• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licente Acronis

SAM Romania este partener oficial Acronis si comercializeaza licente software pentru solutii backup & securitate: Acronis Cyber Protect, Acronis Backup Advanced, Acronis Cyber Files si Acronis Disk Director.

 
Partener Acronis Romania

Licente Acronis – Introducere

 

Toate produsele software Acronis (“Software”) sunt licențiate utilizatorilor finali de către Acronis International GmbH (“Acronis”).
Politica standard de licențiere se bazează pe numărul de dispozitive și medii de operare care rulează în sediul unui Utilizator final sau în cloud-ul oricui, pentru care software-ul Acronis este utilizat.

 

Definitii:
„Utilizator final” înseamnă o persoană fizică asociată cu Întreprinderea care instalează software-ul Acronis pe Dispozitivele acceptate ale respectivei persoane pentru a fi utilizate cu produsele software Acronis.

 

„Dispozitiv” înseamnă un singur sistem hardware cu un mediu de operare fizic sau virtual. De exemplu, un sistem de operare Windows sau Linux este considerat un singur „dispozitiv”, chiar dacă mai multe sisteme de operare sunt instalate pe o singură unitate hardware.

 

„Dispozitive compatibile” se referă la dispozitivele care sunt acceptate pentru utilizare cu produsele software Acronis (după cum este indicat în documentația Acronis).

 

Este necesară o singură licență pentru utilizarea software-ului pentru protecția unui singur dispozitiv. Cu toate acestea, nu este necesară o licență pentru implementarea software-ului. Înseamnă că, chiar dacă nu instalați software-ul pe dispozitiv și îl utilizați prin intermediul unui suport de pornire, este necesară o licență separată pentru fiecare dispozitiv protejat.

 

O astfel de licență este netransferabilă și necesionabilă, cu excepția următoarelor circumstanțe: atunci când mașina originală pe care a fost utilizată licența Software: (i) devine nefuncțională sau depășită; și (ii) este scos din funcțiune. În astfel de cazuri, licența este transferabilă pe o mașină de înlocuire.
În cazul în care produsul este utilizat pe un cluster, fiecare nod al clusterului trebuie să fie licențiat.

Licente Acronis Cyber Protect 15

 

Acronis Cyber Protect 15 este disponibil cu licențe sub forma de subscriptie/abonament.

 

 

Licente Acronis Cyber Protect Advanced

 

 

Acest produs este conceput pentru a gestiona centralizat un număr nelimitat de mașini. Vă permite să faceți backup și să protejați un număr nelimitat de mașini fizice sau virtuale într-un singur plan de protecție. Acesta integrează backup, protecție bazată pe malware și ransomware, scanare de rezervă în timpul recuperării, modul criminalistic, desktop la distanță și instrumente de securitate într-o singură soluție.

 

 

Licente Acronis Cyber Protect Standard

 

 

Acest produs este conceput pentru a gestiona central până la 5 mașini. Vă permite să faceți backup și să protejați 5 mașini fizice sau un număr nelimitat de mașini virtuale într-un singur plan de protecție. Acesta integrează backup, protecția împotriva malware și ransomware bazată pe AI, desktop la distanță și instrumente de securitate într-o singură soluție.

 

 

Licente Acronis Cyber Protect – Backup Advanced

 

 

Acest produs este conceput pentru a gestiona centralizat un număr nelimitat de mașini. Permite o copie de rezervă și evaluarea vulnerabilității unui număr nelimitat de mașini fizice sau virtuale într-un singur plan de protecție.

 

Data de activare a licenței de abonament este calculată de la data achiziției și nu este calculată de la data la care o cheie de licență este înregistrată în contul clientului pe Acronis Customer Portal.

 

Data de expirare a licenței de abonament se calculează de la data achiziției. Pentru reînnoirea licenței de abonament, noua dată de expirare va fi legată de data de expirare a abonamentului curent dacă reînnoirea este achiziționată înainte de data de expirare a abonamentului curent. Dacă reînnoirea licenței de abonament a fost achiziționată după expirarea abonamentului curent, atunci data de expirare a noului abonament este calculată de la data achiziției.

 

Odată ce cheia de licență pentru abonament Acronis Cyber Protect achiziționată este înregistrată în contul clientului, abonamentul este gata de utilizare pentru instalările Cloud Agent. Pentru a utiliza abonamente în instalările on-prem, clientul trebuie să sincronizeze abonamentele între produs și contul clientului (este necesară conexiunea la internet pe mașină cu produsul instalat).

 

 

Acronis Cyber Protect Advanced Workstation Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pentru a proteja o (1) mașină fizică acceptată sau un suport pentru mașină virtuală care rulează la sediul Utilizatorului final sau în cloud-ul oricui, cu deduplicare de stocare centrală și suport pentru dispozitive de bandă.

 

 

Acronis Cyber Protect Advanced Server Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja o (1) mașină fizică sau virtuală acceptată care rulează la sediul unui Utilizator final sau în orice cloud, cu deduplicare centrală de stocare, suport pentru dispozitive de bandă și funcții avansate de recuperare a aplicațiilor.

 

 

Acronis Cyber Protect Advanced Virtual Host Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja un (1) server gazdă Hypervisor și până la un număr nelimitat de mașini virtuale (limitările se bazează pe configurația sistemului dumneavoastră) care se află pe serverul gazdă Hypervisor. Licența permite, de asemenea, migrări nelimitate de mașini virtuale către sau de la Hypervisor Host Server.

 

 

Acronis Cyber Protect Advanced Universal Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja o (1) mașină fizică sau o mașină virtuală acceptată care rulează la sediul Utilizatorului final sau în cloud-ul oricui, sau un (1) server gazdă Hypervisor și până la un număr nelimitat de mașini virtuale (limitările se bazează pe configurația sistemului dvs.) care se află pe serverul gazdă Hypervisor. Acest produs include management centralizat, suport pentru dispozitive de bandă și funcții avansate de recuperare a aplicațiilor și permite migrări nelimitate de mașini virtuale către sau de la Hypervisor Host Server.

 

 

Acronis Cyber Protect Standard Server Subscription License

Acronis Cyber Protect Standard Windows Server Essentials Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja o (1) mașină fizică sau virtuală acceptată cu funcții avansate de recuperare a aplicațiilor care rulează la sediul unui Utilizator final sau în orice cloud.

 

 

Acronis Cyber Protect Standard Workstation Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja o (1) mașină fizică sau o mașină virtuală acceptată care rulează la sediul Utilizatorului final sau în orice cloud.

 

 

Acronis Cyber Protect Standard Virtual Host Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a proteja un (1) server gazdă Hypervisor și până la un număr nelimitat de mașini virtuale (limitările se bazează pe configurația sistemului dumneavoastră) care se află pe serverul gazdă Hypervisor. Licența permite, de asemenea, migrări nelimitate de mașini virtuale către sau de la Hypervisor Host Server.

 

 

Acronis Cyber Protect – Backup Advanced Workstation Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pentru a face copii de rezervă pentru o (1) mașină fizică acceptată sau o mașină virtuală cu deduplicare de stocare centrală și suport pentru dispozitive de bandă care rulează la sediul Utilizatorului final sau în orice cloud.

 

 

Acronis Cyber Protect – Backup Advanced Server Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a face copii de rezervă pentru o (1) mașină fizică sau virtuală compatibilă care rulează la sediul unui Utilizator final sau în cloud-ul oricui, cu deduplicare de stocare centrală, suport pentru dispozitive de bandă și funcții avansate de recuperare a aplicațiilor.

 

 

Acronis Cyber Protect – Backup Advanced Virtual Host Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a face copii de rezervă pentru un (1) server gazdă Hypervisor și până la un număr nelimitat de mașini virtuale (limitările se bazează pe configurația sistemului dumneavoastră) care se află pe serverul gazdă Hypervisor. Licența permite, de asemenea, migrări nelimitate de mașini virtuale către sau de la Hypervisor Host Server.

 

 

Acronis Cyber Protect – Backup Advanced Microsoft 365 Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a face backup pentru un (1) loc al serviciului de abonament Microsoft 365.

 

 

Acronis Cyber Protect – Backup Advanced Google Workspace Subscription License

 

 

Acest produs poate fi utilizat pe toată durata abonamentului pentru a face backup pentru un (1) loc al serviciului de abonament Google Workspace.

Licente Acronis

Licente Acronis Cyber Cloud Storage

 

 

Produsul Acronis Cloud Storage poate fi utilizat numai în combinație cu o licență validă Acronis Cyber Protect Essentials, Acronis Cyber Protect Standard, Acronis Cyber Protect Advanced, Acronis Cyber Protect – Backup Standard sau Acronis Cyber Protect – Backup Advanced. Acest produs este disponibil numai prin licență de abonament.

 

Licența este pentru perioada de abonament achiziționat și pentru capacitatea totală de stocare pentru un număr nelimitat de mașini (fizice sau virtuale care rulează la sediul unui Utilizator final sau în cloud-ul oricui). Licența permite utilizatorilor finali să selecteze Acronis Cloud Storage ca destinație de rezervă.

 

 

Acronis Disaster Recovery Add-on

 

 

Produsul Acronis Disaster Recovery Add-on poate fi utilizat numai în combinație cu orice licență de abonament Acronis Cyber Protect Standard, Acronis Cyber Protect Advanced, Acronis Cyber Protect – Backup Standard sau Acronis Cyber Protect – Backup Advanced și opțiune de implementare în cloud. Acest produs este disponibil numai prin licență de abonament.

 

Licența este pentru perioada de abonament achiziționat și include capacitatea totală de stocare necesară pentru a stoca copii de siguranță ale unui număr nelimitat de mașini (fizice sau virtuale care rulează la sediul Utilizatorului final sau în cloudul oricui) și pentru a rula un număr nelimitat de servere de failover în Acronis Cloud. Activarea unui server de failover care rulează în Acronis Cloud consumă puncte de calcul pe oră pe baza combinației de CPU virtual și RAM necesare pentru a opera serverul.

 

 

Acronis Cyber Protect Physical Data Shipping to cloud

 

 

Expedierea datelor fizice către cloud permite clienților să trimită o (1) unitate de disc la un centru de date Acronis cloud. Încărcarea unor volume mari de date în cloud direct din centrul de date este cea mai rapidă modalitate de încărcare a datelor.
Acest produs poate fi utilizat numai în combinație cu o licență valabilă de abonament Acronis Cyber Protect și Acronis Cloud Storage.

 

 

Licente Acronis Cyber Protect Connect

 

 

Acronis Cyber Protect Connect este licențiat pentru fiecare utilizator final și este disponibil doar ca licență de abonament.

 

 

Licente Acronis Cyber Files

 

 

Produsul poate fi instalat pe un număr nelimitat de servere gazdă fizice în cadrul întreprinderii titularului de licență și până la trei (3) dispozitive mobile acceptate denumite și un număr nelimitat de computere macOS și/sau Windows pentru fiecare utilizator final. Numărul maxim de Utilizatori finali permisi este specificat în Documentele contractului. Până la 5% dintre Utilizatorii finali indicați în Documentele Contractului pot fi vizitatori și terți cărora li se permite accesul de către Întreprindere. Funcționalitatea de redistribuire este inclusă.

 

 

Acronis Files Connect Single Server

 

 

Acronis Files Connect poate fi instalat pe un (1) server gazdă fizic bazat pe Windows® în cadrul Enterprise a titularului de licență și pe un număr specificat de „Dispozitive acceptate” client macOS (definit ca un computer Macintosh care este prezent în Enterprise). Acronis Files Connect poate fi utilizat de până la trei (3) dispozitive mobile pentru fiecare „Utilizator final”. Numărul maxim de dispozitive acceptate și de utilizatori finali permise este specificat în documentele contractului.

 

 

Acronis Files Connect Multiserver

 

 

Pentru perioada de abonament achiziționat, Acronis Files Connect poate fi instalat pe un număr nelimitat de servere gazdă fizice bazate pe Windows® în cadrul Enterprise a titularului de licență și pe un număr specificat de „Dispozitive compatibile” client macOS (definit ca un computer Macintosh care este prezent în Afacere). Acronis Files Connect poate fi utilizat de până la trei (3) dispozitive mobile pentru fiecare „Utilizator final”. Numărul maxim de dispozitive acceptate și de utilizatori finali permise este specificat în documentele contractului. Funcționalitatea „Network Reshare” permite utilizatorului să mapeze partajări de la alte volume de pe servere la distanță la partajarea serverului Acronis Files Connect, extinzând funcționalitatea asemănătoare dispozitivului.

Frequently Asked Questions

Licențele abonament pentru Acronis Cyber Protect sunt disponibile pentru unul, trei sau cinci ani, cu întreținere inclusă. Oferim licențe atât pentru sisteme fizice și cloud, cât și pentru gazde virtuale. În plus, cu orice licență puteți accepta un număr nelimitat de VM.

Produsele Acronis pot fi vândute ca abonamente sau ca licențe perpetue (sau de cumpărare unică). În funcție de produs, setul de caracteristici și opțiunile de asistență pot varia pentru fiecare tip de licență

Gestionarea licențelor de abonament
Selectați o licență de abonament. Software-ul afișează mașinile cărora licența selectată este deja atribuită.
Faceți clic pe Atribuire. Software-ul afișează mașinile cărora licența selectată le poate fi atribuită.
Selectați aparatul, apoi faceți clic pe Terminat.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de licente Acronis disponibila in magazinul nostru online:

Recomandari:

Viuzalizati toate produsele din categoria