• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

vSphere Essential Plus

Virtualizarea s-a transformat într-o necesitate pentru orice organizație care dorește să optimizeze infrastructura IT, să simplifice gestionarea acesteia și să reducă costurile operaționale. În acest context, vSphere Essential Plus se prezintă ca o soluție optimă.
Cu o gamă largă de caracteristici și beneficii care îmbunătățesc performanța și securitatea, vSphere Essential Plus poate fi elementul cheie în strategia de virtualizare a infrastructurii IT ale companiei dumneavoastră. Haideți să descoperim împreună ce presupune acest produs, prin prisma unor aspecte esențiale.

 


Ce trebuie să știți despre vSphere Essential Plus


vSphere Essential Plus este una dintre soluțiile software oferite de VMware, liderul mondial în domeniul virtualizării. Aceasta este concepută pentru a fi utilizată în companiile de dimensiuni mici și mijlocii, oferindu-le acestora oportunitatea de a beneficia de avantajele aduse de virtualizare, precum centralizarea gestionării resurselor IT și eficientizarea costurilor.

 

Pachetul Essential Plus include o serie de facilități valoroase, precum vSphere High Availability (HA), vSphere Data Protection (DPA), vSphere vMotion, vShield Endpoint și vSphere Replication.

 

vSphere High Availability (HA) este una dintre cele mai importante caracteristici ale pachetului Essential Plus. Aceasta oferă companiilor posibilitatea de a asigura disponibilitatea aplicațiilor și serviciilor lor în cazul unor defecte hardware sau software. HA monitorizează continuu starea mașinilor virtuale și, în cazul în care una dintre ele se oprește, aceasta este automat repornită pe un alt server disponibil. Astfel, downtime-ul este minimizat și utilizatorii pot continua să acceseze aplicațiile fără întreruperi.
vSphere Data Protection (DPA) este o altă componentă valoroasă a pachetului Essential Plus. Aceasta oferă companiilor posibilitatea de a realiza backup și restore pentru mașinile virtuale. DPA utilizează tehnologia de deduplicare pentru a reduce spațiul necesar pentru stocarea datelor și pentru a optimiza timpul de backup. Astfel, companiile pot asigura protecția datelor lor într-un mod eficient și fără a investi în soluții suplimentare de backup.

 

vSphere vMotion este o facilitate VMware care permite transferul mașinilor virtuale între servere fizice, fără a întrerupe serviciile oferite de acestea. Aceasta este extrem de utilă în cazul în care un server fizic trebuie să fie închis pentru întreținere sau upgrade. Prin utilizarea vMotion, companiile pot muta mașinile virtuale pe alte servere disponibile, fără a afecta utilizatorii și fără a întrerupe activitatea afacerii.

 

vShield Endpoint este o componentă de securitate inclusă în pachetul Essential Plus. Aceasta oferă protecție împotriva amenințărilor malware și a atacurilor cibernetice. vShield Endpoint integrează soluții de securitate de la parteneri VMware, precum antivirus și firewall, pentru a asigura o protecție completă a mașinilor virtuale.

 

vSphere Replication este o facilitate de replicare a datelor între diferite locații geografice.

Aceasta oferă companiilor posibilitatea de a-și proteja datele prin crearea de copii de rezervă într-un alt centru de date. În cazul unui dezastru natural sau a unei defecțiuni majore, companiile pot recupera rapid datele și pot continua activitatea fără a suferi pierderi semnificative.

VMWare Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

Comparativ vSphere Essential Plus vs Standard


În comparație cu pachetul Standard, Essential Plus vine cu un set de funcționalități suplimentare care beneficiază în special companiile micromijlocii. vSphere vMotion și vSphere High Availability sunt două dintre cele mai semnificative elemente care disting varianta Essential Plus.

 

vMotion asigură posibilitatea de a muta mașinile virtuale de la serverul sursă la un server destinație fără întreruperi, în timp ce High Availability asigură redirecționarea automată a mașinilor virtuale către un alt server în cazul în care serverul inițial întâmpină probleme.

Varianta Essential Plus oferă și funcționalitatea vSphere Storage vMotion, care permite mutarea mașinilor virtuale între stocarea fizică a datelor fără întreruperi.

Această caracteristică este deosebit de utilă în cazul în care este necesară o reorganizare a infrastructurii de stocare sau o migrare către un sistem de stocare mai performant.
De asemenea, Essential Plus include și funcționalitatea vSphere Replication, care permite replicarea mașinilor virtuale între diferite locații geografice. Aceasta oferă un nivel suplimentar de protecție împotriva pierderii datelor, permițând recuperarea rapidă și eficientă în cazul unui dezastru.

 

O altă caracteristică importantă a variantei Essential Plus de la VMware este vSphere Data Protection, care oferă funcționalitate de backup și recuperare pentru mașinile virtuale. Aceasta asigură o protecție completă a datelor și permite restaurarea rapidă în cazul unui incident neașteptat.

 

Pe lângă aceste funcționalități suplimentare, varianta Essential Plus include și toate caracteristicile pachetului Standard, cum ar fi vSphere Hypervisor, vSphere Web Client și vCenter Server Appliance. Aceste componente esențiale asigură administrarea simplă și eficientă a infrastructurii virtuale.

 

VMware Essential Plus al vSphere oferă un set complet de funcționalități avansate care îmbunătățesc performanța și disponibilitatea infrastructurii virtuale. Aceasta este o alegere ideală pentru companiile micromijlocii care doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei de virtualizare și să asigure o protecție solidă a datelor.

vSphere Essential Plus

vSphere Essential Plus vMotion


Funcția vMotion este una dintre cele mai valoroase caracteristici ale pachetului Essential Plus. Aceasta permite migrarea în timp real a mașinilor virtuale între servere fără nicio întrerupere a serviciilor. Practic, vMotion oferă flexibilitatea de a răspunde rapid la nevoile în continuă schimbare ale infrastructurii IT.

 

Pe lângă capacitatea de a migra mașinile virtuale, vMotion permite și echilibrarea automată a resurselor printre servere, asigurând astfel o utilizare optimă a acestora.
Funcția vMotion oferă și alte avantaje semnificative. De exemplu, permite administrarea și mentenanța infrastructurii fără a afecta utilizatorii sau a întrerupe activitatea. Aceasta înseamnă că se pot efectua actualizări de software, patch-uri de securitate sau alte operațiuni de întreținere fără a fi nevoie să întrerupem serviciile critice.

 

O altă caracteristică interesantă a vMotion este capacitatea sa de a asigura redundanță și rezistență la eșecuri. Dacă unul dintre serverele fizice suferă o defecțiune, mașinile virtuale pot fi migrare automată pe un alt server disponibil, asigurând astfel continuitatea serviciilor. Această funcționalitate este deosebit de utilă în cazul în care se dorește realizarea unui mediu IT fără puncte unice de eșec.

 

Caracteristică importantă a vMotion este capacitatea de a optimiza utilizarea resurselor. Prin migrarea mașinilor virtuale între servere în funcție de necesități, vMotion asigură o distribuție echilibrată a sarcinii și o utilizare eficientă a capacității de calcul, stocare și rețea. Aceasta contribuie la reducerea costurilor și creșterea performanței globale a infrastructurii IT.
Mai mult decât atât, vMotion oferă și o flexibilitate sporită în ceea ce privește planificarea și gestionarea resurselor. De exemplu, în cazul unor evenimente planificate, precum mentenanța preventivă sau upgrade-urile programate, mașinile virtuale pot fi migrare pe alte servere fără a afecta utilizatorii sau a întrerupe serviciile. Aceasta permite o planificare mai eficientă a operațiunilor și asigură un grad ridicat de disponibilitate.

 

vMotion din pachetul Essential Plus oferă o serie de beneficii semnificative pentru infrastructura IT.

De la migrarea în timp real a mașinilor virtuale, echilibrarea automată a resurselor, administrarea fără întreruperi, rezistența la eșecuri și optimizarea utilizării resurselor, vMotion aduce un plus de flexibilitate, eficiență și fiabilitate în gestionarea mediilor virtualizate.

 


Maximizați-vă investiția în virtualizare cu vSphere


Mulți administratori de sistem consideră că vSphere Essential Plus oferă raportul cel mai bun între costuri și beneficii în domeniul virtualizării. Profitând de funcționalități ca vMotion și High Availability, puteți asigura continuitatea serviciilor IT, indiferent de problemele apărute la nivel de infrastructură.

 

Cu ajutorul vSphere Data Protection și vSphere Replication, aveți posibilitatea de a asigura protecția datelor și de a minimiza timpul necesar recuperării în cazul unor incidente.
Virtualizarea reprezintă o tehnologie esențială în lumea IT de astăzi. Cu ajutorul virtualizării, puteți consolida și optimiza resursele hardware, reducând astfel costurile de achiziție și întreținere a infrastructurii. De asemenea, virtualizarea vă permite să gestionați mai eficient resursele și să oferiți servicii IT mai rapide și mai flexibile.

 

vSphere Essential Plus este o soluție completă de virtualizare, care vă oferă toate instrumentele necesare pentru a vă gestiona eficient infrastructura virtuală. Cu funcționalități avansate precum vMotion și High Availability, puteți muta mașinile virtuale între servere fizice fără întreruperea serviciilor, asigurând astfel o continuitate ridicată a afacerii.

 

Un alt avantaj al vSphere este posibilitatea de a asigura protecția datelor și de a minimiza timpul de recuperare în cazul unor incidente. Cu ajutorul vSphere Data Protection, puteți realiza backup-uri automate ale mașinilor virtuale și puteți restaura rapid datele în cazul unui dezastru. De asemenea, vSphere Replication vă permite să replicați mașinile virtuale în timp real către un alt centru de date, asigurând astfel o protecție suplimentară și o recuperare rapidă în cazul unor probleme majore.

 

vSphere Essential Plus este o soluție completă și eficientă pentru virtualizarea infrastructurii IT.

Cu ajutorul acestui produs, puteți maximiza investiția în virtualizare și puteți asigura continuitatea serviciilor IT, protecția datelor și o recuperare rapidă în cazul unor incidente.

 

Alegeți vSphere Essential Plus și beneficiați de toate avantajele oferite de virtualizare!

vSphere Essential Plus

vSphere Essential Plus DRS


Sistemul de Resource Scheduling (DRS) este inclus în pachetul vSphere Essential Plus. Acesta ajută la optimizarea distribuirii sarcinilor între serverele din cadrul unui cluster.
Prin echilibrarea resurselor în mod automat, DRS asigură funcționarea optimă a mașinilor virtuale, oferind în același timp flexibilitate și eficiență în gestionarea resurselor. În acest fel, reducând timpul necesar managementului infrastructurii virtuale, puteți aloca mai mult timp îmbunătățirii serviciilor oferite clienților.

Fiecare funcție adăugată la pachetul vSphere Essential Plus este o investiție care se justifică pe deplin în economiile pe care le aduce la nivel de infrastructură și operațional. Cu vSphere Essential Plus, obțineți performanța, flexibilitatea și securitatea de care aveți nevoie pentru a reuși în contextul afacerilor moderne.
Versatilitatea și scalabilitatea sunt două caracteristici cheie oferite de vSphere Essential Plus DRS. Acesta vă permite să adăugați sau să eliminați resurse în funcție de nevoile dvs., asigurându-vă că aveți întotdeauna suficiente resurse pentru a susține sarcinile de lucru. De asemenea, puteți configura politici de prioritizare pentru a asigura că mașinile virtuale critice beneficiază întotdeauna de resursele necesare.

vSphere Essential Plus DRS vă oferă o vizualizare cuprinzătoare a resurselor disponibile în clusterul dvs. Puteți monitoriza și gestiona eficient utilizarea CPU-ului, a memoriei și a stocării, asigurându-vă că acestea sunt utilizate în mod optim. Această transparență vă permite să identificați și să rezolvați rapid eventualele probleme de performanță sau de capacitate.
O altă caracteristică importantă a vSphere Essential Plus DRS este capacitatea sa de a face recomandări inteligente pentru optimizarea resurselor. Sistemul analizează constant încărcarea serverelor și distribuie sarcinile în mod eficient pentru a evita supraîncărcarea sau subutilizarea resurselor. Aceasta asigură o utilizare echilibrată a resurselor și maximizează eficiența infrastructurii dvs. virtuale.
 
vSphere Essential Plus DRS este o soluție puternică și versatilă pentru optimizarea resurselor în mediile virtuale. Cu funcții avansate de echilibrare și gestionare a resurselor, acesta vă permite să obțineți performanță, flexibilitate și eficiență în gestionarea infrastructurii dvs. virtuale.
 
Investiția în vSphere Essential Plus este cu siguranță una care vă aduce beneficii semnificative în economia de timp și costuri. Alegeți vSphere Essential Plus pentru a avea control total asupra mediului dvs. virtual și pentru a asigura succesul afacerii dvs. în era digitală.
Pentru alte recomandari verificati categoria: