• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Adobe Photoshop

Licenta Adobe Photoshop la Cel Mai Bun Pret.

SAM Romania este partener oficial Adobe Romania.

 

Adobe Photoshop este unul dintre cele mai populare programe de editare foto și grafică. Acesta oferă o gamă largă de instrumente și opțiuni pentru a vă ajuta să creați imagini unice și de înaltă calitate. În plus, Photoshop este utilizat de mulți profesioniști din domeniul designului, fotografiei și al artei digitale.

Licenta Adobe Photoshop
Partener Adobe Romania

Adobe Photoshop este unul dintre cele mai populare programe de editare foto și grafică disponibile pe piață. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre utilizarea programului i nmod gratuit, există două opțiuni – Adobe Photoshop Free și Adobe Photoshop Express. Ambele variante oferă funcționalități esențiale ale programului, însă nu la fel de multe și la fel de complexe precum varianta cu licență.

 

Cum se poate achizitiona Adobe Photoshop?

 

Dacă sunteți interesat să achiziționați o licență pentru Photoshop, trebuie să știți că există mai multe opțiuni disponibile pentru dvs. În primul rând, puteți opta pentru achiziționarea unei licențe direct de la Adobe. Acest lucru vă va permite să accesați toate funcționalitățile programului și să beneficiați de actualizări și suport tehnic de la producătorul software-ului.
Adobe oferă și un abonament la Creative Cloud, care include acces la toate programele Adobe, inclusiv Photoshop. Acest abonament este disponibil la prețuri avantajoase și vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung, mai ales dacă utilizați mai multe programe Adobe în mod regulat.
Dacă nu doriți să achiziționați o licență direct de la Adobe, puteți opta pentru achiziționarea de licențe de la furnizori terți. Cu toate acestea, trebuie să fiți foarte atenți și să verificați autenticitatea licențelor înainte de a le cumpăra. Există mulți furnizori de licențe Photoshop contrafăcute, care vă pot expune riscului de a fi fraudat și de a pierde bani.
Achiziționarea unei licențe pentru Adobe Photoshop poate fi o investiție excelentă pentru oricine este interesat de editarea foto sau grafică. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, asigurați-vă că verificați autenticitatea licențelor și că achiziționați de la surse de încredere pentru a evita orice probleme sau riscuri neplăcute.

 

Adobe Photoshop online


Un alt mod prin care puteți utiliza Adobe Photoshop fără a achiziționa o licență tradițională este prin intermediul versiunii online a programului. Această versiune nu necesită un download sau o instalare și poate fi accesată prin intermediul unui browser web. Nu oferă toate funcționalitățile disponibile în varianta instalată, însă este o opțiune bună pentru persoanele care doresc să facă lucruri simple ca tăierea unei imagini sau adăugarea de text.
Adobe Photoshop online este o soluție perfectă pentru cei care nu doresc să investească bani în achiziționarea unei licențe complete a programului. Această versiune online vine cu o gamă largă de instrumente și opțiuni care vă permit să editați imaginile într-un mod ușor și eficient.
Interfața programului este intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât chiar și cei care nu au experiență în editarea imaginilor pot să învețe rapid cum să folosească acest program. Adobe Photoshop online vine cu o serie de tutoriale și ghiduri care vă vor ajuta să înțelegeți cum să folosiți fiecare instrument în parte.
Adobe Photoshop online vă permite să editați imaginile de oriunde vă aflați, atâta timp cât aveți acces la internet și un browser web. Această versiune este compatibilă cu majoritatea browserelor web, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox și Internet Explorer.
Cu Adobe Photoshop online, puteți să faceți mult mai mult decât să tăiați și să adăugați text la imagini. Puteți să modificați culorile, să aplicați filtre și efecte, să eliminați imperfecțiunile și multe altele. Această versiune online vă oferă o gamă largă de funcționalități care vă permit să creați imagini unice și impresionante.
Adobe Photoshop online este o soluție excelentă pentru cei care doresc să editeze imaginile într-un mod ușor și eficient, fără a investi bani în achiziționarea unei licențe complete a programului. Cu o interfață intuitivă și o gamă largă de instrumente și opțiuni, Adobe Photoshop online este o alegere excelentă pentru oricine dorește să creeze imagini unice și impresionante.


Licență Adobe Photoshop Perpetua


Nu toată lumea este încântată de ideea de abonament și preferă să dețină o licență perpetua a programului, cunoscută și sub numele de licență permanenta sau pe viață. O licență Adobe Photoshop perpetua vă va permite să folosiți versiunea curentă a programului fără costuri suplimentare, astfel încât nu veți fi nevoiți să plătiți un abonament pentru a accesa toate funcționalitățile sale. Însă, acest tip de licență nu este disponibil în mod obișnuit, deoarece Adobe a început să se concentreze tot mai mult pe abonamentele Creative Cloud.
Cu toate acestea, merită să știți că există încă posibilitatea de a achiziționa o licență perpetuă a programului Photoshop. Adobe încă mai oferă această opțiune pentru anumite versiuni ale programului, precum Adobe Photoshop CS6. Această versiune a programului este disponibilă pentru achiziționare și poate fi instalată și utilizată fără a fi nevoie să plătiți un abonament lunar sau anual.
Deși achiziționarea unei licențe perpetuă poate fi o opțiune atractivă pentru unii utilizatori, trebuie să țineți cont și de faptul că această opțiune poate fi mai costisitoare pe termen lung. În timp ce achiziționarea unei licențe Photoshop perpetuă poate fi mai ieftină decât plata unui abonament pe termen lung, trebuie să luați în considerare faptul că nu veți beneficia de actualizări și îmbunătățiri constante ale programului.


În plus, utilizatorii care aleg să achiziționeze o licență Photoshop perpetuă trebuie să țină cont și de faptul că această opțiune poate fi mai puțin flexibilă decât abonamentul Creative Cloud. Cu o licenta Creative Cloud, puteți accesa o gamă largă de programe și servicii Adobe, inclusiv Photoshop, Lightroom și Illustrator, și puteți alege să vă abonați sau să vă dezabonați în funcție de nevoile dvs. Utilizatorii cu o licență perpetuă a programului Photoshop nu vor avea aceeași flexibilitate și vor fi limitați la utilizarea doar a programului Photoshop.


Achiziționarea unei licențe perpetuă a programului Photoshop poate fi o opțiune atractivă pentru unii utilizatori, dar trebuie să luați în considerare atât costurile pe termen lung, cât și limitările în ceea ce privește flexibilitatea și actualizările programului. În cele din urmă, alegerea depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră individuale.

Pret Adobe Photoshop

Adobe Photoshop Download


Dacă decideți să achiziționați o licență Adobe Photoshop, veți fi nevoiți să descărcați programul și să îl instalați pe computerul dumneavoastră. Descărcarea Photoshop este foarte simplă și rapidă, iar majoritatea descărcărilor sunt disponibile direct de pe site-ul oficial Adobe. După ce descărcați fișierul de instalare, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala programul. În unele cazuri, poate fi necesară o conexiune de internet bună pentru a descărca fișierul și a instala programul, deci asigurați-vă că sunteți conectat la o conexiune Wi-Fi stabilă și rapidă.


Adobe Photoshop este un program de editare foto și grafică digitală care este utilizat la scară largă în întreaga lume. Este un program foarte complex și puternic, care oferă o gamă largă de instrumente și opțiuni pentru a crea și a edita imagini de înaltă calitate. De la îmbunătățirea culorilor și a luminii, la eliminarea imperfecțiunilor și a petelor, Photoshop este un program esențial pentru orice fotograf sau designer grafic.


Licenta Adobe Photoshop este compatibila cu o gamă largă de formate de fișiere, inclusiv JPEG, PNG, GIF, TIFF și multe altele. Acest lucru înseamnă că puteți importa și exporta imagini într-o varietate de formate, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la compatibilitatea fișierelor.
Pe lângă instrumentele sale de editare foto și grafică digitală, licenta Adobe Photoshop are și o serie de funcții avansate de editare video. Aceste funcții vă permit să editați și să îmbunătățiți videoclipurile, să adăugați efecte speciale și să creați animații uimitoare.

Photoshop este un program esențial pentru orice persoană care lucrează cu imagini digitale. Descărcarea și instalarea programului sunt foarte simple și rapide, iar odată ce îl aveți instalat, puteți începe să creați și să editați imagini de înaltă calitate cu ușurință.
Există multe alte opțiuni gratuite și plătite pentru editarea fotografiilor, inclusiv GIMP, Lightroom și Capture One.

 

Cu toate acestea, Photoshop rămâne un standard în industria de editare foto și este preferat de mulți profesioniști și amatori avansați. Programul oferă o gamă largă de instrumente și funcții, inclusiv editare de bază, corecție de culoare, retușare, manipulare a imaginilor și multe altele.

Photoshop oferă și o gamă largă de plugin-uri și extensii, care pot fi utilizate pentru a extinde funcționalitatea programului. Acestea includ instrumente pentru crearea de efecte speciale, precum și instrumente pentru a îmbunătăți fluxul de lucru și a economisi timp. Photoshop poate fi costisitor pentru unii utilizatori, mai ales pentru cei care nu au nevoie de toate funcționalitățile sale. În acest caz, opțiunile gratuite și expres pot fi o alegere mai bună. Adobe Photoshop Express, de exemplu, oferă o gamă largă de instrumente de bază pentru editarea fotografiilor, inclusiv corecție de culoare, tăiere și redimensionare.

În cele din urmă, alegerea între Photoshop și alte opțiuni de editare foto depinde de nevoile și bugetul fiecărui utilizator. Pentru cei care doresc să aibă acces la toate funcționalitățile profesionale ale programului, Photoshop rămâne cea mai bună alegere. Pentru cei care au nevoie doar de instrumente de bază, opțiunile gratuite și expres pot fi o alegere mai bună.

 


Licenta Photoshop Stand alone


O alternativă la achiziționarea de abonamente este achiziționarea unei licențe stand-alone pentru Photoshop. Aceasta este o opțiune mai ieftină, deoarece veți plăti doar o singură dată pentru program și nu va trebui să plătiți abonamentul lunar sau anual. Cu toate acestea, aceste licențe nu sunt la fel de populare ca abonamentele sau licențele Creative Cloud, iar suportul și actualizarea licențelor respective pot fi limitate.

Costuri Adobe Photoshop


Costul licențelor Adobe Photoshop variază în funcție de tipul de licență pe care doriți să îl achiziționați, regiunea în care locuiți și planul de abonament pe care îl alegeți.

În general, costul unei licențe Photoshop porneste de la câteva sute de euro pentru licențele perpetuale – care sunt foarte rare – sau de la vreo 10 euro lunar pentru un abonament Creative Cloud pentru persoane fizice. Pentru companii sau instituții, costurile pot fi mai mari și pot varia în funcție de numărul de utilizatori și de profilul utilizării lor.

 

Dacă sunteți un fotograf amator sau profesionist, licenta Adobe Photoshop este un instrument indispensabil în trusa dumneavoastră de editare foto. Cu ajutorul Photoshop, puteți să editați imaginile dvs. într-un mod creativ și să le îmbunătățiți aspectul. Puteți să îndepărtați efectele de ochi roșii, să corectați nuanțele de culoare și să adăugați efecte speciale pentru a face imaginile să arate mai bine. De asemenea, puteți să creați colaje de fotografii și să le împărtășiți cu prietenii și familia.

 

Pentru designerii grafici, Adobe Photoshop este un instrument esențial pentru crearea de imagini de înaltă calitate pentru diverse proiecte. Puteți să creați grafice vectoriale, să editați imagini și să creați machete pentru site-uri web sau pentru publicații printate. Photoshop vă oferă o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să creați design-uri unice și atractive.
Exista multe opțiuni prin care puteți achiziționa o licență Photoshop și de a accesa toate funcționalitățile sale. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, investiția pe care o faceți în achiziționarea acestui program va fi cu siguranță benefică și vă va oferi o gamă largă de opțiuni de editare foto și grafică pentru următoarele proiecte.

Frequently Asked Questions

Este disponibilă doar o singură perioadă de încercare gratuită de 7 zile a Photoshop per persoană. După încheierea perioadei de încercare gratuită, se va converti automat într-un plan de membru Creative Cloud plătit, cu excepția cazului în care anulați înainte. Pentru software gratuit de editare a fotografiilor și aplicații creative, consultați Adobe Express și Photoshop Express.

Da. Acum puteți folosi Photoshop pe iPad și puteți crea orice, oricând și oriunde.

Când sunteți inspirat să creați ceva nou, Photoshop pe iPad vă permite să deschideți și să editați PSD-uri mari, să creați compozite uimitoare, să vă retușați imaginile și să aplicați efecte în timp ce sunteți în deplasare. Cu Photoshop pe iPad, vă puteți deconecta de pe desktop și puteți relua lucrul fără probleme pe dispozitive, cu puterea documentelor în cloud.

Da. Puteți descărca și instala Photoshop pe mai multe computere, indiferent de sistemul de operare. Cu toate acestea, activarea este limitată la două mașini pentru fiecare persoană asociată cu calitatea de membru.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Aceasta licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Vizualizeaza lista completa

Alte ecomandari: