• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Laptop Microsoft Surface

Microsoft Surface Laptop Go este o opțiune accesibilă și ușoară pentru cei care caută un laptop de bază pentru sarcini simple, cum ar fi navigarea pe internet, redactarea documentelor și vizionarea videoclipurilor. Acest model vine cu un ecran tactil de 12,4 inci, procesor Intel Core i5, până la 8 GB RAM și până la 256 GB stocare SSD. Surface Laptop Go este ideal pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv portabil și fiabil.

Microsoft Surface Laptop 4 este un pas înainte în ceea ce privește performanța și versatilitatea. Acest model oferă o gamă largă de opțiuni de configurare, inclusiv procesoare Intel Core i5, i7 sau AMD Ryzen 5, 7, până la 32 GB RAM și până la 1 TB stocare SSD. Ecranul tactil PixelSense de 13,5 sau 15 inci oferă o experiență vizuală impresionantă, iar autonomia bateriei de până la 19 ore asigură o utilizare îndelungată fără a fi nevoie de încărcare. Surface Laptop 4 este potrivit pentru profesioniști și creatori de conținut care au nevoie de un laptop puternic și elegant.

 

Comparând cele două modele, Surface Laptop Go se remarcă prin portabilitate și preț accesibil, în timp ce Surface Laptop 4 oferă performanțe superioare și o gamă mai largă de opțiuni de configurare. Alegerea depinde de nevoile și bugetul fiecărui utilizator, însă ambele modele reprezintă soluții solide pentru cei interesați de laptopurile Microsoft.
Microsoft Surface Laptop Go și Surface Laptop 4 sunt două opțiuni excelente pentru cei care caută un laptop de înaltă calitate, fie pentru uz personal, fie pentru activități profesionale. Alegerea depinde de nevoile specifice și bugetul fiecărui utilizator.

Microsoft Surface

O privire generală asupra laptopurilor Microsoft Surface


Laptopurile Microsoft Surface au câștigat popularitate și o reputație solidă pe piață datorită designului lor elegant, performanțelor impresionante și caracteristicilor inovatoare. Aceste dispozitive combina portabilitatea și funcționalitatea unei tablete cu puterea și versatilitatea unui laptop, oferind utilizatorilor o experiență de calcul de înaltă calitate.


Ce este un laptop Microsoft Surface și ce îl face unic?


Un laptop Microsoft Surface este un dispozitiv hibrid care combină elementele unei tablete și ale unui laptop într-un singur produs. Caracteristicile unice ale acestor dispozitive includ ecrane tactile de înaltă rezoluție, procesoare puternice, memorie generoasă și opțiuni de stocare, precum și o gamă largă de accesorii, cum ar fi tastatura Type Cover și stiloul Surface Pen. Avantajele laptopurilor Microsoft Surface includ portabilitatea, flexibilitatea și performanța, făcându-le o alegere populară pentru studenți, profesioniști și creatori de conținut.

 

Istoricul dispozitivelor Microsoft Surface: De la primul model la cele mai recente


Prima generație de dispozitive Microsoft Surface a fost lansată în 2012, cu modelul Surface RT, care rula sistemul de operare Windows RT. De-a lungul timpului, gama de dispozitive Surface a evoluat și s-a extins, incluzând modele precum Surface Pro, Surface Laptop, Surface Book și Surface Studio. Îmbunătățirile și inovațiile aduse de-a lungul timpului includ procesoare mai rapide, ecrane cu rezoluție mai mare, autonomie a bateriei îmbunătățită și accesorii noi și îmbunătățite.

 

Diversitatea gamei de laptopuri Microsoft Surface: De la Surface Go la Surface Pro


Gama de laptopuri Microsoft Surface oferă o varietate de modele pentru a se potrivi nevoilor și bugetelor diferitelor tipuri de utilizatori. Printre acestea se numără:


• Surface Go – un dispozitiv compact și accesibil, ideal pentru sarcini simple și navigare pe internet;


• Surface Pro – un laptop hibrid puternic și versatil, potrivit pentru profesioniști și creatori de conținut;


• Surface Laptop – un laptop tradițional cu design elegant și performanțe solide, potrivit pentru studenți și profesioniști;


• Surface Book – un laptop high-end cu ecran detașabil și performanțe grafice impresionante, ideal pentru designeri și ingineri.


Comparând și contrastând diferitele modele, utilizatorii pot alege laptopul Microsoft Surface care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului lor, beneficiind de calitatea și inovația care caracterizează această gamă de dispozitive.

pret laptop microsoft_surface

Analiza detaliată a laptopurilor Microsoft Surface


În această secțiune, vom analiza în detaliu cele mai bune și mai recente laptopuri Microsoft Surface, discutând performanța, designul și funcționalitățile acestora.

 

Surface Laptop Go: Un laptop accesibil și performant

 

Microsoft Surface Laptop Go este un laptop accesibil și performant, care oferă un raport calitate-preț excelent. Acesta dispune de un ecran tactil de 12,4 inci, cu o rezoluție de 1536 x 1024 pixeli, și este echipat cu un procesor Intel Core i5 de a 10-a generație, 8 GB de memorie RAM și o unitate SSD de 128 GB sau 256 GB. Surface Laptop Go este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care caută un laptop portabil și fiabil, fără a compromite performanța.

 

Surface 4: Cel mai recent și avansat model

 

Microsoft Surface 4 este cel mai recent și avansat model din gama de laptopuri Microsoft Surface. Acesta vine cu un ecran tactil PixelSense de 12,3 inci, cu o rezoluție de 2736 x 1824 pixeli, și este disponibil în variante cu procesoare Intel Core i5 sau i7 de a 11-a generație, până la 32 GB de memorie RAM și unități SSD de până la 1 TB. Performanța superioară a Surface 4 îl face ideal pentru profesioniști și creatori de conținut care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil.

 

Microsoft Surface Book: Un hibrid între laptop și tabletă

 

Microsoft Surface Book este un laptop hibrid care combină caracteristicile unui laptop și ale unei tablete într-un singur dispozitiv. Acesta dispune de un ecran detașabil, care poate fi utilizat ca tabletă, și este echipat cu procesoare Intel Core i5 sau i7, până la 32 GB de memorie RAM și unități SSD de până la 1 TB. Surface Book este o alegere excelentă pentru designeri, ingineri și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv versatil și performant, capabil să se adapteze la diferite scenarii de utilizare.

 

Surface Laptop Studio: Creativitate și productivitate într-un singur dispozitiv

 

Surface Laptop Studio este un dispozitiv inovator care îmbină creativitatea și productivitatea într-un singur dispozitiv. Acesta dispune de un ecran tactil PixelSense de 14,4 inci, cu o rezoluție de 2400 x 1600 pixeli, și este echipat cu procesoare Intel Core i5 sau i7 de a 11-a generație, până la 32 GB de memorie RAM și unități SSD de până la 2 TB. Designul său unic, cu ecranul care poate fi înclinat în diferite poziții, îl face ideal pentru creatori de conținut, designeri și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv care să le permită să lucreze eficient și să-și exprime creativitatea.

 

Gama de laptopuri Microsoft Surface oferă o varietate de modele și funcționalități pentru a se potrivi nevoilor și bugetelor diferitelor tipuri de utilizatori. Fie că sunteți în căutarea unui laptop accesibil și performant, precum Surface Laptop Go, sau a unui dispozitiv avansat și versatil, precum Surface 4, Surface Book sau Surface Laptop Studio, veți găsi cu siguranță un laptop Microsoft Surface care să vă satisfacă cerințele și să vă ofere o experiență de utilizare de înaltă calitate.

Caracteristici tehnice ale laptopurilor Microsoft Surface


În această secțiune, vom explora în detaliu caracteristicile tehnice ale laptopurilor Microsoft Surface, incluzând performanța, calitatea ecranului, conectivitatea și alte specificații tehnice.


Ecranul touchscreen al laptopurilor Surface: O experiență interactivă


Ecranul touchscreen al laptopurilor Microsoft Surface oferă o experiență interactivă și intuitivă pentru utilizatori. Aceste ecrane de înaltă calitate, cunoscute sub numele de PixelSense, oferă o rezoluție impresionantă și culori vii, îmbunătățind astfel experiența vizuală. Avantajele ecranului touchscreen includ posibilitatea de a naviga și de a interacționa cu aplicațiile într-un mod mai natural, precum și de a utiliza funcții precum zoom-ul și scrierea cu stiloul digital pentru a facilita munca și creativitatea.


Portul Surface Connect: Conectivitate și încărcare rapidă


Portul Surface Connect este o caracteristică distinctivă a laptopurilor Microsoft Surface, oferind avantaje semnificative în ceea ce privește conectivitatea și încărcarea rapidă. Acest port magnetic permite conectarea facilă a accesoriilor, cum ar fi dock-ul Surface, tastatura și mouse-ul, precum și încărcarea rapidă a bateriei laptopului. Prin utilizarea portului Surface Connect, utilizatorii pot beneficia de o experiență de conectivitate simplificată și eficientă, fără a fi nevoie să se bazeze pe o multitudine de cabluri și adaptoare.


Performanța grafică a laptopurilor Microsoft Surface: Intel® Iris® Xe Graphics


Performanța grafică a laptopurilor Microsoft Surface este susținută de Intel® Iris® Xe Graphics, o soluție grafică integrată care oferă o calitate vizuală excelentă și o performanță îmbunătățită în comparație cu generațiile anterioare de soluții grafice Intel. Beneficiile aduse de Intel® Iris® Xe Graphics includ o redare mai rapidă a imaginilor și a animațiilor, o performanță îmbunătățită în jocuri și aplicații grafice, precum și suport pentru tehnologii avansate, cum ar fi ray tracing și AI.

 

Procesorul Intel® Core™ i5-1145g7: Putere și eficiență

 

Procesorul Intel® Core™ i5-1145g7 este o componentă cheie în ceea ce privește performanța laptopurilor Microsoft Surface. Acest procesor de a 11-a generație oferă o combinație excelentă de putere și eficiență energetică, permițând laptopurilor să ruleze aplicații complexe și să gestioneze sarcini multiple fără probleme. Cu ajutorul tehnologiei Intel® Turbo Boost, procesorul i5-1145g7 poate atinge viteze de până la 4,4 GHz, asigurând astfel o performanță rapidă și fluidă în orice situație.

 

Conectivitatea laptopurilor Microsoft Surface: WiFi 6 (802.11ax) și Bluetooth 5.0


Conectivitatea este esențială în lumea de astăzi, iar laptopurile Microsoft Surface sunt echipate cu cele mai recente tehnologii în acest domeniu. WiFi 6 (802.11ax) și Bluetooth 5.0 sunt caracteristici standard ale acestor laptopuri, oferind o conexiune rapidă și stabilă la internet, precum și o comunicare eficientă cu alte dispozitive și accesorii. Beneficiile aduse de WiFi 6 includ viteze de transfer mai mari, o latență redusă și o gestionare îmbunătățită a rețelelor aglomerate, în timp ce Bluetooth 5.0 oferă o rază de acțiune mai mare și o conectivitate mai rapidă între dispozitive.

Surface laptop

Sistemul de operare Windows 10 Pro pe laptopurile Microsoft Surface


În această secțiune, vom prezenta în detaliu sistemul de operare Windows 10 Pro pe laptopurile Microsoft Surface, discutând avantajele și funcționalitățile sale. Windows 10 Pro este o versiune avansată a sistemului de operare Windows 10, oferind funcții suplimentare și îmbunătățiri de securitate și performanță, care sunt deosebit de utile pentru utilizatorii profesioniști și corporativi.


Beneficiile utilizării Windows Pro pe laptopurile Surface


Utilizarea Windows 10 Pro pe laptopurile Microsoft Surface aduce o serie de beneficii specifice, care îmbunătățesc performanța și experiența utilizatorului. Printre acestea se numără:

 

• Securitate îmbunătățită: Windows 10 Pro oferă funcții de securitate avansate, cum ar fi BitLocker, care criptează datele de pe dispozitiv pentru a proteja informațiile sensibile și a preveni accesul neautorizat.

 

• Funcții de administrare și control: Windows 10 Pro permite administrarea centralizată a dispozitivelor și a politicilor de securitate, facilitând gestionarea laptopurilor Microsoft Surface într-un mediu corporativ.

 

• Acces la funcții exclusive: Windows 10 Pro include funcții precum Windows Sandbox, care permite rularea de aplicații într-un mediu izolat, fără a afecta sistemul de operare principal.

 

• Compatibilitate cu aplicații profesionale: Windows 10 Pro asigură compatibilitatea cu o gamă largă de aplicații profesionale și de afaceri, precum Microsoft Office, Adobe Creative Suite și alte soluții software specializate.

 

Funcționalități exclusive Windows Pro pentru laptopurile Surface

 

Pe lângă beneficiile menționate anterior, Windows 10 Pro oferă și funcționalități exclusive pentru laptopurile Microsoft Surface, care îmbunătățesc productivitatea și eficiența. Acestea includ:

 

• Windows Hello: Această funcție permite autentificarea rapidă și sigură prin recunoaștere facială sau amprentă digitală, eliminând necesitatea introducerii unei parole.

 

• Windows Ink: Windows Ink este o funcție care permite utilizarea stiloului digital Surface Pen pentru a scrie, desena și interacționa cu aplicațiile într-un mod natural și intuitiv.

 

• Modul tabletă: Laptopurile Microsoft Surface pot fi utilizate și în modul tabletă, iar Windows 10 Pro oferă o interfață optimizată pentru acest mod de utilizare, cu iconițe mai mari și o navigare mai ușoară.

 

• Asistentul virtual Cortana: Windows 10 Pro include asistentul virtual Cortana, care poate ajuta utilizatorii să efectueze căutări, să programeze întâlniri și să gestioneze sarcini, folosind comenzi vocale.

Windows 10 Pro aduce o serie de avantaje și funcționalități exclusive pentru laptopurile Microsoft Surface, îmbunătățind performanța, securitatea și experiența utilizatorului. Acest sistem de operare este o alegere excelentă pentru profesioniști și utilizatorii corporativi, care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a răspunde cerințelor lor de lucru.

 


Cum să alegi cel mai bun laptop Microsoft Surface pentru nevoile tale


Alegerea celui mai bun laptop Microsoft Surface depinde de nevoile individuale ale fiecărui utilizator. În această secțiune, vom prezenta un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit în funcție de factorii importanți și să comparați diferitele modele disponibile.

 

Ce să iei în considerare când alegi un laptop Microsoft Surface

 

Atunci când alegeți un laptop Microsoft Surface, este important să luați în considerare următorii factori:

 

• Performanța: Alegeți un model cu un procesor puternic, suficientă memorie RAM și spațiu de stocare pentru a răspunde cerințelor dvs. de lucru sau divertisment.

 

• Designul: Laptopurile de la producatorul Microsoft sunt cunoscute pentru designul lor elegant și portabil. Alegeți un model care se potrivește stilului dvs. și care este ușor de transportat.

 

• Prețul: Stabiliți un buget și alegeți un model care oferă cel mai bun raport calitate-preț în funcție de nevoile dvs.

 

• Autonomia bateriei: Alegeți un model cu o durată de viață a bateriei suficientă pentru a vă permite să lucrați sau să vă distrați fără întreruperi.

 

• Funcționalități suplimentare: Luați în considerare funcționalitățile suplimentare, cum ar fi compatibilitatea cu Surface Pen, Windows Hello sau Windows Ink, care pot îmbunătăți experiența dvs. de utilizare.

 

Compararea diferitelor modele de laptopuri Microsoft Surface

 

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun laptop Microsoft Surface, am comparat caracteristicile, performanța și prețurile diferitelor modele disponibile:

 

Model Procesor Memorie RAM Stocare Autonomie baterie Preț Surface Laptop Go Intel Core i5 4GB / 8GB 64GB eMMC / 128GB / 256GB SSD Până la 13 ore De la 2.999 RON Surface Laptop 4 Intel Core i5 / i7 sau AMD Ryzen 5 / 7 8GB / 16GB / 32GB 256GB / 512GB / 1TB SSD Până la 19 ore De la 5.499 RON Surface Book 3 Intel Core i5 / i7 8GB / 16GB / 32GB 256GB / 512GB / 1TB / 2TB SSD Până la 17,5 ore De la 9.999 RON

 

În funcție de factorii menționați anterior și de comparația modelelor, puteți alege cel mai bun laptop Microsoft Surface care să se potrivească nevoilor dvs. individuale. Fie că aveți nevoie de un dispozitiv pentru uz profesional, educațional sau pentru divertisment, gama de laptopuri Microsoft Surface oferă opțiuni variate pentru a satisface cerințele fiecărui utilizator.


În acest articol, am discutat despre cum să alegi cel mai bun laptop Microsoft Surface pentru nevoile tale, ținând cont de factori importanți precum performanța, designul, prețul, autonomia bateriei și funcționalitățile suplimentare. De asemenea, am comparat diferitele modele de laptopuri Microsoft Surface disponibile pe piață, precum Surface Laptop Go, Surface Laptop 4, Surface Book 3 și Surface Pro 7, analizând caracteristicile lor principale, performanța și prețurile. Acest ghid te va ajuta să iei cea mai bună decizie în funcție de nevoile tale și să alegi un model care să îți ofere cel mai bun echilibru între performanță, design, preț și funcționalități suplimentare.

Oferta laptopuri Microsoft Surface

PNFamilyName
8VD-00003Go3Surface Go 3 – i3 / 8 / 128, W11Pro, Commercial
8VD-00036Go3Surface Go 3 – i3 / 8 / 128, W10Pro, Commercial
8VJ-00003Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 256, W11Pro, Commercial, Platinum
8VJ-00016Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 256, W11Pro, Commercial, Black
8VJ-00033Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 256, W10Pro, Commercial, Platinum
8VJ-00045Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 256, W10Pro, Commercial, Black
8VI-00003Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 128, W11Pro, Commercial, Platinum
8VI-00016Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 128, W11Pro, Commercial, Black
8VI-00033Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 128, W10Pro, Commercial, Platinum
8VI-00046Go 3 LTESurface Go 3 LTE – i3 / 8 / 128, W10Pro, Commercial, Black
PNFamilyName
KQ8-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 8 / 128, W10Pro, Commercial, Platinum
KRB-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 16 / 256, W10Pro, Commercial, Platinum
8QD-00031Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 8 / 128, W11Pro, Commercial, Platinum
8QG-00031Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 8 / 256, W11Pro, Commercial, Platinum
L1D-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 4 / 128, W10Pro, Commercial, Platinum
KYM-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 16 / 256, W11Pro, Commercial, Platinum
KQR-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 8 / 256, W10Pro, Commercial, Platinum
KWT-00009Laptop Go 2Surface Laptop Go 2 – i5 / 4 / 128, W11Pro, Commercial, Platinum
PNFamilyName
QCH-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/128 Commercial, W11Pro, Platinum
QF1-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/256 Commercial, W11Pro, Platinum
QF1-00024PRO 9Surface Pro 9, i5/8/256 Commercial, W11Pro, Graphite
QHB-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/512 Commercial, W11Pro, Platinum
QHB-00022PRO 9Surface Pro 9, i5/8/512 Commercial, W11Pro, Graphite
QIA-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/16/256 Commercial, W11Pro, Platinum
QIA-00024PRO 9Surface Pro 9, i5/16/256 Commercial, W11Pro, Graphite
QIM-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/256 Commercial, W11Pro, Platinum
QIM-00022PRO 9Surface Pro 9, i7/16/256 Commercial, W11Pro, Graphite
QIY-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/512 Commercial, W11Pro, Platinum
QIY-00022PRO 9Surface Pro 9, i7/16/512 Commercial, W11Pro, Graphite
QKV-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/1TB Commercial, W11Pro, Platinum
QLQ-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/32/1TB Commercial, W11Pro, Platinum
S1P-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/128 Commercial, W10Pro, Platinum
S1W-00025PRO 9Surface Pro 9, i5/8/256 Commercial, W10Pro, Graphite
S1W-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/256 Commercial, W10Pro, Platinum
S3I-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/8/512 Commercial, W10Pro, Platinum
S3I-00023PRO 9Surface Pro 9, i5/8/512 Commercial, W10Pro, Graphite
S7B-00006PRO 9Surface Pro 9, i5/16/256 Commercial, W10Pro, Platinum
S7B-00025PRO 9Surface Pro 9, i5/16/256 Commercial, W10Pro, Graphite
S8G-00023PRO 9Surface Pro 9, i7/16/256 Commercial, W10Pro, Graphite
S8G-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/256 Commercial, W10Pro, Platinum
S8N-00023PRO 9Surface Pro 9, i7/16/512 Commercial, W10Pro, Graphite
S8N-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/512 Commercial, W10Pro, Platinum
S8V-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/16/1TB Commercial, W10Pro, Platinum
SA1-00006PRO 9Surface Pro 9, i7/32/1TB Commercial, W10Pro, Platinum
PNFamilyName
R1A-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/256, W11Pro, Commercial, Platinum
R1A-00034Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/256, W11Pro, Commercial, Black
R1B-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/256, W10Pro, Commercial, Platinum
R1B-00034Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/256, W10Pro, Commercial, Black
R1T-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/512, W11Pro, Commercial, Platinum
R1T-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/512, W11Pro, Commercial, Black
R1U-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/512, W10Pro, Commercial, Platinum
R1U-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/8/512, W10Pro, Commercial, Black
R7B-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Platinum
R7B-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Black
R7I-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/256, W10Pro, Commercial, Platinum
R7I-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/256, W10Pro, Commercial, Black
R8P-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Platinum
R8P-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Black
R8Q-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/512, W10Pro, Commercial, Platinum
R8Q-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i5/16/512, W10Pro, Commercial, Black
RB1-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Platinum
RB1-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Black
RB2-00032Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/256, W10Pro, Commercial, Platinum
RB2-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/256, W10Pro, Commercial, Black
RBH-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Platinum
RBH-00034Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Black
RBI-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/512, W10Pro, Commercial, Platinum
RBI-00034Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/16/512, W10Pro, Commercial, Black
W5S-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/32/512, W11Pro, Commercial, Black
WB3-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/32/512, W10Pro, Commercial, Black
VT3-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Black
VTH-00009Laptop 5 13.5inSurface Laptop 5 13.5in i7/32/1TB, W10Pro, Commercial, Black

PN

Family

Name
RBZ-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/256, W11Pro, Commercial, Platinum
RC1-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/256, W10Pro, Commercial, Platinum
RFI-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/512, W11Pro, Commercial, Platinum
RFI-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/512, W11Pro, Commercial, Black
RG1-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/512, W10Pro, Commercial, Platinum
RG1-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/8/512, W10Pro, Commercial, Black
RI9-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Platinum
RI9-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Black
RIA-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/256, W10Pro, Commercial, Platinum
RIA-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/256, W10Pro, Commercial, Black
RIQ-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Platinum
RIQ-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Black
RIR-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/512, W10Pro, Commercial, Platinum
RIR-00032Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/16/512, W10Pro, Commercial, Black
RL1-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Black
RL8-00009Laptop 5 15inSurface Laptop 5 15in i7/32/1TB, W10Pro, Commercial, Black
PNFamilyName
TNX-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i5/16/256/iGPU/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
TNX-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i5/16/256/iGPU/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
9Y1-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i5/16/512/iGPU/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
9Y1-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i5/16/512/iGPU/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
ABR-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/16/512/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
ABR-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/16/512/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
ADI-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/1TB/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
ADI-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/1TB/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
AIC-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/1TB/RTX A2000/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
AIC-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/1TB/RTX A2000/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
AI5-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/2TB/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
AI5-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/2TB/RTX 3050Ti/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
AIK-00009Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/2TB/RTX A2000/Eng Intl Commercial, W11PRO, Platinum
AIK-00034Laptop StudioSurface Laptop Studio i7/32/2TB/RTX A2000/Eng Intl Commercial, W10PRO, Platinum
PNFamilyName
SBR-00003Studio 2+Surface Studio 2+ 28in i7/32/1TB, w/o MS&KBD, W11Pro, Commercial
ZJN-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/8/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJQ-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJQ-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZPX-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZPX-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJS-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/32/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJS-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/32/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJT-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJT-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i5/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJV-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJV-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJW-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJW-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJY-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZJY-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJZ-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZJZ-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZKB-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZKB-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZKG-00034Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/64/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZKG-00009Laptop 6 13inMicrosoft Surface Laptop 6 13.5in i7/64/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
PNFamilyName
ZLB-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/8/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLB-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/8/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLG-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLG-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLH-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLH-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i5/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLP-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLP-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/16/256, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLQ-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLQ-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/16/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLT-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLT-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/32/512, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLU-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLU-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/32/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum
ZLW-00009Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/64/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Black
ZLW-00034Laptop 6 15inMicrosoft Surface Laptop 6 15in i7/64/1TB, W11Pro, Commercial, Eng Int, Platinum

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Recomandari: