• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Backup & Replication

Licenta Veeam Backup & Replication este soluția de top pentru backup, recuperare și securitate a datelor pentru toate sarcinile dvs. de lucru, atât on-premise, cât și în cloud.

 

In oferta noastra se regasesc toate cele 3 licente ale solutiei de backup Veeam Backup & Replication 12: Standard, Enterprise si Enterprise Plus.

 

Fiind componentă de bază a Veeam Data Platform, licenta Veeam Backup & Replication oferă protecție sigură, puternică și fiabilă a datelor.

Eliminați timpul de nefuncționare cu Instant Recovery și rămâneți în siguranță de amenințările cibernetice cu imuabilitate nativă și backup-uri testate, toate dintr-o soluție definită de software, independentă de hardware.

 

• Îndepliniți cu încredere obiectivele de recuperare
• Reduceți riscul cu securitatea completă a datelor
• Accelerează-ți trecerea către cloud hibrid.

Partener Veeam Romania

Licenta Veeam Backup & Replication – Descriere

 

Automatizați backup complet în cloud, medii virtuale, fizice și NAS.

 

Obțineți acordurile de nivel de serviciu (SLA) cu restaurări fiabile de la pionierul recuperării instantanee

 

Backup și recuperare centralizate AWS, Microsoft-Azure și Google-Cloud.

 

Imuabilitate end-to-end pentru backup-urile dvs. de pretutindeni, de la centru de date la cloud

 

Soluții 100% definite de software și independente de hardware pentru o flexibilitate maximă.

 

Creați copii de rezervă fără malware datorită scanărilor automate cu detectarea de încredere a programelor malware

 

Utilizați AWS KMS, Azure Key Vault, imuabilitate și multe altele pentru a împiedica ransomware-ul

 

Testarea automată de backup de la Veeam și replica asigură recuperarea în orice dezastru.

 

Reduceți costurile combinând orice spațiu de stocare împreună pentru a crea un spațiu scalabil
depozit de rezervă.

 

Obțineți recuperare în doi pași in orice cloud pentru recuperare în caz de dezastru (DR), dezvoltare/testare și analiză

 

Veeam Backup & Replication

Licenta Veeam Backup & Replication – o solutie completa de backup

 

Astăzi, companiile se confruntă cu o complexitate exponențială care influențează modul în care evoluează infrastructura lor IT.

De exemplu:

 

Amenințările cibernetice sunt mai răspândite ca niciodată. De fapt, datele din Raportul nostru privind tendințele de protecție a datelor din 2023 arată că 85% dintre companii au suferit cel puțin un atac ransomware în ultimul an! Wow. Este destul de înfricoșător.
Mediile IT sunt complexe, iar acestea includ locurile în care companiile își fac copii de rezervă ale datelor. Cloudul hibrid este norma, iar 67% dintre copiile de rezervă folosesc servicii cloud.
Și cel mai îngrijorător… În ciuda acestei complexități și riscuri, doar 28% dintre companii își actualizează planurile de recuperare mai des decât o dată pe an. Gândiți-vă doar cât de mult se schimbă datele în organizația dvs., așa că vă puteți imagina că, în general, planurile de recuperare nu sunt cu siguranță actualizate atât de des pe cât ar trebui.

Toate acestea fac ca continuitatea afacerii să fie mai grea decât trebuie…
Și asta înseamnă că atunci când are loc pierderea datelor, echipele nu pot fi atât de încrezătoare pe cât ar trebui să fie în capacitatea lor de a se recupera… Rapid.

 

Încredere în centrul dvs. de date

 

Multe echipe IT ale întreprinderilor nu au încredere în strategiile lor de protecție a datelor din cauza ineficienței vechiului backup, recuperărilor nesigure și gestionării complexe în întregul lor centru de date.

 

Protecția modernă a datelor

 

Licenta Veeam Backup & Replication este soluția de top pentru backup, recuperare și securitate a datelor pentru toate sarcinile dvs. de lucru, atât on-premise, cât și în cloud. Fiind baza Veeam Data Platform, licenta Veeam Backup & Replication oferă protecție sigură, puternică și fiabilă a datelor. Eliminați timpul de nefuncționare cu Instant Recovery și rămâneți în siguranță de amenințările cibernetice cu imuabilitate nativă și backup-uri testate, toate dintr-o soluție definită de software, independentă de hardware.

Veeam oferă încrederea de care aveți nevoie pentru a vă proteja datele și pentru a vă îndeplini obiectivele de recuperare, dând putere întreprinderii dumneavoastră cu protecție de vârf în industrie.

 

Avantaje:

 

Recuperare instantanee
Motorul de recuperare instantanee de ultimă generație
Recuperare rapidă și fiabilă la orice scară de la pionierul recuperării instantanee

 

Aplicații pentru întreprinderi
Recuperare granulară a aplicației
Recuperați instantaneu obiecte și atribute individuale dintr-o singură copie de rezervă.

 

Replicare offsite
Replicare de rezervă sigură, încorporată
Replicați în siguranță datele de rezervă și replicile VM de pe orice stocare

 

Solutie Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication – functionalitatile de baza

 

Veeam Backup & Replication este o soluție cuprinzătoare de protecție a datelor și recuperare în caz de dezastru. Cu licenta Veeam Backup & Replication, puteți crea copii de rezervă la nivel de imagine ale mașinilor virtuale, fizice și cloud și puteți restaura de pe acestea. Tehnologia utilizată în produs optimizează transferul de date și consumul de resurse, ceea ce ajută la minimizarea costurilor de stocare și a timpului de recuperare în caz de dezastru.

 

Licenta Veeam Backup & Replication oferă o consolă centralizată pentru administrarea operațiunilor de backup, restaurare și replicare în toate platformele acceptate (virtuale, fizice, cloud). De asemenea, consola vă permite să automatizați și să programați operațiuni de rutină de protecție a datelor și să vă integrați cu soluții de alertare și generare de rapoarte de conformitate.

 

Principalele funcționalități ale Veeam Backup & Replication includ:

 

Backup: crearea de copii de rezervă la nivel de imagine ale mașinilor virtuale, fizice, cloud și copii de rezervă ale fișierelor partajate NAS.

 

Restaurare: efectuarea restaurării din fișierele de rezervă în locația originală sau într-o locație nouă. Licenta Veeam Backup & Replication oferă o serie de opțiuni de recuperare pentru diferite scenarii de recuperare în caz de dezastru, inclusiv recuperare instantanee, restaurare la nivel de imagine, restaurare la nivel de fișier, restaurare a elementelor aplicației și așa mai departe.

 

Replicare: crearea unei copii exacte a unui VM și menținerea copiei în sincronizare cu VM-ul original.

 

Copiere de rezervă: copierea fișierelor de rezervă într-un depozit secundar.

 

Suport pentru sistemele de stocare: copierea de rezervă și restaurarea mașinilor virtuale folosind capabilitățile instantanee native create pe sistemele de stocare.

 

Suport pentru dispozitive de bandă: stocarea copiilor de rezervă în dispozitivele de bandă.

 

Verificarea recuperării: testarea copiilor de rezervă și a replicilor VM înainte de recuperare.

 

 

Cu licenta Veeam Backup & Replication, puteți face copii de rezervă și restaura următoarele obiecte:

 

Virtual machines: VMware vSphere VMs, Microsoft Hyper-V VMs, Nutanix AHV VMs

Cloud VMs: AWS EC2 instances, Microsoft Azure VMs, Google Cloud VMs

NAS file shares

Physical machines – Pentru a face copii de rezervă ale mașinilor care rulează sisteme de operare Windows, Linux sau macOS, Veeam Backup & Replication utilizează agenți de backup instalați pe fiecare computer. Licenta Veeam Backup & Replication funcționează ca un centru de control centralizat pentru implementarea și gestionarea Veeam Agent pentru Microsoft Windows, Veeam Agent pentru Linux și Veeam Agent pentru Mac.

 

 

Funcționalitatea nativă a Veeam Backup & Replication vă permite să creați copii de rezervă pentru urmatoarele aplicatii: Microsoft SQL Server, PostgreSQL, Oracle Database, Active Directory, Microsoft Exchange, Microsoft OneDrive, Microsoft SharePoint.

 

Veeam Backup & Replication se integrează cu un set de soluții care oferă capabilități de raportare și management pentru mediile de întreprindere:

 

Licenta Veeam ONE: o soluție care permite monitorizarea în timp real, documentarea afacerii și raportarea de management pentru Veeam Backup & Replication, VMware vSphere și Microsoft Hyper-V.

 

Veeam Backup Enterprise Manager: o componentă de gestionare și raportare care vă permite să gestionați mai multe instalări Veeam Backup & Replication dintr-o singură consolă web.

 

Pachet de management pentru Veeam Backup & Replication: o componentă care integrează infrastructura, serviciile și joburile Veeam Backup & Replication în Microsoft System Center Operations Manager.

 

Veeam Disaster Recovery Orchestrator: o soluție care orchestrează procesele de recuperare în caz de dezastru în mediile VMware vSphere, acceptă recuperarea cu un singur clic pentru aplicații și site-uri critice și oferă caracteristici pentru documentare și testare.

 

Romania Veeam Backup & Replication

Licenta Veeam Backup & Replication – Ce aduce nou versiunea 12?

 
Veeam Backup & Replication 12, componenta de bază a licentei Veeam Data Platform, dezvoltă capabilități de recuperare la nivel de întreprindere care asigură încredere în fața dezastrului sau atacuri cibernetice pe cloud hibrid. Următoarea este o listă a noilor funcții și îmbunătățiri majore adăugate în versiunea 12.
 

Direct backup to object storage

 
Profitați din plin de scalabilitatea nelimitată, fiabilitatea și rezistența încorporate a stocării obiectelor on-premise și în cloud, fără a fi nevoie să sacrificați backupul și să restabiliți performanța. Cu Versiunea 12, puteți profita de stocarea obiectelor atât ca depozit obișnuit de rezervă, cât și ca ORICE nivel Scale-out Backup Repository™ (SOBR). Arhivele de stocare a obiectelor pot fi, de asemenea, o țintă atât pentru joburile primare (adică, backup) cât și secundare (adică, copie de rezervă).
 
Beneficiile unice ale integrării stocării obiectelor în versiunea 12 includ:
 
Direct-to-Object — Ori de câte ori este posibil, datele protejate vor fi transferate de la proxy-urile și agenții de rezervă direct la stocarea obiectelor, evitând hopurile intermediare care ar putea afecta performanța și fiabilitatea. În plus, în scenariile în care o conexiune directă la rețea la stocarea obiectelor nu este disponibilă, puteți direcționa traficul printr-un pool de servere gateway redundante
 
Direct-to-Cloud — Reduceți costul general și complexitatea gestionării backup-urilor la margine, cum ar fi în mediile Remote Office Branch Office (ROBO), cu backup-uri directe în stocarea obiectelor în cloud. Vă rugăm să rețineți că recomandăm în continuare backup-urile locale ca prim pas pentru mediile de centre de date, datorită implicațiilor de performanță și a costurilor suplimentare ale realizării Regulii 3-2-1 atunci când faceți backup direct în stocarea obiectelor în cloud.
 
Backup-uri imuabile — Păstrați-vă copiile de rezervă în siguranță în stocarea obiectelor, cu suport pentru tehnologiile native de imuabilitate furnizate de furnizorii de stocare a obiectelor locale și în cloud. Actorii rău intenționați nu vor putea să modifice, să cripteze sau să ștergă copiile de rezervă recente pentru cele specificate
numărul de zile de la crearea lor. Backup-urile GFS sunt protejate automat pe întreaga durată a politicii de reținere pentru a satisface cerințele de conformitate.
 
Backup-uri complete fără spațiu — Tehnologia de backup complet fără spațiu a depozitelor de backup Veeam bazate pe ReFS și XFS este disponibilă și atunci când faceți backup direct în stocarea obiectelor. Rămâneți flexibil cu politicile de reținere, știind că backup-urile dvs. complete GFS nu vor consuma spațiu suplimentar de stocare a obiectelor.
 
Format de stocare îmbunătățit — Folosind învățăturile noastre din anii de observare a clienților noștri care stochează sarcinile de lucru din lumea reală pe stocarea obiectelor, am reușit să simplificăm semnificativ formatul nostru de stocare fără a afecta performanța sau creșterea costurilor de stocare a obiectelor. Ca urmare a eliminării indexului local și a necesității de a-l sincroniza între stocarea locală și obiectul, acest nou format aduce o fiabilitate semnificativ îmbunătățită.
 
 
Lumină de verificare a stării de sănătate — Lucrările de rezervă gestionate de agent care utilizează un depozit de stocare a obiectelor ca țintă vor efectua scanări ușoare de protecție a corupției datelor la nivel de stocare, care vor verifica doar dacă există toate obiectele necesare. Acest lucru oferă un anumit echilibru având în vedere implicațiile de performanță și costurile de ieșire din cloud ale verificării complete a conținutului. Toate lucrările de rezervă gestionate de un server de rezervă evită aceste probleme cu ajutorul dispozitivelor de ajutor în cloud furnizate automat, care permit utilizatorilor să efectueze verificări complete de sănătate.
 
Integrare Wasabi — Fiind una dintre cele mai populare opțiuni de stocare a obiectelor în rândul utilizatorilor Veeam, Wasabi se alătură acum altor parteneri de stocare a obiectelor în cloud integrați direct cu o nouă interfață de utilizare dedicată pentru înregistrarea unui depozit Wasabi Hot Cloud Storage
 
Smart Object Storage API – Acest nou introdus Smart Object Storage API (SOSAPI) permite furnizorilor de stocare de obiecte să se integreze mai profund cu Veeam Backup & Replication și să îmbunătățească performanța și experiența utilizatorului. Prima sa versiune le permite furnizorilor să raporteze spațiul fizic rămas pe disc într-o găleată și le oferă control la nivel de mașină asupra fluxurilor de backup Veeam. De exemplu, ei pot instrui Veeam să scrie datele de rezervă ale unei anumite mașini direct în nodul cluster specific pentru o performanță mai rapidă. Partenerii de lansare pentru integrările SOSAPI sunt Scality (stocare definită de software) și Object First (dispozitiv hardware), cu alți furnizori de stocare de obiecte care plănuiesc să-și lanseze integrările în curând.
 

Trusted immutability

 
Asigurați-vă că backup-urile dvs. pot fi întotdeauna restaurate după un atac cibernetic cu opțiuni de imuabilitate cuprinzătoare și la nivel de întreprindere de la furnizori de încredere, inclusiv obiecte locale, stocare bloc și fișiere, depozite consolidate, dispozitive de stocare deduplicate, stocare obiect cloud și bandă
 
Imuabilitate pentru mai multe tipuri de backup – Pe lângă funcționalitățile existente pentru backup la nivel de imagine, V12 adaugă opțiuni de imuabilitate pentru backup-uri NAS, backup-uri de agenți autonomi, backup-uri ale sarcinilor de lucru găzduite de AWS și Microsoft Azure, backup-uri pentru jurnalul de tranzacții și backup-uri pentru aplicații de întreprindere.
 
Îmbunătățiri consolidate ale depozitului — Actualizarea componentelor de depozit consolidate după V12 nu va mai necesita activarea serverului SSH pe durata procesului de actualizare. Acest lucru simplifică dramatic gestionarea depozitului fără a compromite securitatea. În plus, am făcut depozitele consolidate mai proeminente în interfața de utilizare și am adăugat un expert dedicat pentru a asigura configurarea securizată a acestuia. Interfața de utilizare are acum un tip de depozit dedicat și existent întărit
depozitele sunt convertite în unul automat în timpul upgrade-ului.
 
Suport pentru imutabilitatea stocării blob Microsoft Azure — Am adăugat și suport pentru copiile de rezervă imuabile în depozitele de stocare blob. Rețineți că, din cauza limitărilor existente ale API-ului de imuabilitate la nivel de obiect Azure, această funcționalitate nu este acceptată în prezent pentru joburile de backup gestionate de agent și pentru depozitele Veeam Cloud Connect atunci când un depozit de stocare a obiectelor este configurat pentru modul de transfer direct (fără servere gateway) .
 
 

Cyber resiliency

 
Autentificare cu mai mulți factori — Acces securizat la consola de rezervă cu autentificare cu doi factori opțional (2FA) care se bazează pe parole unice bazate pe timp (TOTP) conform RFC 6238.
Puteți activa 2FA pentru conturi individuale în setările Utilizatori și Roluri ale serverului dvs. de rezervă și vă puteți înscrie într-o aplicație de autentificare la alegerea dvs. pentru a primi aceste coduri unice.
 
Autentificare numai Kerberos — Licenta Veeam Backup and Replication V12 poate fi implementat în medii cu autentificarea NTLM dezactivată pentru securitate sporită. Aceasta include toate componentele infrastructurii de backup, agenții de backup, pluginurile pentru aplicații de întreprindere și dispozitivele proxy. Autentificarea numai Kerberos este acceptată de V12 imediat, atâta timp cât serverele gestionate și mașinile protejate sunt înregistrate la serverul de rezervă prin nume DNS valide și rezolvabile (adresele IP nu sunt acceptate de Kerberos). Încărcările de lucru NFS necesită configurații suplimentare de server și client NFS, vă rugăm să consultați Ghidul utilizatorului pentru mai multe informații.
 
Suport IPv6 — V12 oferă suport pentru comunicația IPv6 atât în rețelele IPv6-only, cât și în rețele dual-stack, oferind preferință adreselor IPv6 față de IPv4 atunci când ambele sunt disponibile. Această flexibilitate vă permite să vă configurați imediat infrastructura de rezervă într-o rețea numai IPv6 sau să o migrați treptat la IPv6, rulând-o împreună cu infrastructura dvs. IPv4. Comunicarea IPv6 poate fi activată folosind caseta de dialog Rețele preferate din setările serverului de rezervă.
 
Conturi gMSA pentru Windows — Efectuați procesarea conștientă de aplicație a oaspeților Microsoft Windows prin Conturi de servicii gestionate de grup (gMSA) fără parolă, fără a fi nevoie să stocați
acreditările complete, inclusiv parolele din configurația serverului de rezervă. În propriile cuvinte ale Microsoft, „Conturile de servicii gestionate de grup sunt cel mai sigur tip de cont de serviciu pentru nevoile locale. Dacă poți să te muți la unul, ar trebui!”
 
Acreditări de unică folosință pentru Linux — Efectuați procesarea invitaților Linux, recuperați fișierele și gestionați agenții de backup Linux printr-un agent de gestionare preinstalat și autentificare bazată pe certificat, fără a fi nevoie să stocați acreditări puternice pentru oaspeți pe serverul dvs. de rezervă
configurație. Pentru o întărire suplimentară, puteți chiar să dezactivați complet serverul SSH după ce a fost instalat un agent de management.
 
Jurnale de audit și alerte îmbunătățite — Peste 90 de evenimente suplimentare au fost adăugate la jurnalul de evenimente Windows și jurnalele de audit încorporate bazate pe feedback-ul clienților, inclusiv diferite sarcini efectuate de administratorii de rezervă. În plus, ori de câte ori un server de rezervă nu reușește să creeze un element de jurnal de evenimente, acum va trimite alerta de capcană SNMP corespunzătoare pentru a notifica utilizatorii despre această situație.
 
Blocări automate ale consolei — A fost adăugată o blocare/timeout configurabilă a consolei pentru a închide automat sesiunile inactive ale consolei de rezervă. Nu vă faceți griji dacă ridicarea cafelei durează mai mult decât se aștepta!
 
Analizor de bune practici — Cele mai multe breșe de securitate, pierderile de date și recuperările eșuate pot fi evitate urmând doar câteva bune practici simple. Licenta Veeam Backup and Replication Versiunea 12 introduce un analizor de bune practici încorporat care verifică serverul de rezervă și configurațiile produsului și sugerează modificări importante care pot îmbunătăți securitatea și pot crește șansa de recuperare cu succes. Începem cu doar câteva verificări în versiunea 12, dar avem deja multe altele în pregătire!
 

Hybrid cloud optimized

 
Obțineți o eficiență și o securitate și mai mari în cloudul hibrid, cu copii de rezervă imuabile pentru încărcăturile de lucru găzduite de AWS și Azure, precum și agenți de backup integrați în cloud, primiți în industrie, care oferă următoarele beneficii unice:
 
 
Descoperire și implementare fără rețea — Descoperirea de noi încărcături de lucru și instalările automate ale agenților de rezervă sunt toate realizate printr-un API nativ cloud, fără o conexiune directă la rețea la acele mașini protejate. Uitați de problemele legate de managementul rețelei și de securitate legate de accesarea mediului dvs. cloud dintr-o infrastructură de rezervă locală.
 
Domeniu de protecție dinamică — La fel cum puteți proteja mai multe mașini virtuale (VM) la nivel local prin specificarea containerelor și etichetelor pe care doriți să le protejați, acum puteți crea grupuri de protecție pentru mașinile virtuale în cloud prin intermediul unor structuri de gestionare a cloudului public identice.
 
Flux de date în cloud — Efectuați o copie de rezervă a mașinilor dvs. virtuale din cloud direct în stocarea obiectelor din același furnizor de cloud, fără trafic de rezervă care traversează internetul și să provoace costuri suplimentare din taxele de ieșire. Asigurați-vă că copiați copiile de rezervă create înapoi în centrul de date local sau în alt cloud periodic pentru a îndeplini regula de backup 3-2-1.
 
Portabilitate completă — Backup-urile rezultate din cloud VM pot fi restaurate pe orice hyper-scaler sau înapoi la un hypervisor VM local, prin urmare, nu vă lăsați blocat într-un anumit cloud public.
Pret Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication 12 – Licentiere

 

Cea mai bună schimbare este să nu fie schimbări și suntem bucuroși să spunem asta din nou! Licenta Veeam Backup and Replication V12 folosește în continuare același format de fișier de licență care a fost introdus în V10. Aceste fișiere de licență nu mai sunt legate de o anumită versiune de software, ceea ce vă permite să continuați să utilizați fișierul de licență existent pentru V12, atâta timp cât contractul de întreținere este încă activ.

 

Veeam Universal License (VUL)

 

Buffer de licență dublat — Utilizatorii cu funcționalitatea de actualizare automată a licenței activată se vor bucura acum de un tampon de licență de două ori mai mare, care le permite să-și depășească utilizarea VUL cu până la 20% sau 20 de licențe
(care este mai mare). Rețineți că un buffer crescut necesită ca verificarea actualizării licenței să aibă loc cu succes cel puțin o dată pe lună, deci asigurați-vă că această conexiune nu este blocată de firewall.

 

Community Edition

 

Acum, cu și mai multe funcții — licenta Veeam Backup and Replication Community Edition actualizată Versiunea 12 beneficiază de multe dintre noile funcții și îmbunătățiri introduse în V12.

Backup-uri native în cloud — Veeam Backup pentru Microsoft Azure, pentru AWS și pentru Google Cloud sunt acum incluse în Community Edition ca parte a permisului de 10 licențe.

Sprijiniți ediția pentru comunitate făcând upgrade la Veeam Data Platform Essentials, dacă este posibil! Acest abonament costă mai puțin decât o cină într-un restaurant elegant, oferindu-vă în același timp acces la TOATE funcțiile și asistența pentru clienți 24.7.365! Aceste conversii ne ajută să oferim în continuare protecție gratuită a datelor de clasă enterprise celor care nu își permit.

 

Indiferent dacă tocmai ați început sau gestionați o operațiune de întreprindere, Veeam are o opțiune flexibilă pentru dvs. Licența universală Veeam (VUL) este o licență portabilă care schimbă jocul, care vă oferă flexibilitatea de a proteja în mod interschimbabil încărcăturile de lucru în cloud, virtuale și fizice, indiferent unde vă aflați în călătoria hibridă.
Funcțiile extrem de capabile de backup, monitorizare și recuperare ale Veeam Data Platform sunt gata să vă mențină afacerea în funcțiune.

 

Licența VUL portabilă, cu caracteristici complete, este cea mai bună opțiune pentru orice mediu, fie că este on-premise sau în implementări hibride sau multi-cloud, inclusiv capabilități complete pentru toate tipurile de sarcini de lucru. Aceste tipuri de încărcături de lucru includ VMware, AWS, Azure, Google Cloud, Windows și multe altele. Acest document va descrie caracteristicile disponibile în funcție de tipul de licență, inclusiv licențele oferite anterior pe bază de socket.

VUL este necesar pentru multe funcții, așa că este întotdeauna recomandat să migrați licențele dvs. la VUL pentru o capacitate deplină. Un VUL este întotdeauna necesar pentru NAS, toți agenții fizici, mașinile virtuale Nutanix AHV
(VM), încărcături de lucru native din cloud și multe altele.

 

VUL cu o licență bazată pe socket

 

Dacă încă folosiți o licență bazată pe socket, vă recomandăm insistent să discutați cu reprezentantul dvs. de vânzări despre migrarea la VUL pentru capacitatea și flexibilitatea maximă. Migrariile sunt la cel mai mic preț de până acum și sunt disponibile la prețul reînnoirii socket-ului, chiar și cu toate caracteristicile suplimentare și suportul pentru volumul de lucru care este inclus cu VUL.

 

Acum este momentul să migrați, iar procesul este mai ușor ca niciodată.

 

Dacă trebuie să continuați să utilizați licentiere per socket, vă rugăm să fiți conștienți de următoarele limitări, care sunt în vigoare din 2019:

 

Atunci când combinați VUL cu o licență bazată pe socket într-un mediu îmbinat și gestionat centralizat, ediția de socket și nivelul de suport au întotdeauna prioritate și dictează nivelul de ediție a caracteristicilor pentru întregul mediu.

 

Dacă o caracteristică nu este disponibilă cu o licență socket – cum ar fi backup-urile în cloud – va fi disponibilă atunci când un VUL este îmbinat cu licențe socket?

 

În prezența unei licențe socket, toate mașinile virtuale VMware și Microsoft Hyper-V trebuie să consume o licență socket. Nu puteți utiliza VUL-uri pentru a proteja unele dintre mașinile virtuale și soclu-urile dvs. VMware și Hyper-V pentru a proteja pe altele.

Nutanix AHV și Red Hat Virtualization (RHV) necesită întotdeauna VUL. Migrarea licențelor socket la VUL vă oferă libertatea de a vă proteja toate sarcinile de lucru, indiferent de hipervizor, sistem de operare, sarcină de lucru sau mediu.

 

Mașinile virtuale de pe gazdele hypervisor care sunt licențiate cu o licență socket pot fi acum protejate cu orice produs Veeam fără a fi nevoie de o licență VUL suplimentară, atâta timp cât protecția este gestionată de același server de rezervă. De exemplu, protejarea unui cluster de failover Windows bazat pe VM VMware cu Veeam Agent pentru Microsoft Windows nu consumă o licență VUL suplimentară pentru agent.

Actualizarea licenței Veeam Backup and Replication

 

Licenta Veeam Backup & Replication poate fi achizitionata pentru fiecare sarcină de lucru protejată cu Veeam Universal License (VUL) sau pentru fiecare soclu CPU al gazdei hypervisor subiacente (numai pentru protecția mașinilor virtuale vSphere sau Hyper-V).

Licențele VUL cu abonament și Perpetual VUL includ un plan de întreținere cu suport Premium. Licența Perpetual Socket include un plan de întreținere pe un an cu suport de bază.

 

Licența serverului Veeam Backup and Replication este gestionată central de serverul Enterprise Manager. Dacă utilizați Enterprise Manager, nu actualizați licența direct pe serverele de rezervă individuale, deoarece Enterprise Manager își va forța licența pentru toate serverele de rezervă conectate.

 

Pentru a instala noul fișier de licență pe un server de rezervă conectat la serverul Enterprise Manager:

 

1. Deschideți Configurare > fila Licențiere în Enterprise Manager UI și faceți clic pe Instalare licență.
2. Navigați la fișierul de licență (.lic) care v-a fost trimis după înregistrare pentru a instala licența. A invata
mai mult, consultați secțiunea Licențiere.
3. Fișierul de licență furnizat va fi propagat și aplicat automat tuturor serverelor Veeam Backup conectate la acest server Enterprise Manager

 

Pentru a instala noul fișier de licență pe un server de rezervă autonom care nu este gestionat de serverul Enterprise Manager:

 

1. Selectați Licență din meniul principal.
2. Faceți clic pe butonul Instalare licență pentru a căuta fișierul de licență (.lic) care v-a fost trimis după înregistrare pentru a instala licența.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Veeam Backup & Replication protejează toate următoarele sarcini de lucru cu Veeam Universal License (VUL):


Virtual: VMware vSphere, Microsoft Hyper‑V, Nutanix AHV and Red Hat Virtualization


Cloud: Workloads run in AWS, Microsoft Azure and Google Cloud


Physical: Microsoft Windows, Linux, Mac, IBM AIX and Oracle Solaris


Enterprise applications: Microsoft SQL, Exchange, SharePoint, Active Directory, SAP HANA, Oracle RMAN, MySQL and PostgreSQL


NAS file shares

Când căutați soluția de backup potrivită pentru afacerea dvs., trebuie să înțelegeți cele trei tipuri principale de protecție văzute în soluțiile de backup de astăzi:

 

O copie de rezervă „completă” va copia blocuri întregi din datele selectate și va fi cea mai consumatoare de timp și de stocare.


O „copie de rezervă incrementală” va copia numai datele care au fost modificate de la ultima copie de rezervă incrementală, deci aceasta este cea mai puțin consumatoare de timp și spațiu de stocare. După o recuperare completă de rezervă, fiecare restaurare incrementală de atunci va trebui efectuată succesiv pentru a reveni la cel mai recent punct în timp.


O copie de rezervă „diferențială” seamănă cu o copie de rezervă incrementală în funcțiune, cu excepția faptului că copiază toate modificările de la ultima copie de rezervă completă. Acest lucru are ca rezultat o copie de rezervă care este mai mică decât backupul complet, dar totuși mai mare decât un backup incremental. După o recuperare completă de rezervă, trebuie doar să restaurați de la cel mai recent diferențial pentru a recupera la cel mai recent moment în timp.

Soluatia Veeam Backup & Replication este licențiată cu Veeam Universal License (VUL), care oferă portabilitatea licenței pentru utilizare universală la sediul, precum și prin oricare dintre furnizorii de cloud public acceptați. Acest lucru oferă utilizatorilor elementul suplimentar de portabilitate, ceea ce face saltul la medii cloud și hibride și mai ușor fără taxe suplimentare de cloud.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizeaza toate licentele
Pentru alte recomandari verificati categoria: