• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Exagrid

Exagrid este o companie specializată în furnizarea de soluții de stocare a datelor. Fondată în anul 2002, Exagrid s-a impus rapid pe piață, oferind o serie de servicii și tehnologii inovatoare care au schimbat paradigma stocării datelor. Această companie a devenit rapid un jucător important în industria IT și a câștigat încrederea unor clienți din diverse domenii, de la sectorul financiar până la cel medical și guvernamental.

 
ExaGrid_Romania

Cine este Exagrid?

 

Exagrid este o companie americană dedicată dezvoltării și implementării unei game complete de soluții de stocare a datelor. Echipa Exagrid este formată din specialiști cu experiență și expertiză în domeniul stocării datelor, care lucrează împreună pentru a oferi clienților cele mai avansate și fiabile produse și servicii.


Unul dintre punctele forte ale companiei este capacitatea de a se adapta rapid la schimbările tehnologice și de a dezvolta soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor clienților. Exagrid investește în cercetare și dezvoltare pentru a asigura că produsele sale sunt mereu la nivelul celor mai noi tehnologii și că oferă cele mai bune soluții de stocare a datelor de pe piață.


Exagrid se remarcă și prin angajamentul său față de securitatea datelor. Compania pune un accent deosebit pe protejarea informațiilor sensibile ale clienților săi, implementând cele mai riguroase standarde de securitate cibernetică și oferind soluții personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de nevoile și cerințele specifice.


De asemenea, Exagrid se implică activ în comunitatea tehnologică, participând la conferințe și evenimente de profil, precum și oferind resurse educaționale pentru specialiștii din domeniul stocării datelor. Compania promovează schimbul de cunoștințe și bune practici în industrie, contribuind astfel la creșterea nivelului de expertiză al întregii comunități de profesioniști din domeniu.

Exagrid Storage

Evolutia tehnologiei Exagrid


Tehnologia Exagrid a evoluat semnificativ de-a lungul timpului, începând de la soluții de stocare tradiționale, până la cele mai moderne și avansate tehnologii de astăzi. Compania a fost mereu în pas cu schimbările și a reușit să ofere întotdeauna cele mai bune soluții de stocare a datelor.


Una dintre inovațiile majore ale Exagrid a fost introducerea tehnologiei de deduplicare în soluțiile sale de stocare. Această tehnologie permite eliminarea duplicatelor de date, ceea ce duce la economii semnificative de spațiu și la îmbunătățirea eficienței sistemelor de stocare a datelor. De asemenea, compania a introdus și tehnologia de replicare a datelor, care permite transferul securizat și eficient al datelor între diferitele locații.


O altă caracteristică remarcabilă a evoluției tehnologiei Exagrid este implementarea sistemului de scalabilitate orizontală. Aceasta înseamnă că soluțiile de stocare pot fi extinse cu ușurință prin adăugarea de module suplimentare, fără a afecta performanța sau disponibilitatea datelor. Această flexibilitate oferă clienților posibilitatea de a crește capacitatea de stocare în funcție de necesitățile lor în continuă schimbare, fără a fi nevoie de investiții majore în infrastructură nouă.

 

Caracteristicile cheie ale sistemelor Exagrid

 

Sistemele Exagrid se remarcă printr-o serie de caracteristici cheie, care le fac opțiunea ideală pentru clienții care doresc să-și stocheze datele într-un mod eficient și securizat:


1. Scalabilitate: Sistemele Exagrid pot fi extinse ușor pentru a face față creșterii volumului de date. Aceasta permite clienților să înceapă cu o capacitate mai mică și să o mărească pe măsură ce nevoile lor evoluează.


2. Deduplicare avansată: Tehnologia de deduplicare implementată în sistemele Exagrid permite eliminarea duplicatelor de date, economisind spațiu și creând un mediu de stocare mai eficient.


3. Performanță de top: Sistemele Exagrid oferă performanță și viteză superioare în accesarea și procesarea datelor. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o experiență fluentă și rapidă în utilizarea sistemelor de stocare.


4. Securitate ridicată: Exagrid pune accentul pe securitatea datelor și asigurarea confidențialității clienților săi. Sistemele sale sunt dotate cu măsuri de securitate avansate pentru a proteja datele de accesul neautorizat sau de orice tip de amenințare externă.


Sistemele Exagrid sunt proiectate cu o atenție deosebită la detalii, având în vedere nevoile variate ale clienților din diferite industrii. Fie că este vorba despre o companie de producție care gestionează volume mari de date legate de procese și livrări, sau despre un birou de avocatură care trebuie să păstreze documente sensibile în condiții de securitate maximă, Exagrid oferă soluții personalizate pentru fiecare caz în parte.

Exagrid deduplicare

Beneficiile utilizării Exagrid


Utilizarea soluțiilor Exagrid în stocarea datelor aduce o serie de beneficii semnificative pentru companii:


Economii de spațiu: Tehnologia de deduplicare implementată în soluțiile Exagrid permite economisirea de spațiu, deoarece duplicatele de date sunt eliminate.


Creștere a eficienței: Sistemele sunt optimizate pentru a oferi performanță ridicată și acces rapid la date, crescând astfel eficiența operațiunilor.


Securitate sporită: Exagrid pune accent pe securitatea datelor și implementează măsuri avansate de protecție.
Mai puține restricții de scalabilitate: Sistemele sunt scalabile și pot fi extinse în funcție de volumul de date al companiei.


Flexibilitate: Exagrid oferă soluții personalizate pentru fiecare client, adaptate nevoilor și cerințelor specifice.


Exagrid se remarcă și prin suportul tehnic de înaltă calitate pe care îl oferă clienților săi. Echipa de experți Exagrid este disponibilă 24/7 pentru a răspunde prompt oricăror probleme sau întrebări legate de soluțiile lor de stocare a datelor.


O altă caracteristică importantă a produselor Exagrid este integrarea ușoară cu alte aplicații și sisteme utilizate în mediul de afaceri. Această interoperabilitate facilitează implementarea și gestionarea soluțiilor în cadrul infrastructurii existente a companiilor, fără a fi necesare modificări majore sau costisitoare.

Exagrid versus alte soluții de stocare

 

Comparându-le cu alte soluții de stocare a datelor, soluțiile Exagrid se remarcă prin performanță ridicată, scalabilitate și caracteristici avansate de securitate. În plus, tehnologia de deduplicare implementată în sistemele Exagrid aduce o reducere semnificativă a necesarului de spațiu de stocare, față de alte soluții tradiționale.


De asemenea, soluțiile Exagrid sunt create pentru a fi ușor de utilizat și de administrat, cu un nivel minim de intervenție din partea personalului IT. Acestea oferă performanță și stabilitate în timp, astfel încât clienții pot avea încredere că datele lor sunt stocate în siguranță și accesibile în orice moment.


Exagrid este o companie inovatoare care oferă soluții avansate de stocare a datelor, adaptate nevoilor și cerințelor clienților săi. Caracteristicile cheie și beneficiile utilizării soluțiilor Exagrid fac din această companie o alegere atrăgătoare pentru orice companie care dorește să își stocheze datele într-un mod eficient și securizat.


Un alt aspect important al soluțiilor Exagrid este flexibilitatea lor. Acestea pot fi integrate cu ușurință în infrastructura IT existentă a unei companii, fără a necesita modificări majore sau timp îndelungat de implementare. Astfel, clienții pot beneficia rapid de avantajele oferite de soluțiile Exagrid, fără a afecta în mod semnificativ operațiunile curente.


Pe lângă performanța și securitatea pe care le oferă, Exagrid pune un mare accent și pe inovație. Ei sunt mereu în căutarea de noi tehnologii și metode pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile, asigurându-se că rămân în fruntea pieței de stocare a datelor. Acest angajament constant pentru excelență tehnică face ca Exagrid să fie un partener de încredere pentru companiile care doresc să își optimizeze infrastructura IT și să beneficieze de cele mai bune soluții disponibile pe piață.

 

Avantajele echipamentelor:


-Echipamentul permite un delay al comenzilor de ștergere date din zona de retentie de pana la 30 de zile. Daca ransomware-ul are ca efect stergerea datelor din sistem utilizatorul are la dispozitie pana la 30 de zile pentru a restaura datele in sistem din zona de retentie.


-Echipamentul stocheaza date fără a le modifica (versiunile istorice sunt mereu disponibile) ( immutable obiects)


-Echipamentul permite backup direct al bazelor de date: SQL Server, Oracle, IBM si SAP)


-Echipamentul permite creșterea capacității in același timp cu creșterea performantei (scale out ). La fiecare cutie adaugata performantele cresc cu resursele cutei respective deoarece integrarea cu Veeam va trimite datele catre echipamentele Exagrid in parallel folosind resursele acestora adunate pentru a creste performanta.


-Se adauga Disk si controler de fiecare data – fără a schimba controllerul anterior, or in cazul celorlalte tehnologii daca ajungi la un moment dat la maximul suportat de controller performanta scade pana in momentul in care trebuie schimbata infrastructura sau macar o parte din ea( controllerele, adaugare memorie RAM daca se mai poate etc )


-Suport garantat pt modele mai vechi (15 ani)


-Criptarea datelor pt replicare din softul propriu


-Permite recuperarea offline si online a datelor in caz de ransomware attack (breach)


-Se integreaza cu orice infrastructura (se poate scala cu Exagrid indiferent de arhitectura prezenta in environment, si indiferent de Brand)


-Exagrid permite un card dual port de 10 Gbit pe unitate sau opțional 25 Gbit și 40 Gbit. Adăugarea a încă 2 porturi de 10 Gbit nu va avea niciun impact asupra performanțelor de backup și restaurare, deoarece acest lucru este limitat de dispozitivul însuși, deci pentru a îndeplini această cerință, ar trebui să mergem mai multe cutii dar nu este necesar din punct de vedere al performantelor


-Exagrid are o metodă de deduplicare adaptivă (copierea de rezervă este scrisă mai întâi în memoria cache / zona de aterizare și apoi reprodusă în zona de reținere unde este deduplicată).

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Recomandari: