate satisface cerințele dvs. și poate asigura o conectivitate de încredere și performantă.

 

Switch PoE 8 porturi gigabit

 

O combinație excelentă între tehnologia PoE și viteza gigabit este oferită de switch-urile PoE Cisco gigabit. Aceste dispozitive combina cele mai bune caracteristici ale ambelor tipuri de switch-uri, permițând alimentarea dispozitivelor și furnizarea de o conexiune de mare viteză.
Aceste switch-uri sunt potrivite pentru companiile care au nevoie de o conexiune rapidă și puternică pentru dispozitivele lor, cum ar fi camerele de supraveghere de înaltă rezoluție sau echipamentele de rețea avansate.

 

Un switch Cisco 8 port-uri este o alegere excelentă pentru a satisface nevoile de conectivitate ale afacerii dvs. Fie că aveți nevoie de un switch cu tehnologie PoE, un switch gigabit sau un switch managed, soluțiile Cisco oferă o performanță și o fiabilitate superioară.

 

Asigurați-vă că selectați switch-ul potrivit pentru nevoile dvs. și că căutați păreri și recenzii pentru a vă asigura că faceți o achiziție informată.

Cu un switch Cisco 8 port-uri, veți avea o rețea eficientă și fiabilă la îndemână pentru a vă susține afacerea.

 

OFERTA Switch-uri Cisco cu 8 port-uri

 

 

In oferta noastra se regasesc urmatoarele modelele de Switch-uri Cisco cu 8 port-uri, licente si accesorii pentru acestea:

 

CBS350-8FP-E-2G-UK CBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8FP-2G-UK CBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, 2x1G Combo
CBS350-8P-E-2G-UK CBS350 Managed 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo

 

SG250-08-K9-EU Cisco SG250-08 8-Port Gigabit Smart Switch
SG250-08-K9-UK Cisco SG250-08 8-Port Gigabit Smart Switch

SG250-08HP-K9-EU Cisco SG250-08HP 8-Port Gigabit PoE Smart Switch

 

CBS350-8P-2G-UK CBS350 Managed 8-port GE, PoE, 2x1G Combo
CBS250-8P-E-2G-EU CBS250 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS250-8FP-E-2G-EU CBS250 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo

 

SF352-08-K9-EU Cisco SF352-08 8-port 10/100 Managed Switch
SF352-08MP-K9-UK Cisco SF352-08MP 8-port 10/100 Max-POE Managed Switch

 

CBS250-8PP-E-2G-EU CBS250 Smart 8-port GE, Partial PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS250-8T-E-2G-EU CBS250 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo

 

SF352-08MP-K9-EU Cisco SF352-08MP 8-port 10/100 Max-POE Managed Switch
SF352-08P-K9-EU Cisco SF352-08P 8-port 10/100 POE Managed Switch
SF352-08P-K9-UK Cisco SF352-08P 8-port 10/100 POE Managed Switch
SF110D-08-EU SF110D-08 8-Port 10/100 Desktop Switch

 

CBS250-8FP-E-2G-UK CBS250 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS250-8P-E-2G-UK CBS250 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS250-8PP-E-2G-UK CBS250 Smart 8-port GE, Partial PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS250-8T-E-2G-UK CBS250 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo

 

CBS350-8FP-E-2G-EU, CBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo

 

SF110D-08-UK SF110D-08 8-Port 10/100 Desktop Switch
SF110D-08HP-EU SF110D-08HP 8-Port 10/100 PoE Desktop Switch

 

CBS350-8T-E-2G-UK CBS350 Managed 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo

 

SG350X-8PMD-K9-EU Cisco SG350-8PMD 8-Port 2.5G PoE Stackable Managed Switch

 

CBS110-8T-D-EU CBS110 Unmanaged 8-port GE, Desktop, Ext PS
CBS110-8PP-D-EU CBS110 Unmanaged 8-port GE, Partial PoE, Desktop, Ext PS
CBS110-8T-D-UK CBS110 Unmanaged 8-port GE, Desktop, Ext PS
CBS110-8PP-D-UK CBS110 Unmanaged 8-port GE, Partial PoE, Desktop, Ext PS

 

CBS220-8T-E-2G-EU CBS220 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8T-E-2G-UK CBS220 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G SFP

 

SG350X-8PMD-K9-UK Cisco SG350-8PMD 8-Port 2.5G PoE Stackable Managed Switch

 

CBS220-8P-E-2G-EU CBS220 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8P-E-2G-UK CBS220 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8FP-E-2G-EU CBS220 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8FP-E-2G-UK CBS220 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G SFP

 

CBS250-8T-D-EU CBS250 Smart 8-port GE, Desktop, Ext PSU
CBS250-8T-D-UK CBS250 Smart 8-port GE, Desktop, Ext PSU
CBS250-8PP-D-EU CBS250 Smart 8-port GE, Partial PoE, Desktop, Ext PSU
CBS250-8PP-D-UK CBS250 Smart 8-port GE, Partial PoE, Desktop, Ext PSU

 

CBS350-8S-E-2G-EU CBS350 Managed 8-port SFP, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8S-E-2G-UK CBS350 Managed 8-port SFP, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8XT-EU CBS350 Managed 8-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-8XT-UK CBS350 Managed 8-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-8MP-2X-EU CBS350 Managed 8-port 2.5GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-8MP-2X-UK CBS350 Managed 8-port 2.5GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-24NGP-4X-UK CBS350 Managed 8-port 5GE, 16-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48NGP-4X-EU CBS350 Managed 8-port 5GE, 40-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48NGP-4X-UK CBS350 Managed 8-port 5GE, 40-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24NGP-4X-EU CBS350 Managed 8-port 5GE, 16-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-8P-2G-EU CBS350 Managed 8-port GE, PoE, 2x1G Combo
CBS350-8T-E-2G-EU CBS350 Managed 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8FP-2G-EU CBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, 2x1G Combo
CBS350-8P-E-2G-EU CBS350 Managed 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo

 

C9200CX-8P-2X2G-E Catalyst 9000 Compact Switch 8 port PoE+, 240W, Essentials

 

C1000-8T-2G-L Catalyst 1000 8 port GE, 2x1G SFP

 

Un switch Cisco 8 port-uri este o soluție excelentă de rețea pentru afaceri mici și mijlocii. Aceste dispozitive pot face față nevoilor de conectivitate ale unei companii într-un mod eficient și fiabil. În acest articol, vom explora diferitele opțiuni de switch Cisco 8 port-uri disponibile și vom discuta despre avantajele fiecăruia.

 

Switch 8 porturi PoE

 

Primul tip de switch Cisco 8 port-uri pe care îl vom explora este cel cu tehnologie Power over Ethernet (PoE). Acest tip de switch permite alimentarea dispozitivelor conectate prin cablul Ethernet, eliminând nevoia de a utiliza surse de alimentare separate pentru fiecare dispozitiv. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru dispozitivele de rețea precum camerele de supraveghere, telefoanele IP și acces point-urile Wi-Fi.

 

Un avantaj major al switch-urilor 8 porturi PoE de la producatorul Cisco este că acestea oferă funcționalitatea PoE pentru toate cele 8 porturi, permițând astfel o conectivitate flexibilă pentru mai multe dispozitive simultan. Acest lucru este deosebit de util în birouri sau spații de lucru în care există un număr mare de dispozitive care necesită conectivitate prin cablu.

 

Switch-urile 8 porturi PoE Cisco sunt proiectate să ofere o performanță excelentă și o gestionare ușoară. Acestea sunt echipate cu tehnologia avansată de gestionare a traficului, care permite o distribuție eficientă a lățimii de bandă între dispozitivele conectate. Astfel, se asigură o funcționalitate optimă a rețelei, fără întârzieri sau întreruperi.

 

Switch-urile 8 porturi PoE Cisco sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și configurat. Acestea vin cu interfețe intuitive și opțiuni de gestionare flexibile, care permit administratorilor de rețea să configureze rapid și eficient setările dorite. Astfel, se reduce timpul și efortul necesar pentru implementarea și administrarea rețelei.

 

Un aspect important al switch-urilor 8 porturi PoE Cisco este securitatea.

Acestea sunt dotate cu funcții avansate de securitate, precum autentificare și criptare, care protejează rețeaua împotriva accesului neautorizat și a atacurilor cibernetice. Astfel, se asigură confidențialitatea și integritatea datelor transmise prin rețea.

 

Switch-urile 8 porturi PoE Cisco sunt soluții ideale pentru implementarea unei rețele eficiente și sigure. Acestea oferă alimentare prin Ethernet pentru dispozitivele conectate, permițând o conectivitate flexibilă și ușoară gestionare a traficului. Cu interfețe intuitive și funcții avansate de securitate, aceste switch-uri sunt alegerea perfectă pentru orice mediu de lucru.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de switch-uri Cisco cu 8 porturi disponibila in magazinul nostru online:

Vizualizati toate produsele din categoria