• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365, liderul în backup-ul Microsoft 365, elimină riscul de a vă pierde datele Microsoft 365, inclusiv Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business și Microsoft Teams – astfel încât datele dumneavoastră să fie întotdeauna protejate și accesibile. Cu Veeam Backup pentru Microsoft 365, puteți face backup pentru datele Microsoft 365 în orice locație – local sau în cloud – inclusiv Amazon S3, Azure Blob, IBM Cloud sau furnizori compatibili cu S3.

 

• Protejați datele Microsoft 365 împotriva ștergerii accidentale și a amenințărilor de securitate
• Restaurați rapid datele Microsoft 365 cu o flexibilitate de vârf în industrie
• Îndepliniți cerințele de conformitate cu capabilități rapide de căutare

 

SAM Romania este partener autorizat Veeam.

Partener Veeam Romania

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365 – Capabilitati cheie

 
 

Backup de date: backup flexibil și fiabil pentru Microsoft 365

 

• Faceți cunoștință cu orice RPO: faceți backup pentru Exchange, SharePoint, OneDrive
Afaceri și echipe ori de câte ori este necesar pentru a îndeplini chiar și cel mai strict obiectiv de punct de recuperare (RPO).
• Stratificarea politicilor de backup: Oferiți nivelul adecvat de protecție diferitelor seturi de date prin configurarea mai multor politici de backup cu programe diferite.
• Stăpâniți regula 3-2-1: Copiați copiile de rezervă într-o stocare secundară separată sau chiar peste cloud pentru a elimina dependența de cloud și a crește rezistența.

 

Recuperare date: restaurează rapid și ușor Microsoft 365

 

• Flexibilitate de recuperare: recuperați datele exact așa cum le cere afacerea dvs., fie că este vorba de locația sau utilizatorul inițial, fie de către o altă locație sau utilizator.
• Recuperare granulară: recuperați atât de mult sau cât de puțin aveți nevoie, indiferent dacă este o organizație Microsoft 365 completă sau un utilizator, folder sau fișier individual.
• Recuperare în bloc: recuperați cu timp de nefuncționare minim și efort manual atunci când recuperați mai mulți utilizatori Microsoft 365 într-o singură operațiune.

 

eDiscovery: capabilități puternice de căutare

 

• Respectați conformitatea: Preluați cu ușurință documentele Microsoft 365, astfel încât să puteți face față cererilor de reglementare sau legale în timp util și rentabil.
• Căutare globală: Căutați în toți utilizatorii sau site-urile simultan pentru a găsi rapid și fără efort anumite elemente îngropate în seturi mari de date de rezervă.
• Filtre ample de căutare: găsiți rapid date prin restrângerea domeniului căutării dvs. cu o listă extinsă de filtre de căutare și combinații de filtre.

 

Alegerea infrastructurii: Opțiuni multiple de implementare și libertate de stocare

 

• Opțiuni de implementare: Implementați oriunde — on-premise, într-un cloud hiperscale sau cu un furnizor de servicii — cu arhitectură care poate sprijini chiar și cele mai mari întreprinderi.
• Alegerea infrastructurii: stocați copiile de rezervă oriunde doriți, fie că sunt on-premise (pe orice hardware) sau în cloud, pe orice platformă pe care o alegeți.
• Flexibilitatea infrastructurii: Schimbați-vă infrastructura de backup oricând pentru a vă adapta strategiei IT în schimbare (inclusiv locația de backup, tipul de hardware sau tipul de cloud).

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365

 

 

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365 este o soluție cuprinzătoare care vă permite să faceți copii de rezervă și să restaurați datele organizațiilor dvs. Microsoft 365, inclusiv Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft OneDrive for Business și Microsoft Teams.

 

Licențierea în Veeam Backup pentru Microsoft 365 se bazează pe conturile de utilizator ale căror date le faceți copii de rezervă; fiecare cont de utilizator protejat consumă o unitate de licență.

 

Un cont de utilizator este format din:

 

• Microsoft Exchange Online și cutii poștale Microsoft Exchange locale.
O astfel de cutie poștală poate fi o cutie poștală personală, o cutie poștală Arhivă online sau ambele – veți avea nevoie doar de o licență Veeam per utilizator.

• Cont Microsoft OneDrive for Business Luați în considerare că OneDrive (fără for Business) este un serviciu de stocare independent și nu este acceptat de Veeam Backup for Microsoft 365.

• Microsoft SharePoint Online și site-uri personale Microsoft SharePoint locale

 

În plus, fiecare utilizator din abonamentul Microsoft 365 (sau implementare la nivel local) căruia i s-a acordat acces la echipă, comunicare, colaborare și alte site-uri SharePoint non-personale pe care intenționați să le faceți copii de rezervă trebuie să aibă licență. Dacă aveți o implementare SharePoint hibridă (Microsoft SharePoint și SharePoint Online on-premises) și același utilizator are acces la ambele, atunci este necesară o singură licență Veeam.

 

• Echipele Microsoft Teams

 

Fiecare utilizator din abonamentul Microsoft 365 căruia i s-a acordat acces la obiectele Microsoft Teams pe care intenționați să le faceți copii de rezervă trebuie să aibă licență.

 

Licența Veeam este consumată de obiecte (cuții poștale, conturi OneDrive for Business, site-uri personale SharePoint) pentru care a fost creat cel puțin un punct de restaurare în ultimele 31 de zile. Dacă un obiect nu a fost copiat de rezervă timp de 31 de zile, licența acestuia este revocată automat.

 

Licența Veeam nu este necesară pentru:

 

• Căsuțe poștale partajate, de resurse, de grup și de foldere publice
Aceste cutii poștale nu consumă unități din licența Veeam dacă astfel de cutii poștale nu au o licență Microsoft 365 atribuită

• Utilizatori externi SharePoint
Un utilizator extern SharePoint este un utilizator din afara abonamentului Microsoft 365 căruia i-ați acordat acces la unul sau mai multe site-uri, fișiere sau foldere. Utilizatorii externi autentificați se limitează la de bază
sarcinile de colaborare și utilizatorii externi anonimi pot edita sau vizualiza anumite documente atunci când li se acordă permisiuni specifice.

 

Veeam Backup for Microsoft 365 acceptă următoarele tipuri de licențe:

 

• Licență abonament (subscriptie)

 

Licență plătită, complet funcțională, care expiră la sfârșitul termenului de abonament, care este de 1–5 ani de la data începerii contractului (în funcție de durata abonamentului).

 

• Licență închiriata

 

Licență plătită, complet funcțională, care expiră la sfârșitul contractului, care este ultima zi a lunii și, în mod normal, la 1 lună de la data începerii contractului. Acest tip de licență este distribuit doar furnizorilor de servicii.

 

 

Subscription License

 

Licență expirată

 

Se acordă o perioadă de grație de 1 lună după expirarea licenței în scopul reînnoirii. În această perioadă, funcționalitatea produsului nu este limitată. După această perioadă, procesarea tuturor conturilor de utilizator din toate organizațiile va fi oprită; joburile programate vor fi încheiate cu eșec. În ambele cazuri, va fi afișat un mesaj de notificare pentru a vă anunța că licența fie este pe cale să expire, fie a expirat.

Abilitățile de restaurare vor continua să funcționeze, indiferent dacă licența dvs. a expirat sau nu.

 

Licență depășită

 

Procesarea suplimentară a nu mai mult de 10 conturi de utilizator sau 10% din numărul de licențe (oricare este mai mare) este acordată dacă depășiți limita de licență cu până la 10 conturi de utilizator sau până la 10% din numărul de licențe.

Dacă depășiți licența cu mai mult de 10 conturi de utilizator sau cu mai mult de 10% din numărul de licențe (oricare este mai mare), Veeam Backup pentru Microsoft 365 vă permite să procesați aceste 10 (sau 10%) conturi de utilizator suplimentare în funcție de coada FIFO logica (adică „primul intrat — primul ieşit”); nu sunt permise conturi suplimentare.
Perioada de grație în acest caz nu este limitată și durează pe toată durata abonamentului.

 

Rental License

 

Licența de închiriere este o licență plătită și complet funcțională care expiră la sfârșitul contractului, care este ultima zi a lunii și, în mod normal, la 1 lună de la data începerii contractului. Un astfel de tip de licență este distribuit doar furnizorilor de servicii.

Înțelegerea statutului de utilizator nou

 

Când licenta Veeam Backup for Microsoft 365 face pentru prima dată o copie de rezervă a unui cont de utilizator, un astfel de cont de utilizator obține statutul de utilizator nou până în prima zi a lunii următoare. În această perioadă, conturile de utilizator cu noul statut de utilizator nu vă consumă licența de închiriere.

 

De exemplu, aveți trei conturi de utilizator A, B și C pentru a fi copiate și prima sesiune a unui job de rezervă este programată pentru 13 ianuarie 2022. Într-un astfel de scenariu, după sesiunea de backup, toate cele trei conturi de utilizator (A, B și C) vor primi statutul de utilizator nou până la 1 februarie 2022. La 1 februarie 2022, statutul de utilizator nou pentru fiecare dintre aceste conturi va fi resetat automat. După ce statutul de utilizator nou este resetat, la următoarea sesiune de lucru de rezervă toate cele trei conturi de utilizator (A, B și C) încep să consume imediat licența de închiriere.

 

Puteți evita consumarea unei licențe de închiriere de către conturile de utilizator cu statut de utilizator nou pe care nu mai doriți să îl procesați. De exemplu, este posibil să nu doriți să continuați să faceți backup pentru contul de utilizator B din exemplu. Pentru a face acest lucru, eliminați acest cont din lista de procesare a lucrărilor de rezervă înainte de resetarea Veeam Backup for Microsoft 365 automat noul statut de utilizator pentru acest cont. Începând cu luna următoare, conturile de utilizator A și C vor începe să consume licența de închiriere, dar contul de utilizator B nu.

 

Licență expirată

 

Se acordă o perioadă de grație de 2 luni după expirarea licenței în scopul reînnoirii. În această perioadă, funcționalitatea produsului nu este limitată. După această perioadă, procesarea tuturor conturilor de utilizator din toate organizațiile va fi oprită; joburile programate vor fi încheiate cu eșec. În ambele cazuri, va fi afișat un mesaj de notificare pentru a vă anunța că licența fie este pe cale să expire, fie a expirat.
Abilitățile de restaurare vor continua să funcționeze, indiferent dacă licența dvs. a expirat sau nu.

 

Licență depășită

 

Procesarea suplimentară a nu mai mult de 20 de conturi de utilizator sau 20% din numărul de licențe (oricare este mai mare) este
acordat dacă depășiți limita de licență cu până la 20 de conturi de utilizator sau până la 20% din numărul de licențe.
Dacă depășiți licența cu mai mult de 20 de conturi de utilizator sau mai mult de 20% din numărul de licențe (oricare dintre acestea este mai mare), Veeam Backup pentru Microsoft 365 vă permite să procesați aceste 20 (sau 20%) conturi de utilizator suplimentare
conform logicii cozii FIFO (adică „primul intrat — primul ieşit”); nu sunt permise conturi suplimentare.

Perioada de grație în acest caz este de 2 luni. După această perioadă, procesarea conturilor de utilizator excesive (în coada FIFO) va fi oprită; nu vor mai fi puse în coadă pentru procesare conturi suplimentare.
Abilitățile de restaurare vor continua să funcționeze indiferent de starea perioadei de grație.

Pret Veeam Backup for Microsoft 365

Licenta Veeam Backup for Microsoft 365 – Arhitectura solutie backup

 

Backup-ul Microsoft 365 a devenit unul dintre cele mai frecvente subiecte dezbătute în industria IT.

Părerile sunt variate, unii profesioniști IT înțeleg de ce datele Microsoft 365 sunt critice pentru afacerea lor și utilizează o copie de rezervă intr-o locatie terță parte, în timp ce alții sunt cei care refuză să creadă ca o copie de rezervă este necesară, crezând cu tărie că Microsoft 365 preia toate riscurile de la sine.

 

Componentele infrastructurii


Licenta Veeam Backup for Microsoft 365 este o soluție cuprinzătoare care vă permite să faceți copii de rezervă și să restaurați datele Microsoft 365, inclusiv Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft OneDrive for Business și Microsoft Teams, precum și date ale Microsoft Exchange local și instantele Microsoft SharePoint locale. Există trei componente de bază ale acestei soluții – server de rezervă, proxy de rezervă și depozit de rezervă. În plus, există componente precum plug-in-ul RESTful API și PowerShell.

 

 

Backup Server


Serverul Veeam Backup pentru Microsoft 365 este componenta centrală de configurare și control. Este responsabil pentru configurarea și gestionarea altor componente, programarea locurilor de muncă, coordonarea sarcinilor și multe altele.

Serverul poate fi instalat pe o mașină fizică sau virtuală bazată pe Windows. Serverul include acces la UI Console.

 

 

Backup Proxy

 

Proxy-ul Veeam Backup for Microsoft 365 este calul de lucru din culise care desfășoară toate activitățile de citire și scriere și convertește în mod inteligent obiectele în elemente mai mici și ușor de gestionat.

Proxy-urile de rezervă oferă o rută optimă pentru traficul de rezervă și permit transferurilor de date să se realizeze eficient.

 

 

Backup Repository

 

Depozitul Veeam Backup pentru Microsoft 365 este locația în care sunt stocate datele Microsoft 365. Depozitele pot stoca, de asemenea, metadate importante utilizate în timpul operațiunilor de backup și recuperare.

Arhivele de backup sunt acceptate pe următoarele tipuri de stocare: stocare obiect (on-premises și cloud), stocare atașată direct (DAS), SAN, SMB (Server Message Block 3.0).

 

 

Veeam Backup for Microsoft 365 – Implementare simpla versus avansata

 

Simple deployments

 

Implementarea simplă include instalarea tuturor componentelor pe un singur server. Această mașină poate fi fie virtuală, fie fizică. Specificațiile ar trebui să urmeze maximele de configurare. În acest scenariu, toate componentele majore (adică serverul, proxy-ul și depozitul) sunt instalate pe aceeași mașină.

O implementare simplă se extinde prin adăugarea mai multor depozite care sunt operate de același server proxy încorporat. Implementările simple sunt potrivite pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) care doresc să aibă o copie de rezervă locală a datelor Microsoft 365 la nivel local. Acest lucru se aplică și implementărilor de cloud public, cum ar fi Azure Cloud, AWS și alte oferte. În acest caz, datele de rezervă pot fi stocate pe arhivele bazate pe disc/fișier atașate la servere, precum și pe arhivele de stocare a obiectelor aflate în cloud public și on-premises.

 

 

Advanced deployments

 

Implementarea avansată oferă opțiunea de a extinde instalațiile prin adăugarea de componente proxy și de depozit pentru a îndeplini cerințele de afaceri exigente. Procesul de adăugare a acestor componente este gestionat de serverul principal. Când trece la o implementare avansată, serverul instalează componentele necesare pe serverele necesare. Funcționează prin implementarea serviciului principal veeam.archiver.proxy împreună cu o copie a configurației infrastructurii.

Acest proxy nou adăugat beneficiază de vizualizarea întregii infrastructuri și oferă opțiunea de a configura joburi de backup utilizând ținte suplimentare de depozit. Întregul proces este condus de vrăjitor. Automatizarea completă este posibilă și folosind comenzile native PowerShell și API-urile RESTful. Serverele și proxy-urile pot face parte din același domeniu, un domeniu separat (cu relație de încredere) și chiar parte din grupuri de lucru.

Veeam Backup pentru Microsoft 365

Veeam Backup for Microsoft 365 – Implementare

 
Opțiuni de implementare
Implementarea dvs. Veeam Backup for Microsoft 365 poate rula medii cloud on-premise, private, publice și hibride. Cerințele preliminare și modul în care funcționează aceste componente pentru fiecare mediu sunt foarte asemănătoare. Organizațiile IT au flexibilitatea de a alege dintre diferite modele în funcție de cerințele lor actuale.
 
 
Implementări on-premise
Pentru clienții care doresc să aibă o copie de rezervă locală a datelor Microsoft 365, o implementare locală este cea mai bună opțiune, deoarece are capacitatea de a scala cu ușurință de la instalații simple la cele avansate. Acest tip de implementare oferă flexibilitatea necesară unei organizații care utilizează implementări hibride Microsoft 365 în care datele protejate se află în orice combinație de infrastructuri online și locale.
 
 
Implementări de furnizori de servicii
Licenta Veeam Backup pentru Microsoft 365 este angajat de furnizorii de servicii care oferă clienților date BaaS pentru Microsoft 365. Infrastructura este flexibilă și poate fi folosită pentru acces „exclusiv” pentru chiriași unici și în „mod partajat”, în care același serviciu poate acoperi mai multe organizații răspândite în depozite separate pentru a menține multi-tenantul.
 
 
Implementări Azure și AWS
În cazul Microsoft Azure, există o aplicație certificată și preinstalată disponibilă în Azure Marketplace. Azure Marketplace solicită clientului să introducă detaliile chiriașilor Microsoft 365. La fel, în cazul Amazon AWS, aplicația este certificată și disponibilă de pe AWS Marketplace. Vine preinstalat într-o instanță AWS EC2 și este o chestiune de a alege tipul de instanță în funcție de cerințe.
 
 
 
Alți furnizori publici de cloud
Licenta Veeam Backup pentru Microsoft 365 permite implementarea pe alți furnizori de cloud preferați. De fapt, Veeam Backup pentru Microsoft 365 poate rula practic din orice cloud. Dacă cerințele minime pentru implementare sunt îndeplinite, orice furnizor de cloud public este un candidat potrivit. Aceasta oferă în continuare opțiunea de a stoca datele într-o locație separată atunci când se dorește.
Licenta Veeam Backup pentru Microsoft 365

Veeam Backup pentru Microsoft 365 – Stocare acceptată

 

Licenta Veeam Backup pentru Microsoft 365 acceptă o varietate de opțiuni de stocare diferite.
Arhivele de rezervă sunt acceptate pe următoarele tipuri de stocare:

 

 

DAS
Este acceptată stocarea atașată direct (DAS), care include DAS, atașamente de tehnologie avansată USB/serială externă (eSATA) și maparea brută a dispozitivelor (RDM).

 

 

SAN
Serverul și proxy-ul pot fi conectate la rețeaua de stocare (SAN) prin intermediul hardware-ului, al unui adaptor de magistrală gazdă virtuală (HBA) sau al inițiatorilor software iSCSI (Internet Small Computer System). Aceasta oferă acces direct la depozit. Pentru implementări simple, SAN este prezentat serverului. Cu implementările avansate, stocarea SAN este prezentată direct proxy-ului. Acesta din urmă se dovedește util atunci când delegați execuția joburilor către proxy-uri pentru medii mai mari.

 

 

Depozitarea obiectelor
Pentru organizațiile care au o strategie în cloud, Veeam acceptă si stocarea obiectelor. Acestea includ AWS S3, Microsoft Azure Blob Storage, IBM Cloud, compatibil S3 (cloud și local) și multe altele. De asemenea, puteți stoca o copie de rezervă în stocarea obiectelor pe termen lung, cu costuri reduse, inclusiv Amazon S3 Glacier, Glacier Deep Archive și Azure Archive.

 

SMB
SMB: (Server Message Block 3.0 și o versiune ulterioară) este acceptat. Deoarece serverul și proxy-ul rulează sub un cont de sistem local, contul de computer al serverului trebuie să aibă permisiunile corespunzătoare pentru partajarea rețelei. Windows 7 SP1 și Windows 2008 R2 SP1 nu acceptă partajări SMB (3.0).

Recomandari

De ce sa facem backup cu licenta Veeam Backup for Microsoft 365?

 

Neînțelegerea se află între responsabilitatea percepută a Microsoft și responsabilitatea reală a utilizatorului în ceea ce privește protecția și păstrarea pe termen lung a datelor Microsoft 365. Backup-ul și recuperabilitatea pe care le oferă Microsoft și ceea ce utilizatorii presupun că primesc sunt adesea diferite.

Adică, în afară de precauții standard pe care le are Microsoft 365, poate fi necesar să reevaluați nivelul de control pe care îl aveți asupra datelor dvs. și cât de mult acces aveți cu adevărat la acestea.

 

Microsoft 365 oferă redundanță geografică, care este adesea confundată cu backup. Backup-ul are loc atunci când se realizează o copie istorică a datelor și apoi se stochează într-o altă locație. Cu toate acestea, este și mai important să aveți acces direct și control asupra acelei copii de rezervă. Deci, dacă datele sunt pierdute, șterse accidental sau atacate rău intenționat, de exemplu, vă puteți recupera rapid. Redundanța geografică, pe de altă parte, protejează împotriva defecțiunilor site-ului sau a hardware-ului, astfel încât, dacă există o prăbușire sau o întrerupere a infrastructurii, utilizatorii dvs. vor rămâne productivi și, adesea, nu au în vedere aceste probleme de bază.

 

Fiind o platformă Software as a Service (SaaS) robustă și de înaltă capacitate, Microsoft 365 se potrivește perfect nevoilor multor organizații. Microsoft 365 oferă Disponibilitate și timp de funcționare a aplicațiilor pentru a vă asigura că utilizatorii dvs. nu trec niciodată peste o bataie de cap, dar o copie de rezervă Microsoft 365 vă poate proteja împotriva multor alte amenințări de securitate.

 

Tu sau șeful tău s-ar putea să te gândești: „recycle bin este probabil suficient de bun”.
Aici mulți oameni înțeleg greșit. Durata medie de timp de la compromiterea datelor până la descoperire este de peste 140 de zile. Un decalaj șocant de mare. Probabilitatea este mare ca să nu observați că ceva lipsește sau dispare până nu este prea târziu pentru recycle bin.

Dacă ștergeți un utilizator, indiferent dacă ați vrut sau nu, acea ștergere este replicata în rețea, împreună cu ștergerea acestora
si din OneDrive.
Recycle bin-urile native și istoricul versiunilor incluse în Microsoft 365 vă poate proteja de pierderea datelor doar într-un mod limitat, ceea cepoate transforma o simplă recuperare dintr-o copie de rezervă adecvată într-o mare problemă după ce Microsoft 365 a fost șters geo-redundantdatele pentru totdeauna sau dacă perioada de păstrare a trecut.

 

Există două tipuri de ștergeri în platforma Microsoft 365,ștergere soft și ștergere hard.

Un exemplu de ștergere soft este golirea folderului Recycle Bin. Este denumit și ca „Șters definitiv.” În acest caz, permanent nu este complet permanent, deoarece fisierul poate fi încă găsit în folderul articole recuperabile.

 

O ștergere completă este atunci când un fisier este etichetat pentru a fi curățat din baza de date a cutiei poștale. Odată ce se întâmplă acest lucru, este irecuperabil.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Veeam Backup for Microsoft 365 elimină riscul de a pierde accesul și controlul asupra datelor dumneavoastră Office 365, inclusiv Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business și Microsoft Teams, astfel încât datele dumneavoastră să fie întotdeauna protejate și accesibile.

Există multe capacități de conformitate și disponibilitate încorporate în Microsoft 365, dar backup complet nu este una dintre ele. Datele clienților nu sunt responsabilitatea Microsoft în conformitate cu Modelul de responsabilitate partajată – mai degrabă, datele generate în Microsoft 365 sunt responsabilitatea clientului și trebuie protejate de acel client. Analiștii din industrie și MVP-ul Microsoft sunt de acord că este necesar un furnizor de backup terță parte pentru a atenua riscul pierderii permanente a datelor în Microsoft 365.

Potrivit unui număr mare de sondaje, una dintre cele mai frecvente cauze ale pierderii datelor în cloud este ștergerea accidentală. Având în vedere acest lucru, recuperarea articolelor de e-mail Exchange ar trebui să fie un proces ușor pentru organizații. Furnizorii terți de copii de rezervă pot oferi procese simple de restaurare, astfel încât să puteți recupera cutii poștale, mesaje, sarcini, contacte și foldere, precum și elementele șterse în mod permanent și elementele de rezervă pentru litigii în doar câteva clicuri. Opțiunile de recuperare oferite de furnizorii de backup pot varia, dar, în general, ar trebui să lucrați cu un furnizor care utilizează o gamă largă de opțiuni de salvare, trimitere și export, astfel încât datele dvs. să poată fi recuperate și să ajungă înapoi în mâinile utilizatorilor în timp util.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Pentru alte recomandari verificati categoria: