• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Palo Alto Networks

SAM Romania este partener oficial Palo Alto si comercializeaza toata gama de echipamente firewall.

 
Partener Palo Alto Romania

Palo Alto Networks este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul securității cibernetice. Cu soluțiile lor inovatoare, Palo Alto oferă protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cibernetice pentru întreprinderile mari. În acest articol, vom explora soluțiile oferite de Palo Alto Networks, precum și istoria și beneficiile acestei companii.

 


Soluțiile de securitate de la Palo Alto


Palo Alto Networks este renumită pentru gama sa largă de soluții de securitate cibernetică. Aceste soluții acoperă toate aspectele securității, de la protecția împotriva amenințărilor cunoscute până la detectarea și prevenirea atacurilor cibernetice noi și necunoscute. Cu soluțiile Palo Alto, întreprinderile pot avea încredere că datele lor sensibile sunt în siguranță.
Oferind o platformă complet integrată, Palo Alto Networks permite o vizibilitate și un control total asupra rețelei și a traficului de date. Soluțiile lor de securitate pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei organizații, indiferent de dimensiunea sau industria în care activează.

 

Palo Alto Networks oferă și servicii de consultanță specializate în securitate cibernetică. Echipa lor de experți în domeniu poate ajuta organizațiile să identifice vulnerabilitățile și să implementeze strategii eficiente de protecție. Acești consultanți lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile specifice ale afacerii lor și pentru a dezvolta soluții personalizate care să răspundă acestor nevoi.
Pe lângă soluțiile de securitate cibernetică, compania oferă și produse hardware specializate, cum ar fi echipamentele de securitate pentru rețele și dispozitivele de gestionare a amenințărilor. Aceste produse sunt proiectate pentru a asigura o protecție avansată împotriva atacurilor cibernetice și pentru a detecta și bloca amenințările în timp real.
Palo Alto Networks este recunoscută ca lider în industria securității cibernetice și este preferată de multe organizații de top din întreaga lume. Compania se angajează să ofere soluții inovatoare și eficiente pentru a proteja datele și infrastructura digitală a clienților săi.

 

Soluțiile de securitate de la compania Palo Alto Networks sunt o alegere excelentă pentru orice organizație care dorește să-și protejeze datele și să prevină atacurile cibernetice.

 

Cu o gamă largă de produse și servicii, Palo Alto Networks poate satisface nevoile de securitate ale oricărei organizații, indiferent de dimensiunea sau industria în care activează.

palo alto networks romania

Istoria Palo Alto Networks


Palo Alto Networks a fost fondată în anul 2005, cu scopul de a-și revoluționa industria securității cibernetice prin aducerea unor soluții inovatoare. De la început, compania a avut în vedere nevoile întreprinderilor mari, oferindu-le o protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cibernetice.
Palo Alto Networks a fost recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice și a primit numeroase premii și certificări pentru soluțiile sale. Compania continuă să inoveze și să dezvolte noi tehnologii pentru a se menține în fruntea industriei.
Palo Alto Networks a reușit să-și câștige reputația de lider în industria securității cibernetice datorită abordării sale unice și a angajamentului său față de inovație. Compania a dezvoltat o gamă largă de soluții de securitate cibernetică, care au fost adoptate de numeroase organizații din întreaga lume.

 

Una dintre cele mai importante inovații aduse de Palo Alto Networks este tehnologia săuă de analiză avansată a amenințărilor. Această tehnologie permite identificarea și blocarea amenințărilor cibernetice în timp real, asigurând astfel protecția datelor și a infrastructurii organizațiilor.

 

Compania a dezvoltat și o platformă completă de securitate cibernetică, care integrează diferitele soluții ale companiei într-un singur sistem. Această platformă oferă organizațiilor o viziune holistică asupra securității lor cibernetice și facilitează gestionarea și monitorizarea amenințărilor.
De-a lungul anilor, Palo Alto Networks a încheiat parteneriate strategice cu diferite companii și organizații, pentru a-și extinde și mai mult influența în industria securității cibernetice. Compania colaborează cu furnizori de servicii cloud, furnizori de servicii de securitate gestionată și alți jucători cheie din domeniu pentru a oferi soluții integrate și complete de securitate cibernetică.

 

Palo Alto Networks este o companie inovatoare și de încredere în domeniul securității cibernetice. Cu soluțiile sale avansate și platforma completă de securitate cibernetică, compania continuă să rămână în fruntea industriei, oferind protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cibernetice pentru organizații din întreaga lume.

palo alto networks price

Beneficiile pentru întreprinderile mari


Pentru întreprinderile mari, securitatea cibernetică este o preocupare constantă. Cu soluțiile Palo Alto Networks, aceste companii pot avea o protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cibernetice. Palo Alto oferă o gamă largă de produse și servicii, care pot fi adaptate în funcție de nevoile și bugetul fiecărei organizații.
Unul dintre avantajele majore ale soluțiilor Palo Alto este vizibilitatea completă asupra traficului de rețea. Aceasta înseamnă că întreprinderile pot identifica rapid și eficient orice activitate suspectă sau amenințări potențiale. În plus, soluțiile Palo Alto permit o administrare centralizată, facilitând monitorizarea și gestionarea eficientă a securității cibernetice.
De asemenea, compania oferă suport tehnic de calitate superioară și actualizări constante ale soluțiilor lor. Astfel, întreprinderile pot avea încredere că sunt protejate împotriva celor mai noi și sofisticate amenințări cibernetice.

 

Palo Alto Networks este recunoscută în industrie pentru inovația și tehnologia lor avansată. Compania investește în mod constant în cercetare și dezvoltare pentru a-și menține produsele la cel mai înalt nivel de performanță și securitate. Echipa de ingineri Palo Alto lucrează neobosit pentru a identifica și aborda vulnerabilitățile și amenințările emergente, asigurând astfel că soluțiile lor sunt întotdeauna la pas cu evoluția tehnologică.
Un alt aspect important al soluțiilor Palo este flexibilitatea lor. Companiile pot alege dintr-o gamă variată de produse și servicii, în funcție de nevoile și cerințele lor specifice. De la firewall-uri și soluții de securitate pentru rețelele de filiale, până la protecție avansată împotriva amenințărilor și analiză de securitate, Palo Alto oferă o soluție completă și scalabilă pentru întreprinderile mari.

 

Palo Alto Networks are o comunitate puternică de utilizatori și parteneri, care oferă suport și expertiză suplimentară. Companiile pot beneficia de resurse și cunoștințe valoroase prin intermediul forumurilor online, evenimentelor și colaborărilor cu alți profesioniști din domeniu.

 

Pentru a rezuma, soluțiile Palo Alto aduc numeroase beneficii întreprinderilor mari, oferindu-le o protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cibernetice. Cu vizibilitate completă asupra traficului de rețea, administrare centralizată și suport tehnic de calitate superioară, companiile pot avea încredere că sunt protejate împotriva celor mai noi și sofisticate amenințări cibernetice.

 

Flexibilitatea și comunitatea puternică de utilizatori și parteneri completează pachetul, oferind întreprinderilor resurse și expertiză valoroase pentru a-și consolida securitatea cibernetică.

Firewall-urile de la Palo Alto vă păstrează datele în siguranță


Unul dintre produsele cheie ale Palo Alto Networks sunt firewall-urile lor avansate. Acestea oferă o protecție puternică împotriva atacurilor cibernetice și ajută la menținerea datelor sensibile în siguranță.
Firewall-urile sunt construite pe o tehnologie revoluționară, care utilizează analiza comportamentală și inteligența artificială pentru a detecta și bloca amenințările cibernetice în timp real. Aceste dispozitive pot gestiona traficul de rețea cu precizie și asigură o protecție completă împotriva atacurilor cibernetice.
În plus, firewall-urile sunt dotate cu o gamă largă de funcționalități avansate, care le fac extrem de eficiente în protejarea rețelelor și a datelor. Acestea includ filtrarea de conținut, controlul aplicațiilor, prevenirea intruziunilor și criptarea traficului.

 

Filtrarea de conținut este o caracteristică esențială a firewall-urilor Palo Alto, care permite administratorilor să blocheze accesul la anumite site-uri web sau să restricționeze anumite tipuri de conținut. Aceasta poate fi utilă în prevenirea accesului la conținut inadecvat sau potențial periculos pentru utilizatori.
Controlul aplicațiilor este o altă funcționalitate puternică a firewall-urilor Palo Alto. Aceasta permite administratorilor să controleze și să limiteze utilizarea anumitor aplicații în rețea. De exemplu, pot fi restricționate aplicațiile de socializare sau cele care consumă multă lățime de bandă, pentru a asigura o utilizare eficientă a resurselor rețelei.
Prevenirea intruziunilor este o caracteristică esențială pentru protejarea rețelelor împotriva atacurilor cibernetice. Firewall-urile utilizează o serie de tehnici avansate pentru a detecta și bloca tentativele de intruziune în rețea. Acestea pot identifica și bloca atacurile cunoscute, precum și cele noi și neidentificate.

 

Criptarea traficului este o măsură de securitate crucială în protejarea datelor sensibile. Firewall-urile Palo Alto oferă suport pentru protocolul SSL/TLS, care permite criptarea traficului de rețea între clienți și servere. Acest lucru asigură confidențialitatea datelor și previne interceptarea sau modificarea acestora de către atacatori.

 

Firewall-urile de la Palo Alto Networks sunt soluții puternice și avansate pentru protejarea rețelelor și a datelor împotriva amenințărilor cibernetice. Tehnologia lor revoluționară, funcționalitățile avansate și capacitatea de a gestiona traficul de rețea cu precizie le fac o alegere ideală pentru organizațiile care doresc să-și păstreze datele în siguranță și să prevină atacurile cibernetice.

De asemenea echipamentele Palo Alto contribuie si joaca un rol important in indeplinirea cerintelor prevazute in Directivele NIS2 si DORA.

 

Îmbunătățiți-vă rețeaua


Pe lângă soluțiile de securitate cibernetică, Palo Alto Networks oferă și soluții pentru îmbunătățirea performanței și eficienței rețelei. Aceste soluții ajută întreprinderile să își optimizeze infrastructura de rețea, să gestioneze traficul și să asigure o experiență de utilizare ridicată.

 

Soluțiile Palo Alto sunt proiectate pentru a fi flexibile și scalabile, permițând întreprinderilor să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice și cerințelor de afaceri. Aceasta înseamnă că organizațiile pot crește și evolua fără probleme, fără să își pună în pericol securitatea cibernetică.
Palo Alto Networks este liderul în industria securității cibernetice și continuă să ofere soluții inovatoare și de ultimă generație pentru întreprinderile mari. Cu gama lor largă de produse și servicii, aceasta companie este partenerul de încredere pentru protecția datelor și a rețelelor într-un mediu digital tot mai complex.
Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, este esențial ca întreprinderile să rămână la curent cu cele mai recente tehnologii și soluții pentru a-și îmbunătăți performanța și eficiența rețelei. Palo înțelege această nevoie și oferă clienților săi soluții inovatoare care să răspundă cerințelor lor într-un mod eficient și sigur.
Una dintre soluțiile cheie oferite de echipamentele companiei este soluția de optimizare a traficului. Această soluție permite întreprinderilor să gestioneze și să optimizeze traficul de rețea, asigurând o experiență de utilizare ridicată pentru utilizatorii finali. Prin intermediul unor algoritmi avansați de rutare și prioritizare a traficului, soluția de optimizare a traficului asigură că resursele rețelei sunt utilizate în mod eficient și că aplicațiile critice de afaceri beneficiază de lățime de bandă adecvată.

 

O altă soluție oferită de Palo este soluția de gestionare a traficului. Această soluție permite întreprinderilor să controleze și să monitorizeze traficul de rețea în timp real, oferindu-le vizibilitate completă asupra activității rețelei. Prin intermediul unor funcționalități avansate de monitorizare și raportare, soluția de gestionare a traficului permite administratorilor de rețea să identifice și să remedieze rapid problemele de performanță și să ia decizii informate pentru optimizarea rețelei.

 

Palo Alto Networks oferă și soluții pentru securitatea rețelei, inclusiv soluții de detectare și prevenire a intruziunilor, soluții de securitate a aplicațiilor și soluții de securitate a punctelor terminale. Aceste soluții asigură că rețelele întreprinderilor sunt protejate împotriva amenințărilor cibernetice și că datele și informațiile sensibile sunt securizate.

 

Soluțiile Palo sunt esențiale pentru întreprinderile care doresc să își îmbunătățească performanța și eficiența rețelei lor. Cu ajutorul acestor soluții inovatoare și de ultimă generație, organizațiile pot optimiza infrastructura de rețea, gestiona traficul și asigura o experiență de utilizare ridicată.

De asemenea, soluțiile Palo Alto Networks asigură că rețelele sunt protejate împotriva amenințărilor cibernetice și că datele și informațiile sensibile sunt securizate într-un mediu digital tot mai complex.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Echipamentele firewall Palo Alto pot fi achizitionate si din magazinul nostru online:

Recomandari: