• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus

Afacerea dvs. creşte. Numărul sarcinilor de securitate IT de care trebuie să vă ocupaţi continuă să crească. Dar nu sunteţi încă pregătit să angajaţi un specialist dedicat securităţii. Aşadar, am creat Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus pentru a vă ajuta să gestionaţi cu uşurinţă sarcinile de securitate de rutină, economisind timp şi bani.

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus este construit pentru agilitate. De la interfaţa de utilizare simplă până la implementarea uşoară şi operaţiunile neîntrerupte, de la integrarea noilor angajaţi la întreţinerea de zi cu zi, este uşor de administrat şi gata să vă protejeze organizaţia de cele mai avansate ameninţări cibernetice.
Încercaţi acoperirea de securitate cibernetică cu previzualizarea EDR
Să recunoaştem, administratorii IT poartă multe pălării, iar securitatea cibernetică este de obicei cea mai mică. Deşi administratorii inteligenţi înţeleg necesitatea unor soluţii puternice de securitate cibernetică, pur şi simplu nu este domeniul lor de expertiză.

Endpoint Detection and Response vă oferă acces la un instrument de securitate cibernetică la nivel de întreprindere şi posibilitatea de a vă perfecţiona în detectarea şi răspunsul la ameninţări avansate. În acelaşi timp, abordarea noastră promite că experienţa generală a utilizatorului EDR va fi simplă şi eficientă şi nu va necesita modificări ale infrastructurii dvs.

Soluţia noastră Endpoint Detection and Response oferă capacităţi avansate de detectare şi vizibilitate a ameninţărilor şi acces la instrumente profesionale de investigare a incidentelor – fără modificări ale infrastructurii. Aşadar, acum administratorul IT poate efectua investigaţii ale incidentului folosind contextul şi detaliile incidentului, poate efectua analiza cauzei rădăcină cu vizualizarea căii de răspândire a atacului şi poate examina detaliile:

• Date gazdă: versiunea sistemului de operare, interfeţe de reţea şi utilizatori

• Date fişier: nume, hash, parametri de creare şi modificare, parametri de descărcare etc.

• Date de proces: data şi ora, parametrii de pornire

• Detecţii şi incidente conexe

• Şi multe altele...

Purtând cu siguranţă pălăria de securitate, puteţi acum să securizaţi şi să protejaţi reţeaua, să răspundeţi la întrebări şi să trageţi automat declanşatorul de urgenţă. Imaginaţi-vă cât de fericit puteţi fi ... şi, cu grijile dvs. de securitate sub control, multe nopţi odihnite vă aşteaptă la orizont.
Implementare eficientă a agentului pentru punct final – Cu AD (Active Directory) sau nu?
Cu doar o mână de computere de întreţinut, este suficient de uşor să instalaţi protecţia punctului final folosind doar o unitate flash. După ce ajungeţi până la 50-100 de dispozitive, lucrurile devin mai puţin simple – dar implementarea ar trebui să fie rapidă şi fără probleme. Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus oferă două opţiuni de instalare, în funcţie de ceea ce funcţionează cel mai bine pentru dvs.:

1. Implementare automată cu AD (Active Directory) Descărcaţi clientul dvs. Kaspersky Endpoint Security, apoi adăugaţi scriptul de conectare simplu furnizat în politica dvs. de domeniu AD. Aplicaţia se va implementa automat pe punctele dvs. finale şi le veţi vedea listate ca dispozitive protejate în consola Kaspersky Endpoint Security Cloud. Consultaţi instrucţiunile aici.

2. Implementare la distanţă prin e-mail Un link este trimis prin e-mail către fiecare dispozitiv prin intermediul consolei Kaspersky Endpoint Security Cloud. Utilizatorul face clic pe link pentru a activa descărcarea şi instalarea aplicaţiei pe punctul final, după care punctul final va fi vizibil în lista dispozitivelor protejate de pe consola dvs.
Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus
Afaceri cu criptare a dispozitivelor fără efort
Aproape fiecare organizaţie colectează şi stochează diferite forme de informaţii de identificare personală, date financiare, documente confidenţiale şi alte date sensibile în sistemele lor IT. Divulgarea sau pierderea acestor date poate duce la amenzi şi urmărire penală şi poate avea un impact extrem de negativ asupra afacerii în general. Criptarea datelor vă ajută să vă asiguraţi că aceste date nu vor fi compromise în cazul în care există o breşă în sistemul dvs. sau dacă un dispozitiv este furat.
Gestionarea patch-urilor, simplificată
Nimănui nu îi place aplicarea manuală de patch-uri pe dispozitive, dar este ceva ce trebuie făcut în mod regulat din motive de igienă cibernetică – cum ar fi spălatul dinţilor, este plictisitor, dar eficient. Deci, de ce să nu vă eliberaţi de bătăi de cap şi să nu treceţi la gestionarea programată automată a patch-urilor inclusă în Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus?
Uitaţi-vă la colegii dvs. de muncă – vă puteţi da seama cine pierde timpul pe Facebook chiar acum şi cine discută prin mesagerie instantanee? Şi, şi mai important, cine distribuie date corporative pe servicii de stocare în cloud despre care nu ştiţi nimic? Corect – nu aveţi nicio idee. Aşadar, Cloud Discovery, inclus în Kaspersky Endpoint Security Cloud, este aici pentru a vă ajuta.

Cloud Discovery vă permite să blocaţi accesul utilizatorului la resurse cloud inutile, neadecvate şi neautorizate, păstrând datele în siguranţă sub controlul dvs. şi colegii dvs. concentraţi şi productivi. Cu doar câteva clicuri, veţi avea o imagine completă a utilizării cloud în infrastructura dvs. – printr-un widget interactiv sau un raport exportabil. Înarmat cu aceste statistici, puteţi evidenţia managementului problema partajării şi divulgării necontrolate a datelor corporative, precum şi a timpului pierdut pe reţelele sociale şi platforme de mesagerie.

Avem singura soluţie bazată pe puncte finale de pe piaţă, care oferă această tehnologie de descoperire IT – alternativa ar fi probabil achiziţionarea unei soluţii CASB (Cloud Access Security Broker) scumpe şi complicate. Cloud Discovery vă va ajuta să detectaţi şi să blocaţi utilizarea serviciilor cloud neautorizate şi să controlaţi IT ca parte a securităţii cibernetice standard, fără a fi necesare abilităţi speciale.
Security for Microsoft Office 365
Chiar şi cu Cloud Discovery la bord, la fel ca multe alte companii, este posibil să aveţi probleme de securitate cu privire la Microsoft Office 365.

Pentrua vă ajuta în continuare să preluaţi controlul asupra spaţiului cloud, includem protecţia Office 365 absolut gratuită cu Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus; cu fiecare 10 licenţe, oferim protecţie Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 pentru 15 cutii poştale/utilizatori.

Soluţianoastră de securitate Office 365 oferă o protecţie avansată, all-in-one împotriva ameninţărilor pentru serviciile de comunicare şi colaborare Microsoft Office 365, inclusiv:

• Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online şi Teams

• Protecţie avansată împotriva ameninţărilor: anti-phishing,
anti-malware, anti-spam, eliminarea ataşamentelor nedorte şi protecţie la cerere

Ai nevoie de mai multe detalii?