• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Trend Micro Deep Security

Solutia Trend Micro Deep Security oferă securitate cuprinzătoare într-o singură soluție care este concepută special pentru medii virtuale, cloud și container. Deep Security permite o securitate constantă, indiferent de volumul de lucru. De asemenea, oferă un set bogat de interfețe de programare a aplicațiilor (API), astfel încât securitatea poate fi automatizată și nu va afecta echipele dvs.

 Virtualizarea a transformat deja centrul de date, iar acum organizațiile își mută sarcinile de lucru în arhitecturi cloud și containere. Există multe avantaje ale cloud computing-ului hibrid, dar vine și cu noi riscuri și amenințări. Organizația dvs. trebuie să se asigure că cerințele de conformitate sunt îndeplinite și că aveți securitate pentru toate sarcinile dvs. de lucru; servere fizice, virtuale, cloud sau containere.

Partener Trend Micro Romania

Trend Micro Deep Security – Caracteristici principale

 

AUTOMATIZAT
Securitatea ca cod permite echipelor dvs. DevOps să integreze securitatea în strategia lor de lucru. Cu automatizarea încorporată, inclusiv descoperirea și implementarea automată, șabloane de pornire rapidă și Centrul nostru de automatizare, vă asigurați mediul și îndepliniți rapid cerințele de conformitate.

 

FLEXIBIL
Securitate pentru mediile dvs. hibrid cloud, multi-cloud și multi-servicii, precum și protecție pentru orice epocă de livrare a aplicațiilor – cu suport larg pentru platforme.

 

Securitatea containerelor pe ciclul de viață complet

Deep Security oferă protecție avansată de rulare pentru containere.
Securitatea stratificată se apără împotriva atacurilor asupra gazdei, platformei containerului (Docker), orchestratorului (Kubernetes), containerelor în sine și chiar aplicațiilor containerizate. Proiectat cu un set bogat de API-uri, Deep Security permite Securității IT să protejeze containerele cu procese automatizate pentru controale de securitate critice.

 

DevOps va ajuta sa valorificați securitatea ca cod, integrând securitatea în aplicație
pipeline de dezvoltare, reducând frecarea care vine odată cu aplicarea securității în infrastructurile aflate în schimbare și evoluție rapidă.

 

Completând securitatea de rulare a containerului, containerul Trend Micro Deep Security
Capabilitățile de scanare a imaginilor caută vulnerabilități, programe malware, secrete și conformitate în canalul de construcție.

 

Securitate automată în cloud
Trend Micro Deep Security funcționează perfect pentru a securiza sarcinile de lucru dinamice în cloud, cu descoperirea automată a sarcinilor de lucru de la furnizorii de cloud, inclusiv AWS, Microsoft Azure, Google Cloud și multe altele. Consola unică de management a Deep Security permite vizibilitate unificată asupra tuturor sarcinilor dvs. de lucru și protecție automatizată într-un mediu multi-cloud, cu politici consecvente, conștiente de context. Scripturile de implementare și API-urile RESTful permit ca securitatea să fie integrată cu setul dvs. de instrumente existent pentru implementarea automată a securității, politica
management, controale de sănătate, raportare de conformitate și multe altele.

 

Virtualizare și securitatea centrului de date
Trend Micro Deep Security oferă protecție avansată serverelor fizice și virtuale. Prin managementul automat al politicii, iar în caz de securitate fără agent VMware NSX-V și VMware NSX-T integrată în hypervisor, Deep Security permite implementarea și gestionarea ușoară a securității în mai multe medii. Deep Security protejează desktop-urile și serverele virtuale împotriva programelor malware de tip zero-day, inclusiv ransomware, atacuri miniere criptomonede și atacuri bazate pe rețea, minimizând în același timp impactul operațional al resurselor ineficiențe și corecții de urgență.

 

Securitate alimentată de cercetarea globală a amenințărilor

 

Cele 15 centre de cercetare globale și 450 de cercetători interni conectați în rețea din întreaga lume au vizibilitate asupra întregului peisaj global de amenințări. Cu echipe dedicate aplicațiilor cloud și cloud-native, ne folosim bogatia de cunoștințe pentru a ne consolida produsele și a ne proteja împotriva amenințărilor actuale și viitoare.

 

Domeniul de aplicare
Analizăm și identificăm în mod continuu malware, ransomware, URL-uri rău intenționate, locații de comandă și control (C&C) și domenii care ar putea fi utilizate în atacuri.
Datorită Inițiativei Zero Day, cel mai mare program de recompense pentru erori din lume, putem identifica și dezvălui noi vulnerabilități pe o gamă largă de platforme.

Trend Micro Deep Security

Trend Micro Deep Security – Avantaje cheie

 

Protecție avansată împotriva amenințărilor

 

• Protejați-vă serverele și aplicațiile critice cu securitate avansată
controale, inclusiv un sistem de prevenire a intruziunilor (IPS), integritate
monitorizare, învățare automată, control al aplicațiilor și multe altele.
• Detectați și blocați amenințările în timp real, cu performanțe minime
impact.

• Detectați și blocați execuția software neautorizată cu controlul aplicațiilor multiplatformă.
• Protejați vulnerabilitățile cunoscute și necunoscute din web, aplicații de întreprindere și sisteme de operare printr-un IPS.
• Detectarea avansată a amenințărilor și remedierea obiectelor suspecte prin analiza sandbox.

• Trimite alerte și declanșează prevenirea proactivă la detectarea
activitate suspectă sau rău intenționată.
• Sisteme sigure de sfârșit de asistență cu patch-uri virtuale livrate prin intermediul unui
IPS, asigurând că sistemele vechi rămân protejate de cele existente și viitoare
amenințări.
• Urmăriți credibilitatea site-ului și protejați utilizatorii de site-urile infectate cu
Informații despre amenințările privind reputația web din baza de date globală de reputație a domeniului Trend Micro.

• Identificați și blocați rețelele botnet și comunicațiile C&C cu atacuri direcționate.
• Asigurați-vă împotriva celor mai recente amenințări folosind informații despre amenințări de la

 

Trend Micro Smart Protection Network, alimentat de Trend Micro cercetarea amenințărilor de vârf de piață.

 

Securitate unificată pentru cloud hibrid

 

• Conectorii de cloud și de centre de date descoperă automat sarcinile de lucru care rulează în mediile dvs. hibride de cloud pentru vizibilitate deplină și gestionarea automată a politicilor.
• Eliminați costul implementării mai multor soluții punctuale și obțineți o securitate consecventă în medii fizice, virtualizate, cloud și containere, cu un agent ușor și o consolă de management.

Asigurați securitatea la mai multe straturi ale mediilor dvs. container, inclusiv protecție pentru gazdă, platforma containerului (Docker), orchestrator (Kubernetes) și containerul în sine, precum și aplicații containerizate.
• Securizează-ți gazda containerului cu aceleași controale avansate bazate pe gazdă aplicate în sarcinile de lucru fizice, mașini virtuale (VM) și cloud.
• Monitorizați modificările și atacurile asupra obiectelor Docker și Kubernetes cu capabilități de monitorizare a integrității și inspecție a jurnalelor.
• Protejați containerele de rulare prin protecția împotriva vulnerabilităților containerelor (prin IPS), protecție în timp real împotriva programelor malware și inspecția traficului containerelor est-vest.

• Implementați securitatea la începutul procesului utilizând Trend Micro Cloud One – scanarea avansată a timpului de construire și a registrului a Container Security, completând capabilitățile de rulare ale Deep Security
pentru protecție pe tot parcursul ciclului de viață al containerului.
• Profitați de integrarea strânsă a Trend Micro cu furnizorii lideri de cloud, cum ar fi AWS, Azure și Google Cloud, pentru vizibilitate și protecție unificate în mediul dumneavoastră multi-cloud.
• Permiteți furnizorilor de servicii să ofere clienților un cloud public securizat, izolat de alți chiriași printr-o arhitectură multi-chiriași.
• Extindeți beneficiile microsegmentării în centrul de date definit de software și profitați de integrarea Trend Micro Deep Security cu NSX-V pentru a detecta și aplica automat politici bazate pe context.

Automatizați și eficientizați securitatea
• Automatizați implementarea securității, gestionarea politicilor, verificările de sănătate și raportarea conformității cu API-urile Deep Security REST.
• Reduceți costurile de gestionare prin automatizarea sarcinilor de securitate repetitive și consumatoare de resurse, reducând alertele de securitate fals pozitive și permițând un flux de lucru pentru răspunsul la incidente de securitate.
• Reduceți în mod semnificativ complexitatea gestionării monitorizării integrității fișierelor cu lista albă de evenimente bazată pe cloud și evenimente de încredere.
• Potriviți securitatea cu nevoile dvs. de politică, astfel încât mai puține resurse trebuie să fie dedicate controalelor de securitate specifice.

• Simplificați administrarea cu management centralizat în toate produsele de securitate Trend Micro.
Raportarea centralizată a mai multor controale de securitate reduce provocarea de a crea rapoarte pentru produse individuale.
• Conectați securitatea cu instrumentele dvs. existente de securitate și DevOps cu integrare pentru instrumente de conducere SIEM, management al securității, orchestrare, monitorizare, pipeline și management al serviciilor IT.

 

Obțineți o conformitate cu costuri eficiente

 

• Abordați cerințele majore de conformitate pentru Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), Standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI DSS), Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA) și multe altele, cu o soluție integrată și rentabilă.
• Furnizați rapoarte de audit detaliate care documentează atacurile prevenite și starea politicii de conformitate.
• Reduceți timpul de pregătire și efortul necesar pentru a susține auditurile.
• Sprijiniți inițiativele interne de conformitate pentru a crește vizibilitatea activității rețelei interne.

• Ajută la consolidarea instrumentelor pentru îndeplinirea cerințelor de conformitate cu capabilități îmbunătățite de monitorizare a integrității fișierelor.
• Utilizați tehnologia dovedită, certificată conform Common Criteria EAL 2 și validată FIPS 140-2.
• Întăriți conformitatea pe toată gama de dezvoltare cu scanarea de timp de construire și de registru a Container Image Scanning pentru conformitatea cu politicile.

Licenta Trend Micro Deep Security - Avantaje cheie

Trend Micro Deep Security – Cerințe de sistem (manager, dispozitiv virtual și agenți)

 

Trend Micro Deep Security este disponibil ca software sau prin intermediul market-urilor AWS sau Azure.

 

Disponibil ca software ca serviciu (SaaS).

 

Trend Micro Cloud One – Workload Security este o ofertă SaaS cu funcționalități aproape identice ca Deep Security, dar găzduit de Trend Micro în cloud, ceea ce înseamnă că noi facem munca grea pentru dvs. Gestionăm actualizările regulate ale produselor și ale nucleului, instalăm și menținem baza de date de securitate și administrăm platforma de management. Oferta noastră de securitate bazată pe cloud permite o configurare rapidă și automatizează și simplifică operațiunile de securitate pentru instanțe cloud.

Trend Micro Deep Security – Arhitectura

 

Trend Micro Deep Security Agent


Implementează politica de securitate a mediului (controlul aplicațiilor, anti-malware, IPS, firewall, monitorizarea integrității și inspecția jurnalului) printr-o componentă software mică implementată pe server sau pe VM protejată (poate fi implementată automat cu operaționale de vârf).
instrumente de management precum Chef, Puppet, Ansible, Microsoft SCCM și AWS OpsWorks).

 

Trend Micro Deep Security Manager

 

Consolă de management puternică, centralizată: administrarea bazată pe roluri și moștenirea politicilor pe mai multe niveluri permit un control granular. Funcțiile de automatizare a sarcinilor, cum ar fi scanarea recomandărilor, etichetarea evenimentelor și sarcinile bazate pe evenimente, simplifică securitatea continuă
administrare. Arhitectura multi-chiriași permite izolarea politicilor individuale ale chiriașilor și delegarea managementului securității către administratorii de tenant.

 

Trend Micro Deep Security Virtual Appliance

 

Implementează în mod transparent politicile de securitate pe mașinile virtuale VMware vSphere. Pentru mediile VMware NSX, aceasta oferă anti-malware fără agent, reputație web, IPS, monitorizare a integrității și protecție firewall. Un mod combinat poate fi utilizat în cazul în care dispozitivul virtual este utilizat pentru monitorizarea integrității și anti-malware fără agent și un agent pentru IPS,
controlul aplicațiilor, firewall-ul, reputația web și inspecția jurnalelor.

 

Trend Micro Deep Security face parte din soluțiile Trend Micro Hybrid Cloud Security, care include Trend Micro Cloud One, o platformă de servicii de securitate pentru organizații care construiesc în cloud, constând din:

 

• Trend Micro Cloud One – Securitate la sarcină de lucru: protecție în timp de rulare pentru încărcături de lucru (virtuale, fizice, cloud și containere)

• Trend Micro Cloud One – Container Security: Scanarea imaginilor în canalul de construcție

• Trend Micro Cloud One – Securitate stocare fișiere: securitate pentru servicii de stocare a fișierelor și obiectelor în cloud
• Trend Micro Cloud One – Securitate aplicației: Securitate pentru funcții, API-uri și aplicații fără probleme
• Trend Micro Cloud One – Securitate rețea: securitate IPS la nivelul rețelei în cloud
• Trend Micro Cloud One – Conformitate: Securitatea în cloud și gestionarea poziției conformității

Frequently Asked Questions

Trend Micro Deep Security oferă securitate avansată pentru servere fizice, virtuale și cloud. Protejează aplicațiile și datele de întreprindere de încălcări și întreruperi de afaceri fără a necesita corecții de urgență.

Modulul anti-malware Deep Security oferă computerelor atât protecție în timp real, cât și la cerere împotriva amenințărilor bazate pe fișiere, inclusiv malware, viruși, troieni și spyware.

Trend Micro Deep Security elimină costul implementării mai multor soluții punctuale, obținând în același timp securitate constantă în mediile fizice, virtuale, cloud și container. Profitați de descoperirea centrală, vizibilitatea, politicile și raportarea în medii, împreună cu răspunsul accelerat la incident.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Pentru alte recomandari verificati categoria: