• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta SharePoint Server 2019

Cumpara licenta Microsoft SharePoint Server 2019 la cel mia bun pret.

 

SAM Romania este partener oficial Microsoft.

 

Licenta SharePoint Server 2019
Microsoft Romania - Windows Server Device CAL

SharePoint Server 2019 este cea mai recentă versiune a platformei de colaborare și gestionare a conținutului dezvoltată de Microsoft. Această actualizare aduce numeroase îmbunătățiri și funcționalități noi, care facilitează colaborarea și împărtășirea informațiilor în cadrul organizațiilor. În continuare, vom explora în detaliu caracteristicile și beneficiile oferite de SharePoint Server 2019.

 

 

 

Prezentare generală a SharePoint Server 2019


SharePoint Server 2019 este o soluție on-premises care permite organizațiilor să-și construiască și să-și administreze propriul lor mediu de colaborare și gestionare a conținutului. Această versiune vine cu o interfață modernă și intuitivă, care simplifică navigarea și utilizarea platformei.
Printre caracteristicile importante se numără posibilitatea de a crea site-uri de echipă, de a partaja și colabora asupra documentelor, de a gestiona eficient fluxurile de lucru și de a căuta informații într-un mod rapid și precis.
SharePoint Server 2019 oferă o gamă largă de funcționalități și avantaje pentru organizații. Una dintre acestea este capacitatea de a crea site-uri de echipă personalizate, care permit membrilor echipei să colaboreze eficient și să împărtășească informații importante. Aceste site-uri de echipă pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărei echipe, oferindu-le un mediu de lucru optimizat și adaptat specificului activității lor.

 

De asemenea, SharePoint Server 2019 facilitează colaborarea și partajarea documentelor între membrii unei organizații. Utilizatorii pot încărca și partaja documente într-un mod sigur și controlat, având posibilitatea de a seta permisiuni și de a gestiona accesul la conținutul partajat. Aceasta asigură o colaborare eficientă și transparentă între departamente și echipe, facilitând schimbul de informații și îmbunătățind procesele de lucru.

 

O altă caracteristică importantă a SharePoint Server 2019 este capacitatea de a gestiona fluxurile de lucru într-un mod eficient. Organizațiile pot defini și implementa fluxuri de lucru personalizate, adaptate nevoilor lor specifice. Aceste fluxuri de lucru facilitează automatizarea proceselor și asigură o gestionare mai eficientă a activităților și a sarcinilor. Utilizatorii pot urmări și monitoriza stadiul fluxurilor de lucru, asigurându-se că toate sarcinile sunt completate în timp util și că procesele sunt derulate în mod eficient.
SharePoint Server 2019 oferă o funcționalitate puternică de căutare a informațiilor. Utilizatorii pot căuta și accesa rapid conținutul relevant, folosind instrumente avansate de căutare și filtrare. Aceasta facilitează găsirea rapidă a documentelor și a informațiilor necesare, economisind timp și sporind productivitatea.

 

SharePoint Server 2019 este o soluție completă și flexibilă pentru colaborare și gestionare a conținutului în cadrul organizațiilor. Cu o interfață modernă și intuitivă, funcționalități avansate și posibilitatea de personalizare, această versiune oferă organizațiilor un mediu optimizat pentru colaborare eficientă, partajare de informații și gestionare a fluxurilor de lucru.

microsoft sharepoint server 2019

Beneficiile actualizării la SharePoint Server 2019

 

Actualizarea la SharePoint Server 2019 aduce numeroase avantaje pentru organizații. Una dintre acestea este îmbunătățirea securității și conformității. SharePoint Server 2019 oferă funcționalități avansate de protecție a datelor și de implementare a politicilor de securitate, ceea ce facilitează respectarea cerințelor de conformitate.
De asemenea, actualizarea la SharePoint Server 2019 oferă o performanță mai bună și o stabilitate sporită a platformei. Această versiune este optimizată pentru a gestiona un volum mai mare de date și utilizatori simultani, ceea ce duce la o experiență mai fluidă și la reducerea timpilor de răspuns.

 

SharePoint 2019 de la producatorul Microsoft vine cu noi funcționalități de colaborare și comunicare, care facilitează interacțiunea între membrii echipei. Acestea includ integrarea cu Microsoft Teams, posibilitatea de a realiza ședințe de grup și de a comunica prin chat sau videoconferințe.
O altă îmbunătățire importantă adusă de actualizarea la SharePoint Server 2019 este legată de gestionarea documentelor. Această versiune aduce noi funcționalități pentru organizarea și căutarea documentelor, facilitând astfel accesul rapid la informațiile necesare. De asemenea, SharePoint Server oferă posibilitatea de a crea și gestiona fluxuri de lucru automate, care pot simplifica procesele de lucru și pot crește eficiența organizației.
Un alt aspect important al actualizării la SharePoint Server 2019 este îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Această versiune vine cu o interfață modernă și intuitivă, care facilitează navigarea și utilizarea platformei. De asemenea, SharePoint Server 2019 oferă suport pentru dispozitive mobile, permițând utilizatorilor să acceseze și să colaboreze la conținutul SharePoint de pe orice dispozitiv.
Pe lângă aceste beneficii, actualizarea la SharePoint Server aduce și îmbunătățiri în ceea ce privește administrarea și gestionarea platformei. Această versiune oferă noi instrumente și funcționalități pentru administratori, care facilitează monitorizarea și gestionarea site-urilor, utilizatorilor și permisiunilor.

 

Actualizarea la SharePoint Server 2019 aduce numeroase îmbunătățiri și avantaje pentru organizații, de la securitate și conformitate sporită, la performanță și stabilitate îmbunătățite, precum și funcționalități noi pentru colaborare și comunicare. Această versiune aduce îmbunătățiri semnificative în gestionarea documentelor și experiența utilizatorilor, iar administratorii beneficiază de noi instrumente și funcționalități pentru administrarea și gestionarea platformei.

 

Avantajele utilizării SharePoint Server 2019


Utilizarea SharePoint Server 2019 aduce numeroase avantaje pentru organizațiile care doresc să optimizeze procesele de colaborare și gestionare a conținutului. Una dintre principalele avantaje este posibilitatea de a crea și de a gestiona site-uri de echipă, care facilitează lucrul în grup și partajarea informațiilor.
De asemenea, SharePoint Server oferă instrumente avansate de gestionare a documentelor și a conținutului. Utilizatorii pot organiza și căuta informațiile într-un mod eficient, având acces rapid la documentele și resursele necesare.
Un alt avantaj important al SharePoint Server 2019 este posibilitatea de a automatiza fluxurile de lucru și de a gestiona sarcinile și procesele de afaceri. Aceasta duce la accelerarea și eficientizarea activităților în cadrul organizației, reducând timpul și efortul necesare pentru finalizarea acestora.

 

SharePoint Server 2019 oferă o gamă largă de funcționalități pentru colaborarea în echipă. Utilizatorii pot crea și edita documente în timp real, lucra împreună pe același proiect și partaja informații importante într-un mod sigur și controlat. Aceasta facilitează comunicarea și colaborarea între membrii echipei, indiferent de locația geografică sau fusul orar.
Un alt aspect valoros al SharePoint Server 2019 este capacitatea sa de a integra cu alte aplicații și sisteme. Prin intermediul conectoarelor și a serviciilor web, organizațiile pot sincroniza și transfera date între SharePoint și alte platforme, cum ar fi Microsoft Office 365, Dynamics 365 sau Azure. Aceasta permite o gestionare mai eficientă a informațiilor și o mai bună interoperabilitate între diferitele sisteme utilizate în cadrul organizației.

 

SharePoint Server 2019 oferă o securitate avansată a datelor și a accesului la informații. Prin intermediul politicilor de securitate și a permisiunilor personalizate, organizațiile pot controla și monitoriza accesul utilizatorilor la documente și resurse, asigurând confidențialitatea și protecția datelor sensibile.
Pe lângă aceste avantaje, SharePoint Server 2019 vine și cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Utilizatorii pot accesa și naviga prin site-uri și conținuturi cu ușurință, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Aceasta facilitează adoptarea și utilizarea platformei de către toți membrii organizației, indiferent de nivelul lor de expertiză în domeniul IT.

 

SharePoint Server 2019 este o soluție puternică și versatilă pentru gestionarea și colaborarea în cadrul organizațiilor. Cu ajutorul funcționalităților sale avansate, organizațiile pot optimiza procesele de lucru, îmbunătăți comunicarea și eficiența, și asigura securitatea datelor și a informațiilor.

 

 

Licențiere SharePoint Server


Pentru a utiliza SharePoint Server 2019, organizațiile trebuie să achiziționeze licențe corespunzătoare. Licențele SharePoint sunt disponibile în diferite ediții, în funcție de nevoile și dimensiunea organizației. Microsoft oferă opțiuni flexibile de licențiere, precum licențe pe utilizator sau pe procesor, pentru a se adapta cerințelor fiecărui client.
Este important de menționat că SharePoint Server 2019 este diferit de SharePoint Online, care este o versiune a platformei gazduită în cloud de către Microsoft. Fiecare variantă are avantajele sale și organizațiile trebuie să analizeze cerințele și resursele disponibile înainte de a decide care este potrivită pentru ele.

 

În ceea ce privește licențierea pe utilizator, organizațiile pot achiziționa licențe SharePoint Server Standard sau Enterprise, în funcție de nevoile lor specifice. Licențele SharePoint Server Standard oferă funcționalități de bază, cum ar fi colaborarea în echipă, gestionarea documentelor și crearea de site-uri web. Pe de altă parte, licențele SharePoint Server Enterprise includ funcționalități avansate, cum ar fi business intelligence, gestionarea conținutului și servicii de căutare îmbunătățite.
Microsoft oferă și opțiunea de licențiere pe procesor, care este potrivită pentru organizațiile cu un număr mare de utilizatori sau care doresc să utilizeze SharePoint Server într-un mediu virtualizat. Licențierea pe procesor permite utilizarea nelimitată a platformei SharePoint Server pe un singur server fizic sau virtual, fără a fi nevoie de achiziționarea de licențe suplimentare pentru fiecare utilizator.
Indiferent de opțiunea de licențiere aleasă, este important ca organizațiile să se asigure că respectă termenii și condițiile licenței SharePoint Server. Aceasta include respectarea numărului de utilizatori licențiați și a restricțiilor privind utilizarea platformei SharePoint Server într-un mediu de producție.

 

Licențierea SharePoint Server este esențială pentru a utiliza platforma într-un mod legal și conform cu termenii și condițiile Microsoft. Organizațiile trebuie să analizeze cu atenție nevoile lor și să aleagă opțiunea de licențiere potrivită, fie că este vorba de licențiere pe utilizator sau pe procesor.

 

Îmbunătățirea colaborării cu SharePoint Server 2019

 

SharePoint Server 2019 introduce numeroase funcționalități care îmbunătățesc colaborarea și comunicarea în cadrul organizațiilor. Una dintre acestea este integrarea strânsă cu Microsoft Teams, care permite utilizatorilor să colaboreze în timp real și să comunice mai eficient cu colegii lor.
De asemenea, SharePoint Server 2019 facilitează partajarea și colaborarea asupra documentelor. Utilizatorii pot crea și gestiona site-uri de echipă, pe care să le utilizeze pentru a lucra în grup și pentru a împărtăși informații și resurse.
Un alt aspect important al îmbunătățirii colaborării este posibilitatea de a organiza ședințe de grup și de a comunica prin chat sau videoconferințe. SharePoint Server 2019 se integrează cu Microsoft Office 365, oferind astfel utilizatorilor acces la suitele Office și la instrumente avansate de comunicare și colaborare.

 

SharePoint Server 2019 vine cu o serie de caracteristici noi și îmbunătățite care facilitează gestionarea și organizarea conținutului. Utilizatorii pot crea biblioteci de documente și liste personalizate, care să le permită să organizeze și să acceseze rapid informațiile de care au nevoie.
De asemenea, SharePoint Server 2019 oferă funcționalități avansate de căutare, care permit utilizatorilor să găsească rapid și ușor documentele și informațiile relevante. Aceasta facilitează procesul de luare a deciziilor și sporește eficiența organizației.
O altă caracteristică importantă a SharePoint Server 2019 este posibilitatea de a crea fluxuri de lucru automate, care să faciliteze procesele de lucru și să reducă erorile umane. Utilizatorii pot defini fluxuri de lucru personalizate, care să automatizeze sarcinile repetitive și să asigure o mai mare eficiență în desfășurarea activităților.
Pe lângă acestea, SharePoint Server 2019 oferă și un set de instrumente puternice de analiză și raportare. Utilizatorii pot genera rapoarte personalizate și grafice, care să le ofere o imagine clară asupra performanței organizației și să le ajute în procesul de luare a deciziilor.

 

SharePoint Server 2019 aduce numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește colaborarea și comunicarea în cadrul organizațiilor. Prin integrarea cu Microsoft Teams și Microsoft Office 365, utilizatorii beneficiază de instrumente avansate de colaborare și comunicare în timp real. De asemenea, funcționalitățile de gestionare a conținutului, căutare, fluxuri de lucru automate și analiză și raportare îmbunătățesc eficiența și productivitatea organizației.


SharePoint On-Premises vs SharePoint Online


SharePoint Server 2019 este o soluție on-premises, care necesită instalarea și administrarea unei infrastructuri locale de servere. Pe de altă parte, SharePoint Online este un serviciu gestionat în cloud, oferit de Microsoft.
Ambele variante au avantajele lor și organizațiile trebuie să evalueze cerințele și resursele disponibile înainte de a decide ce variantă este potrivită pentru ele. SharePoint Server 2019 oferă controlul și personalizarea mai complexă, în timp ce SharePoint Online este mai ușor de administrat și beneficiază de actualizări constante și automate.
Este important de menționat că Microsoft oferă și opțiunea de a utiliza SharePoint Hybrid, care combină beneficiile SharePoint Server și SharePoint Online. Aceasta permite organizațiilor să își extindă și să își personalizeze medii Cele două variante se pot integra și comunica între ele, facilitând astfel o tranziție graduală sau o coexistență între cele două soluții.

 

SharePoint Server 2019 vine cu o serie de funcționalități îmbunătățite care pot fi de mare ajutor pentru organizații. De exemplu, acesta oferă un sistem avansat de gestionare a documentelor și a conținutului, permițând utilizatorilor să organizeze și să acceseze informațiile într-un mod mai eficient. De asemenea, SharePoint Server facilitează colaborarea și comunicarea între membrii echipei, oferind instrumente puternice pentru partajarea și editarea conținutului în timp real.
Pe de altă parte, SharePoint Online vine cu avantajele oferite de cloud computing. Acesta elimină necesitatea de a instala și de a administra o infrastructură locală de servere, ceea ce poate reduce costurile și eforturile de întreținere. De asemenea, SharePoint Online beneficiază de actualizări constante și automate, asigurând că organizația are întotdeauna cele mai recente funcționalități și îmbunătățiri la îndemână.

 

SharePoint aduce numeroase beneficii și funcționalități îmbunătățite pentru organizații. De la gestionarea documentelor și a conținutului până la facilitarea colaborării și comunicării, această versiune oferă instrumentele necesare pentru a optimiza procesele de lucru și pentru a crește eficiența organizației.

 

Fie că alegeți SharePoint Server 2019, SharePoint Online sau o combinație a celor două, este important să luați în considerare cerințele și nevoile specifice ale organizației dumneavoastră pentru a lua cea mai bună decizie în privința platformei de colaborare și gestionare a conținutului.

Frequently Asked Questions

SharePoint Online este licențiat pe bază de utilizator. Puteți achiziționa SharePoint Online ca plan autonom sau inclus ca parte a planurilor Microsoft 365.

Fermele tradiționale SharePoint sunt formate din servere de aplicații, servere de baze de date și servere web. O fermă de servere SharePoint mică include adesea un Microsoft SQL Server și unul sau mai multe servere care rulează Internet Information Services și SharePoint Server

SharePoint Server este o platformă găzduită local pe care compania dumneavoastră o deține și o operează. Veți fi responsabil pentru orice, de la arhitectura serverului, directorul activ, până la stocarea fișierelor. SharePoint Online este un serviciu bazat pe cloud furnizat direct de la Microsoft.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati lista completa de licente:

Recomandari: