• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco CBS220

Beneficiile unui switch Cisco CBS220

 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți rețeaua și performanțele acesteia, un switch Cisco CBS220 poate fi o soluție excelentă.

Acest echipament oferă o serie de beneficii pentru utilizatorii care doresc să obțină o retea performanta.
Cu un switch Cisco CBS220, puteți beneficia de o serie de funcționalități avansate care vă vor ajuta să vă gestionați rețeaua în mod eficient.

 

Acest dispozitiv este dotat cu tehnologia Power over Ethernet (PoE), ceea ce înseamnă că poate furniza energie electrică dispozitivelor conectate la el, cum ar fi camerele de supraveghere sau telefoanele IP.
Un beneficiu major este faptul ca switch-ul CBS220 are capacitatea de a detecta și preveni atacurile cibernetice, datorită funcției de securitate integrată. Aceasta vă oferă o protecție suplimentară împotriva amenințărilor de securitate, cum ar fi accesul neautorizat sau atacurile de tipul Denial of Service (DoS).


Cu ajutorul interfeței web intuitive construite de Cisco, puteți configura rapid și ușor switch-ul Cisco CBS220 pentru a îndeplini toate cerințele rețelei dvs. Puteți seta prioritățile traficului, puteți crea VLAN-uri și puteți monitoriza traficul rețelei în timp real.
Switch-ul CBS220 este, de asemenea, conceput pentru a fi durabil și fiabil în timp. Acesta este construit cu componente de înaltă calitate și este proiectat pentru a funcționa în condiții de stres, astfel încât să puteți fi siguri că rețeaua dvs. va funcționa în mod constant și fără întreruperi.

 

Switch Cisco CBS220 este o alegere excelentă pentru orice companie care dorește să-și îmbunătățească performanțele rețelei și să beneficieze de o conectivitate sigură și fiabilă. Cu o gamă largă de funcționalități avansate și o interfață ușor de utilizat, acest dispozitiv vă poate ajuta să vă gestionați rețeaua în mod eficient și să vă protejați împotriva oricaror probleme de securitate.

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania
Recomandam si:
Switch Cisco CBS220

Cisco CBS220 – Configurare

 

Înainte de a putea utiliza un switch Cisco CBS220, este necesar să îl configurați. Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați dispozitivul la o sursă de alimentare și să îl conectați la o rețea existentă.
Configurarea inițială poate fi realizată prin intermediul interfeței grafice de utilizator sau prin intermediul unei conexiuni de consolă. Interfața grafică de utilizator este mai ușor de utilizat și oferă o mulțime de opțiuni de configurare, în timp ce conexiunea de consolă este mai complexă și necesită cunoștințe avansate de rețea.


Pentru a configura switch-ul Cisco CBS220, trebuie să aveți cunoștințe de bază despre rețele și protocoale de rețea. De asemenea, trebuie să aveți acces la manualul de utilizare și documentația dispozitivului pentru a vă ajuta în procesul de configurare.
Primul pas în configurarea switch-ului este de a conecta echipamentul la rețeaua dvs. și de a vă asigura că acesta funcționează corect.

Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați cablurile Ethernet la porturile corespunzătoare de pe switch și să le conectați la dispozitivele dvs. de rețea.


Următorul pas este să accesați panoul de administrare al switch-ului Cisco. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui browser web, introducând adresa IP a dispozitivului în bara de adrese a browserului.


Odată ce sunteți conectat la panoul de administrare, puteți începe să configurați echipamentul.

Un aspect important al configurării este setarea parolelor de administrare. Este important să aveți parole sigure și să le schimbați periodic pentru a proteja rețeaua dvs. de accesul neautorizat, respectiv, puteți configura VLAN-uri pentru a separa traficul de rețea pe diferite segmente.

Acest lucru poate fi util pentru a izola traficul între anumite dispozitive și pentru a îmbunătăți performanța rețelei.
De asemenea, puteți configura rute statice pentru a direcționa traficul între diferite rețele. Acest lucru poate fi util în cazul în care aveți mai multe rețele separate care trebuie să comunice între ele.


Configurarea unui switch Cisco CBS220 poate fi o sarcină complexă, dar cu documentația adecvată și cunoștințele de bază despre rețele, puteți configura dispozitivul pentru a satisface nevoile specifice ale rețelei dvs.


Switch-ul Cisco CBS220 este echipat cu funcții avansate de gestionare a traficului, inclusiv QoS și controlul fluxului, care vă permit să gestionați în mod eficient lățimea de bandă și să asigurați o experiență de rețea fără probleme.

Aceste caracteristici sunt deosebit de benefice pentru organizațiile care utilizează aplicații cu cerințe ridicate de lățime de bandă, cum ar fi videoconferințele sau transferurile de fișiere mari.

 

De asemenea, switch-ul Cisco CBS220 este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și de administrat. Interfața intuitivă de utilizator și instrumentele de gestionare a rețelei încorporate vă permit să configurați și să monitorizați rețeaua cu ușurință, fără a fi necesară experiență tehnică avansată.


În ceea ce privește conectivitatea, switch-ul Cisco CBS220 vine cu un număr mare de porturi Gigabit Ethernet, ceea ce îl face potrivit pentru organizațiile de dimensiuni medii sau mari care necesită o conexiune de rețea rapidă și fiabilă. De asemenea, acesta vine cu suport pentru PoE (Power over Ethernet), ceea ce înseamnă că puteți alimenta dispozitivele de rețea, cum ar fi camerele de supraveghere sau punctele de acces wireless, direct prin cablurile Ethernet, fără a fi necesară o sursă de alimentare separată.

 

Un switch Cisco CBS220 este un dispozitiv puternic și versatil, care oferă o serie de caracteristici avansate pentru a vă ajuta să gestionați și să protejați rețeaua în mod eficient. Indiferent dacă sunteți o organizație de dimensiuni medii sau mari, acesta poate fi o alegere excelentă pentru a vă satisface nevoile de conectivitate și securitate a rețelei.

Switch Cisco CBS220 - Manual

Cisco CBS220 – Manual de utilizare

 

 


Pentru a folosi în mod optim un switch Cisco CBS220, este important să vă familiarizați cu toate aspectele dispozitivului. Acest lucru poate fi realizat prin citirea manualului de utilizare, care oferă o mulțime de informații și sfaturi despre configurarea, setările și funcționarea dispozitivului.
Manualul de utilizare poate fi obținut de la producător, descărcat de pe site-ul Cisco sau accesat direct din interfața grafică de utilizator a dispozitivului.


Setările de securitate


Switch-ul Cisco CBS220 vine cu o serie de opțiuni de securitate pentru a vă proteja rețeaua. Printre acestea se numără filtrarea adresei MAC, autentificarea utilizatorilor și criptarea traficului de rețea.
Este important să configurați aceste setări de securitate pentru a vă proteja rețeaua împotriva atacurilor cibernetice și a accesului neautorizat.


Funcționalități avansate


Un switch Cisco CBS220 vine cu o serie de funcționalități avansate, cum ar fi agregarea de link-uri și VLAN-uri. Agregarea de link-uri vă permite să combinați mai multe legături fizice într-o singură legătură logică, ceea ce crește lățimea de bandă și îmbunătățește performanța rețelei.
VLAN-urile vă permit să separați traficul de rețea în mai multe segmente, ceea ce poate fi util pentru a îmbunătăți securitatea și performanța rețelei.


Întreținerea și depanarea


Pentru a vă asigura că switch-ul Cisco CBS220 funcționează în mod optim, este important să efectuați întreținerea și depanarea regulat. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul interfeței grafice de utilizator sau prin intermediul unei conexiuni de consolă.
Dacă întâmpinați probleme cu comutatorul, puteți utiliza opțiunile de depanare pentru a identifica și remedia problemele. De asemenea, puteți contacta suportul tehnic al producătorului pentru asistență suplimentară sau puteti apela la servicii Cisco din portofoliul nostru.

Switch Cisco CBS220 Configuration

Cele mai bune aspecte ale switch-ului Cisco CBS220

 
Unul dintre aspectele cheie ale unui switch Cisco CBS220 este viteza sa de transfer de date. Acesta poate transfera date cu o viteză de până la 1 Gbps, ceea ce îl face ideal pentru rețelele cu trafic intens de date.
De asemenea, acesta oferă suport pentru VLAN-uri, ceea ce permite utilizatorilor să împartă rețeaua în mai multe segmente, pentru a îmbunătăți securitatea și performanța rețelei, in aceeasi gama fiind si switch-ul Cisco CBS250.
 
O altă caracteristică importantă a acestui switch este capacitatea sa de a gestiona traficul de rețea. Acesta poate gestiona traficul de rețea prin intermediul tehnologiei QoS (Quality of Service), care permite utilizatorilor să aloce lățimea de bandă în funcție de nevoile aplicațiilor și serviciilor critice. Această funcție este esențială pentru utilizatorii care utilizează aplicații critice, cum ar fi VoIP sau videoconferințe cu echipamente Poly.
 
Switch Cisco CBS220 este, de asemenea, foarte ușor de utilizat și de configurat. Acesta vine cu o interfață grafică intuitivă, care permite utilizatorilor să configureze și să administreze comutatorul fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de rețea. De asemenea, acesta vine cu suport pentru SNMP (Simple Network Management Protocol), ceea ce permite administratorilor de rețea să monitorizeze și să gestioneze switch-ul de la distanță.

Switch-ul Cisco CBS220 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un echipament fiabil și performant, cu caracteristici avansate și utilizare simplă. Cu o viteză de transfer de date de până la 1 Gbps, suport pentru VLAN-uri și tehnologia QoS, acesta este ideal pentru rețelele cu trafic intens de date. De asemenea, cu o interfață grafică intuitivă și suport pentru SNMP, acesta este ușor de utilizat și de administrat. În general, acest switch este o alegere excelentă pentru orice companie care caută un echipament de calitate superioară.


Optimizarea performanței rețelei cu switch-ul Cisco CBS220


Pentru a vă asigura că rețeaua dvs. funcționează la capacitatea maximă, este important să utilizați un switch Cisco CBS220 în mod optim. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că sunteți familiarizat cu toate caracteristicile și opțiunile dispozitivului, și că le-ați configurat în mod corespunzător și eficient.

 

De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea altor dispozitive de rețea, precum routere sau switch-uri Cisco CBS350 suplimentare, pentru a îmbunătăți și mai mult performanțele rețelei dvs. În orice caz, utilizați toate resursele disponibile pentru a vă asigura că rețeaua dvs. funcționează la capacitate maximă și vă oferă performanțele pe care le doriți.

Switch-ul Cisco CBS220 poate fi o alegere excelentă pentru orice firma care dorește să își îmbunătățească rețeaua. Cu o serie de caracteristici avansate, funcționare sigură și fiabilă și ușurință de utilizare și configurare, acest echipament Cisco poate fi o soluție potrivită pentru fiecare companie.

 

Cu toate acestea, este important să evaluați cerințele și nevoile specifice ale rețelei dvs., precum și să vă asigurați că sunteți familiarizați cu toate aspectele switch-lui înainte de a investi în acesta. În cazul în care switch-ul Cisco CBS220 se potrivește cerințelor dvs., cu siguranță veți aprecia beneficiile oferite de acest dispozitiv excelent.

OFERTA Switch Cisco CBS220

 

 

In oferta noastra se regasesc toate modelele de Switch-uri Cisco CBS220 si accesorii pentru acestea:

 

CBS220-8T-E-2G-EUCBS220 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8T-E-2G-UKCBS220 Smart 8-port GE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8P-E-2G-EUCBS220 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8P-E-2G-UKCBS220 Smart 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8FP-E-2G-EUCBS220 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-8FP-E-2G-UKCBS220 Smart 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS220-16T-2G-EUCBS220 Smart 16-port GE, 2x1G SFP
CBS220-16T-2G-UKCBS220 Smart 16-port GE, 2x1G SFP
CBS220-16P-2G-EUCBS220 Smart 16-port GE, PoE, 2x1G SFP
CBS220-16P-2G-UKCBS220 Smart 16-port GE, PoE, 2x1G SFP
CBS220-24T-4G-EUCBS220 Smart 24-port GE, 4x1G SFP
CBS220-24T-4G-UKCBS220 Smart 24-port GE, 4x1G SFP
CBS220-24P-4G-EUCBS220 Smart 24-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS220-24P-4G-UKCBS220 Smart 24-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS220-24FP-4G-EUCBS220 Smart 24-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS220-24FP-4G-UKCBS220 Smart 24-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS220-48T-4G-EUCBS220 Smart 48-port GE, 4x1G SFP
CBS220-48T-4G-UKCBS220 Smart 48-port GE, 4x1G SFP
CBS220-48P-4G-EUCBS220 Smart 48-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS220-48P-4G-UKCBS220 Smart 48-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS220-24T-4X-EUCBS220 Smart 24-port GE, 4x10G SFP+
CBS220-24T-4X-UKCBS220 Smart 24-port GE, 4x10G SFP+
CBS220-24P-4X-UKCBS220 Smart 24-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS220-24FP-4X-EUCBS220 Smart 24-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS220-24FP-4X-UKCBS220 Smart 24-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS220-48T-4X-EUCBS220 Smart 48-port GE, 4x10G SFP+
CBS220-48T-4X-UKCBS220 Smart 48-port GE, 4x10G SFP+
CBS220-48P-4X-EUCBS220 Smart 48-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS220-48P-4X-UKCBS220 Smart 48-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS220-48FP-4X-EUCBS220 Smart 48-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS220-48FP-4X-UKCBS220 Smart 48-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS220-24P-4X-EUCBS220 Smart 24-port GE, PoE, 4x10G SFP+

Frequently Asked Questions

192.168.1.254.


Dacă switch-ul nu poate obține o adresă IP prin DHCP, folosește adresa IP implicită din fabrică care este 192.168. 1.254, cu o mască de subrețea de /24.

Numele de utilizator default este cisco, iar parola implicită este cisco. Numele de utilizator și parolele sunt sensibile la majuscule și minuscule.

Dacă swtich-ul Cisco este nou, adresa IP implicită este 192.168. 1.254. Dacă nu vă amintiți adresa IP sau nu aveți o configurație specială, utilizați o agrafă deschisă pentru a apăsa butonul de resetare de pe switch timp de cel puțin 10 secunde.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de echipamente din seria Cisco CBS220 disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: