• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Despre noi

Valori. Portofoliu. Aparitii in presa.

Cine suntem?

SAM Romania este un furnizor de solutii si servicii IT cu o abordare strategica și de calitate pentru mediul de afaceri din Romania. Ceea ce ne deosebește cu adevărat sunt consultanții noștri.

 

Acestia formeaza o echipa puternica de specialisti si ingineri certificati, care au lucrat pentru cei mai mari vendori IT din lume.

Ei reprezintă inima și creierul operațiunilor noastre.

 

Specialistii nostri au cel putin 20 ani de experiență fiecare si sunt pregatiti sa va sprijine in luarea celor mai bune decizii legate de tehnologie. Experiența lor este sursa noastră de inspirație și vă asigurăm că vor aduce intotdeauna soluții eficiente și inovatoare pentru compania dumneavoastra.

SAM Romania Despre noi

Valori

Calitate si excelenta tehnica – Noi credem că in general calitatea nu trebuie să fie un lux.

Ne angajăm să oferim soluții IT de înaltă calitate, bazate pe cele mai recente tehnologii și cele mai bune practici din industrie, indiferent că sunteți o corporație globală sau o afacere locala în dezvoltare.

 

Inovație – Inovația este în centrul a tot ceea ce facem.

 

Flexibilitate – Fiecare afacere este unică, așa că abordăm fiecare proiect cu flexibilitate și adaptabilitate.

Suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate, care să se potrivească exact nevoilor dvs.

 

Parteneriat de lungă durată: Ne dorim să fim partenerii dvs. pe termen lung și să vă susținem în creșterea și dezvoltarea afacerii dvs.și inovatoare pentru compania dumneavoastra.

SAM Romania Valori

Portofoliu

Avem capacitatea de a vă oferi soluții IT complete, de la software la hardware, networking și cloud inclusiv administrarea activelor IT și Software Asset Management.

 

Soluții Software: Livram aplicatii si licente software pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și totdata să vă optimizați operațiunile de business.

 

Soluții Hardware: Fie că aveți nevoie de echipamente pentru infrastructura IT sau dispozitive hardware specializate, suntem aici pentru a vă ajuta.

 

Echipamente de Rețea: Asigurăm o conectivitate sigură și eficientă, contribuind la optimizarea fluxurilor de lucru ale companiei dvs.

 

Soluții Cloud: Vă sprijinim în migrarea și gestionarea infrastructurii în cloud, pentru a vă oferi flexibilitate și scalabilitate.

 

Experiență în ITAM și Software Asset Management

Suntem furnizorul cu cea mai mare experiență în livrarea soluțiilor și serviciilor de IT Asset Management (ITAM) și Software Asset Management (SAM) din România.
Abordăm administrarea activelor IT cu un nivel înalt de competență și precizie pentru a vă ajuta să economisiți bani și să vă mențineți compania în conformitate cu reglementările in vigoare.

Clienti
570 +
SAM Romania
Proiecte
160 +
Valoare proiecte
2000000
Banca Transilvania
Proiect NN Asigurari
Goodyear Romania
Consiliul-Judetean-Brasov
Proiect BNR
AGRANA Romania
Proiect Omniasig
Proiect Transilvania Sud
Proiect AD Pharma-Dr. Max
Proiect Synevo
Proiect Asirom
xperi romania
Europig Romania
ptw romania
APIA Romania
Hilton Romania
RATEN
Forch
Infrateq Romania

Aparitii in presa

Forbes Romania
Piata financiara
agerpres
Gsp
Business-Lounge
romania-hub
Recent-News
MondoNews.ro
e-suceava
ziarul de iasi

Certificarile consultantilor nostri

SAM Romania - IT Solution and Service Provider - Certificari

Solutii hardware, software si tehnologie cloud pentru transformarea digitala a companiilor

Suntem parteneri autorizati si certificati ai celor mai mari producatori de solutii hardware, software si tehnologie cloud.

Furnizam solutii IT de securitate, productivitate si infrastructura pentru transformarea digitala a companiilor. 

Specialistii nostri va pot ajuta sa selectati, sa implementati si sa gestionati solutiile potrivite pentru businessul dumneavoastra.
 
 

 

Servicii tehnice profesionale Cisco, Microsoft, Veeam, VMware, Palo Alto, F5

 
In echipa noastra tehnica se regasesc ingineri certificati:
 
CCNA, CCNP, CCIE, MCTS, M365 Certified: Enterprise Administrator, Microsoft Certified: Azure Security Engineer, Azure Solutions Architect, Azure Administrator, Azure Network Engineer, Veem Certified Engineer, VMware Certified Professional, Palo Alto Networks Systems Engineer, Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer si F5 Certified Administrator.
 
 

 

Servicii de consultanta si implementare pentru cele mai bune solutii tehnice de IT Inventory

Suntem parteneri certificati pentru cele mai bune solutii de IT Asset Management.
 

Avem experienta si oferim servicii de consultanta in implementarea solutilor de IT Asset Management, IT Inventory, IT Infrastructure Management, IT LIfecycle Management, Cloud Management si Software Asset Management.

Servicii de verificare si administrare a licentierii Microsoft, Oracle, IBM, SAP si VMware.

De ce ar trebui sa realizeze companiile aceste verificari ale licentierii?

Pentru ca pot fi supralicentiate sau incorect licentiate, iar in ambele cazuri nu este situatia ideala.


Companiile supralicentiate arunca banii pe fereastra, iar cele incorect licentiate se expun unor riscuri financiare si legale.

O parte din expertii nostri sunt fosti angajati ai celor mai producatori de software si au o vasta experienta in licentiere.

 

Iar o alta parte dintre experti sunt pionierii conceptului de SAM (Software Asset Management), realizand primele proiecte Microsoft SAM din Romania.

 

Daca compania dumneavoastra este supralicentiata, va putem ajuta sa alegeti cele mai bune solutii practice pentru a elimina cheltuielile inutile.

Intotdeauna identificam oportunitati pentru a obtine economii substantiale.
 
 

De asemenea, producatorii de software realizeaza an de an controale de verificare a licentierii in randul companiilor de toate dimensiunile. 

 

Va propunem sa realizati cu ajutorul nostru o verificare proactiva.

O astfel de verificare va poate ajuta sa evitati daunele financiare. 

 

Experienta noastra ne ajuta sa identificam eventualele probleme de conformitate a licentierii din compania dumneavoastra si sa va prezentam cele mai bune solutii de remediere a acestora. 

 

Beneficiind de serviciile noastre compania dumneavoastra va fi Audit Ready.