• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta VMware Vsphere

VMware Vsphere reprezintă fundamentul infrastructurii software moderne. Indiferent că vorbim despre data center, cloud sau edge, Vsphere oferă o puternică platformă de virtualizare ce susține mii de aplicații în întreaga lume.

 


VMware Vsphere Standard


Versiunea Standard a VMware Vsphere oferă o suita de capabilități esențiale pentru a atinge consolidarea eficientă a aplicațiilor și pentru a a obține niveluri superioare de utilizare și productivitate. Acesta este proiectat pentru întreprinderi mici până la medii pentru a învăţa și furniza maşini virtuale.

 

VMware Vsphere Standard furnizează o metodă simplă și eficientă de a gestiona mașinile virtuale și a pune în aplicare o serie de capabilități avansate. Acest lucru înseamnă că Vsphere Standard este o opțiune economică pentru orice companie care dorește să profite de puterea de virtualizare.

 

VMware Vsphere Standard oferă și suport pentru tehnologia vMotion, care permite migrația mașinilor virtuale în timp real între servere fizice. Această funcționalitate este extrem de utilă în cazul în care un server fizic întâmpină probleme sau necesită întreținere, deoarece permite transferul mașinilor virtuale către un alt server fără a întrerupe serviciile furnizate. Astfel, companiile pot asigura continuitatea operațiunilor și reducerea timpului de inactivitate.
Vsphere Standard de la VMware vine cu opțiunea de a crea și gestiona cluster-e de servere virtuale. Aceasta înseamnă că mai multe servere pot fi grupate împreună și pot fi administrate ca o singură entitate. Această abordare simplifică administrarea și permite o distribuție mai eficientă a resurselor. De exemplu, în cazul în care o mașină virtuală necesită mai multe resurse pentru a rula în mod optim, aceasta poate beneficia de resursele disponibile pe celelalte servere din cluster.

 

Un alt avantaj al VMware Vsphere Standard este capacitatea sa de a gestiona și monitoriza eficient resursele de stocare. Prin intermediul funcționalității Storage DRS (Distributed Resource Scheduler), Vsphere Standard poate echilibra automat încărcarea de stocare între diferitele dispozitive de stocare disponibile. Acest lucru asigură o utilizare optimă a resurselor și previne supraîncărcarea sau subutilizarea anumitor dispozitive de stocare.

 

Pe lângă aceste funcționalități, VMware Vsphere Standard oferă și suport pentru tehnologia High Availability (HA). Aceasta permite crearea unui mediu virtual în care, în cazul în care un server fizic sau o mașină virtuală întâmpină probleme, mașinile virtuale sunt transferate automat și rapid către alte servere disponibile.

Astfel, se asigură o disponibilitate ridicată a aplicațiilor și serviciilor, minimizând timpul de întrerupere și impactul asupra utilizatorilor.

VMWare Romania

 

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Recomandari

VMware Vsphere Essentials


VMware Vsphere Essentials reprezintă pachetul de intrare al seriei Vsphere. Proiectat pentru întreprinderi mici, Vsphere Essentials oferă o platformă fiabilă și economică pentru virtualizarea serverelor și pentru administrarea centralizată a acestora.
Această versiune include o licență pentru trei servere fizice și oferă acces la caracteristicile de bază ale Vsphere. Beneficiază de funcționalități precum vMotion, Virtual Symmetric Multiprocessing (vSMP) și Snapshot-uri centralizate, toate fiind esențiale pentru proiectele de virtualizare eficiente.

 

Virtualizarea serverelor este o tehnologie revoluționară care permite rularea mai multor mașini virtuale pe un singur server fizic. Acest lucru aduce numeroase beneficii, cum ar fi reducerea costurilor hardware, consolidarea infrastructurii și creșterea eficienței operaționale. Cu Vsphere Essentials, întreprinderile mici pot beneficia de aceste avantaje fără a investi sume mari de bani în echipamente și software.
O caracteristică cheie a Vsphere Essentials este vMotion, care permite migrarea mașinilor virtuale în timp real între servere fizice, fără întreruperi în funcționarea acestora. Aceasta înseamnă că puteți muta mașinile virtuale de pe un server înalt încărcat pe unul mai puțin încărcat, fără a afecta utilizatorii sau aplicațiile. Această flexibilitate și scalabilitate sunt esențiale pentru a asigura o performanță optimă a infrastructurii virtualizate.

 

Un alt avantaj al Vsphere Essentials este Virtual Symmetric Multiprocessing (vSMP), care permite o mașină virtuală să utilizeze mai multe nuclee de procesor simultan. Acest lucru crește performanța și capacitatea de procesare a mașinilor virtuale, permițându-le să gestioneze sarcini mai complexe și mai intensive din punct de vedere al resurselor. Cu vSMP, puteți obține o utilizare mai eficientă a resurselor hardware și o performanță sporită a aplicațiilor.

 

Snapshot-urile centralizate sunt, de asemenea, o caracteristică importantă a Vsphere Essentials. Acestea permit crearea și gestionarea ușoară a instantaneei mașinilor virtuale, permițându-vă să reveniți rapid la o stare anterioară a sistemului în caz de probleme sau erori. Cu snapshot-urile centralizate, puteți asigura o protecție mai bună a datelor și o recuperare rapidă în caz de nevoie.

 

VMware Vsphere Essentials este soluția ideală pentru întreprinderile mici care doresc să beneficieze de avantajele virtualizării serverelor. Cu caracteristici esențiale precum vMotion, Virtual Symmetric Multiprocessing și Snapshot-uri centralizate, acest pachet oferă o platformă fiabilă și economică pentru administrarea centralizată a serverelor virtualizate. Investiția în Vsphere Essentials va aduce beneficii semnificative în reducerea costurilor, consolidarea infrastructurii și creșterea eficienței operaționale.

VMware Vsphere

VMware Vsphere Essentials Plus


Pachetul VMware Vsphere Essentials Plus este destinat întreprinderilor care au nevoie de mai mult decât o platformă de virtualizare. Isi adauga valore prin oferirea caracteristicilor avansate precum de protecție a datelor și continuitatea afacerilor.
Această versiune ale pachetului Vsphere acoperă și nevoia de automatizare a unor aspecte ale administrarii sistemului. Essentials Plus pune la dispozitia companiilor funcționalități pentru gestionarea clusterelor, protecția datelor și administrare centralizată, toate acestea într-o platformă de virtualizare la costuri deftinate bugetelor reduse.

 

Virtualizarea este un concept revoluționar în domeniul IT care permite unui singur server fizic să ruleze mai multe mașini virtuale. Aceasta tehnologie avansată oferă întreprinderilor un nivel ridicat de flexibilitate și eficiență, permițându-le să utilizeze resursele hardware într-un mod mai optim.

 

Unul dintre avantajele majore ale VMware Vsphere Essentials Plus este capacitatea sa de a oferi protecție avansată a datelor. Cu funcționalitatea de replicare și backup, companiile pot asigura o continuitate a afacerii fără întreruperi majore în caz de defectare a hardware-ului sau a altor evenimente neașteptate.

 

Pachetul Vsphere Essentials Plus oferă funcționalități de gestionare a clusterelor, permițând companiilor să își consolideze resursele și să le administreze centralizat. Aceasta înseamnă că întreprinderile pot beneficia de o eficiență sporită în utilizarea resurselor și pot reduce costurile operaționale.
Pentru a satisface nevoile companiilor cu bugete reduse, VMware Vsphere Essentials Plus oferă o platformă de virtualizare la costuri accesibile. Acest pachet este conceput special pentru întreprinderile mici și mijlocii, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de avantajele virtualizării fără a depăși bugetul alocat.

 

VMware Vsphere Essentials Plus este o soluție completă de virtualizare, care oferă funcționalități avansate de protecție a datelor și administrare eficientă a resurselor. Indiferent de dimensiunea întreprinderii, acest pachet poate aduce beneficii semnificative în termeni de flexibilitate, eficiență și economii de costuri.

Licenta VMware Vsphere

Vsphere Enterprise Plus


VMware Vsphere Enterprise Plus este varianta premium a platformei Vsphere, proiectată pentru a satisface cerințele de virtualizare complexe ale întreprinderilor mari. Acesta furnizează gama completă de caracteristici Vsphere împreună cu un set amplu de funcționalități de gestionare a datelor.

Enterprise Plus include toate caracteristicile Essential Plus, dar adaugă un nivel suplimentar de funcționalități care includ: Policy-Based Resource Management, Cross-Switch vMotion, Distributed Resource Scheduling și altele. Acestea oferă avantajul de a scala și optimiza întreaga infrastructură IT.
 
VMware Vsphere Enterprise Plus este soluția ideală pentru companiile care au nevoie de o virtualizare puternică și scalabilă. Cu ajutorul funcționalităților sale avansate, această variantă a platformei Vsphere permite gestionarea eficientă a resurselor și a sarcinilor în cadrul infrastructurii IT.
Policy-Based Resource Management este una dintre caracteristicile cheie ale Vsphere Enterprise Plus. Aceasta permite administratorilor să definească politici personalizate pentru a gestiona eficient resursele disponibile. Prin aplicarea acestor politici, se poate asigura utilizarea optimă a resurselor și se poate evita suprautilizarea sau subutilizarea acestora.
Un alt avantaj major al Vsphere Enterprise Plus este Cross-Switch vMotion. Această funcționalitate permite migrarea mașinilor virtuale între diferite switch-uri de rețea, fără întreruperi ale serviciilor. Acest lucru facilitează administrarea și optimizarea rețelei în timp real, fără a afecta disponibilitatea aplicațiilor și serviciilor.

Distributed Resource Scheduling (DRS) este o altă caracteristică puternică a Vsphere Enterprise Plus. Aceasta permite distribuirea automată și echilibrarea sarcinilor între serverele fizice din cadrul infrastructurii virtuale. DRS utilizează algoritmi avansați pentru a asigura utilizarea optimă a resurselor și pentru a evita suprautilizarea sau subutilizarea acestora.
Pe lângă aceste caracteristici, Vsphere Enterprise Plus oferă și alte funcționalități avansate, cum ar fi High Availability (HA), Fault Tolerance (FT) și vSphere Replication. Acestea contribuie la creșterea disponibilității aplicațiilor și a datelor, asigurând continuitatea afacerii în caz de eșec al hardware-ului sau al aplicațiilor.

VMware Vsphere Enterprise Plus este alegerea perfectă pentru companiile mari care doresc o soluție de virtualizare puternică și scalabilă. Cu funcționalitățile sale avansate de gestionare a resurselor și de migrare a mașinilor virtuale, acesta permite optimizarea și eficientizarea infrastructurii IT, asigurând continuitatea afacerii și creșterea performanței.

VMware Vsphere 8


VMware Vsphere 8 este cea mai recentă versiune a platformei Vsphere. Aceasta vine cu noi caracteristici menite să îmbunătățească performanța, securitatea și ușurința de gestionare a mediilor de virtualizare.
VSphere 8 reprezintă de asemenea baza pentru Kubernetes, facilitând astfel dezvoltatorilor crearea, rularea și managementul aplicațiilor moderne, containerizate în interiorul unui mediu Vsphere. Versiunea 8 se distinge și prin oferirea unui nivel ridicat de securitate prin criptare a datelor atât la repaus cât și în tranzit spre și din cloud.
 
VMware Vsphere 8 aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește scalabilitatea și performanța. Aceasta permite administrarea mai eficientă a resurselor IT, asigurând o utilizare optimă a capacității hardware disponibile. De asemenea, Vsphere 8 oferă suport pentru tehnologii emergente, cum ar fi Intel Optane Persistent Memory și NVMe over Fabrics, care aduc performanțe superioare în medii virtualizate.

Pe lângă acestea, VMware Vsphere 8 introduce funcționalități avansate de gestionare a stocării și a rețelei. Aceste caracteristici permit administrarea centralizată a resurselor de stocare și a configurațiilor de rețea, simplificând astfel operațiunile de gestionare și asigurând o mai mare flexibilitate în ceea ce privește configurarea și adaptarea infrastructurii virtuale.
Un alt aspect important al VMware Vsphere 8 este capacitatea sa de a oferi o soluție completă de backup și recuperare a datelor. Aceasta include funcționalități avansate de replicare și snapshot-uri, care permit protejarea și recuperarea rapidă a mașinilor virtuale în caz de incidente sau eșecuri ale sistemului.

VMware Vsphere este o soluție robustă ce reprezintă coloana vertebrală a oricărei infrastructuri IT moderne, oferind posibilitatea de a virtualiza, administra și scala resursele IT într-un mod eficient și securizat.
Cu versiunea sa recentă, Vsphere 8, VMware aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța, securitatea și gestionarea mediilor de virtualizare, consolidându-și astfel poziția ca lider pe piața virtualizării.
Pentru alte recomandari verificati categoria: