• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco C1000

Switch Cisco C1000 este un echipament de rețea avansat, proiectat pentru a oferi performanțe și funcționalități de încredere pentru administratorii IT.

Acest switch poate fi utilizat eficient în medii de afaceri, fiind perfect pentru a satisface nevoile de conectivitate ale oricarui tip de firma.

 


Specificatii switch Cisco C1000


Cu o gamă variată de funcții și caracteristici, switch Cisco C1000 este o alegere excelentă pentru a îmbunătăți reteaua actuala a firmei și a permite o administrare simplă și eficientă.

Printre specificațiile sale relevante, se numără:


-Viteza de transfer de până la 10Gbps
-Capacitate de switching de până la 176Gbps
-PoE (Power over Ethernet) pentru alimentarea simplă a echipamentelor conectate
-Multiple porturi pentru conectarea flexibilă a echipamentelor


Cu aceste specificații avansate, switch-ul Cisco C1000 este pregătit să facă față cerințelor tuturor administratorilor de retele.


Switch Cisco C1000 este proiectat pentru a furniza o soluție de rețea de încredere cu foarte bune caractersitici de perfomanta.

Cu o viteză de transfer de până la 10Gbps, acesta poate gestiona cu ușurință transferul rapid al datelor între dispozitivele conectate.

Capacitatea sa de switching de până la 176Gbps asigură un transfer rapid, indiferent de volumul de trafic din retea.

 

Un alt avantaj al switch-ului Cisco Catalyst C1000 este funcția PoE (Power over Ethernet), care permite alimentarea simplă a echipamentelor conectate prin intermediul cablului de retea. Aceasta elimină necesitatea unor surse de alimentare suplimentare și facilitează instalarea și gestionarea cu usurinta a echipamentelor din rețea.

 

Switch-ul produs de Cisco dispune de multiple porturi, ceea ce permite o conectare flexibilă a echipamentelor. Indiferent dacă este vorba despre computere, imprimante, camere de supraveghere sau servere rack, switch-ul Cisco C1000 oferă posibilitatea de a le conecta cu ușurință și de a le gestiona eficient.

 

Switch Cisco C1000 este o alegere excelentă pentru orice retea.

Cu specificațiile sale avansate și funcțiile inovatoare, acesta este pregătit să facă față cerințelor ridicate ale mediului de rețelistica actual.

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania
Recomandam si:
Switch Cisco C1000

Este Cisco C1000 un switch de Layer 3?


Da, switch Cisco C1000 este capabil să ofere funcții de rutare Layer 3.

Aceasta înseamnă că poate procesa și direcționa traficul de date bazat pe adrese IP. Prin urmare, este potrivit pentru a-i oferi rețelei dumneavoastră capacitatea de a comunica între rețele diferite.

 

Switch-ul Catalyst C1000 vine cu o serie de caracteristici și funcții avansate care îmbunătățesc performanța și securitatea rețelei dumneavoastră. Acesta suportă protocolul de rutare statică, protocolul de rutare dinamică OSPF și protocolul de rutare dinamică EIGRP oferite de catre Cisco. Aceste protocoale permit switch-ului să stabilească și să mențină tabele de rutare actualizate, asigurând astfel o comunicare eficientă între diferitele rețele.

 

De asemenea, C1000 are capacitatea de a implementa politici de control al traficului, ceea ce vă permite să gestionați și să prioritați traficul în rețea. Puteți configura reguli și politici de calitate a serviciilor (QoS) pentru a asigura o experiență de utilizare optimă pentru aplicațiile critice.
Switch-ul Cisco C1000 oferă si suport pentru VLAN-uri (Virtual Local Area Networks), permițându-vă să separați traficul în rețea în funcție de diferite criterii, cum ar fi departamentele sau grupurile de utilizatori. Aceasta vă oferă flexibilitatea de a gestiona și de a controla accesul secuirzat la resursele rețelei.


Cisco C1000 este un switch puternic și versatil, care oferă funcții avansate de rutare Layer 3 și caracteristici de securitate și optimizare a traficului. Indiferent dacă aveți nevoie de o soluție pentru o rețea de birouri sau pentru un centru de date, Catalyst C1000 este o alegere foarte buna pentru a vă îmbunătăți infrastructura.

 

Pret Switch Cisco C1000

Care sunt diferențele dintre switch Cisco C1000 și switch-ul Cisco 2960?


Iată câteva dintre cele mai importante diferente:


1. Switch Cisco C1000 oferă suport pentru Gigabit Ethernet, în timp ce Cisco 2960 oferă suport pentru Fast Ethernet.

Aceasta înseamnă că C1000 poate oferi o viteză de transfer de date mult mai mare, ceea ce este benefic în medii de rețea cu cerințe ridicate de lățime de bandă.


2. Switch Cisco C1000 are o capacitate de switching mai mare, de până la 176Gbps, spre deosebire de capacitatea de 32Gbps a Cisco 2960.

Aceasta înseamnă că C1000 poate gestiona un număr mai mare de conexiuni simultane și poate asigura o performanță mai bună în rețelele aglomerate.


3. Cisco C1000 dispune de funcționalități de administrare și securitate mai avansate, cum ar fi autentificarea 802.1x și criptarea avansată, care lipsesc în Cisco 2960. Aceste funcționalități adiționale oferă un nivel mai ridicat de securitate și control asupra rețelei, permițând administratorilor să stabilească politici de acces și să protejeze datele sensibile.

 

Această comparație ne arată că switch-ul Cisco C1000 oferă funcționalități și performanțe superioare față de modelul Cisco 2960. Cu toate acestea, este important să se evalueze nevoile specifice ale rețelei și să se ia în considerare și alte factori, cum ar fi costul și compatibilitatea cu echipamentele Cisco existente, înainte de a lua o decizie finală în ceea ce privește achiziționarea unui switch.

 

 

Switch-ul Cisco C1000 este stackable?


Da, switch-ul Cisco C1000 este stackable, ceea ce înseamnă că mai multe switch-uri pot fi conectate pentru a forma un singur dispozitiv logic.

Această funcționalitate este foarte utilă în rețelele extinse, deoarece permite administrarea centralizată și creșterea capacitatății de switching a rețelei.


Stack-ul de switch-uri Cisco C1000 oferă și alte avantaje.

De exemplu, acesta permite o creștere flexibilă a rețelei, deoarece noi switch-uri pot fi adăugate la stack fără a fi necesară o reconstrucție completă a rețelei. Astfel, se poate economisi timp și resurse.
Mai mult decât atât, stack-ul de switch-uri Cisco C1000 oferă și o administrare mai ușoară a rețelei.

Prin conectarea mai multor switch-uri într-un stack, administratorii pot gestiona toate aceste dispozitive ca un singur entitate. Aceasta înseamnă că configurările, actualizările de firmware și monitorizarea rețelei pot fi realizate mai eficient și mai rapid.


Stack-ul de switch-uri Cisco C1000 permite și o mai bună redundanță a rețelei. Dacă un switch din stack se defectează, celelalte switch-uri preiau automat sarcinile acestuia, asigurând astfel continuitatea serviciilor și minimizând timpul de nefuncționare.


Funcția de stackable a switch-ului Cisco C1000 aduce multiple beneficii în rețelele extinse. Aceasta permite o administrare centralizată, o creștere flexibilă a rețelei, o gestionare mai ușoară, precum și o mai bună redundanță. Astfel, acest switch este o alegere excelentă pentru companiile care doresc să își îmbunătățească performanța și fiabilitatea rețelei.

Configuration Switch Cisco C1000

Care este capacitatea de switching pentru Switch Cisco C1000?


Capacitatea de switching a switch-ului Cisco C1000 este de până la 176Gbps. Această capacitate ridicată permite transferul rapid și eficient al datelor în rețeaua dvs., asigurând o performanță superioară și o comunicare fluentă între dispozitivele conectate.

Switch-ul este echipat cu o tehnologie de switching avansată, care permite gestionarea traficului de rețea în mod inteligent. Acest lucru înseamnă că switch-ul poate prioritiza pachetele de date în funcție de importanța lor și poate asigura o livrare rapidă și fiabilă a acestora.
De asemenea, switch-ul Cisco C1000 oferă suport pentru multiple protocoale de rețea, inclusiv Ethernet, Fast Ethernet și Gigabit Ethernet.
 
Această versatilitate îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații și mediul de lucru.
În ceea ce privește securitatea, Cisco C1000 vine cu funcționalități avansate de protecție a rețelei. Acestea includ autentificarea utilizatorilor, controlul accesului bazat pe rol și detectarea și prevenirea intruziunilor. Astfel, rețeaua dvs. va fi protejată împotriva amenințărilor cibernetice și a accesului neautorizat.
Un alt aspect important al switch-ului C1000 este flexibilitatea sa în ceea ce privește configurarea și administrarea. Acesta vine cu o interfață grafică intuitivă, care permite administrarea ușoară echipamentului.
De asemenea, switch-ul suportă administrarea prin linie de comandă, oferind opțiuni avansate pentru configurarea și monitorizarea rețelei.
 


Care este buffer size-ul pentru switch Cisco C1000?


Switch-ul Cisco C1000 are un buffer size (dimensiunea bufferului de stocare temporară a datelor) de până la 12MB. Această capacitate mare de buffering ajută la evitarea congestiilor și asigură un flux constant al traficului de rețea în momentele de trafic intens.

Switch-ul Catalyst C1000 beneficiază de tehnologia avansată de gestionare a bufferului, care permite o distribuție eficientă a resurselor și o priorizare adecvată a pachetelor de date. Această funcționalitate îmbunătățește performanța rețelei și reduce timpul de latență, asigurând o experiență de utilizare fluidă și fără întreruperi.
De asemenea, buffer size-ul generos al switch-ului Catalyst din seria C1000 este esențial în cazul utilizării aplicațiilor cu cerințe ridicate de lățime de bandă, cum ar fi streaming-ul video în timp real sau transferul de fișiere mari. Prin stocarea temporară a datelor în buffer, switch-ul poate gestiona eficient volumul mare de trafic și poate evita pierderile de pachete, asigurând o calitate superioară a serviciilor oferite utilizatorilor.
 
Switch-ul C1000 se evidențiază ca o soluție puternică și flexibilă pentru a satisface nevoile de conectivitate ale companiilor mici și mijlocii. Cu specificațiile avansate și funcționalitățile sale de vârf, acest dispozitiv este ideal pentru a consolida și optimiza rețelele de firme, asigurând o administrare simplificata.

OFERTA Switch Cisco C1000

 

 

In oferta noastra se regasesc toate modelele de Switch-uri Cisco C1000 si accesorii pentru acestea:

 

C1000-16FP-2G-LCatalyst 1000 16port GE, Full POE, 2x1G SFP
C1000-16P-2G-LCatalyst 1000 16port GE, POE, 2x1G SFP
C1000-16P-E-2G-LCatalyst 1000 16port GE, POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-16T-2G-LCatalyst 1000 16port GE, 2x1G SFP
C1000-16T-E-2G-LCatalyst 1000 16port GE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-24P-4G-LCatalyst 1000 24port GE, POE, 4x1G SFP
C1000-24P-4X-LCatalyst 1000 24 port GE, POE, 4 x 10G SFP
C1000-24T-4G-LCatalyst 1000 24port GE, 4x1G SFP
C1000-24T-4X-LCatalyst 1000 24 port GE, 4x10G SFP
C1000-48P-4G-LCatalyst 1000 48port GE, POE, 4x1G SFP
C1000-48P-4X-LCatalyst 1000 48 port GE, POE, 4x10G SFP
C1000-48T-4G-LCatalyst 1000 48port GE, 4x1G SFP
C1000-48T-4X-LCatalyst 1000 48port GE, 4x10G SFP
C1000-8FP-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Full POE, 2x1G SFP
C1000-8FP-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Full POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-8P-2G-LCatalyst 1000 8port GE, POE, 2x1G SFP
C1000-8P-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-8T-2G-LCatalyst 1000 8 port GE, 2x1G SFP
C1000-8T-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Ext PS, 2x1G SFP

Frequently Asked Questions

Switch-ul este proiectat pentru a oferi conectivitate în rețelele locale (LAN). Acesta oferă multiple porturi Ethernet pentru conectarea dispozitivelor, inclusiv porturi Gigabit Ethernet și opțiuni Power over Ethernet (PoE) pentru alimentarea dispozitivelor compatibile. Switch-ul suportă funcții de gestionare avansate, cum ar fi virtual LANs (VLANs), Quality of Service (QoS), securitate și multe altele.

Configurarea și gestionarea switch-ului se realizează prin intermediul interfeței de administrare web. Utilizatorii pot accesa interfața de administrare prin intermediul unui browser web și pot configura setările de rețea, VLAN-uri, QoS, securitate și altele. De asemenea, switch-ul Cisco poate fi gestionat prin intermediul software-ului Cisco Network Assistant sau al soluțiilor de gestionare a rețelei bazate pe cloud, cum ar fi Cisco Meraki.

Switch-ul oferă mai multe opțiuni de securitate pentru a proteja rețeaua. Acestea includ autentificare utilizator, control de acces bazat pe port (Port-based Access Control), listă de control a accesului (Access Control List), detecție a intruziunilor și multe altele. Pentru a beneficia de aceste opțiuni de securitate, este recomandat să configurați setările adecvate în switch-ul Cisco în funcție de nevoile și cerințele de securitate ale rețelei dvs.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de switch-uri din seria Cisco C1000 disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: