• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licente Kaspersky

SAM Romania este partener oficial Kaspersky si comercializeaza licente software pentru solutii de securitate si antivirus.

 
Kaspersky Romania

Reinnoire licente Kaspersky

 

Daca reinnoiesc o licenta Kaspersky inainte de expirare, voi pierde zilele ramase de valabilitate?

Nu, dacă vă reînnoiți licența pentru același număr de dispozitive, toate zilele rămase pe licența actuală vor fi adăugate la noua dvs. licenta.
Cu toate acestea, dacă modificați numărul de dispozitive, noul termen de licență va începe doar după ce cel actual s-a încheiat. Adăugați noul cod de activare la produsul Kaspersky în mod normal și noua licență va fi activată automat când licența actuală expiră.

 

 

Majoritatea echipelor de securitate folosesc o abordare bazată pe alerte privind incidentele de securitate cibernetică, reacţionând abia după ce un incident a avut deja loc. Între timp, noi ameninţări vă atacă pe ascuns, lăsându-vă, la propriu, un sentiment fals de siguranţă. Companiile conştientizează tot mai mult nevoia de a identifica în mod proactiv ameninţările nedescoperite, dar active, din infrastructurile lor corporative.

 

Licentele Kaspersky oferă non-stop protecţie avansată împotriva volumului tot mai mare de ameninţări care ocolesc barierele de securitate automate, ajutând organizaţiile care au dificultăţi privind găsirea personalului specializat sau care au resurse interne
limitate.

 

Capacitatea sa superioară de detecţie şi răspuns este susţinută de una dintre echipele cele mai experimentate şi de succes din domeniu privind vânarea ameninţărilor. Spre deosebire de alte oferte similare de pe piaţă, Kaspersky foloseşte avantajele oferite de modelele brevetate de învăţare automată, informaţiile unice despre ameninţările constante şi experienţa dovedită în studierea eficientă a atacurilor cu ţintă prestabilită.

 

Consolidează automat rezistenţa companiei dvs. la atacuri cibernetice şi vă optimizează resursele existente şi investiţiile viitoare în securitatea IT.

 

Licente Kaspersky – Protectie all-in-one

 

Atingeţi nivelul optim de securitate cibernetică cu protecţia, detecţia şi răspunsul gestionate în endpointuri prin cloud.

Trebuie să vă puteţi proteja compania în mod eficient împotriva ameninţărilor noi, necunoscute şi evazive, fără a pune presiune pe timpul şi resursele dvs. limitate. Ameninţările evazive din prezent, proiectate să ocolească eficient protecţia tradiţională a endpointurilor, creează riscuri mult mai mari pentru companie decât anterior, deoarece acum este mai dificil să detectaţi atacurile, să le analizaţi şi să răspundeţi la acestea.

 

Dacă o ameninţare nedetectată prinde rădăcini în infrastructura dvs., vă puteţi confrunta cu pierderi semnificative, care afectează rezultatele companiei:

 

întreruperea proceselor esenţiale pentru companie,
• deteriorarea semnificativă a reputaţiei şi pierderea clienţilor,
• amenzi, penalizări şi pierderi de profit.

 

 

Atacurile evazive din prezent au devenit mult mai eficiente din cauza infractorilor care utilizează instrumente cu sisteme legitime, plus alte metode şi tehnologii integrale, care le permit să acceseze şi să rămână conectaţi la infrastructura dvs. şi să efectueze acţiuni rău-intenţionate în interiorul acesteia mai rapid şi fără să fie detectaţi.

 

Această situaţie este exacerbată de dizolvarea perimetrului şi extinderea telemuncii, care aduc endpointurile, tradiţional cele mai atrăgătoare puncte de acces la infrastructura dvs., şi mai mult în centrul atenţiei.

 

Pentru a oferi avantajele suplimentare de care are nevoie acum securitatea endpointurilor, capacitatea de a răspunde adecvat la incidente trebuie dezvoltată în interiorul organizaţiei.

 

 

Dar costurile asociate cu un proiect ca acesta pot fi scăpate rapid de sub control:

 

• pot creşte costurile cu software-ul şi echipamentele hardware;
• instrumentele şi procesele de securizate fragmentate şi însilozate implică erodarea eficienţei securităţii;
• se poate pierde mult timp cu activităţi de rutină.

Licente Kaspersky

Licente Kaspersky – Concluzii

 

Construiește o adevărată apărare complexă cu ajutorul răspunsului automatizat instant și cu analiza simplă
a cauzelor principale.

 

Zilele malware-ului simplist s-au dus, iar amenințările au devenit din ce în ce mai complicate, aducând și mai multe întreruperi și pierderi și mai mari afacerilor, rămânând nedetectate și mai mult timp.

Aceste amenințări complexe au devenit mult mai ieftine și mai frecvente, așadar, organizațiile care credeau că sunt ferite trebuie acum să se acopere mai bine.

 

Lipsa de resurse cu care se confruntă organizațiile este ceea ce înrăutățește situația și mai mult. Cele mai valoroase două resurse sunt angajații iscusiți și timpul.

 

Licentele Kaspersky te ajută să rămâi în siguranță împotriva amenințărilor complexe și avansate oferind detecție avansată, un proces de investigare simplificat și o capacitate de răspuns automatizat.

 

Oferă o vizibilitate detaliată, instrumente de investigare simple și opțiuni de răspuns automatizate, atât pentru a detecta amenințarea, cât și pentru a dezvălui întreaga sa anvergură și origine. Astfel, se poate răspunde instant și preveni perturbarea afacerii.

 

Reunește un set de instrumente de răspuns și detectare extrem de automatizată, ușor de folosit, cu protecție fără egal pentru endpointuri și cu detectarea avansată a Kaspersky Endpoint Security for Business, pentru a crea o singură soluție unificată.

 

Îți economisește timpul și îți optimizează resursele umane și costurile cu IT-ul prin oferirea de instrumente de control centralizate
simple și un nivel ridicat de automatizare. Un flux de lucru simplificat controlat dintr-o singură consolă disponibilă atât local, cât și în cloud.

 

Atingeţi echilibrul optim între simplificare şi eficienţă, inteligenţă umană şi automatizare, eficienţă şi funcţionalitate, fără a vă asuma riscuri privind protecţia!

 

Licentele Kaspersky vă ajută să reduceţi riscurile de a pierde bani, clienţi şi reputaţia şi vă consolidează sistemul de apărare împotriva ameninţărilor noi, necunoscute şi evazive. Astfel veţi putea face faţă ameninţărilor din prezent, care evoluează rapid.

 

Metodele de prevenţie automate reprezintă fundamentul oricărei soluţii de protecţie a endpointurilor, dar trebuie completate cu instrumente avansate dacă doriţi să faceţi faţă celor mai periculoase ameninţări evazive.

Frequently Asked Questions


Când licența Kaspersky expiră, puteți achiziționa o nouă licență și puteți continua să utilizați toate caracteristicile aplicației. Aplicația vă poate solicita, de asemenea, să treceți la Kaspersky Free pentru a păstra protecția esențială a computerului.

Dacă întâmpinați probleme tehnice la reînnoirea produsului Kaspersky, aruncați o privire la secțiunea Erori de activare din baza de cunoștințe. Acolo gasiti soluții pentru cele mai frecvente probleme de reînnoire și activare.

Dacă ați achiziționat un abonament pe site-ul My Kaspersky, aplicația se activează automat atunci când conectați dispozitivul la My Kaspersky.

Dacă ați achiziționat un abonament folosind o metodă care nu oferă activarea automată a aplicației, trebuie să adăugați un cod de activare pe site-ul My Kaspersky. Pentru a face acest lucru:

Conectați-vă la My Kaspersky.
Accesați secțiunea Abonamente și introduceți un cod de activare pentru Kaspersky Security Cloud.
Faceți clic pe Adăugați.

Aplicația va fi activată automat când vă conectați dispozitivul la My Kaspersky.

Dacă ați achiziționat o versiune în cutie a aplicației, vă rugăm să urmați instrucțiunile incluse în kitul de distribuție

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de licente Kaspersky disponibila in magazinul nostru online:

Recomandari:

Viuzalizati toate produsele din categoria