• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Trend Micro Cloud One

Trend Micro Cloud One, o platformă de servicii de securitate pentru arhitectii de cloud, oferă cea mai largă și mai profundă ofertă de securitate în cloud într-o singură soluție, permițându-vă să vă asigurați infrastructura cloud cu claritate și simplitate.

 

Luând în considerare proiectele și obiectivele dvs. în cloud în mod holistic, Trend Micro Cloud One este capabil să ofere o securitate puternică, în timp ce profitați de toate beneficiile și eficiența oferită de cloud afacerii dvs.

Partener Trend Micro Romania

Trend Micro Cloud One – Introducere

 

Compus din mai multe servicii concepute pentru a satisface nevoile specifice de securitate cloud, Trend Micro Cloud One vă oferă flexibilitatea de a vă rezolva provocările de astăzi și inovația pentru a evolua cu serviciile dvs. cloud în viitor.

 

Nu mai trebuie să găsiți produse punctuale care să satisfacă cerințele unice ale infrastructurii dvs. sau să lucrați cu procesele pe care le aveți deja implementate. Cu un set cuprinzător de servicii, concepute special pentru cloud, Trend Micro Cloud One securizează diferitele părți ale mediului dumneavoastră într-o singură platformă simplă.

 

Cu suport pentru toate platformele cloud majore și soluții care se integrează direct în procesele și lanțul de instrumente DevOps, Trend Micro Cloud One este conceput pentru a oferi flexibilitatea de care aveți nevoie, fără a încetini afacerea sau livrarea aplicațiilor.

 

Mediile și infrastructurile clienților nu sunt standardizate și tind să aibă o combinație de servere vechi, centre de date virtualizate și servicii mai noi, cum ar fi containere și aplicații fără server. Mulți clienți folosesc, de asemenea, strategii cloud multi și hibrid pentru a-și îndeplini obiectivele de afaceri. Avem capacitatea unică de a oferi soluții de securitate de top pentru toate aceste scenarii de clienți în întregul dumneavoastră mediu, într-o singură soluție puternică.

Trend Micro Cloud One

Beneficiile solutiei Trend Micro Cloud One

 

Automatizat
Securitatea ca cod permite echipelor dvs. DevOps să integreze securitatea în conducta lor de construcție pentru a o lansa în mod continuu și frecvent. Cu automatizarea încorporată, inclusiv descoperirea și implementarea automată, șabloane de pornire rapidă și Centrul nostru de automatizare, vă asigurați mediul și îndepliniți rapid cerințele de conformitate.

 

Flexibil
Alegerea constructorului. Securitate pentru mediile dvs. hibrid cloud, multi-cloud (Google, AWS, Azure) și multi-servicii, precum și protecție pentru orice epocă de livrare a aplicațiilor – cu suport larg pentru platforme.

 

Soluție All-in-One
O platformă care are lărgimea, profunzimea și inovația necesare pentru a răspunde și gestiona nevoile dvs. de securitate în cloud astăzi și în viitor.

 

Extended Detection and Response (XDR)

Trend Micro Cloud One – Workload Security include detectarea și răspunsul concepute pentru server, încărcături de lucru în cloud și platforme de containere prin valorificarea capabilităților XDR ale Trend Vision One.

Recunoaștem că există diferiți factori în spatele priorităților dvs. de securitate în cloud, în continuă evoluție. Înțelegem, de asemenea, toată munca continuă necesară pentru a vă securiza mediul multi-cloud complex și rapid, așa că haideți să-l simplificăm.

 

Cloud migration:

Trecerea la cloud nu este la fel de simplă ca să faceți clic pe un buton și a avea o strategie hibridă și multi-cloud este norma. De aceea, am construit platforma Trend Micro Cloud One cu capacitatea de a securiza medii fizice, virtuale și multi-cloud.

 

Cloud-native application delivery:

Lucrând din greu pentru a livra rapid și repeta des, utilizați codul în moduri noi și din surse diferite, cum ar fi infrastructura ca cod, sursă deschisă și depozite de cod public, care pot introduce riscuri suplimentare.

Pentru a complica lucrurile, ați adoptat noi servicii și procese cloud pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Ai nevoie
securitate care susține această abordare dinamică, complexă, fără a vă încetini. Trend Micro Cloud One face exact asta, oferind
soluții pentru DevOps, stocare în cloud, workload-uri în cloud, containere și serverless.

 

Cloud operational excellence:

Organizațiile adoptă un model de centru de excelență în cloud, cu scopul de a crea infrastructuri repetabile, consecvente, sigure și conforme care pot fi utilizate în întreaga organizație. Trend Micro Cloud One este optimizat pentru a fi eficient în cloud și vă va ajuta să îndepliniți rapid cerințele de guvernanță, conformitate și asigurare.

Pret Trend Micro Cloud One

TREND MICRO CLOUD ONE – ENDPOINT SECURITY

 

Cu serviciul Trend Micro Cloud One – Endpoint Security, compania dumneavoastra va obține protecție în timp util împotriva unei varietăți din ce în ce mai mari de amenințări, prin folosirea controalelor de securitate automate și avansate, a protecției supreme împotriva vulnerabilităților și a celor mai recente informații despre amenințări de vârf din industrie.

 

Detectați și blocați amenințările în timp real, cu impact minim asupra performanței. Cu o gamă completă de capacități de protecție și detectare stratificate, cum ar fi protecția antimalware și ransomware modernă, controlul dispozitivelor, prevenirea intruziunilor bazate pe gazdă, controlul aplicațiilor și multe altele, compania dvs. își pot apăra endponit-urile utilizatorilor, desktopurile virtuale și serverele.

 

 

TREND MICRO CLOUD ONE – WORKLOAD SECURITY

 

Cu serviciul Trend Micro Cloud One – Workload Security, compania dumneavoastră se poate asigura că abordează securitatea așa cum sunt implementate și protejate încărcăturile de lucru din cloud.

Companiile se pot proteja împotriva vulnerabilităților, malware și neautorizate cu capabilități avansate de securitate concepute special pentru server și mediul în cloud, cum ar fi IPS pentru aplicații de server, monitorizarea integrității și protecția containerelor.

O singură consolă de management permite vizibilitate unificată asupra tuturor endpoint-urilor și sarcinilor de lucru ale companiei dvs. și protecție automată într-un mediu multi-cloud, cu politici consecvente, conștiente de context și control al accesului bazat pe roluri. Scripturile de implementare și API-urile RESTful permit securitatea integrată cu setul dvs. de instrumente existent pentru
implementarea automată a securității, managementul politicilor, verificările de sănătate, raportarea conformității și multe altele.

 

XDR integrat

 

Atât serviciile Trend Micro Cloud One Endpoint Security, cât și Workload Security, compania dvs. va obține avantajul XDR cu capabilitățile EDR integrate care folosesc Trend Micro Vision One.

 

Beneficii:

• Primiți alerte prioritizate, acționabile și vizualizări complete ale incidentelor.
• Investigați cauza principală și profilul de execuție pe Linux și
Atacurile la punctele terminale și la servere Microsoft Windows, dezvăluindu-le domeniul de aplicare și inițiind răspunsul direct.

• Caută amenințări prin mai multe metode – de la interogări puternice la căutare simplă de text – pentru a identifica în mod proactiv tacticile sau tehnicile și pentru a valida activitățile suspecte în mediul lor.
• Căutați continuu IOC-uri nou descoperite prin intermediul inteligenței automate Trend Micro sau al analizei personalizate de informații.

 

 

Trend Micro Cloud One include următoarele servicii:

 

• Trend Cloud One – Securitatea sarcinilor de lucru: protecție în timp de rulare pentru încărcături de lucru (virtuale, fizice, cloud și containere)
• Trend Cloud One – Container Image Security: Scanarea imaginilor în canalul de construcție
• Trend Cloud One – Securitate stocare fișiere: securitate pentru serviciile de stocare a fișierelor și obiectelor în cloud
• Trend Cloud One – Securitate aplicației: securitate pentru funcții, API-uri și aplicații fără server
• Trend Cloud One – Network Security: Securitate IPS la nivelul rețelei în cloud
• Trend Cloud One – Conformitate: Securitatea în cloud și gestionarea poziției conformității
• Trend Cloud One – Open Source Security by Snyk: Vizibilitate și monitorizare a vulnerabilităților open source și a riscurilor de licență
• Trend Micro Cloud Sentry: vizibilitate a amenințărilor din mediul dvs. AWS cu informații rapide și operaționale în contextul aplicației dvs..

Frequently Asked Questions

Numerele de porturi, adresele URL, adresele IP și protocoalele implicite Cloud One Workload Security sunt listate în Centrul de ajutor Deep Security: numere de porturi, adrese URL și adrese IP listate in:Deep Security Help Center: Port numbers, URLs, and IP addresses.

Workload Security păstrează evenimentele de securitate timp de 32-39 de zile și evenimentele de sistem timp de 13-17 săptămâni (în funcție de momentul în care este programată întreținerea bazei de date).

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Pentru alte recomandari verificati categoria: