• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Adobe Acrobat Pro

Licenta Adobe Acrobat Pro la Cel Mai Bun Pret.

SAM Romania este partener oficial Adobe Romania.

 

Programul Adobe Acrobat Pro este unul dintre cele mai populare programe de editare și gestiune a documentelor PDF.

Este utilizat atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice, în scopul procesării, creării și transmiterii documentelor PDF. Pentru a beneficia în totalitate de funcționalitățile acestui program, este nevoie să dețineti o licență Adobe Acrobat Pro.

 

Licenta Adobe Acrobat PRO
Partener Adobe Romania

Licența Adobe Acrobat Pro: Caracteristici principale

 

O licență Adobe Acrobat Pro îți oferă diverse opțiuni de gestionare și preparare a documentelor PDF. Printre caracteristicile principale se numără:

 

  • Posibilitatea de a edita textul și de a adăuga sau elimina imagini, cu toate fonturile incluse în document;
  • Crearea documentelor PDF din documente existente;
  • Semnarea electronică a documentelor și crearea de formulare;
  • Protejarea documentelor cu parole și criptare a fișierelor;
  • Gestionarea și indexarea documentelor cu ajutorul instrumentelor de căutare și organizare.
  •  

Adobe Acrobat Pro este un program complex și util pentru orice persoană care are nevoie să lucreze cu documente PDF. Cu ajutorul acestui program realizat de compania Adobe, poți edita textul, adăuga imagini și chiar să elimini elemente nedorite din document. În plus, poți crea documente PDF din orice tip de document existent, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la compatibilitatea fonturilor.

 

 

O altă caracteristică importantă pe care o aduce o licenta Adobe Acrobat Pro este posibilitatea de a semna electronic documentele și de a crea formulare. Această opțiune este deosebit de utilă pentru companii și organizații care doresc să își îmbunătățească procesele de aprobare și semnare a documentelor. Cu ajutorul Adobe Acrobat Pro, poți proteja documentele cu parole și criptare a fișierelor, astfel încât doar persoanele autorizate să aibă acces la informațiile din document.

 

 

Instrumentele de căutare și organizare sunt, de asemenea, foarte utile pentru oricine lucrează cu documente PDF. Poți căuta rapid și ușor informațiile din documentele tale, folosind cuvinte cheie sau expresii. În plus, poți organiza documentele într-un mod eficient, astfel încât să le găsești cu ușurință atunci când ai nevoie de ele.

 

 

Adobe Acrobat Pro este un program esențial pentru oricine lucrează cu documente PDF. Cu ajutorul acestui program, poți edita, semna și proteja documentele tale, precum și să le organizezi și să le cauți cu ușurință.

Pret licenta Adobe Acrobat Pro

Pret Adobe Acrobat Pro: Planuri și tipuri de licente disponibile

 

 

Adobe Acrobat Pro este un program esențial pentru orice persoană sau organizație care lucrează cu documente digitale. Cu ajutorul acestui program, utilizatorii pot crea, edita și partaja documente PDF într-un mod simplu și eficient.

 

Pentru a achiziționa o licență Adobe Acrobat Pro, există mai mulți planuri disponibile, în funcție de nevoile și bugetul utilizatorului.

 

Acestea includ:

 


Planul individual – acest plan include o licență pentru un singur utilizator. Este ideal pentru persoanele care lucrează de acasă sau pentru cei care doresc să utilizeze programul doar pentru uz personal.

 

Planul pentru afaceri – acest plan este adecvat pentru întreprinderi de dimensiuni mici și mijlocii și include licențe multiple pentru utilizatorii din organizație. Acest plan este ideal pentru companiile care doresc să își îmbunătățească eficiența și productivitatea prin utilizarea programului Adobe Acrobat Pro.

 

Planul pentru companii și organizații mari – acest plan include mai multe licențe pentru utilizatorii din organizație, alături de funcții de administrare a contului și pachete de servicii suplimentare personalizate. Acest plan este ideal pentru organizațiile mari care doresc să gestioneze și să optimizeze fluxul de lucru cu documente PDF.

 

 

În funcție de planul ales, prețurile variază și pot fi achiziționate sub forma unui abonament lunar sau anual. Abonamentele lunare sunt ideale pentru cei care doresc să încerce programul fără a achiziționa o licență permanentă, în timp ce abonamentele anuale sunt mai avantajoase pentru cei care utilizează programul în mod regulat.

 

În plus, Adobe oferă și o versiune de încercare gratuită a programului Adobe Acrobat Pro – Download Free Online, astfel încât utilizatorii să poată testa funcțiile și caracteristicile programului înainte de a achiziționa o licență.

 

Licenta Adobe Acrobat Pro este un soft esențial pentru orice persoană sau organizație care lucrează cu documente digitale. Cu ajutorul planurilor și licențelor disponibile, utilizatorii pot alege varianta cea mai potrivită pentru nevoile lor și pot beneficia de toate funcțiile și caracteristicile soft-ului Adobe Acrobat Pro.

 

 

Licenta perpetua (permanenta)

 

În cazul în care sunteți un utilizator frecvent al programului Adobe Acrobat Pro și nu doriți să plătiți o sumă lunară pentru a-l utiliza, achiziționarea unei licențe perpetue poate fi o opțiune viabilă pentru dvs. Licența perpetuă vă permite să utilizați programul fără limitări de timp și fără a fi nevoie să plătiți o taxă lunară.

 

Cu toate acestea, este important să țineți cont de faptul că, în timp, versiunea dvs. a programului va deveni depășită, iar actualizările nu vor fi disponibile fără o taxă suplimentară. De asemenea, în cazul în care întâmpinați probleme tehnice cu programul, nu veți putea beneficia de suport tehnic din partea companiei Adobe.

 

În plus, achiziționarea unei licențe perpetue poate fi mai costisitoare pe termen lung, în comparație cu opțiunea de abonament lunar. Deși nu veți plăti o taxă lunară, veți fi nevoit să achiziționați actualizări și upgrade-uri pentru programul dvs.

 

Trebuie să luați în considerare și faptul că, odată ce achiziționați o licență perpetuă, nu veți putea să o returnați sau să o schimbați în cazul în care nu sunteți mulțumit de performanța programului.

 

Achiziționarea unei licențe perpetue pentru programul Adobe Acrobat Pro poate fi o opțiune viabilă pentru utilizatorii care doresc să utilizeze programul pentru o perioadă lungă de timp și nu doresc să plătească o taxă lunară. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare costurile pe termen lung și faptul că nu veți beneficia de actualizări sau suport tehnic din partea companiei Adobe.

 

 

Compatibilitate

 

 

Adobe Acrobat Pro este un program puternic și versatil pentru gestionarea documentelor PDF. Acesta oferă o gamă largă de funcții, inclusiv crearea, editarea, semnarea și protejarea documentelor PDF.

În plus, Adobe Acrobat Pro este compatibil cu o varietate de dispozitive și platforme, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, tablete și telefoane mobile. Acest lucru face posibilă utilizarea programului oriunde și oricând.

 

Un alt avantaj al programului Adobe Acrobat Pro este faptul că acesta poate fi personalizat în funcție de nevoile utilizatorului. De exemplu, utilizatorii pot alege să utilizeze funcțiile de editare și formatare pentru a crea documente PDF personalizate, sau pot utiliza funcțiile de securitate pentru a proteja documentele împotriva accesului neautorizat.

 

Licenta Adobe Acrobat Pro oferă o varietate de instrumente pentru a ajuta utilizatorii să își organizeze și să își gestioneze documentele PDF. Aceste instrumente includ funcții de căutare și sortare, precum și posibilitatea de a crea și de a gestiona colecții de documente.

 

Adobe Acrobat Pro este un program puternic și versatil pentru gestionarea documentelor PDF. Utilizatorii pot descărca o versiune de încercare gratuită pentru a testa toate funcțiile programului. Dacă sunt mulțumiți, pot achiziționa o licență completă pentru a utiliza programul pe termen lung.

 

 

Adobe Acrobat Pro DC

 

 

Programul Acrobat Pro DC este cea mai recentă versiune a programului de editare PDF și este disponibil în cadrul unui plan de abonament. Utilizatorii se pot bucura de o interfață modernă, actualizări constante și opțiuni suplimentare pentru gestionarea documentelor.În plus față de funcțiile standard de editare și creare a documentelor PDF, Acrobat Pro DC oferă o serie de opțiuni avansate, cum ar fi recunoașterea caracterelor optice (OCR) și posibilitatea de a proteja documentele cu parole și permisiuni de acces.

 

Acest lucru face ca programul să fie ideal pentru utilizatorii care lucrează cu documente sensibile sau confidențiale. De asemenea, Licenta Acrobat Pro DC oferă și opțiuni pentru colaborare, cum ar fi posibilitatea de a trimite documente pentru revizuire și comentarii. Această funcționalitate este utilă în special pentru echipele care lucrează la proiecte comune sau pentru profesioniștii care doresc să primească feedback de la clienți sau colegi.Un alt avantaj al programului Acrobat Pro DC este faptul că este integrat cu alte produse Adobe, cum ar fi licenta Adobe Photoshop și InDesign.

 

Această integrare face ca lucrul cu documente PDF să fie mai ușor și mai eficient, deoarece utilizatorii pot importa și exporta documente din și în alte formate.

Adobe Acrobat Pro DC este un program puternic și versatil pentru editarea și gestionarea documentelor PDF. Utilizatorii pot beneficia de o gamă largă de funcții avansate și opțiuni de colaborare, ceea ce face ca programul să fie ideal pentru profesioniști și echipele de lucru.

Adobe Acrobat Reader

 

 

Deși Adobe Acrobat Reader este un program foarte popular și utilizat de mulți oameni, există și o variantă mai avansată, Adobe Acrobat Pro, care oferă mult mai multe funcționalități și opțiuni pentru utilizatorii avansați.

Adobe Acrobat Pro este un program plătit, dar oferă o gamă largă de caracteristici care nu sunt disponibile în Acrobat Reader. De exemplu, utilizatorii pot crea și edita documente PDF, pot adăuga semnături digitale, pot proteja documentele cu parole și pot converti documente în alte formate de fișiere.

Mai mult decât atât, Adobe Acrobat Pro permite utilizatorilor să creeze formulare PDF interactiv, să adauge multimedia și să integreze documentele PDF cu alte aplicații. Aceste caracteristici fac din Acrobat Pro o alegere populară pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult decât doar vizualizarea și imprimarea documentelor PDF.

Licenta Adobe Acrobat Pro oferă și opțiuni de securitate mai avansate, cum ar fi criptarea documentelor și protejarea acestora cu parole sau permisiuni de acces. Aceste caracteristici sunt deosebit de importante pentru utilizatorii care tratează informații sensibile sau confidentiale.

Deși Adobe Acrobat Reader este un program util și popular pentru vizualizarea și imprimarea documentelor PDF, Adobe Acrobat Pro oferă mult mai multe opțiuni și funcționalități pentru utilizatorii avansați.

Dacă aveți nevoie de mai mult decât doar vizualizarea și imprimarea documentelor PDF, atunci Adobe Acrobat Pro poate fi o alegere mai bună pentru nevoile dvs.

 

Adobe Acrobat Free online

 

 

Adobe Acrobat Free online este o soluție utilă pentru oricine are nevoie să creeze, editeze sau semneze documente PDF, dar nu are acces la programul complet Adobe Acrobat Pro. Acest serviciu online este ușor de utilizat și nu necesită descărcarea sau instalarea niciunui software suplimentar. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul web Adobe și să începeți să utilizați serviciul.

Cu ajutorul Adobe Acrobat Free online, puteți crea documente PDF din orice fișier sau document existent. Acest serviciu vă permite să editați textul, să adăugați imagini sau să modificați layout-ul documentului. De asemenea, puteți semna documentele PDF direct din browserul dvs., fără a fi nevoie să utilizați un program suplimentar.

 

Un alt avantaj al Adobe Acrobat Free online este că puteți accesa serviciul de pe orice dispozitiv care are conexiune la internet. Acest lucru înseamnă că puteți crea, edita sau semna documente PDF de pe laptop, tabletă sau chiar de pe telefonul mobil. Pentru a utiliza serviciul Adobe Acrobat Free online, trebuie să aveți un cont Adobe gratuit. Dacă nu aveți deja un cont, puteți crea unul în doar câteva minute. După ce v-ați logat în contul dvs. Adobe, veți avea acces la toate funcțiile Adobe Acrobat Free online.

Adobe Acrobat Free online este o soluție utilă și accesibilă pentru oricine are nevoie să creeze, editeze sau semneze documente PDF. Acest serviciu online este ușor de utilizat și vă permite să accesați funcțiile de bază ale programului Adobe Acrobat Pro fără a fi nevoie să descărcați sau să instalați software suplimentar.

 

 

Licenta Adobe Acrobat Pro este o soluție populară de editare și gestionare a documentelor PDF și este disponibilă sub forma de abonament sau achiziționare a unei licențe perpetue. Utilizatorii pot încerca programul prin descărcarea unei versiuni de încercare sau prin utilizarea serviciilor gratuite online oferite de Adobe.

 

 

Adobe Acrobat Pro, licențiat prin Adobe Value Incentive Plan (VIP), oferă productivitate și colaborare sigure, fără efort, precum și integrări de neegalat cu aplicații de afaceri de top de la Microsoft, Google și altele. Indiferent dacă echipele dvs. sunt la fața locului, la distanță sau hibride, Acrobat Pro este conceput pentru a sprijini munca moderna care oferă fluxuri de lucru de documente 100% digitale în locații și pe dispozitive.

 

Creșteți productivitatea echipei și colaborarea.
Oferiți organizației dvs. acces la instrumentele și fișierele PDF esențiale de pe desktop, dispozitivul mobil sau browserul web, astfel încât ei să poată rămâne conectați și productivi de oriunde. Cu Acrobat Pro, echipele pot:
– Accesa PDF-uri pe toate dispozitivele—Vizualizați și lucrați la PDF-uri oriunde, oricând și pe orice dispozitiv, inclusiv macOS, Windows, iOS și Android — Liquid Mode optimizează vizualizarea pe ecrane mici.
– Lucra mai bine împreună în Microsoft Teams — Creați, partajați și lucrati la fișierele PDF în Microsoft Teams.
– Colabora în timp real—Partajați în siguranță fișierele PDF online și lucrati cu membrii echipei pe un singur document digital în timp real.
– Lucra mai inteligent în aplicațiile de productivitate — Accesați, editați și stocați fișiere direct în Microsoft OneDrive, Google Drive, Box sau Dropbox în timp ce lucrați în Acrobat Pro pe desktop sau mobil.
– Crea cu ușurință formulare PDF— Scanați documentele pe dispozitivele mobile pentru a crea digital, completabil și editabil formularele prin Adobe Scan (produs de Adobe Sensei).
– Edita și semna oriunde—Comentați, completați și semnați PDF-uri dintr-un browser—fără înscrieri sau software necesar.

 

Lucrați mai eficient în aplicațiile Microsoft.
Adăugați instrumente PDF și de semnătură electronică care economisesc timp la aplicațiile de afaceri Microsoft pe care se bazează organizația dvs pe. Oferă echipelor tale puterea de a:
– Face mai multe în Microsoft 365 – Creați cu ușurință fișiere PDF de înaltă calitate, protejate prin parolă și trimiteți pentru semnătură electronică direct din Microsoft 365.
– Gestiona documente în Microsoft Teams—Creați, exportați, organizați, combinați, comprimați și protejați PDF-uri.
– Converti fișiere PDF în fișiere editabile—Convertiți rapid fișiere PDF în fișiere editabile Word, Excel, PowerPoint sau Fișiere RTF, fără a urmări sau recrea fișierele originale.
– Lucra cu documente în SharePoint și OneDrive — Creați, combinați și organizați direct PDF-uri din SharePoint sau OneDrive.

 

Adăugați semnături electronice la fluxurile de lucru ale documentelor digitale.
Capacitățile puternice de semnătură electronică sunt acum întegrate în Acrobat Pro, astfel încât organizația dvs. să poată conduce afaceri mai repede cu:
– Tranzacții nelimitate—Semnați și colectați semnături electronice nelimitate și urmăriți răspunsurile în timp real.
– Trimitere în bloc—Solicitați semnături electronice legale și de încredere de la mai mulți semnatari într-un singur acord.
– Formulare web și plăți — Creați formulare web pentru a colecta semnături electronice și pentru a permite clienților să facă plăți cu Braintree (acolo unde este disponibil) într-o singură tranzacție.
– Branding personalizat—Trimiteți acorduri cu branding personalizat pentru a vă asigura că clienții au un experiență constantă în toate punctele de contact.
– Urmărire și arhivare — Primiți notificări prin e-mail imediat ce aprobatorii semnează și mențineți o informație detaliată, pista de audit pentru fiecare tranzacție.

 

Obțineți o securitate de neegalat.
Acrobat Pro oferă securitate și conformitate la nivel de întreprindere. Protejați sistemele și datele în format PDF și fluxurile de lucru prin semnătură electronică și asigurati conformitatea cu:
– Sandboxing — Limitați programele malware și datele care nu sunt de încredere cu sandboxing.
– Managementul mobilității — Asigurați-vă că munca pe dispozitivele mobile rămâne în siguranță cu cel mai bun management al mobilității din clasă.
– Parole și redactare—Controlați informațiile din documente prin adăugarea unei parole de protectie sau redactarea conținutului sensibil.
– Single sign-on (SSO)—integrați în siguranță cu sistemele de identitate corporative existente și autentificați-vă utilizatorii prin conectare unică (necesita Acrobat Pro pentru întreprindere).
– Criptare activa—Obțineți o cheie de criptare dedicată pentru activele în repaus (necesita Acrobat Pro pentru întreprindere).
– Actualizări continue—Accesați funcții noi de îndată ce sunt disponibile și obțineți actualizări regulate de securitate.
– Conformitate continuă în industrie — Păstrați-vă datele în siguranță cu o soluție PDF și de semnătură electronică care respectă standardele și reglementările din industrie în continuă schimbare. Pentru mai multe informații, vizitați Adobe certificări de conformitate, standarde și reglementări.

 

Simplificați licentierea, implementarea și achiziția.
Cu un abonament Acrobat Pro prin programul de cumpărare VIP al Adobe, este ușor să puneți instrumentele potrivite în mâinile potrivite în întreaga organizație.
– Achiziții și administrare simplificate — Consolidați toate abonamentele Adobe într-un singur VIP acord și gestionați toate licențele Adobe într-un singur loc.
– Gestionare simplificată a licențelor—Alocați, reatribuiți, eliminați și urmăriți licențele cu doar câteva clicuri cu Adobe Admin Console bazată pe web și adăugați licențe noi ori de câte ori aveți nevoie de ele.
– Implementare flexibilă — Implementați aplicații și actualizări la nivel central sau permiteți utilizatorilor să se autoinstaleze.
– Virtualizare—Oferiți acces securizat la distanță la Acrobat Pro cu suport de virtualizare pentru licențierea utilizatorului (named User).
– Configurare simplă a semnăturii electronice — Gestionați cu ușurință utilizatorii și setările pentru semnăturile electronice.
– Protecția prețului—Prelungiți durata licenței cu până la trei ani pentru a menține bugetul previzibil.

De la asistență tehnică la sesiuni cu utilizatori experți, Acrobat Pro oferă ajutorul de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie acesta, inclusiv:
– Asistență tehnică—Obțineți asistență tehnică avansată 24 de ore pe zi prin telefon, e-mail sau chat.
– Urmărirea cazurilor de asistență—Deschideți și urmăriți cazurile de asistență din Consola de administrare cu Acrobat Pro pentru întreprindere.
– Asistență experți—Oferiți membrilor echipei acces la sesiuni gratuite 1:1 cu experții în produsele Adobe pentru a incepe rapid sau a stăpâni funcțiile avansate.
– Tutoriale—Oferiți echipelor, tutoriale online gratuite pentru a învăța elementele de bază sau pentru a-și perfecționa abilitățile.

 

Lucrați cu liderul de încredere în documente digitale.
Adobe a inventat PDF în urmă cu peste 25 de ani și este liderul global în domeniul securității tehnologiei documentelor digitale. Cu peste 1.000 de documente legate brevete, Adobe lansează continuu standarde noi și actualizate pentru Documente PDF și semnături digitale. Soluțiile Adobe ajută la optimizare fluxuri de lucru digitale pentru pregătirea, protejarea, partajarea și semnarea documentelor de afaceri. De aceea, organizațiile de toate dimensiunile se bazează pe Adobe Acrobat și Acrobat Sign pentru a accelera procesele de afaceri, a maximiza productivitatea, și a oferi clienților experiențe excepționale.

Frequently Asked Questions

Nu. Insa se poate utiliza gratuit programul pentru o perioada de incercare – 7 zile.

 Acrobat Standard vă permite să finalizați sarcini PDF de bază, cum ar fi editarea, convertirea, protejarea cu parolă și solicitarea de semnături. Acrobat Pro include totul din Acrobat Standard plus funcții PDF suplimentare și o mare varietate de instrumente de semnătură electronică.

Abonamentul Acrobat vă permite să lucrați cu documentele pe dispozitive web, mobile și desktop. Puteți instala Acrobat pe desktop și pe dispozitivele mobile sau vă puteți conecta la Acrobat online pentru a experimenta funcțiile și instrumentele PDF.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

 

Aceasta licenta poate fi achizitionata si din magazinul nostru online:

Verifica lista completa

Alte recomandari: