• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Fortinet Romania

SAM Romania este partener oficial Fortinet Romania si comercializeaza toata gama de echipamente.

 
Partener Fortinet Romania

În era digitală, securitatea cibernetică a devenit vitală pentru păstrarea informațiilor și datelor confidențiale în siguranță.

O companie care face valuri în această industrie este Fortinet, specializată în furnizarea de soluții de securitate cibernetică de înaltă performanță.
Fortinet colaborează strâns cu firmele din România pentru a dezvolta strategii și politici de securitate cibernetică adaptate nevoilor țării.

Compania oferă consultanță specializată și asistență tehnică pentru implementarea acestor strategii, contribuind astfel la creșterea nivelului de protecție cibernetică a României.
Un alt aspect important al colaborării dintre Fortinet și România este dezvoltarea de programe de formare și instruire în domeniul securității cibernetice. Compania organizează cursuri și workshop-uri pentru specialiștii din domeniu, dar și pentru studenți și tineri pasionați de securitatea informatică. Aceste programe au ca scop creșterea nivelului de competență și conștientizare în domeniul securității cibernetice, contribuind astfel la dezvoltarea unei forțe de muncă calificate în acest domeniu în România.

 

Fortinet investește în cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta tehnologii avansate de securitate cibernetică. Compania are propriul său laborator de cercetare și dezvoltare în România, unde o echipă de experți lucrează la dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a soluțiilor de securitate cibernetică. Aceste tehnologii inovatoare contribuie la consolidarea securității cibernetice a României și la protejarea împotriva amenințărilor din ce în ce mai sofisticate.

 

Colaborarea dintre Fortinet și partenerii din România joacă un rol crucial în consolidarea securității cibernetice a țării. Prin furnizarea de produse și soluții de securitate avansate, consultanță specializată, programe de formare și instruire și investiții în cercetare și dezvoltare, Fortinet contribuie la creșterea nivelului de protecție cibernetică si astfel România devine tot mai pregătită pentru provocările și amenințările din mediul digital în continuă evoluție.

fortinet romania

Fortinet Romania: Cine este compania Fortinet?


Fortinet este un lider global în domeniul soluțiilor de securitate cibernetică de înaltă performanță. Compania, cu sediul în Sunnyvale, California, a fost fondată în anul 2000 și s-a dezvoltat rapid pentru a deveni un nume de referință în industria securității cibernetice.
Povestea lor este una de inovație, dedicație și pasiune pentru crearea de soluții de securitate care nu numai că protejează, dar și îmbunătățesc experiența online a utilizatorilor.

 

De-a lungul anilor, Fortinet a investit în cercetare și dezvoltare pentru a se menține în fruntea industriei. Echipa lor talentată de ingineri și cercetători lucrează neîncetat pentru a identifica și aborda cele mai noi amenințări cibernetice. Cu o gamă largă de produse și servicii inovatoare, Fortinet oferă soluții de securitate adaptate nevoilor fiecărui client.
Unul dintre punctele forte ale companiei este platforma lor de securitate integrată, cunoscută sub numele de Fortinet Security Fabric. Această platformă unifică diferitele soluții de securitate ale Fortinet Romania într-o singură arhitectură integrată, oferind astfel o protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice.

 

Fortinet colaborează cu clienți din întreaga lume, inclusiv cu organizații din sectorul public, instituții financiare, companii de telecomunicații și multe altele. Ei înțeleg că fiecare industrie are propriile nevoi și cerințe de securitate, motiv pentru care oferă soluții personalizate pentru fiecare sector.

 

Fortinet promovează educația și conștientizarea în domeniul securității cibernetice. Compania organizează evenimente, seminarii și programe de formare pentru a informa și instrui profesioniștii din industrie. De asemenea, ei sprijină și proiecte de cercetare în domeniul securității cibernetice, contribuind astfel la avansarea cunoștințelor și tehnologiilor în acest domeniu critic.

 

Fortinet este o companie de top în industria securității cibernetice, cu o reputație solidă și inovații continue. Ei se angajează să ofere soluții de securitate de înaltă performanță, adaptate nevoilor fiecărui client și să contribuie la dezvoltarea și promovarea securității cibernetice în întreaga lume.

 

Fortinet - partener din Romania

Istoria Fortinet


Fortinet a fost înființat în anul 2000 de către Ken Xie și Michael Xie. Ken Xie a fost anterior fondator al NetScreen, un producător de firewall-uri de rețea, pe care l-a vândut către Juniper Networks în 2004. În urma succesului NetScreen, cei doi frați au decis să înființeze Fortinet.
În cei peste 20 de ani de activitate, Fortinet a reușit să devină unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de securitate cibernetică din lume, oferind o gamă largă de produse sofisticate care pot proteja aproape orice rețea digitală, de la cele mici și la cele de nivel enterprise.

 

În primii ani de existență, Fortinet s-a concentrat pe dezvoltarea și comercializarea de echipamente de securitate cibernetică, precum firewall-uri și dispozitive de protecție împotriva amenințărilor avansate. Compania a reușit să atragă rapid atenția clienților din industria IT și să se impună ca un jucător important pe piața soluțiilor de securitate.
Pe măsură ce tehnologia a evoluat și amenințările cibernetice au devenit tot mai sofisticate, Fortinet a continuat să inoveze și să-și extindă portofoliul de produse. Astăzi, compania oferă soluții complete de securitate cibernetică, care includ firewall-uri, dispozitive de protecție împotriva amenințărilor avansate, sisteme de detecție și prevenire a intruziunilor, soluții de securitate pentru rețelele wireless și multe altele.

 

Fortinet este recunoscută pentru tehnologia sa avansată și pentru abordarea sa holistică în ceea ce privește securitatea cibernetică. Compania pune accent pe integrarea tuturor componentelor de securitate într-o singură platformă, oferind astfel o protecție completă și eficientă împotriva amenințărilor.
Pe lângă produsele sale, Fortinet oferă și servicii de consultanță și suport tehnic, ajutând clienții să implementeze și să gestioneze soluțiile lor de securitate cibernetică. Compania are o rețea globală de parteneri și distribuitori, care asigură o acoperire extinsă și o asistență locală clienților din întreaga lume.

 

Fortinet este prezentă în peste 200 de țări și are peste 500.000 de clienți, inclusiv companii din sectorul financiar, guvernamental, de sănătate, de retail și multe altele. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare, pentru a rămâne în fruntea industriei și a oferi cele mai avansate soluții de securitate cibernetică.

 

Fortinet România: Viitorul securității rețelei

 

Prezența Fortinet în România este un pas semnificativ în îmbunătățirea securității digitale a țării. Compania oferă o gamă impresionantă de soluții pentru a proteja rețelele, datele și utilizatorii împotriva unei varietăți largi de amenințări cibernetice.
Prin tehnologia sa avansată și echipa sa de experți în securitate, Fortinet Romania este în măsură să ofere securitate cibernetică de înaltă calitate în întreaga țară. Așa că, indiferent dacă ești un simplu utilizator de internet sau o companie mare cu o infrastructură de rețea complexă, poți avea încredere în Fortinet pentru a te proteja împotriva amenințărilor cibernetice.

 

România este una dintre cele mai dinamice economii din Europa de Est și a devenit un hub important pentru industria IT. În ultimii ani, țara a atras investiții semnificative în domeniul tehnologiei și s-a dezvoltat rapid în ceea ce privește infrastructura digitală. Cu toate acestea, odată cu creșterea dependenței de tehnologie, au apărut și noi amenințări cibernetice.
Fortinet a recunoscut potențialul României în ceea ce privește securitatea cibernetică și a decis să-și extindă prezența în țară. Compania a deschis un centru de cercetare și dezvoltare la București, unde lucrează o echipă dedicată de ingineri și specialiști în securitate. Acest centru joacă un rol crucial în dezvoltarea și inovarea soluțiilor de securitate oferite de Fortinet.
Unul dintre aspectele remarcabile ale Fortinet este angajamentul său față de educație și formare în domeniul securității cibernetice.

 

Compania organizează în mod regulat evenimente și traininguri pentru profesioniștii din domeniu, dar și pentru studenți și tineri pasionați de tehnologie. Aceste inițiative au ca scop creșterea nivelului de conștientizare și pregătire în ceea ce privește securitatea cibernetică, contribuind astfel la construirea unei comunități puternice și bine informată în acest domeniu.
Fortinet colaborează cu instituții academice și universități din România pentru a dezvolta programe de studiu și proiecte de cercetare în domeniul securității cibernetice. Aceste parteneriate sunt esențiale pentru formarea viitoarelor generații de specialiști în securitate cibernetică și pentru promovarea inovației în acest domeniu.

 

Pe lângă angajamentul său față de securitatea cibernetică, Fortinet are și o preocupare constantă pentru responsabilitatea socială. Compania susține diferite proiecte și organizații non-guvernamentale care promovează accesul la tehnologie și educație în comunitățile defavorizate.

Astfel, Fortinet contribuie la reducerea decalajului digital și la crearea unui mediu online mai sigur și mai echitabil pentru toți utilizatorii.

Portofoliul Fortinet Romania


Fortinet oferă în România o gamă variată de produse și servicii de securitate cibernetică. Acestea includ firewall-uri de ultimă generație, soluții de prevenire a intruziunilor, servicii de securitate pentru endpointuri, securitate pentru centrele de date, și multe altele.
Punctul forte al Fortinet rezidă în soluțiile sale integrate care permit companiilor să implementeze protecție de la periferie la core, până la endpointuri, permițându-le să-și securizeze întreaga operațiuni cu produsele Fortinet.
Fortinet este un lider global în domeniul securității cibernetice, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru a proteja organizațiile împotriva amenințărilor din mediul online. Compania are o prezență puternică în România, oferind servicii de securitate cibernetică de înaltă calitate pentru clienții săi.

 

Unul dintre produsele cheie ale Fortinet este firewall-ul de ultimă generație. Acesta oferă o protecție avansată împotriva atacurilor cibernetice, filtrând traficul de rețea și blocând accesul neautorizat. Firewall-ul de ultimă generație Fortinet este recunoscut pentru performanța sa excelentă și pentru capacitatea sa de a detecta și bloca amenințările în timp real.
Soluțiile de prevenire a intruziunilor oferite de Fortinet sunt esențiale pentru protejarea rețelelor împotriva atacurilor și a intruziunilor neautorizate. Aceste soluții utilizează tehnologii avansate de detecție și blocare a amenințărilor, asigurând un nivel ridicat de securitate pentru infrastructura IT a companiilor.
Serviciile de securitate pentru endpointuri sunt o altă componentă importantă a portofoliului Fortinet. Aceste servicii asigură protecție pentru dispozitivele finale, cum ar fi laptop-uri, telefoane mobile și tablete, împotriva atacurilor malware și a altor amenințări cibernetice. Ele oferă funcționalități avansate, cum ar fi detectarea comportamentului suspect și blocarea automată a fișierelor malware.

 

Securitatea pentru centrele de date este, de asemenea, un aspect crucial în portofoliul Fortinet. Compania oferă soluții integrate pentru protejarea datelor și a aplicațiilor din centrele de date împotriva atacurilor cibernetice. Aceste soluții asigură o securitate avansată, protejând informațiile sensibile și prevenind intruziunile neautorizate.
Fortinet oferă, de asemenea, servicii de consultanță și suport tehnic pentru clienții săi. Echipa de experți Fortinet este pregătită să ofere asistență în implementarea și configurarea soluțiilor de securitate cibernetică, precum și în gestionarea incidentelor de securitate.

 

Fortinet Romania este un furnizor de top în domeniul securității cibernetice, oferind o gamă completă de produse și servicii pentru protejarea organizațiilor împotriva amenințărilor din mediul online. Cu soluțiile lor inovatoare și experții lor calificați, Fortinet este un partener de încredere pentru companiile din România în lupta împotriva atacurilor cibernetice.

De asemenea echipamentele Fortinet contribuie si joaca un rol important in indeplinirea cerintelor de securitate prevazute in Directivele NIS2 si DORA.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

 

Descoperă gama completa de echipamente Fortinet disponibila in magazinul nostru online:

Recomandari: