• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco CBS350

Switch-ul Cisco CBS350 este un echipament esențial în rețelele de date moderne. Cu capacitatea sa de a gestiona traficul, acest switch oferă o gamă largă de funcționalități și caracteristici avansate pentru asigurarea unei conectivități stabile și performante.

 


Cum se configurează și se instalează un Switch Cisco CBS350?


Configurarea și instalarea unui switch Cisco CBS350 poate părea complicată la început, dar urmând câțiva pași simpli, puteți beneficia rapid de funcționalitatea sa deplină.


Pentru început, conectați cablul de alimentare la switch și asigurați-vă că acesta este conectat la o sursă de curent stabilă.

Apoi, conectați cablurile Ethernet de la dispozitivele dvs. la porturile disponibile pe switch.


Următorul pas este să configurați adresa IP a switch-ului Cisco.

În acest scop, puteți utiliza CLI (Command Line Interface) sau interfața web a switch-ului. Indiferent de metoda aleasă, asigurați-vă că adresa IP pe care o atribuiți switch-ului este pe aceeași rețea ca și dispozitivele conectate la acesta.
După ce ați configurat adresa IP, puteți accesa interfața de gestionare a switch-ului prin introducerea adresei IP într-un browser web. Aici, veți putea seta diferite opțiuni de configurare, cum ar fi VLAN-urile, porturile și caracteristicile de securitate.


În continuare, este important să menționăm faptul că switch-ul Cisco CBS350 vine cu o gamă largă de caracteristici avansate, care pot fi configurate pentru a satisface nevoile specifice ale rețelei dvs. De exemplu, puteți configura VLAN-uri pentru a separa traficul între diferitele departamente ale companiei dvs. Aceasta vă permite să gestionați mai eficient fluxurile de date și să asigurați o securitate mai mare în rețea.


De asemenea, switch-ul CBS350 oferă suport pentru protocolul Spanning Tree (STP), care ajută la prevenirea buclelor în rețea. Acest protocol inteligent detectează și elimină automat buclele de cablare, asigurând astfel un flux de date stabil și fără întreruperi.

 

Caracteristici securitate


Pentru a vă asigura că rețeaua dvs. este protejată împotriva amenințărilor, switch-ul Cisco CBS350 vine cu caracteristici de securitate avansate, cum ar fi controlul accesului bazat pe port (Port-based Access Control), autentificarea utilizatorilor și protecția împotriva atacurilor de tip DoS (Denial of Service).


Switch-ul Cisco CBS350 suportă tehnologia Power over Ethernet (PoE), care vă permite să alimentați dispozitivele compatibile, cum ar fi telefoanele IP sau camerele de supraveghere, prin intermediul cablurilor Ethernet. Acest lucru elimină necesitatea de a utiliza surse de alimentare separate pentru aceste dispozitive și facilitează implementarea și gestionarea rețelei.


Configurarea și instalarea unui switch Cisco CBS350 poate fi realizată cu ușurință, urmând pașii menționați mai sus.

Cu caracteristicile sale avansate și opțiunile de configurare flexibile, acest switch este o soluție excelentă pentru a asigura o rețea eficientă și securizată pentru afacerea dvs.

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania
switch Cisco CBS350

Switch Cisco CBS350 – Manual de utilizare


Pentru a obține maximum de performanță și eficiență de la un switch Cisco CBS350, este recomandat să consultați manualul de utilizare furnizat de Cisco. Manualul oferă informații detaliate despre configurație, instalare și întreținere.
În manual veți găsi instrucțiuni pas cu pas pentru configurarea switch-ului, inclusiv exemple practice și explicații detaliate. De asemenea, veți găsi și sfaturi și trucuri pentru a obține cele mai bune rezultate în funcție de nevoile și cerințele dvs. specifice.
Citirea manualului de utilizare este esențială pentru a vă asigura că beneficiați de toate funcționalitățile și caracteristicile oferite de switch-ul Cisco CBS350. Așadar, nu ezitați să vă familiarizați cu conținutul acestuia și să îl folosiți ca un ghid de referință constant în procesul de utilizare a switch-ului.

 

Switch-ul Cisco CBS350 este proiectat pentru a oferi performanță și fiabilitate în rețelele de mici și medii dimensiuni. Cu o capacitate de comutare de până la 128 Gbps, acesta poate gestiona traficul intens al rețelei fără probleme.
Switch-ul vine echipat cu funcții avansate de securitate, cum ar fi autentificarea 802.1X și controlul accesului bazat pe port. Aceste funcții vă permit să protejați rețeaua împotriva accesului neautorizat și să asigurați confidențialitatea și integritatea datelor.
De asemenea, switch-ul CBS350 suportă tehnologia Power over Ethernet (PoE), care vă permite să alimentați dispozitivele compatibile prin cablul Ethernet. Acest lucru simplifică instalarea și reduce costurile de cablare.

 

Pentru a configura switch-ul Cisco CBS350, trebuie să accesați interfața de administrare prin intermediul unui browser web. Interfața de administrare vă permite să configurați setările de rețea, să creați și să gestionați VLAN-uri, să monitorizați starea switch-ului și multe altele.
În manualul de utilizare veți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să accesați interfața de administrare și cum să configurați diferitele funcționalități ale switch-ului. De asemenea, veți găsi informații despre cum să efectuați actualizări de firmware și cum să rezolvați probleme comune.
Este important să menționăm că switch-ul CBS350 este compatibil cu alte echipamente Cisco, cum ar fi routerele și firewall-urile, permițându-vă să creați o rețea integrată și securizată.

 

Pentru a vă asigura o funcționare optimă a unui switch Cisco CBS350, este recomandat să efectuați în mod actualizări de firmware. Manualul de utilizare vă va ghida prin aceste procese, oferindu-vă instrucțiuni clare și detaliate, acesta conține informații despre suportul tehnic oferit de Cisco pentru switch-ul CBS350. Dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări, puteți contacta echipa de suport tehnic pentru asistență și îndrumare sau puteti apela la servicii Cisco din portofoliul nostru.
Manualul de utilizare pentru switch-ul Cisco CBS350 este o resursă valoroasă care vă va ajuta să obțineți maximum de performanță și eficiență din acest dispozitiv. Nu ezitați să consultați manualul și să îl utilizați ca un ghid de referință în procesul de utilizare a switch-ului.

Pret Switch Cisco CBS350

Switch Cisco CBS350 – Caracteristici tehnice


Switch-ul Cisco CBS350 vine echipat cu o serie de caracteristici avansate care îmbunătățesc performanța și eficiența rețelei dvs.

Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici oferite de acesta:


Capacitate de gestionare a traficului:

Switch-ul CBS350 poate gestiona traficul rețelei într-un mod inteligent, asigurând o distribuție echitabilă a lățimii de bandă și prevenirea congestiilor.


Funcționalitate VLAN: Switch-ul CBS350 suportă Virtual LANs (VLANs), permițând crearea unor segmente separate de rețea pentru a izola traficul și a asigura securitatea și performanța optimă a rețelei.


Caracteristici de securitate: Acest switch oferă diferite opțiuni de securitate, cum ar fi filtrarea MAC (Media Access Control) și controlul accesului la port-uri, pentru a vă proteja rețeaua împotriva amenințărilor.


Management simplificat: Interfața de gestionare grafică (GUI) a switch-ului CBS350 facilitează administrarea și configurarea acestuia, oferind o experiență intuitivă și ușor de utilizat ca sin cazul switch-urilor Cisco CBS250.
Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile oferite de switch-ul Cisco CBS350. Cu o astfel de versatilitate și funcționalitate, acest switch poate satisface cu succes și cele mai exigente cerințe de conectivitate și performanță.


Switch-ul CBS350 este dotat cu tehnologia avansată Cisco Smart Network Application (SNA), care permite administratorilor de rețea să monitorizeze și să gestioneze rețelele cu ușurință. Această tehnologie inovatoare oferă funcții de automatizare și analiză a rețelei, permițând administratorilor să identifice rapid și să rezolve problemele de rețea.


Un alt avantaj al switch-ului CBS350 este capacitatea sa de a oferi alimentare prin Ethernet (PoE). Această caracteristică permite switch-ului să furnizeze alimentare electrică echipamentelor conectate prin intermediul cablului Ethernet, eliminând astfel necesitatea de a utiliza surse de alimentare suplimentare. Aceasta este o soluție ideală pentru echipamentele de rețea, cum ar fi camerele de supraveghere IP sau punctele de acces wireless, care nu au acces facil la o sursă de alimentare.


Switch Cisco CBS350 are, de asemenea, capacitatea de a crea legături redundante între switch-uri, asigurând astfel o conexiune de rezervă în cazul în care una dintre legături se defectează. Această redundanță sporește fiabilitatea rețelei și minimizează timpul de nefuncționare.


Pentru a facilita implementarea și administrarea rețelei, switch-ul CBS350 suportă și tehnologia Cisco Discovery Protocol (CDP), care permite switch-urilor și altor dispozitive Cisco să comunice între ele și să schimbe informații despre configurație și starea rețelei.

Switch-ul Cisco CBS350 oferă o gamă largă de caracteristici avansate care îmbunătățesc performanța, securitatea și gestionarea rețelei. Indiferent dacă aveți nevoie de o soluție pentru o rețea de birou sau pentru o rețea de întreprindere mai mare, switch-ul Cisco CBS350 poate satisface cu succes cerințele dvs. și vă poate ajuta să obțineți o rețea eficientă și fiabilă.

Configurare Switch Cisco CBS350

Comparativ switch Cisco CBS350 versus switch Cisco CBS220


O comparație între switch-ul Cisco CBS350 și switch Cisco CBS220 poate oferi o perspectivă mai clară asupra caracteristicilor și funcționalităților acestor două dispozitive:

Capacitate: Switch-ul CBS350 oferă o capacitate mai mare de gestionare a traficului și suportă un număr mai mare de porturi, în comparație cu switch-ul Cisco CBS220.

Performanță: Datorită caracteristicilor avansate și a capacității superioare, switch-ul CBS350 poate oferi o performanță mai bună în rețelele mai mari și mai complexe.

Caracteristici de securitate: Ambele switch-uri oferă caracteristici de securitate avansate, cum ar fi filtrarea MAC și controlul accesului la port-uri.
 
Cu toate acestea, switch-ul Cisco CBS350 poate oferi o varietate mai mare de opțiuni de securitate.

Preț: Switch-ul CBS350 este, în general, mai scump decât switch-ul CBS220, datorită capacităților și funcționalităților sale superioare.
 
Alegerea între switch-ul Cisco CBS350 și switch-ul Cisco CBS220 va depinde de nevoile specifice ale rețelei dvs. și de bugetul disponibil.
Înainte de a face o achiziție, este recomandat să evaluați atent caracteristicile și prețurile ambelor dispozitive pentru a lua cea mai bună decizie pentru infrastructura dvs. de rețea.

Este important să țineți cont de suportul oferit de producător pentru aceste dispozitive. Cisco este cunoscut pentru furnizarea unui suport excelent pentru produsele lor, inclusiv actualizări de securitate și asistență tehnică.
Un alt aspect de luat în considerare este scalabilitatea rețelei dvs.
 
Dacă aveți planuri de extindere a rețelei în viitor, poate fi mai avantajos să investiți într-un switch cu o capacitate mai mare, cum ar fi switch Cisco CBS350. Aceasta vă va permite să adăugați mai multe dispozitive și să gestionați traficul într-un mod mai eficient.
De asemenea, trebuie să evaluați nevoile specifice ale aplicațiilor și serviciilor pe care le utilizați în rețeaua dvs. Dacă aveți nevoie de o performanță ridicată sau de caracteristici avansate de securitate, switch-ul Cisco CBS350 poate fi o alegere mai bună. Cu toate acestea, dacă aveți un buget limitat sau dacă rețeaua dvs. nu necesită capacități mari, switch-ul CBS220 poate fi o opțiune mai potrivită.
 
Atât switch-ul Cisco CBS350, cât și switch-ul Cisco CBS220 au caracteristici și funcționalități excelente. Alegerea între cele două va depinde de nevoile specifice ale rețelei dvs., bugetul disponibil și planurile de extindere.
Prețul unui switch Cisco CBS350 poate varia în funcție de furnizorul și de reseller-ul de la care îl achiziționați. De asemenea, costul poate fi influențat de caracteristicile și opțiunile suplimentare pe care le alegeți.
 
Switch-urile Cisco CBS350 sunt considerate echipamente de nivel business, ceea ce înseamnă că pot avea un preț mai ridicat decât switch-urile de consum obișnuite.
 

Cu toate acestea, investiția într-un switch Cisco CBS350 poate aduce beneficii semnificative în ceea ce privește performanța și stabilitatea rețelei dvs.
Pentru a obține cel mai bun preț pentru un switch Cisco CBS350, este recomandat să comparați ofertele de la diferiți furnizori și să verificați și reducerile sau promoțiile disponibile.

 

Indiferent dacă sunteți un utilizator casnic sau un administrator de rețea profesionist, switch-ul Cisco CBS350 poate satisface cu succes cerințele dvs. și poate oferi un mare ajutor pentru viitorul dezvoltării rețelei dvs.

 

 

OFERTA Switch Cisco CBS350

 

 

In oferta noastra se regasesc toate modelele de Switch-uri Cisco CBS350 si accesorii pentru acestea:

 

 

CBS350-16P-2G-UKCBS350 Managed 16-port GE, PoE, 2x1G SFP
CBS350-16T-2G-UKCBS350 Managed 16-port GE, 2x1G SFP
CBS350-8FP-E-2G-UKCBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8FP-2G-UKCBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, 2x1G Combo
CBS350-16FP-2G-UKCBS350 Managed 16-port GE, Full PoE, 2x1G SFP
CBS350-16P-E-2G-UKCBS350 Managed 16-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS350-8P-E-2G-UKCBS350 Managed 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-24XT-UKCBS350 Managed 24-port 10GE, 4x10G SFP+ Shared
CBS350-48P-4X-UKCBS350 Managed 48-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-8P-2G-UKCBS350 Managed 8-port GE, PoE, 2x1G Combo
CBS350-16T-E-2G-UKCBS350 Managed 16-port GE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS350-48P-4G-EUCBS350 Managed 48-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS350-16P-2G-EUCBS350 Managed 16-port GE, PoE, 2x1G SFP
CBS350-16T-E-2G-EUCBS350 Managed 16-port GE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS350-16T-2G-EUCBS350 Managed 16-port GE, 2x1G SFP
CBS350-8FP-E-2G-EUCBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-48FP-4G-UKCBS350 Managed 48-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS350-48P-4G-UKCBS350 Managed 48-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS350-48FP-4G-EUCBS350 Managed 48-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS350-8T-E-2G-UKCBS350 Managed 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-24FP-4G-EUCBS350 Managed 24-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS350-24FP-4G-UKCBS350 Managed 24-port GE, Full PoE, 4x1G SFP
CBS350-48T-4G-EUCBS350 Managed 48-port GE, 4x1G SFP
CBS350-24T-4G-EUCBS350 Managed 24-port GE, 4x1G SFP
CBS350-24T-4G-UKCBS350 Managed 24-port GE, 4x1G SFP
CBS350-48FP-4X-EUCBS350 Managed 48-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48T-4X-EUCBS350 Managed 48-port GE, 4x10G SFP+
CBS350-24FP-4X-EUCBS350 Managed 24-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24P-4X-EUCBS350 Managed 24-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48FP-4X-UKCBS350 Managed 48-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48T-4X-UKCBS350 Managed 48-port GE, 4x10G SFP+
CBS350-24FP-4X-UKCBS350 Managed 24-port GE, Full PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24P-4X-UKCBS350 Managed 24-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24T-4X-UKCBS350 Managed 24-port GE, 4x10G SFP+
CBS350-24T-4X-EUCBS350 Managed 24-port GE, 4x10G SFP+
CBS350-48T-4G-UKCBS350 Managed 48-port GE, 4x1G SFP
CBS350-24P-4G-UKCBS350 Managed 24-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS350-8S-E-2G-EUCBS350 Managed 8-port SFP, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8S-E-2G-UKCBS350 Managed 8-port SFP, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-24S-4G-EUCBS350 Managed 24-port SFP, 4x1G SFP
CBS350-24S-4G-UKCBS350 Managed 24-port SFP, 4x1G SFP
CBS350-16P-E-2G-EUCBS350 Managed 16-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G SFP
CBS350-24P-4G-EUCBS350 Managed 24-port GE, PoE, 4x1G SFP
CBS350-16FP-2G-EUCBS350 Managed 16-port GE, Full PoE, 2x1G SFP
CBS350-8XT-EUCBS350 Managed 8-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-8XT-UKCBS350 Managed 8-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-12XT-EUCBS350 Managed 12-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-12XT-UKCBS350 Managed 12-port 10GE, 2x10G SFP+ Shared
CBS350-24XS-EUCBS350 Managed 24-port SFP+, 4x10GE Shared
CBS350-24XS-UKCBS350 Managed 24-port SFP+, 4x10GE Shared
CBS350-24XT-EUCBS350 Managed 24-port 10GE, 4x10G SFP+ Shared
CBS350-8MGP-2X-UKCBS350 Managed 2-port 2.5GE, 6-port GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-48XT-4X-EUCBS350 Managed 48-port 10GE, 4x10G SFP+
CBS350-48XT-4X-UKCBS350 Managed 48-port 10GE, 4x10G SFP+
CBS350-8MGP-2X-EUCBS350 Managed 2-port 2.5GE, 6-port GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-8MP-2X-EUCBS350 Managed 8-port 2.5GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-8MP-2X-UKCBS350 Managed 8-port 2.5GE, PoE, 2x10G combo
CBS350-24MGP-4X-EUCBS350 Managed 4-port 2.5GE, 20-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24MGP-4X-UKCBS350 Managed 4-port 2.5GE, 20-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-12NP-4X-EUCBS350 Managed 12-port 5GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-12NP-4X-UKCBS350 Managed 12-port 5GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-24NGP-4X-UKCBS350 Managed 8-port 5GE, 16-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48NGP-4X-EUCBS350 Managed 8-port 5GE, 40-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-48NGP-4X-UKCBS350 Managed 8-port 5GE, 40-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-12XS-EUCisco Business 350-12XS Managed Switch
CBS350-12XS-UKCisco Business 350-12XS Managed Switch
CBS350-16XTS-EUCisco Business 350-16XTS Managed Switch
CBS350-16XTS-UKCisco Business 350-16XTS Managed Switch
CBS350-24XTS-EUCisco Business 350-24XTS Managed Switch
CBS350-24XTS-UKCisco Business 350-24XTS Managed Switch
CBS350-24NGP-4X-EUCBS350 Managed 8-port 5GE, 16-port GE, PoE, 4x10G SFP+
CBS350-8P-2G-EUCBS350 Managed 8-port GE, PoE, 2x1G Combo
CBS350-8T-E-2G-EUCBS350 Managed 8-port GE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-8FP-2G-EUCBS350 Managed 8-port GE, Full PoE, 2x1G Combo
CBS350-8P-E-2G-EUCBS350 Managed 8-port GE, PoE, Ext PS, 2x1G Combo
CBS350-48P-4X-EUCBS350 Managed 48-port GE, PoE, 4x10G SFP+

 

Frequently Asked Questions

Pentru a accesa switch-ul, prin interfață web, trebuie să cunoașteți adresa IP pe care o folosește echipamentul. Switch-ul folosește adresa IP implicită din fabrică, 192.168. 1.254, cu o subrețea de /24.

Când switch-ul folosește adresa IP implicită din fabrică, LED-ul de sistem clipește continuu.

Numele de utilizator și parola implicite sunt cisco.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de echipamente din seria Cisco CBS350 disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: