• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam ONE

Licenta Veeam ONE – Vizibilitate deplină pentru managementul proactiv și succesul recuperării.

 

Veeam Data Platform Advanced Edition îmbină funcțiile extinse de backup și recuperare ale Veeam Backup & Replication cu capabilitățile puternice de monitorizare, analiză și conformitate ale Veeam ONE. Dețineți, controlați, faceți copii de rezervă, recuperați și monitorizați toate datele dvs. oriunde în cloud hibrid cu această soluție de nivel enterprise care oferă:

 

Backup ireproșabil pentru ecosistemul dvs. hibrid cloud

Recuperare garantată de la pionierul recuperării instantanee

Analiza profundă cu informații și automatizare oferă operațiuni fără erori

 

SAM Romania este partener oficial Veeam.

Partener Veeam Romania

Licenta Veeam ONE – Caracteristici principale

 
 

Failproof backups

 

• Protejați totul: Descoperiți automat și faceți backup pentru încărcăturile și datele dvs. în medii cloud, virtuale, fizice și NAS

• Aplicație și cloud-native: Construit pentru a se integra perfect cu mediul nativ.

• Libertatea de alegere: 100% definit de software și soluții Veeam independente de hardware pentru o flexibilitate maximă.

 

Cyber resiliency and compliance

 

• Datele rămân în siguranță: imuabilitate de la un capăt la altul al datelor de rezervă de la centrul de date în cloud.

• Scanări automate de rezervă: creați copii de rezervă fără malware
datorită scanărilor automate cu detectarea de încredere a programelor malware.

• Rămâneți conform: evitați eșecul conformității cu protecția end-to-end, care este adaptată pentru datele de rezervă și raportarea conformității.

 

Guaranteed recovery

 

• Recuperare instantanee: atingeți acordurile privind nivelul de servicii
(SLA) cu restaurări fiabile de la pionierul recuperării instantanee.

• Restaurați oriunde: recuperați pe mai multe nori și platforme prin formate de date portabile.

• Recuperare garantată: Backup-ul automat și testarea replicilor asigură recuperarea în cazul oricărui dezastru.

 

Monitoring and analytics

 

• Alertă proactivă: reduceți problemele potențiale cu peste 340 de alarme prestabilite înainte ca acestea să devină amenințări pentru mediul dumneavoastră.

• Diagnosticare inteligentă: minimizați timpul de nefuncționare cu soluții proactive ale problemelor la problemele comune de backup.

• Acțiuni de remediere: Eliminați răspunsurile manuale la alarme prin setarea de remedieri automate, de auto-vindecare și bazate pe politici pentru problemele comune.

Veeam ONE

Veeam ONE – Sumar caracteristici

 

Licenta Veeam ONE este o soluție cuprinzătoare pentru monitorizarea mediilor virtuale și de protecție a datelor. Colectează, analizează și reprezintă vizual în mod constant informații despre obiectele din infrastructura dumneavoastră. Prin aceste mijloace, licenta Veeam ONE vă permite să fiți conștienți de toate procesele din infrastructura dvs. și să preveniți condițiile periculoase (de exemplu, pierderea de date, lipsa resurselor și așa mai departe).

 

Veeam oferă următoarele capabilități:

 

Monitorizarea în timp real a infrastructurii virtuale la fiecare nivel. Puteți accesa datele de performanță ale fiecărui element de infrastructură prin diagrame, tabele și liste.

 

Monitorizarea infrastructurii de backup. Puteți examina performanța componentelor infrastructurii de rezervă, puteți examina starea lucrărilor și puteți determina probleme potențiale.

 

Notificări despre evenimente, condiții sau stări importante. Puteți seta alarme implicite, configura alarme personalizate și puteți primi notificări prin e-mail sau capcane SNMP.

 

Categorizarea infrastructurii virtuale. Puteți crea grupuri de VM pe baza unor parametri unici și multipli sau puteți importa un întreg model de categorizare.

 

Sistematizarea și vizualizarea datelor colectate. Puteți examina tablouri de bord și puteți genera rapoarte care conțin seturi implicite sau personalizate de parametri și diagrame.

 

Licenta Veeam ONE permite monitorizarea în timp real, documentarea afacerii și raportarea managementului pentru Veeam Backup & Replication, Veeam Backup pentru Microsoft 365, VMware vSphere, VMware vCloud Director și Microsoft Hyper-V.

 

Licenta Veeam ONE încorporează următoarele componente software:

 

Clientul este utilizat pentru monitorizarea mediului virtual, a infrastructurii Veeam Backup & Replication și Veeam Backup pentru Microsoft 365. Cu ajutorul clientului puteți gestiona, vizualiza și interacționa cu alarmele și datele de monitorizare, puteți analiza performanța componentelor infrastructurii virtuale și de rezervă, puteți urmări eficiența operațiunilor de protecție a datelor, puteți depana problemele, vă grupați infrastructura virtuală și puteți administra setările de monitorizare.

 

Web Client oferă un set de tablouri de bord și rapoarte care vă permit să verificați problemele de configurare, să optimizați alocarea și utilizarea resurselor, să urmăriți modificările implementate, să planificați creșterea capacității și să urmăriți dacă VM-urile critice sunt protejate corespunzător în centrul de date virtualizat.

 

Clientul și Veeam Web Client sunt instalate cu o singură configurare și oferă o singură soluție coerentă.

Licenta Veeam ONE

Veeam ONE – Ce aduce nou versiunea 12?

 

Aceasta este o soluție completă de monitorizare și analiză Veeam, oferă informații inteligente și vizibilitate care vă ajută să identificați și să rezolvați problemele înainte ca acestea să cauzeze probleme, asigurând protecția datelor dumneavoastră critice.

Licenta Veeam ONE versiunea 12 extinde aceste capabilități pentru a include mai multe medii și soluții de backup precum Veeam Backup pentru Microsoft 365. În plus, ONE v12 adaugă noi capacități de monitorizare și vizibilitate celor mai recente caracteristici ale Veeam Backup & Replication v12, inclusiv raportarea imuabilității și stări de protecție a datelor pentru multi-cloud. Aceste progrese oferă mai multă valoare și perspectivă asupra strategiei de protecție a datelor a afacerii dvs. decât oricând.

 

Functionalitati noi

 

Veeam Backup for Microsoft 365 monitoring, reporting and alerting

 

Licenta Veeam ONE 12 oferă o vizibilitate de neegalat în protecția datelor Microsoft 365. Veeam ONE continuă să fie cel mai bun și mai cuprinzător instrument de monitorizare, raportare și alertă pentru Veeam Platform. Beneficiile unice ale suportului Veeam Backup pentru Microsoft 365 includ: Veeam Backup & Replication este o soluție cuprinzătoare de protecție a datelor și recuperare în caz de dezastru. Cu Veeam Backup & Replication, puteți crea copii de rezervă la nivel de imagine ale mașinilor virtuale, fizice și cloud și puteți restaura de pe acestea. Tehnologia utilizată în produs optimizează transferul de date și consumul de resurse, ceea ce ajută la minimizarea costurilor de stocare și a timpului de recuperare în caz de dezastru.

 

• Monitorizare: S-a adăugat vizibilitate pentru componentele și lucrările de infrastructură Veeam Backup pentru Microsoft 365 în interfața de utilizare a clientului. Acestea includ și datele de performanță care sunt colectate direct de la serverele de infrastructură conectate.

• Alerte: s-au adăugat 11 alarme noi la Veeam Backup pentru Microsoft 365 pentru a vă ajuta să fiți notificat în mod proactiv despre problemele privind acordurile de nivel de serviciu (SLA), stările de sănătate a infrastructurii, stările de licență și duratele neobișnuite ale lucrărilor.

• Raportare: a fost adăugată o secțiune special creată pentru a ajuta la guvernanță și conformitate pentru clienții care protejează sarcinile de lucru Microsoft 365. Lista completă de rapoarte include: obiecte protejate, istoricul lucrărilor, conformitatea cu SLA de rezervă și starea celei mai recente lucrări.

• Tablouri de bord: a adăugat vizibilitate dintr-o privire, unde utilizatorii ONE pot vedea toată protecția datelor Microsoft 365 necesară pe un tablou de bord unic și puternic.

 

Jobs calendar

 

Licenta Veeam ONE v12 introduce o nouă funcționalitate: Calendarul de locuri de muncă. Acest tablou de bord bogat în funcții acoperă mai multe scenarii de utilizare și permite utilizatorilor să:

 

• Oferiți clienților o privire rapidă atât asupra viitorului, cât și asupra trecutului printr-un program al tuturor lucrărilor lor, inclusiv timpul de execuție.

• Găsiți cu ușurință sloturi goale atunci când nu rulează niciun job, lăsând astfel proxy-urile de rezervă la cea mai mică încărcare, care ar putea fi reutilizate pentru alte operațiuni pentru a îmbunătăți obiectivele de timp de recuperare (RTO) cum ar fi replicile sau politicile de protecție continuă a datelor (CDP).

 

În cadrul tuturor noilor funcționalități și cazuri de utilizare pe care le aduce Jobs Calendar, factorii de decizie tehnici, operatorii de backup sau administratorii de backup pot înțelege mai bine sarcinile de backup concurente care se întâmplă în orice moment.

Calendarul joburilor include, de asemenea, o vizibilitate aprofundată a politicilor de rezervă, pe primul loc în industrie, în funcție de sarcina de lucru și tip de politică.

 

REST APIs

 

ONE v12 introduce suportul oficial REST API, astfel încât clienții și furnizorii de servicii să poată elibera flexibilitatea și puterea care vin cu automatizarea și integrarea terților.

ONE v12 introduce noi puncte finale pentru monitorizarea protecției datelor, cum ar fi:

 

• Infrastructură și joburi Veeam Backup & Replication: Licenta Veeam ONE v12 permite interogarea oricăror date legate de Veeam Backup & Replication, inclusiv joburi, planuri de failover, componente ale infrastructurii de backup, valori de backup și multe altele.

• Infrastructura și locurile de muncă Veeam Backup pentru Microsoft 365: Furnizorii de servicii și organizațiile de întreprindere pot interoga toate informațiile detaliate despre protecția datelor Microsoft 365, inclusiv starea de protecție a fiecărui obiect. Aceste date pot fi transmise instrumentelor terțe de monitorizare și raportare.

• Pluginuri pentru aplicații de întreprindere: Acestea adună informații despre toate bazele de date protejate, plus toate punctele necesare pe baza unui SLA, inclusiv jurnalele de tranzacții.
Aceste noi puncte finale din ONE v12 accelerează raportarea și ajută la îmbunătățirea conformității și a guvernării în administrarea bazei de date în ceea ce privește protecția datelor pentru aceste sarcini de lucru critice.

• Sarcini de lucru protejate: Cu licenta Veeam ONE v12, clienții pot obține informații detaliate despre starea de protecție a unei anumite sarcini de lucru virtuale, fizice sau bazate pe cloud.

• Alarme: Cu v12, echipele de operare pot construi tablouri de bord personalizate de monitorizare și integrări prin intermediul sistemelor ITSM cu ajutorul API-urilor REST.

• Veeam ONE Business View: Dacă clienții folosesc ONE Business View pentru a realiza grupări logice de obiecte de infrastructură virtuală, acum pot obține toate informațiile disponibile despre categoriile, grupurile, obiectele și atributele conținute din ONE Business View pentru
integrați-l cu orice tablou de bord sau sistem de raportare.

• Infrastructură virtuală: ONE v12 permite clienților să extragă orice date legate de componentele infrastructurii virtuale adăugate la ONE. De exemplu, aceasta ar putea fi starea senzorului VMware vSphere Host sau starea unei simple mașini virtuale (VM).

 

Security

 

Licenta Veeam ONE v12 aduce o serie de îmbunătățiri de securitate pentru a ajuta echipele de securitate să respecte reglementările stricte:

 

• Audit: Toate acțiunile efectuate cu Veeam Client, Veeam Web Client, Veeam ONE Settings Utility și REST API pot fi acum înregistrate dacă noua opțiune este activată. Jurnalele pot fi găsite în jurnalul de evenimente Windows.

• Suport pentru autentificare pe bază de certificat (inclusiv CAC) în ONE Web Client. Acesta este un MFA anticipat și sigur pe care l-au solicitat mulți clienți de întreprindere pentru interfața web ONE.

• Control granular al metodelor de autentificare: ONE v12 oferă clienților posibilitatea de a alege între diferite metode de autentificare a utilizatorului, care includ: autentificare de bază, autentificare Windows și autentificare prin maparea certificatelor clientului.

• Modul de blocare cu o singură casetă de selectare: ONE v12 a adăugat capacitatea de a restricționa conectările la client și client web pentru utilizatorii cu privilegii limitate. Această casetă de selectare este deosebit de relevantă atunci când are loc un audit, când se depanează un incident de securitate sau în orice moment
ați dori să oferiți vizibilitate numai administratorilor

Solutie Veeam ONE

Licentiere

 
Aplicatia Veeam ONE poate fi licențiata în două moduri: per-socket și per-instanță.
 
 
Licentiere per-socket
 
ONE poate fi licențiat în funcție de numărul de socket-uri CPU pe gazdele gestionate VMware vSphere și Microsoft Hyper -V. Este necesară o licență pentru fiecare priză ocupată a plăcii de bază, așa cum este raportată de API-ul hypervisor. O gazdă gestionată este o gazdă care este inclusă în domeniul de monitorizare și raportare cu regulile de includere ONE.
 
 
Licențiere per instanță
 
ONE poate fi licențiat după numărul de instanțe. O instanță este o unitate (sau un token) care este atribuită unui obiect pentru a-l face gestionabil în ONE.
 
Licența Veeam ONE per instanță se aplică următoarelor tipuri de obiecte:
 
• VM protejate de serverele Veeam Backup & Replication monitorizate și VM incluse în domeniul de monitorizare și raportare cu regulile de includere ONE
 
VM-urile protejate de serverele Veeam Backup & Replication monitorizate și VM-urile incluse în domeniul de monitorizare și raportare consumă în același timp o instanță dintr-un domeniu de licență. Replicile oprite nu consumă instanțe.
 
• Calculatoare protejate cu Veeam Agent pentru Windows, Linux, Mac, IBM AIX și Oracle Solaris care sunt gestionate de serverele Veeam Backup & Replication pe care le conectați la ONE.
 
Numărul de instanțe consumate de un computer gestionat depinde de modul în care funcționează jobul Veeam Agent.
 
 
• Partajări de fișiere protejate de serverele Veeam Backup & Replication pe care le conectați la ONE. Partajările de fișiere sunt licențiate pentru 500 GB de date protejate.
 
• Mașini virtuale în cloud, baze de date în cloud și partajări de fișiere în cloud protejate de Veeam Backup pentru Microsoft Azure, Veeam Backup pentru AWS și Veeam Backup pentru Google Cloud integrate cu serverele Veeam Backup & Replication pe care le conectați la ONE.
 
• Conturi de utilizator Microsoft 365 ale căror date sunt protejate cu Veeam Backup pentru serverele Microsoft 365 conectate la ONE.
 
 
Veeam Software oferă următoarele tipuri de licențe plătite pentru Veeam ONE:
 
 
Licența perpetuă este o licență completă permanentă. Licența perpetuă nu are o dată de expirare și permite utilizarea versiunilor ONE emise înainte de data expirării suportului.
 
 
Subscriptia este o licență completă care expiră la sfârșitul termenului de abonament. Termenul licenței de abonament este în mod normal de 1–3 ani de la data emiterii licenței.
 
Licența de închiriere este o licență completă destinată Veeam Cloud & Service Providers (VCSP). Data de expirare a licenței este stabilită în funcție de programul de închiriere ales (în mod normal 1–12 luni de la data eliberării licenței).
 
 

Licenta Veeam ONE – Administrare

 

Licența Veeam ONE este furnizată în timpul instalării produsului.

 

Dacă nu furnizați un fișier de licență în timpul instalării, îl puteți furniza mai târziu:

 

1. Deschideți ONE Client.
Pentru detalii, consultați secțiunea Accesarea clientului ONE din Ghidul de monitorizare ONE.
2. În meniul principal, faceți clic pe Licență.
3. În fereastra Informații de licență, navigați la fila Licență și faceți clic pe Instalare.
4. Specificați o cale către fișierul de licență și faceți clic pe Open.
5. Bifați caseta de validare Actualizare automată a licenței pentru a activa actualizarea și utilizarea automată a licenței
raportare.

6. În fereastra Informații de licență, faceți clic pe Salvare.

 

Vizualizarea informațiilor despre licență

 

Puteți verifica detaliile licenței instalate în fereastra Informații despre licență.
Pentru a accesa fereastra Informații licențiate:
1. Deschideți ONE Client.
Pentru detalii, consultați secțiunea Accesarea clientului ONE din Ghidul de monitorizare ONE.
2. În meniul principal, faceți clic pe Licență.
Fereastra Informații licență va afișa detaliile licenței.

 

Utilizarea licenței Veeam ONE

 

Filele Sockets și Instances oferă detalii despre numărul de socketuri, instanțe sau puncte utilizate în prezent și numărul de obiecte gestionate cu multiplicatori de obiecte pentru tipul dvs. de licență

 

Aceste file conțin următoarele informații:

 

• Socket-uri — numărul de socket-uri licențiate, utilizate și rămase pe VMware vSphere și Microsoft gestionate
Gazdele Hyper-V.
• [Numai pentru licența de închiriere] Puncte utilizate — numărul de puncte consumate de obiectele gestionate din total
numărul de instanțe disponibile în licență.
• Nou — numărul de obiecte care au fost descoperite cu mai puțin de o lună în urmă (în cadrul calendarului actual lună).

VM – numărul de VM gestionate din numărul total de VM descoperite pe gazde VMware vSphere și Microsoft Hyper-V și servere Veeam Backup & Replication.

• Stații de lucru — numărul de agenți Veeam gestionați care rulează
Modul stație de lucru și sunt gestionate de serverele Veeam Backup & Replication conectate la ONE.

• Servere — numărul de agenți Veeam gestionați care rulează în modul Server descoperit și sunt gestionați de serverele Veeam Backup & Replication conectate la ONE

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Dacă intenționați să instalați agentul Veeam ONE pe serverul Veeam Backup & Replication, trebuie să dezactivați MFA pentru contul în care agentul Veeam ONE se conectează la Veeam Backup & Replication.

Puteți conecta următoarele tipuri de servere:

Veeam Backup & Replication.
Veeam Backup pentru Microsoft 365.
VMware vSphere.
Director VMware Cloud.
Microsoft Hyper-V.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Aceast licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Recomandari
Pentru alte recomandari verificati categoria: