• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Adobe Creative Cloud

Licenta Adobe Creative Cloud la Cel Mai Bun Pret.

SAM Romania este partener oficial Adobe Romania.

 

Dacă sunteti designer grafic, fotograf, editor de video sau de sunet, cu siguranță ai nevoie de un set complet de instrumente pentru a putea sa creezi cele mai bune proiecte. Acesta este exact motivul pentru care licenta Adobe Creative Cloud este cel mai bun prieten al dumneavoastra. Această colecție de aplicații vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să creați proiecte excepționale.

Licenta Adobe Creative Cloud
Partener Adobe Romania

Licența Adobe Creative Cloud este o alegere excelentă pentru oricine dorește să creeze conținut digital de calitate. Această colecție de instrumente Adobe este utilizată de mulți profesioniști din întreaga lume pentru a crea imagini, grafică, site-uri web, filme și animații 3D. În plus față de aplicațiile menționate anterior, există multe alte instrumente utile în cadrul licenței Adobe Creative Cloud.

 

 

Ce aplicatii contine Adobe Creative Cloud?

 

 

Photoshop este unul dintre cele mai cunoscute instrumente din colecția Adobe Creative Cloud. Acest program de editare foto este utilizat de mulți fotografi și designeri grafici pentru a crea imagini de înaltă calitate. Cu ajutorul Photoshop-ului, poți să îți îmbunătățești fotografiile, să adaugi efecte speciale și să creezi grafică unică.

 

Illustrator este un alt instrument popular din cadrul licenței Adobe Creative Cloud. Acest program este utilizat pentru a crea grafică vectorială, cum ar fi logo-uri, ilustrații și desene tehnice. Licenta Adobe Illustrator este un instrument esențial pentru designerii grafici și pentru oricine dorește să creeze grafică de înaltă calitate.

 


InDesign este un program de desktop publishing utilizat pentru a crea publicații, cum ar fi reviste, cărți și broșuri. Acest instrument este esențial pentru editorii de carte și pentru oricine dorește să creeze publicații de înaltă calitate.

 

Premiere Pro este un program de editare video utilizat de mulți editori de film și producători de conținut video. Cu ajutorul Premiere Pro, poți să editezi videoclipurile, să adaugi efecte speciale și să creezi filme de înaltă calitate.

 

After Effects este un program de animație și efecte vizuale utilizat pentru a crea animații 2D și 3D, efecte speciale și grafică animată. Acest instrument este esențial pentru animatorii și producătorii de conținut video care doresc să creeze animații și efecte vizuale de înaltă calitate.

 

Lightroom este un program de editare foto utilizat de mulți fotografi pentru a organiza și edita fotografiile. Acest instrument este esențial pentru oricine dorește să își îmbunătățească fotografiile și să le organizeze într-un mod eficient.

 

Adobe XD este un program de design de experiență utilizat pentru a crea prototipuri de site-uri web și aplicații mobile. Acest instrument este esențial pentru designerii de experiență și pentru oricine dorește să creeze site-uri web și aplicații mobile de înaltă calitate.

 


Licența Adobe Creative Cloud este o alegere excelentă pentru oricine dorește să creeze conținut digital de calitate. Colecția de instrumente Adobe Creative oferă o gamă largă de aplicații utile pentru fotografi, designeri grafici, editori de carte, producători de conținut video și designeri de experiență. Cu ajutorul acestor instrumente, poți să-ți pui în valoare creativitatea și să-ți transformi ideile în realitate.

Pret licenta Adobe Creative Cloud

Abonamentele Creative Cloud

 

Abonamentul individual este cel mai popular dintre toate pachetele de abonament oferite de Adobe. Cu acest abonament, puteți avea acces la toate cele 20+ de aplicații din licenta Adobe Creative Cloud pentru desktop și mobil, precum și la unele servicii suplimentare, cum ar fi Adobe Fonts, Adobe Portfolio și Adobe Spark. Aceste servicii suplimentare vă permit să creați site-uri web, prezentări și grafică pentru rețelele sociale, ceea ce poate fi foarte util pentru afacerile mici și mijlocii.
Dacă sunteți interesat de abonamentul pentru firme, trebuie să știți că acesta oferă aceleași servicii ca și abonamentele individuale, dar cu opțiuni de administrare suplimentare. Acest abonament este ideal pentru companiile mari sau pentru echipele de creativi care doresc să împărtășească accesul la aplicații și servicii.
Este important de menționat că abonamentul Adobe Creative Cloud este disponibil și pentru studenți și profesori, cu o reducere semnificativă la preț. Această reducere este disponibilă pentru studenții și profesorii care pot dovedi că sunt înscriși sau angajați la o instituție de învățământ acreditată.

 


Adobe oferă și o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru abonamentul Adobe Creative Cloud, astfel încât puteți testa serviciile înainte de a decide să le achiziționați.
Abonamentele Adobe Creative Cloud sunt o soluție excelentă pentru profesioniștii creativi care doresc să aibă acces la cele mai bune aplicații de la Adobe. Indiferent dacă sunteți un designer grafic, un fotograf sau un editor video, abonamentul Adobe Creative Cloud vă poate ajuta să vă îmbunătățiți munca și să economisiți timp și bani.

 

 


Licenta Adobe Creative Cloud pentru studenți și profesori


Studenții și profesorii din România pot beneficia de o ofertă specială de abonament care le oferă acces gratuit la aplicațiile Creative Cloud, pentru o durată limitată de timp. Aceasta este licența Adobe Creative Cloud pentru studenți și profesori, care le oferă acces la cele mai bune instrumente de creație, editare și design.
Abonamentul este disponibil pentru toate instituțiile de învățământ acreditate, publice sau private, din România. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să dovediți că sunteți sau ați fost, în momentul în care vă faceți abonamentul, parte a unei instituții de învățământ acreditate.
Adobe Creative Cloud este o suită completă de aplicații și servicii pentru design grafic, web design, fotografie, video și multe altele. Cu aceste instrumente, studenții și profesorii pot crea proiecte de calitate superioară, care să îi ajute să se evidențieze în fața colegilor și a angajatorilor.


Abonamentul Adobe Creative Cloud include și acces la servicii precum Adobe Fonts și Adobe Stock, care oferă o gamă largă de fonturi și imagini de înaltă calitate pentru proiectele de design.
Licența Adobe Creative Cloud pentru studenți și profesori este o oportunitate excelentă pentru a obține acces la cele mai bune instrumente de creație și design, la prețuri substanțial reduse. Dacă sunteți student sau profesor în România, nu ratați această oportunitate unică de a vă dezvolta abilitățile și de a crea proiecte de calitate superioară.

Cerinte de sistem pentru Adobe Creative Cloud

 

 

Exista o serie de cerinte de sistem pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea utiliza Adobe Creative Cloud in mod eficient. Este important sa ai un sistem de operare mai nou si mai puternic pentru a beneficia de performantele maxime ale aplicatiilor Adobe Creative Cloud. In general, cu cat ai un procesor mai puternic si mai multa memorie RAM, cu atat vei putea lucra mai eficient si mai rapid.
Pentru a rula aplicatiile Adobe Creative Cloud, este necesar sa ai un procesor de minim 2 GHz si 2 GB de RAM. Cu toate acestea, daca doresti sa beneficiezi de performante mai bune, este recomandat sa investesti intr-un procesor mai puternic si mai multa memorie RAM. In plus, este important sa te asiguri ca sistemul tau de operare este actualizat la ultima versiune pentru a putea utiliza toate functionalitatile Adobe Creative Cloud.

 


Este important să țineți cont și de cerințele de spațiu de stocare. În funcție de aplicațiile pe care le utilizați, acestea pot ocupa mult spațiu pe hard disk-ul dvs. Prin urmare, este recomandat să aveți suficient spațiu de stocare disponibil pentru a evita problemele de performanță și pentru a asigura o experiență de utilizare optimă.
De asemenea, este important să aveți în vedere și cerințele de conectivitate la internet. Multe dintre aplicațiile din Creative Cloud necesită o conexiune la internet pentru a putea fi utilizate. În plus, actualizările și upgrade-urile aplicațiilor sunt disponibile doar prin intermediul internetului, astfel încât o conexiune stabilă și rapidă la internet este esențială pentru a vă putea bucura de toate beneficiile Creative Cloud.

 


Dacă sunteți interesat să achiziționați o licență Adobe Creative Cloud, trebuie să aveți în vedere și cerințele de abonament. Există diferite tipuri de abonamente disponibile, în funcție de nevoile și preferințele dvs. De exemplu, puteți opta pentru un abonament lunar sau anual, sau puteți alege să achiziționați un pachet complet care include toate aplicațiile Creative Cloud.
Adobe oferă și un program de educație care permite studenților și profesorilor să beneficieze de reduceri semnificative la achiziționarea unei licențe Creative Cloud. Acest program este disponibil la nivel global și este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților creative ale studenților și profesorilor.

 

Atunci când achiziționați o licență Adobe Creative Cloud, este important să aveți în vedere cerințele de sistem, cerințele de stocare, cerințele de conectivitate la internet și cerințele de abonament. Prin urmare, vă recomandăm să consultați site-ul Adobe pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este compatibil cu aplicațiile Creative Cloud și că ați ales abonamentul potrivit pentru nevoile dvs.

 


Creative Cloud conține și alte instrumente utile pentru artiști și designeri. De exemplu, Adobe Audition este un program de editare audio puternic, care permite utilizatorilor să creeze și să editeze sunete pentru proiecte video și multimedia. Adobe Dreamweaver este un editor web avansat, care permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze site-uri web complexe și dinamice.

 

De asemenea, licenta Adobe Creative Cloud include și Adobe Acrobat Pro, o aplicație puternică pentru crearea și editarea de documente PDF. Cu Acrobat Pro, utilizatorii pot edita text, imagini și alte elemente ale documentelor PDF, precum și să adauge semnături digitale și să protejeze documentele cu parole și permisiuni de acces.

 

Adobe Creative Cloud include și aplicații utile pentru designul și dezvoltarea de experiențe web și mobile. Adobe Muse este un program de design web care permite utilizatorilor să creeze site-uri web fără a fi necesare cunoștințe de codare. Adobe PhoneGap este o platformă de dezvoltare mobile caze permite utilizatorilor să creeze aplicații mobile pentru iOS și Android.
Licenta Adobe Creative Cloud contine o colecție completă de aplicații și servicii pentru creativitate, care oferă utilizatorilor uneltele necesare pentru a crea și a edita imagini, grafică, video, sunet și documente PDF, precum și pentru a dezvolta experiențe web și mobile.

 

 

Adobe Creative Cloud for Teams

 

 

Adobe Creative Cloud for Teams vă oferă cele mai bune aplicații și servicii creative din lume într-o platformă unică, sigură și integrată. Acum echipele dumneavoastra creative și de marketing pot crea conținut incredibil pentru aproape orice mediu, pot crește productivitatea cu instrumente care îmbunătățesc colaborarea și coerența band-ului și pot obține succesul mai rapid, cu acces ușor la active creative uimitoare și conținut intuitiv de învățare. În plus, puteți conta pe o gestionare simplificată a licențelor și un control total asupra software-ului și a activelor dvs. pentru a vă ajuta echipa să rămână concentrată pe crearea de lucrări grozave.

Adobe Creative Cloud for Teams

Partajați un link către documentele Adobe Photoshop, Illustrator și Fresco din cloud-ul dvs. Adobe — oricine poate vizualiza și comenta prin web, fără a fi nevoie de o licenta Adobe Creative Cloud. Comentariile făcute pe web revin automat în aplicația Photoshop, Illustrator sau Fresco. Vizualizați cu ușurință istoricul versiunilor unui document cloud sau al fișierului Creative Cloud și restaurați versiunile anterioare timp de până la 180 de zile. Invitați colaboratorii să contribuie la munca dvs. direct din aplicațiile preferate. Obțineți 1 TB de spațiu de stocare per utilizator cu opțiunea de stocare în comun pentru întreaga echipă pentru o mai mare flexibilitate. Și lucrați mai productiv cu aplicațiile pe care le utilizați în fiecare zi datorită integrării cu Microsoft Teams, Microsoft Power BI, Confluence, Slack și alte tool-uri.

 

 

Consola de administrare bazată pe web le permite administratorilor să adauge sau să reatribuie licențe oricând cu doar câteva clicuri. Facturarea ajunge din urmă la următorul ciclu de plată. Implementați aplicațiile și actualizările dvs. – fie gestionați-le central, fie lăsați membrii echipei să se autoinstaleze după cum este necesar. Oricum, ei pot începe să descarce și să utilizeze aplicații imediat

 

 

Adobe Creative Cloud for enterprise

 

 

IP-ul și conținutul dvs. creativ sunt criptate atât în tranzit, cât și în repaus, asigurându-vă că datele dvs. sunt întotdeauna protejate.
Instrumentele intuitive de administrare Adobe vă ajută să mențineți vizibilitatea și controlul asupra licențelor Creative Cloud și a datelor organizației dvs., în timp ce setările de politici de securitate și permisiuni vă permit să gestionați instalările sau le permit deținătorilor de licențe să gestioneze singuri aceste setari. Nu numai că Adobe Admin Console permite organizațiilor să asigure conformitatea și să păstreze controlul, dar gestionarea pluginurilor le dă și întreprinderilor posibilitatea de a extinde protofoliul.

 

 

Adobe Creative Cloud for business

 

 

Cu Adobe asigurați un aspect coerent si precis pentru toate activele companiei dvs.
Partajați culori, imagini și alte elemente ale sistemului dvs. creativ,
și controlați editarea aplicațiilor și dispozitivelor folosind Creative Cloud Libraries. Bibliotecile sunt disponibile în aplicațiile din licenta Adobe Creative Cloud, precum și în Microsoft Word, PowerPoint, Gmail și Google Workspace.
Utilizați API-ul pentru a integra pe deplin Bibliotecile Creative Cloud în fluxurile dvs. de lucru de proiectare și pentru a obține acces flexibil la elementele și designurile dvs. creative. Bibliotecile de echipă sunt extinse de stocarea în cloud cu 1 TB per utilizator.

 

Chiar daca licenta Adobe Creative Cloud este o solutie indispensabila pentru profesionistii care lucreaza in design grafic, fotografia sau videografie, costul de licenta poate fi un obstacol pentru unii utilizatori. Exista diferite optiuni de licentiere, iar cel mai accesibil mod de a achizitiona Adobe Creative Cloud este achizitionarea unui abonament lunar sau anual.
In functie de nevoile si preferintele utilizatorilor, Adobe Creative Cloud ofera mai multe planuri de abonament. Planul Individual include toate aplicatiile Adobe, inclusiv Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro si multe altele, precum si 100 GB de stocare in cloud. Planul pentru studenti si profesori este disponibil la un pret redus si include aceleasi aplicatii ca si planul Individual.
Adobe Creative Cloud ofera si un plan pentru echipe, care permite mai multor utilizatori sa acceseze aceleasi aplicatii si sa colaboreze la proiecte. Planul pentru echipe include, de asemenea, adminitrare centralizata a conturilor si stocare in cloud nelimitata.
Este important de retinut ca preturile pentru abonamentele Adobe Creative Cloud pot varia in functie de regiune si tara. De exemplu, abonamentele din Statele Unite ale Americii pot fi mai ieftine decat cele din Europa sau Asia. In plus, exista si oferte speciale si reduceri la anumite perioade de timp, precum Black Friday sau Cyber Monday.
Daca sunteti un profesionist care lucreaza in design grafic, fotografia sau videografie, Adobe Creative Cloud este o investitie esentiala pentru cariera ta. Exista mai multe optiuni de abonament disponibile, iar preturile variaza in functie de nevoile si preferintele tale. Nu uita sa verifici ofertele speciale si reducerile pentru a economisi bani la achizitionarea abonamentului tau Adobe Creative Cloud.

 

 

Instalare Adobe Creative Cloud


Instalarea Adobe Creative Cloud este un proces simplu si poate fi realizata in doar cativa pasi. Mai intai, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia de pe site-ul Adobe sau sa foloseasca Adobe Creative Cloud Desktop App. Dupa aceea, este nevoie sa se creeze un cont Adobe ID, iar procesul de instalare poate incepe.
Inainte de a instala Adobe Creative Cloud, este important sa verificati specificatiile computerului dumneavoastra. De exemplu, daca aveti un computer vechi sau cu o memorie mica, este posibil sa intampinati probleme in timpul utilizarii aplicatiilor Adobe. In plus, este recomandat sa aveti o conexune buna la internet, deoarece procesul de instalare poate dura ceva timp.
Dupa ce ati descarcat aplicatia si v-ati creat un cont Adobe ID, puteti incepe procesul de instalare. In timpul instalarii, veti fi intampinat de o serie de optiuni si setari, cum ar fi alegerea locatiei de instalare si selectarea programelor pe care doriti sa le instalati. Este important sa alegeti cu atentie aceste optiuni, deoarece acestea pot afecta performanta aplicatiilor Adobe.
De asemenea, puteti alege sa instalati aplicatii suplimentare sau sa le dezinstalati pe cele pe care nu le utilizati. Aceasta va ajuta la economisirea spatiului de stocare si la imbunatatirea performantei computerului dumneavoastra.
Dupa ce ati finalizat procesul de instalare, puteti incepe sa utilizati aplicatiile Adobe Creative Cloud. Este important sa retineti ca aceste aplicatii sunt foarte puternice si va pot ajuta sa creati imagini, grafice si videoclipuri de inalta calitate. Cu toate acestea, este posibil sa dureze ceva timp sa invatati cum sa le utilizati in mod eficient.

Pentru a descărca Adobe Creative Cloud, utilizatorii trebuie să urmeze câțiva pași simpli. Prima opțiune este să intre pe site-ul oficial Adobe și să caute secțiunea de descărcare. Aici, utilizatorii vor găsi opțiunea de a descărca Creative Cloud Desktop App, care este o aplicație ușor de utilizat și care îi va ajuta să descarce și să instaleze aplicațiile dorite din Creative Cloud.
Alternativ, utilizatorii pot descărca direct aplicațiile din Creative Cloud Desktop App. Această opțiune este mai rapidă și mai ușoară, deoarece utilizatorii nu trebuie să navigheze prin site-ul Adobe pentru a găsi fiecare aplicație în parte.
Indiferent de opțiunea aleasă, utilizatorii trebuie să aibă un cont Adobe pentru a putea utiliza Creative Cloud. Acest cont este gratuit și poate fi creat rapid și ușor. După ce au descărcat aplicațiile dorite, utilizatorii pot începe să creeze și să exploreze toate opțiunile Creative Cloud.

 

 


Adobe Creative Cloud Subscriptie


Pentru a utiliza functiile complete ale Adobe Creative Cloud, utilizatorii trebuie sa achizitioneze o subscriptie. Abonamentele ofera acces la toate aplicatiile din Adobe Creative Cloud, dar si la actualizari si la serviciile cloud.
Exista mai multe optiuni pentru abonamente, inclusiv abonamente individuale sau de grup si abonamente destinate studentilor. De asemenea, Adobe ofera adesea reduceri semnificative pentru abonamente mai lungi, ca si ocazii de reducere pentru studenti.
Adobe Creative Cloud este unul dintre cele mai populare si versatile seturi de aplicatii pentru creativitate si productivitate. Cu ajutorul acestui program, utilizatorii pot crea si edita imagini, grafica, video si multe alte tipuri de continut digital. Adobe Creative Cloud este utilizat de designeri, artisti, fotografii, editori de video si multe alte persoane care lucreaza cu continut digital.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale licentei Adobe Creative Cloud este faptul ca aplicatiile sunt actualizate constant. Aceste actualizari adauga noi functii si imbunatatesc performanta aplicatiilor. De asemenea, utilizatorii pot accesa toate aplicatiile si actualizariile din cloud, ceea ce inseamna ca pot lucra de oriunde si de pe orice dispozitiv.
Abonamentele individuale pentru licenta Adobe Creative Cloud sunt disponibile pentru utilizatorii care doresc sa utilizeze aplicatiile pe cont propriu. Acest tip de abonament este ideal pentru freelanceri sau pentru persoanele care lucreaza independent. Abonamentele de grup sunt disponibile pentru companii sau pentru echipe de lucru care doresc sa foloseasca aplicatiile Adobe Creative Cloud impreuna.
Abonamentele destinate studentilor sunt disponibile la preturi reduse si sunt ideale pentru studentii care doresc sa invete cum sa utilizeze aplicatiile Adobe Creative Cloud. Aceste abonamente ofera acces la toate aplicatiile si actualizariile din cloud, precum si la tutoriale si resurse de invatare.
Abonamentele ofera acces la toate aplicatiile si actualizariile din cloud, iar utilizatorii pot beneficia de reduceri semnificative pentru abonamente mai lungi sau pentru abonamente destinate studentilor. Cu ajutorul acestui program, utilizatorii pot crea continut digital de inalta calitate si pot lucra de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Frequently Asked Questions

Adobe vă oferă un abonament gratuit pentru Creative Cloud, care vine cu o serie de beneficii. Chiar dacă nu v-ați abonat la un plan Creative Cloud, puteți profita de abonamentul gratuit Creative Cloud.

Versiunea completă de Adobe XD vine cu editoare nelimitate, documente și link-uri partajate, plus acces complet la portofoliul de fonturi Adobe și 100 GB de stocare în cloud

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

 

Aceasta licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Vizualizati lista completa

Recomandari: