• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Despre noi

Cine suntem. Valori. Portofoliu. Aparitii in presa.

Cine suntem?

Cu un spirit proaspăt și inovator, SAM Romania s-a lansat pe piața IT cu un obiectiv clar: să aducă inovația și eficiența în lumea afacerilor.
Suntem o companie tânără, dar ne-am angajat ferm să aducem o abordare nouă și de calitate în industria IT.

Ceea ce ne deosebește cu adevărat sunt consultanții noștri.

Ei reprezintă inima și creierul operațiunilor noastre. Cu ani de experiență în spate, acești profesioniști au lucrat pentru cele mai mari companii IT din lume.

Experiența lor este sursa noastră de inspirație și vă asigurăm că vor aduce intotdeauna soluții eficiente și inovatoare pentru compania dumneavoastra.

Valori

Calitate si excelenta tehnica – Noi credem că in general calitatea nu trebuie să fie un lux.

Ne angajăm să oferim soluții IT de înaltă calitate, bazate pe cele mai recente tehnologii și cele mai bune practici din industrie, indiferent că sunteți o corporație globală sau o afacere locala în dezvoltare.

 

Inovație – Inovația este în centrul a tot ceea ce facem.

Suntem într-o căutare permanentă a celor mai bune soluții pentru a aduce inovatia in afacerile clientilor nostri.

 

Flexibilitate – Fiecare afacere este unică, așa că abordăm fiecare proiect cu flexibilitate și adaptabilitate.
Suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate, care să se potrivească exact nevoilor dvs.

 

Parteneriat de lungă durată: Ne dorim să fim partenerii dvs. pe termen lung și să vă susținem în creșterea și dezvoltarea afacerii dvs.și inovatoare pentru compania dumneavoastra.

 

Suntem mândri de ceea ce facem, suntem pasionați de tehnologie și suntem dedicați să vă susținem în realizarea obiectivelor dvs. Dacă sunteți în căutarea unui partener IT de încredere, SAM Romania este alegerea perfectă.

Contactați-ne astăzi și împreună vom construi un viitor digital de succes pentru afacerea dvs.!

Portofoliu

Avem capacitatea de a vă oferi soluții IT complete, de la software la hardware, networking și cloud inclusiv administrarea activelor IT și Software Asset Management.


Soluții Software: Livram aplicatii si licente software pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și totdata să vă optimizați operațiunile de business.


Soluții Hardware: Fie că aveți nevoie de echipamente pentru infrastructura IT sau dispozitive hardware specializate, suntem aici pentru a vă ajuta.


Echipamente de Rețea: Asigurăm o conectivitate sigură și eficientă, contribuind la optimizarea fluxurilor de lucru ale companiei dvs.


Soluții Cloud: Vă sprijinim în migrarea și gestionarea infrastructurii în cloud, pentru a vă oferi flexibilitate și scalabilitate.

 

Experiență în ITAM și Software Asset Management

 

Cu mândrie, putem spune ca suntem furnizorul cu cea mai mare experiență în livrarea soluțiilor și serviciilor de IT Asset Management (ITAM) și Software Asset Management (SAM) din România.
Abordăm administrarea activelor IT cu un nivel înalt de competență și precizie pentru a vă ajuta să economisiți bani și să vă mențineți în conformitate cu reglementările in vigoare.

 

Suntem mândri de ceea ce facem, suntem pasionați de tehnologie și suntem dedicați să vă susținem în realizarea obiectivelor dvs. Dacă sunteți în căutarea unui partener IT de încredere, SAM Romania este alegerea perfectă.


Contactați-ne astăzi și împreună vom construi un viitor digital de succes pentru afacerea dvs.!

Banca Transilvania_ SAM Romania
xperi romania
Europig Romania
ptw romania
APIA Romania
Infrateq Romania

Aparitii in presa

Forbes Romania
Piata financiara
agerpres
Gsp
Business-Lounge
romania-hub
Recent-News
MondoNews.ro
e-suceava
ziarul de iasi

Certificarile consultantilor nostri

SAM Romania - IT Solution and Service Provider - Certificari

Solutii hardware, software si tehnologie cloud pentru transformarea digitala a companiilor

SAM Romania - Partener Microsoft
Suntem parteneri autorizati si certificati ai celor mai mari producatori de solutii hardware, software si tehnologie cloud.

Furnizam solutii IT de securitate, productivitate si infrastructura pentru transformarea digitala a companiilor. 

Specialistii nostri va pot ajuta sa selectati, sa implementati si sa gestionati solutiile potrivite pentru businessul dumneavoastra.
 
 

 

Servicii tehnice profesionale Cisco, Microsoft, Veeam, VMware, Palo Alto, F5

Servicii IT
 
In echipa noastra tehnica se regasesc ingineri certificati:
 
CCNA, CCNP, CCIE, MCTS, M365 Certified: Enterprise Administrator, Microsoft Certified: Azure Security Engineer, Azure Solutions Architect, Azure Administrator, Azure Network Engineer, Veem Certified Engineer, VMware Certified Professional, Palo Alto Networks Systems Engineer, Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer si F5 Certified Administrator.
 
 

 

Servicii de consultanta si implementare pentru cele mai bune solutii tehnice de IT Inventory

SAM Romania - Partener Cisco
Suntem parteneri certificati pentru cele mai bune solutii de IT Asset Management.
 

Avem experienta si oferim servicii de consultanta in implementarea solutilor de IT Asset Management, IT Inventory, IT Infrastructure Management, IT LIfecycle Management, Cloud Management si Software Asset Management.

Servicii de verificare si administrare a licentierii Microsoft, Oracle, IBM, SAP si VMware.

De ce ar trebui sa realizeze companiile aceste verificari ale licentierii?

Pentru ca pot fi supralicentiate sau incorect licentiate, iar in ambele cazuri nu este situatia ideala.


Companiile supralicentiate arunca banii pe fereastra, iar cele incorect licentiate se expun unor riscuri financiare si legale.

SAM Romania - Partener Veeam

O parte din expertii nostri sunt fosti angajati ai celor mai producatori de software si au o vasta experienta in licentiere.

 

Iar o alta parte dintre experti sunt pionierii conceptului de SAM (Software Asset Management), realizand primele proiecte Microsoft SAM din Romania.

 

Daca compania dumneavoastra este supralicentiata, va putem ajuta sa alegeti cele mai bune solutii practice pentru a elimina cheltuielile inutile.

Intotdeauna identificam oportunitati pentru a obtine economii substantiale.
 
 

De asemenea, producatorii de software realizeaza an de an controale de verificare a licentierii in randul companiilor de toate dimensiunile. 

 

Va propunem sa realizati cu ajutorul nostru o verificare proactiva.

O astfel de verificare va poate ajuta sa evitati daunele financiare. 

 

Experienta noastra ne ajuta sa identificam eventualele probleme de conformitate a licentierii din compania dumneavoastra si sa va prezentam cele mai bune solutii de remediere a acestora. 

 

Beneficiind de serviciile noastre compania dumneavoastra va fi Audit Ready.