• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Trend Micro Apex One

Eliminați lacunele de securitate cu Trend Micro Apex One din orice activitate a utilizatorului și punct final cu un amestec de tehnici avansate de protecție împotriva amenințărilor combinate cu detectarea și răspunsul, furnizate printr-un portofoliu cu un singur agent.

Partener Trend Micro Romania

Trend Micro Apex One – Puncte forte

 

• Automatizat: opriți atacatorii mai devreme cu cea mai eficientă protecție împotriva amenințărilor zero-day: o combinație de tehnici anti-malware de ultimă generație și cea mai oportună corecție virtuală din industrie.

 

• Perspicace: obțineți vizibilitate și control excepțional în mediul dumneavoastră. Capabilități integrate de detectare și răspuns extins (XDR) pentru detectarea, investigarea și urmărirea amenințărilor pe mai multe straturi.

 

• Conectat: Răspundeți rapid la atacuri cu actualizări locale și în timp real ale informațiilor despre amenințări și un set larg de API pentru integrare cu instrumente de securitate terță parte. Opțiunile de implementare flexibile se potrivesc perfect cu mediul dumneavoastră.

 

• Protecție împotriva programelor malware și ransomware: apără punctele finale împotriva amenințărilor precum programele malware, ransomware și scripturile rău intenționate. Capacitățile avansate de protecție se adaptează pentru a proteja împotriva noilor amenințări necunoscute și ascunse

 

• Capabilități extinse de detectare și răspuns într-o singură consolă: XDR depășește EDR cu detectarea pe mai multe straturi și urmărirea și investigarea amenințărilor prin e-mail, puncte finale, servere, încărcături de lucru în cloud și rețele.

 

• Cea mai oportună corecție virtuală din industrie: Protecția împotriva vulnerabilităților aplică corecții virtuale pentru protecție înainte ca un patch să fie disponibil sau implementat.

 

• Rollback ransomware: detectează ransomware cu învățare automată în timp de rulare și reguli expert pentru a bloca procesele de criptare în milisecunde. Rollback restaurează toate fișierele criptate înainte de detectare.

 

• Apărare conectată împotriva amenințărilor: Trend Micro Apex One se integrează cu alte produse de securitate prin intermediul informațiilor noastre globale privind amenințările din cloud, oferind actualizări de răspuns rapid sandbox la punctele finale.

 

• Implementare flexibilă: Trend Micro Apex One as a Service economisește timp, bani și este întotdeauna la zi cu cea mai recentă protecție. Implementările on-premise și hibride sunt, de asemenea, pe deplin acceptate.

Trend Micro Apex One

De ce sa alegeti Trend Micro Apex One?

 

Protecție împotriva vulnerabilităților

 

• Sprijinit de cercetarea vulnerabilităților de clasă mondială de la Trend Micro Research și Zero Day Imitative (ZDI), care a descoperit 64% dintre vulnerabilitățile dezvăluite de tip zero-day în 2021.
• Elimină expunerea la risc din cauza lipsei de patch-uri și permite aplicarea de petice pe propria cronologie.
• Oferă patch-uri critice sistemelor de operare vechi care nu mai sunt furnizate de furnizor.
• Reduce timpul de nefuncționare pentru recuperare cu protecție incrementală împotriva atacurilor zero-day.

 

Controlul aplicațiilor

 

• Previne deteriorarea din cauza aplicațiilor nedorite și necunoscute (executabile, DLL-uri și alte fișiere PE).
• Oferă politici flexibile, dinamice și capabilități de listare sigură/blocare pentru a reduce expunerea la atac.
• Permite utilizatorilor să instaleze aplicații bazate pe variabile de reputație (prevalență, utilizare și maturitate).
• Oferă informații despre amenințări globale și locale în timp real, bazate pe date de bună reputație a fișierelor.

 

Prevenirea pierderii datelor (DLP)

 

• Oferă vizibilitate și control asupra datelor și previne pierderea datelor prin puncte de intrare precum USB, e-mail și stocare în cloud.
• Vă oferă protecție pentru datele dvs. în repaus și în mișcare, la un cost mai mic decât soluțiile DLP tradiționale.
• Educați cu privire la politicile corporative de utilizare a datelor prin alerte, blocare sau soft-blocking și raportare.
• Reduce impactul asupra resurselor și asupra performanței prin securitatea endpoint-ului unic, controlul dispozitivului și DLP de conținut.

 

Trend Vision One

 

• Oferă o platformă de apărare împotriva amenințărilor cu XDR și vizibilitate a riscurilor.
• Simplifica și accelerează detectarea și răspunsul amenințărilor conectând e-mail, puncte terminale, servere, încărcături de lucru în cloud și rețele.
• Oferă indicatori automati de analiză a compromisului (IoC) cu fluxul Trend Micro de informații despre amenințări inclus.
• Permite echipelor să vâneze, să detecteze și să limiteze amenințările.
• Permite echipelor să vadă rapid toate aspectele unui atac și să răspundă dintr-un singur loc.
• Include serviciul Trend Micro Managed XDR opțional pentru căutarea și investigarea amenințărilor de către experții Trend în domeniul amenințărilor.

Licenta Trend Micro Apex One

Trend Micro Apex One – Endpoint security

 

Trend Micro Apex One Vulnerability Protection folosește un sistem de prevenire a intruziunilor (HIPS) bazat pe gazdă pentru a corecta virtual vulnerabilitățile cunoscute și necunoscute înainte ca un patch să fie disponibil sau implementat.

 

Eliminați expunerea la risc

 

Extindeți protecția la platforme critice, dispozitive fizice și virtuale
Reduceți timpul de nefuncționare pentru recuperare și corecție de urgență
Identificați vulnerabilități pe baza CVE, MS-ID și severitate
Detectați mai multe vulnerabilități decât orice alt furnizor cu ajutorul cercetării noastre de vârf în industrie

Securitate eficientă pentru datele dvs. sensibile
Protejați-vă datele sensibile, în sau în afara rețelei, pentru vizibilitate și control maxime. Criptare endpoint,* DLP integrat și control al dispozitivului.
Acoperă cea mai largă gamă de dispozitive, aplicații și tipuri de fișiere
Ajută la majoritatea conformității cu reglementările, inclusiv GDPR
Protejează datele cu criptarea întregului disc, folder, fișier și suport amovibil
Setează politici granulare pentru controlul dispozitivului și gestionarea datelor
Gestionați cheile de criptare Microsoft BitLocker și Apple FileVault

 

Preveniți executarea aplicațiilor necunoscute și nedorite pe punctele dvs. finale. Controlul aplicației Trend Micro Apex One vă permite să:

 

-Folosiți politici personalizabile de blocare, listare sigură și listare blocată pentru a bloca software-ul rău intenționat
-Creați politici dinamice prin clasificarea aplicațiilor și informații despre reputație pentru a reduce cheltuielile de management
-Corelați datele de la milioane de evenimente de aplicație pentru a identifica amenințările și pentru a menține o bază de date actualizată a aplicațiilor validate

 

Aplicația TrendConnect oferă alerte de produs în timp real și informații despre amenințări, permițându-vă să:
Vedeți instantaneu starea implementării pentru a evita rularea versiunilor învechite ale Trend Micro Apex One
Aliniați implementările cu cele mai bune practici Trend Micro Apex One, asigurând o protecție optimă
Rămâneți în avans cu avizele în timp real cu privire la noile vulnerabilități/amenințări și notificări ale noilor patch-uri esențiale și critice

 

Hai sa recunoastem. Urmărirea actualizărilor, a celor mai recente patch-uri și a celor mai recente implementări este o pierdere de timp.
De aceea, am lansat TrendConnnect, o nouă aplicație pentru dispozitive mobile (Android și iOS) concepută pentru a vă ajuta să rămâneți la curent cu toate sarcinile de securitate Trend Micro Apex One.

 

Caracteristici:


Vedeți instantaneu starea de implementare a Trend Micro Apex One pentru a vedea dacă vreun punct final rulează versiuni învechite
Aliniați-vă implementările cu cele mai bune practici Trend Micro Apex One pentru a vă asigura că punctele finale sunt protejate optim împotriva amenințărilor avansate și a programelor malware
Primiți avertismente despre produse în timp real pentru a fi notificat cu privire la noile vulnerabilități sau amenințări care vă pot afecta organizația și fiți informat când sunt disponibile noi corecții esențiale și critice.

Frequently Asked Questions

 Da! Apex One utilizează un amestec de tehnici moderne de detectare a amenințărilor, inclusiv tehnici sofisticate de rulare și oferă un set cuprinzător de funcționalități de investigare EDR. Orice întreprindere care utilizează în prezent un produs bazat pe semnătură ar beneficia de trecerea la Apex One.

Nu. Apex One oferă agentului său EDR de clasă enterprise (dar licențiat la un cost suplimentar). Caracteristicile EDR funcționează eficient cu funcționalitatea de bază de detectare și răspuns a amenințărilor, totul printr-un singur agent.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Pentru alte recomandari verificati categoria: