• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Acronis Disk Director

OFERTA Acronis Disk Director 

 

Acronis Disk Director 12.5 Workstation

Acronis Disk Director 12.5 Server Technician License

Acronis Disk Director 12.5 Server incl. Acronis Premium Customer Support

Partener Acronis Romania
Recomandam si:

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Licenta Acronis Disk Director

 

Acronis Disk Director 12 este setul de instrumente esențial pentru a vă gestiona datele și hard disk-urile. Creați cu ușurință partiții de hard disk redimensionați, mutați sau îmbinați partițiile fără riscul de pierdere a datelor. De asemenea, recuperarea devine mai ușoară cu Acronis Recovery Expert.

 

 

Noul Acronis Disk Director 12, care acceptă acum Windows 10 și PC-uri UEFI, oferă toate capabilitățile esențiale de care aveți nevoie. Cu puterea sa superioară, flexibilitatea și ușurința în utilizare, Acronis Disk Director 12 este alegerea potrivită pentru oricine trebuie să efectueze operațiuni avansate pentru a profita la maximum de computerul său.

 

 

Conceput pentru a completa Acronis True Image pentru o copie de rezervă ușoară și completă a imaginii sistemului și protecția datelor. Acronis Disk Director 12 vă va oferi instrumentele pentru a optimiza mai bine, a proteja mai bine și a gestiona mai bine hard disk-urile și datele.

 

 

Beneficii:

 

 

Gestionați-vă datele, indiferent dacă împărțiți, redimensionați, convertiți sau îmbinați volume. Creați, convertiți și copiați fișiere și volume după cum este necesar.

 

 

Maparea hard disk-urilor și crearea partițiilor sunt simplificate, permițându-vă să faceți mai mult în mai puțin timp. Formatați, etichetați și faceți-vă partițiile active într-un singur pas, reducând timpul petrecut și riscul de erori.

 

 

Lăsați Acronis Disk Director să facă operațiunile complexe ușoare și mai eficiente cu o interfață de utilizator proiectată intuitiv. Utilizați Acronis Disk Director pentru a vă formata unitatea cu sistemul de fișiere corect, indiferent dacă este FAT16, FAT32, NTFS, Ext2, Ext3, Reiser3, Linux SWAP.

 

 

Acronis Recovery Expert este un instrument ușor de utilizat care vă permite să recuperați volume care au fost șterse sau deteriorate accidental din cauza unei defecțiuni hardware sau software.

 

 

Clonează-ți discul pe o unitate de schimb. Nu este nevoie să petreceți ore întregi instalând vechiul sistem de operare și aplicații pe disc. Clonarea discului vă readuce la acțiune pe noul disc în doar câteva minute.

 

 

Posibilitatea de a împărți un singur volum existent în două volume și de a instala un al doilea sistem de operare în al doilea volum.

 

 

Pe măsură ce cerințele dvs. se schimbă, puteți face rapid conversia între discuri de bază și dinamice în doar câteva momente.

 

Spațiu volum pe mai multe discuri fizice – acceptă până la 32 de discuri.

 

 

Acronis Disk Editor permite acces direct pe octeți și capabilități de editare pe disc.

 

 

Porniți de pe un CD/DVD sau o unitate USB fără a avea instalat niciun sistem de operare. Acum acceptă mediul de preinstalare Windows 10.

Acronis Disk Director

Acronis Disk Director – Caracteristici principale

 

Acronis Disk Director a fost actualizat pentru a suporta cel mai recent sistem de operare Windows 10, oferind posibilitatea de a vă gestiona și controla volumele pe cele mai noi computere.

 

 

Pe lângă suportarea computerelor bazate pe BIOS, Acronis Disk Director 12 acceptă și cele mai recente computere care utilizează UEFI.

 

 

Efectuați o gamă largă de operațiuni de gestionare a discurilor și a volumului:

 

• Redimensionați, mutați, copiați, împărțiți și îmbinați volume fără pierderea sau distrugerea datelor

• Formatați și etichetați volumele, atribuiți litere de volum și setați volumele active

 

 

Discurile dinamice oferă o funcționalitate mai mare – volumele pot fi distribuite pe mai multe discuri

 

 

Utilizați Acronis Disk Director 12 cu discuri GPT pentru a crea volume de peste 2 TB și pentru a obține o fiabilitate suplimentară a discului împotriva posibilelor deteriorari ale datelor

 

 

Faceți-vă volumul de bază sau simplu tolerant la erori într-o singură acțiune, adăugând o oglindă. Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar nealocat pe un disc care conține una dintre oglinzi, eliminați o oglindă

 

Optimizați-vă sistemul combinând spațiul liber pe diferite hard disk și obțineți volume mai mari

 

 

Interfața prietenoasă și vrăjitorii vă ghidează pentru a profita la maximum de PC-ul dvs

 

 

Convertiți discurile de bază existente în discuri dinamice pentru a obține o fiabilitate suplimentară a discului pentru stocarea datelor

 

 

De ce ar trebui să convertiți un disc MBR într-un disc de bază GPT?

 

• Dacă trebuie să realizați un volum a cărui dimensiune este de peste 2 TB
• Dacă aveți nevoie de mai mult de patru volume primare pe un disc

 

 

Porniți computerul de pe un CD sau stick USB și gestionați toate volumele dacă sistemul de operare nu reușește să pornească. Acum acceptă mediul de preinstalare Windows 10.

 

 

Expertul pentru clonarea discului vă permite să înlocuiți vechiul disc MBR de bază cu unul nou, fără a reinstala sistemele de operare și aplicațiile

 

Acronis Recovery Expert vă ajută să recuperați volumele pierdute sau șterse accidental de pe discuri MBR de bază.

Licenta Acronis Disk Director

Care este strategia de backup 3-2-1?

 

Copierea de rezervă este importantă, dar este la fel de important să ne amintim că a avea o copie de rezervă uneori nu este suficientă. De exemplu, să presupunem că faceți o copie de rezervă a computerului pe o unitate externă, pe care o păstrați în biroul dvs. de acasă. Dacă computerul se blochează, aveți copia de rezervă. Cu toate acestea, dacă un incendiu izbucnește în casa dvs., acesta vă va distruge atât computerul, cât și unitatea externă.

 

 

Veți fi surprins să aflați câte întreprinderi mici nu își fac copii de siguranță ale datelor și câte altele nu supraviețuiesc unui dezastru de date. Urmăriți videoclipul din partea de jos a acestui articol și aflați cum respectarea regulii 3-2-1 de backup poate împiedica organizația dvs. să devină o statistică in dezastru de date.

 

 

Regula de backup 3-2-1 este o strategie de aur pentru backupul datelor.

 

Urmează următoarele cerințe:

 

Creați trei copii ale datelor dvs. – datele originale de pe dispozitivul dvs. principal și cel puțin două copii.

 

Utilizați două dispozitive de stocare diferite – aici, depinde de dvs. să alegeți cei doua suporturi de stocare – computerul, hard diskul extern, o unitate flash USB, DVD, NAS sau dispozitive de stocare în cloud.

 

Păstrați una dintre copiile de rezervă în afara locației — prin păstrarea copiilor ale datelor într-o locație de la distanță, preveniți pierderea datelor din cauza unui dezastru local sau a unui scenariu de eșec specific site-ului.

 

Regula de rezervă 3-2-1 este simplă și eficientă. Permite reglarea fină a copiilor de rezervă ale datelor dvs., analiza datelor și recuperarea rapidă în caz de dezastru (în majoritatea cazurilor).

 

 

Cu toate acestea, strategia de backup 3-2-1 (ca concept fundamental) devine treptat vechi. În zilele noastre, nu ne confruntăm cu aceleași tipuri de atacuri cibernetice ca utilizatorii de la începutul secolului, așa că stocarea datelor ar trebui să încerce să țină pasul. Vom discuta despre cele mai recente abordări privind protecția datelor mai târziu în articol.

 

 

Câte copii de rezervă ar trebui să păstrez?

 

Conform regulii de backup 3-2-1, ar trebui să păstrați cel puțin două copii de rezervă pentru a vă proteja datele împotriva dezastrelor naturale, ștergerilor accidentale, defecțiunilor hardware și atacurilor cibernetice.

 

În timp ce datele originale se află pe unul dintre dispozitivele dvs. principale, copiile secundare nu vor împărtăși aceeași locație, așa că cel puțin o copie va fi protejată împotriva diferitelor amenințări. De exemplu, dacă un dezastru natural lovește biroul dvs. de acasă, computerul și stocarea locală se pot pierde definitiv. Cu toate acestea, copia de date în afara site-ului va fi salvata.

 

Dacă utilizați doar o singură copie de rezervă, fără o copie în afara amplasamentului, nu veți putea iniția recuperarea în caz de dezastru în urma unui incendiu sau a unei inundații în sediul dumneavoastră.

 

 

Unde este cel mai bun loc pentru a stoca o copie de rezervă completă?

 

Bine, acum ești familiarizat cu regula 3-2-1 ca proces de rezervă. Cu toate acestea, trebuie să găsiți tipul media optim pentru a vă stoca copiile de rezervă.

 

Nu există un transportator universal pentru datele de rezervă. În funcție de datele de producție, operațiunile de afaceri și furnizorul de servicii de backup, afacerea dvs. trebuie să utilizeze un amestec de medii de stocare diferite pentru a asigura continuitatea afacerii. Dacă sunteți un utilizator individual, vă puteți baza pe software-ul de rezervă pentru a vă ajuta să găsiți o locație perfectă pentru copiile de rezervă sau să faceți diligența necesară și să utilizați cele mai convenabile medii de stocare.

 

Backup-urile complete tind să fie mai mari decât backup-urile incrementale sau diferențiale, astfel încât discurile optice (CD / DVD / Blu-Ray) și unitățile USB pot fi mici pentru a le conține. Având în vedere acest lucru, utilizatorii au două opțiuni majore pentru a urma regula de rezervă 3-2-1.

 

 

Hard disk-uri externe

 

Hard disk-ul extern este un loc convenabil pentru a stoca datele importante. Este ușor de utilizat, foarte portabil și permite recuperarea rapidă a datelor.
Atâta timp cât ai hard disk-ul la tine, îl poți conecta la orice laptop sau PC și poți gestiona backup-urile. Un hard disk extern este potrivit în special pentru restaurarea hard disk-ului PC-ului pe o mașină nouă.

 

Stocare in cloud
Datele de backup stocate pe cloud sunt accesibile oricând de pe orice dispozitiv, atâta timp cât aveți o conexiune la internet stabilă. Utilizatorii care fac copii de rezervă pentru volume mici de date pot apela la servicii cloud gratuite — Google Drive, iCloud sau Dropbox.
Cu toate acestea, dacă conduceți o afacere și doriți protecție esențială a datelor pentru activele dvs., cel mai bine este să optați pentru stocarea în cloud dedicată. Același lucru este valabil și pentru utilizatorii individuali care gestionează date sensibile.
În timp ce sunteți într-un cloud plătit, datele vor fi criptate și protejate de atacuri virtuale, gata pentru recuperarea datelor dacă este necesar.
Când comparăm stocarea în cloud și hard disk-urile externe pentru backup 3-2-1, majoritatea companiilor ar trebui să implementeze o abordare hibridă de backup și recuperare. În ceea ce privește persoanele fizice, alegerea dvs. depinde de sensibilitatea datelor de rezervă, de volumul de rezervă și de bugetul dvs.

 

 

Cât de des trebuie făcută o copie de rezervă completă?

 

Backup-urile complete sunt o metodă testată și adevărată împotriva pierderii datelor. Acestea fiind spuse, backup-urile complete ocupă cel mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă și timp pentru creare.
Pentru IMM-uri, este logic să facă o copie de rezervă completă a datelor operaționale cel puțin o dată pe săptămână, cu copii de rezervă zilnice incrementale sau diferențiate.

 

Pentru utilizatorii individuali, backup-urile complete pot ridica rapid probleme de stocare, mai ales dacă utilizați un cloud gratuit sau un singur HDD extern pentru abordarea de backup 3-2-1. Dacă nu creați multe date noi pe computer, puteți iniția o copie de rezervă completă numai după o actualizare majoră a datelor pe computer.

 

 

Cât timp ar trebui să-mi păstrez copiile de rezervă?

 

Ca regulă generală, IMM-urile ar trebui să păstreze backup-uri complete ale sistemului timp de cel puțin două luni. O rată de reținere de două luni vă asigură că puteți restaura în siguranță o copie curată a sistemului dvs., dacă este necesar și puteți continua cu operațiunile de zi cu zi fără piedici. De asemenea, veți putea să vă recuperați în siguranță de malware care a rămas nedetectat pe sistemul dvs. pentru o perioadă.
În ceea ce privește utilizatorii individuali, puteți păstra o copie a unui backup complet pe un HDD pe termen nelimitat dacă nu aveți nevoie de spațiu suplimentar.

 

 

De ce este importantă metoda de backup 3-2-1 pentru protecția datelor?

 

Datele sunt cunoaștere, iar cunoașterea este putere, așa cum știm bine. Pentru a fi competitive, IMM-urile trebuie să înțeleagă rolul crucial al backupului 3-2-1 în protecția datelor.
Păstrarea a cel puțin trei copii ale datelor este de obicei suficientă pentru a recupera din orice scenariu de eșec, pentru a menține obiectivele de recuperare a datelor optime și pentru a evita un singur punct de eșec.
Strategia de backup 3-2-1 asigură că mai multe copii ale datelor dumneavoastră pot supraviețui diferitelor amenințări. Cu o copie de rezervă păstrată local și două copii în afara amplasamentului, puteți atenua cel mai eficient efectul dezastrelor naturale, erorilor umane și atacurilor cibernetice.
De asemenea, deținerea celor două copii suplimentare pe dispozitive de stocare diferite (să zicem, un HDD într-un seif ignifug și cloud) crește șansele ca cel puțin una dintre copiile de rezervă să fie disponibilă pentru recuperare în orice scenariu.

 

De ce este important să aveți atât strategii de backup off-site, cât și on-site?
Fundamentul strategiei de backup 3-2-1 este garantarea integrității și accesibilității datelor. Acestea pot fi refuzate IMM-urilor în diferite scenarii.

 

Dacă se produce un dezastru natural sau o pană de curent, datele dvs. de producție la fața locului (precum și backup-urile locale) pot deveni inaccesibile.

 

În ceea ce privește stocarea în cloud, dacă un atac cibernetic reușește să pătrundă în serverul cloud, este posibil să pierdeți accesul la datele dvs. pe termen nelimitat. Acesta este motivul pentru care este cea mai bună practică pentru IMM-uri să urmeze regula de rezervă 3-2-1. Să ne uităm la un exemplu.

 

Să presupunem că aveți trei copii ale datelor dvs. Setul de informații inițial se află în biroul dvs. Dezastrul lovește și demolează computerele dvs. împreună cu datele de pe ele. A doua copie a datelor este de obicei păstrată în stocarea locală, astfel încât dezastrul o va afecta probabil. Cu toate acestea, a treia copie este stocată în afara site-ului – în mod normal nu va fi afectată de dezastru, astfel încât să puteți restaura în siguranță datele din ea.

Acronis Disk Director – Instalare

 

1. Dacă aveți versiunea anterioară a Acronis Disk Director, eliminați-o înainte de a continua cu
instalarea Acronis Disk Director 12.
2. Rulați fișierul de configurare al Acronis Disk Director 12.
3. Faceţi clic pe Instalare Acronis Disk Director.
4. Acceptați termenii acordului de licență.
5. Introduceți cheia de licență. Omiteți acest pas dacă doriți să evaluați versiunea demo a produsului (p. 10).
6. Selectați dacă doriți să instalați programul pentru toți utilizatorii de pe această mașină sau pentru cel curent
numai utilizator.
7. Continuați cu instalarea.

 

 

Actualizarea Acronis Disk Director

 

 

1. Descărcați cea mai recentă actualizare a produsului de pe site-ul web oficial Acronis.
2. Rulați fișierul de configurare Acronis Disk Director.
3. Faceţi clic pe Actualizare/Eliminare Acronis Disk Director.
4. Selectați Actualizare.
5. Continuați cu actualizarea.

Frequently Asked Questions

Acronis Disk Director oferă un set de instrumente puternice care lucrează împreună pentru a optimiza utilizarea discului și pentru a vă proteja datele. Stocați diferite sisteme de fișiere sau sisteme de operare pe un disc prin crearea și gestionarea partițiilor de disc. Îmbunătățiți performanța unității pentru a vă îmbunătăți experiența generală pe computer.

Disk Director vă permite să editați partițiile (redimensionarea, ștergerea etc.) și să creați discuri de rezervă pentru recuperarea întregului sistem de operare (ca un CD de pornire). True Image nu este capabil să editeze discuri. True Image vă permite să vă copiați fișierele/dosarele și/sau întregul sistem de operare, să clonați sistemul de operare instalat pe celălalt disc.

Pentru alte recomandari verificati categoria: