• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

WithSecure Client Security

WithSecure Client Security – Introducere

 

Conceput pentru medii fizice, virtuale și cloud, WithSecure Client Security oferă securitate de pionierat pentru toate stațiile de lucru Windows; atât desktop-uri cât și pentru laptop-uri.

 

Numeroasele sale straturi de protecție, tehnologiile de pionierat și funcționalitățile cu valoare adăugată asigură o protecție fără precedent.

 

Cu Client Security, preveniți întreruperile afacerii, economisiți timp cu gestionarea automată a corecțiilor, creșteți securitatea și productivitatea cu controale permanente ale conținutului web.

 

Client Security oferă protecție totală a endpoint-urilor pentru a preveni accesul malware-ului în rețeaua dvs.

 

 

Solutia WithSecure Client Security este disponibila în versiunile Standard și Premium. Aceasta include protecție excelentă, premiată, securitate sporită pentru activități sensibile, cum ar fi cele bancare.

Withsecure Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

WithSecure Client Security – Descriere

 

Având în vedere diferitele provocări prezente în realitatea de calcul mai complexă de astăzi și peisajul amenințărilor mai fluide, motoarele de scanare a fișierelor sunt acum doar un strat într-o abordare pe mai multe niveluri a securității terminalelor.
Verificarea reputației web și a fișierelor bazate pe cloud, analiza comportamentală și un sistem de prevenire a intruziunilor bazat pe gazdă (HIPS) au devenit toate componente integrante ale sistemului modern de protecție proactivă.

 

 

Abordarea pe mai multe straturi a securității WithSecure cuprinde următoarele module, fiecare proiectat pentru a aborda un anumit aspect al peisajului amenințărilor și pentru a lucra împreună pentru a oferi o soluție completă:

 

 

Actualizator de software
Actualizați automat Microsoft și peste 2500 de aplicații software terță parte.

 

DeepGuard
Un motor inteligent, euristic anti-malware, care oferă capacitate de detectare de 0 zile.

 

 

Controlul conținutului web
Îmbunătățiți securitatea și productivitatea cu acces controlat la site-uri web. Împiedicați accesul la site-uri web în funcție de categorii.

 

Controlul conexiunii
Activați securitatea suplimentară pentru tranzacțiile sensibile, cum ar fi serviciile bancare online.

 

 

Protectie in timp real
WithSecure Security Cloud protejează împotriva noilor programe malware, deoarece utilizează detaliile amenințărilor văzute de alte mașini protejate, făcând răspunsurile mult mai eficiente.

 

Anti-malware multimotor
Oferiți o protecție de neegalat cu anti-malware foarte avansat, cu mai multe motoare.

 

 

Firewall
Reguli suplimentare și funcționalități de management integrate cu Firewall Windows.

 

Protecție la navigare
Împiedică proactiv angajații să acceseze site-uri dăunătoare care conțin link-uri sau conținut rău intenționat.

 

Controlul dispozitivului
Controlați accesul la dispozitivul USB

 

 

Blocant botnet
Opriți criminalii care urmăresc să controleze activele compromise prin împiedicarea comunicării către domeniile de comandă și control.

 

DataGuard
Oferă protecție suplimentară împotriva ransomware-ului și previne distrugerea și manipularea datelor.

 

Controlul aplicației
Blochează execuția aplicațiilor și scripturilor conform regulilor create de testerii noștri de penetrare sau definite de administrator.

WithSecure Client Security

WithSecure Client Security – Prezentarea solutiei

 

Enhance security – control internet use

 

Pentru a împiedica utilizatorii să viziteze din neatenție site-uri legitime compromise sau complet rău intenționate, Protecția la navigare oferă o evaluare critică a securității unui site web. Dacă se știe că site-ul este rău intenționat sau conține caracteristici care îl fac suspect, utilizatorul este avertizat să nu intre în el.

Pentru a face față în mod eficient milioanelor de site-uri disponibile pe internet și schimbărilor constant fluctuante ale securității, funcționalitatea protecției la navigare se bazează pe interogări de căutare în Cloud-ul de securitate al WithSecure, care include o bază de date de site-uri web și fișiere cunoscute sigure și rău intenționate. Intrările sunt actualizate automat în timp real, pe baza învățării automate și a inteligenței artificiale de către WithSecure Labs.

 

Web Traffic Scanning

 

Anumite tehnologii, cum ar fi Java, Flash, Windows, Silverlight, executabile și componentele Active X sunt ținte tipice pentru kiturile de exploatare. În 2015, Flash a reprezentat > 80% (100% conform unor surse) din primele 10 exploit-uri utilizate de diferite kituri de exploit. Și până acum, tendința de exploatare a componentelor consacrate și răspândite a continuat.

 

Advanced protection

Prin blocarea acestui conținut, protejați utilizatorii din compania dumneavoastră de vulnerabilitățile tipice de pe site-uri web și, prin urmare, opriți deja o mulțime de incidente.

Protecția avansată pentru scanarea traficului web permite administratorului să blocheze conținutul selectat de pe site-uri web care nu au date confirmate de reputație sau despre care WithSecure se știe că sunt suspecte. Administratorii pot, de asemenea, să listeze anumite site-uri web de încredere.

 

Botnet Blocker

Majoritatea atacurilor malware se bazează pe botnet-uri. Rețelele bot trebuie să poată comunica, de obicei prin domeniile Command & Control. Aceste domenii sunt adesea folosite de criminalii cibernetici pentru a pătrunde mai larg în rețeaua companiei cu ajutorul botnet-urilor. Rețelele bot sunt ca ușile automate ale rețelei corporative și pot fi chiar închiriate la un preț accesibil. Odată ajunse în sistem, rețelele bot îndeplinesc diverse sarcini, cum ar fi colectarea datelor, monitorizarea acțiunilor utilizatorului și așa mai departe.

Botnet Blocker este o funcție de securitate suplimentară care vă permite să respingeți eficient botnet-urile și ransomware-ul. Botnet Blocker adaugă un strat de protecție pentru a prinde malware în diferite etape. Acest lucru are ca rezultat o modalitate eficientă de a dezactiva operațiunile botnet.

Botnet Blocker este o caracteristică de securitate care urmărește să împiedice agenții botnet să comunice cu serverele lor de comandă și control. Reduce activitățile botnet în rețeaua dvs. prin blocarea interogărilor Sistemului de nume de domeniu către domenii cu reputație rău intenționată.

În acest fel, rețelele bot nu sunt capabile să își efectueze acțiunile intenționate dacă accesul la C&C este blocat. De asemenea, majoritatea atacatorilor se bazează pe domenii de unică folosință ca parte a lanțului lor de infecție.
Botnet Blocker previne rezolvarea unor astfel de domenii unice și astfel împiedică atacatorul să poată infecta victima în primul rând.

 

Web Content Control

Până la 89% dintre angajați recunosc că pierd timpul la locul de muncă în fiecare zi, iar 4% pierd până la jumătate din ziua de lucru pe rețelele sociale și alte probleme care nu sunt legate de muncă. Accesul nerestricționat la internet are un impact asupra productivității la locul de muncă, ceea ce reprezintă o preocupare pentru multe companii.

Cu controlul conținutului web, puteți limita utilizarea internetului la conținutul legat de afaceri și puteți elimina o mare parte a suprafeței de atac. Pentru a face acest lucru, site-urile web sunt clasificate în funcție de conținutul lor, cum ar fi „jocuri de noroc” sau „divertisment”. Apoi îi puteți bloca selectiv pe cei cu conținut nedorit. Când utilizatorii încearcă să acceseze un site cu conținut interzis, ei văd o pagină în browser care spune că site-ul a fost blocat de administrația IT.

 

Connection Control

Cu câteva excepții, aproape toate programele malware bancare necesită o conexiune la internet activă, în timp real, la serverul lor de comandă și control (C&C). Ei folosesc conexiunea pentru a primi comenzi de la operatorii care folosesc malware-ul pentru a efectua un atac, cel mai important pentru instrucțiuni despre unde să transmită orice date pe care le fură de la o mașină infectată. Această conexiune în timp real este vitală pentru ca malware-ul bancar să reușească, deoarece orice conexiuni fixe codificate în fișierele binare sau de configurare ale malware-ului ar fi foarte ușor de urmărit și închis.

Pentru a contracara acest comportament și a paraliza programele malware bancare, WhiteSecure Connection Control blochează deschiderea oricăror conexiuni care nu au legătură în timpul unei tranzacții bancare online securizate sau a unei tranzacții de plată. Procedând astfel, orice date transmise în timpul tranzacției sunt protejate împotriva interceptării și furtului de malware bancar.

Pret WithSecure Client Security

Beneficii

 

WithSecure Client Security este mult mai mult decât anti-malware – oferă elemente de protecție de ultimă generație, cum ar fi informații despre amenințări, analiză comportamentală și protecție proactivă împotriva celor mai recente amenințări.

WithSecure Client Security este un produs de securitate pentru afaceri care vă oferă cea mai bună securitate pentru punctele finale ale afacerii dvs. – continuu, an de an.

 

Nu face compromisuri cu privire la securitatea afacerii.
Client Security oferă cea mai bună protecție continuă disponibilă pentru desktop-uri și laptop-uri Windows. Este capabil în mod unic să ofere o protecție impenetrabilă împotriva tuturor amenințărilor online, minimizând în același timp impactul asupra performanței sistemului.

 

Protecția punctelor terminale se află în centrul securității cibernetice, iar acesta este cel mai bun dintre cei mai buni. Protecția completă a punctelor terminale este doar începutul. WithSecure Client Security vă economisește, de asemenea, timp cu gestionarea automată a corecțiilor și crește productivitatea angajaților cu controalele de navigare pe web.

 

 

Client Security Standard

 

Deepguard 6
Protecție bazată pe comportament pentru a vă menține afacerea în siguranță împotriva amenințărilor noi și emergente.

 

 

Anti-malware multimotor
Obțineți o protecție de neegalat împotriva virușilor, troienilor, rootkit-urilor și a altor programe malware

 

 

WithSecure Security Cloud
Obțineți protecție imediată împotriva amenințărilor emergente descoperite în întreaga lume.

 

 

Firewall avansat
Protejați-vă împotriva activităților rău intenționate din rețea.

 

 

Controlul dispozitivului
Preveniți infecțiile malware prin USB

 

 

Protecție avansată
Obțineți protecție avansată împotriva tipurilor de fișiere selectate de pe site-uri necunoscute

 

 

Blocant botnet
Opriți controlul extern al activelor compromise

 

 

 

Client Security Premium

 

Controlul conexiunii
Preveniți ca informațiile confidențiale să fie compromise

 

 

Controlul conținutului web
Evitați riscurile legale și expunerea la conținut rău intenționat

 

 

Gestionarea patch-urilor
Gestionarea automată a corecțiilor pentru sistemul de operare Windows și software-ul terților

 

 

Dataguard
Oferă protecție suplimentară împotriva ransomware-ului și previne distrugerea și manipularea datelor

 

 

Controlul aplicației
Blochează execuția aplicațiilor și a scripturilor în conformitate cu regulile create de testerii noștri de penetrare sau așa cum sunt definite de administrator

 

 

Protecție superioară împotriva malware-ului

 

 

Componenta noastră de securitate a computerului utilizează platforma noastră de securitate multimotor pentru a detecta și a preveni programele malware. Oferă protecție superioară tehnologiilor tradiționale bazate pe semnături:

 

Detectează o gamă mai largă de caracteristici, modele și tendințe rău intenționate, permițând detectări mai fiabile și mai precise, chiar și pentru variante de malware nevăzute anterior.
Folosind căutări în timp real din WithSecure Security Cloud, poate reacționa mai rapid la amenințările noi și emergente, pe lângă asigurarea unei amprente reduse.
Emularea permite detectarea programelor malware și oferă un nivel de Securitate ridicat înainte ca un fișier infectat să fie rulat.

 

Analiză euristică și comportamentală

 

DeepGuard combină unele dintre cele mai avansate tehnologii de securitate ale noastre. Este ultimul și cel mai critic nivel de apărare împotriva noilor amenințări, chiar și a celor care vizează vulnerabilități necunoscute anterior.
DeepGuard observă comportamentul aplicației și interceptează în mod proactiv orice acțiune potențial dăunătoare din mers înainte ca aceasta să provoace daune. Trecând accentul de la caracteristicile semnăturii la modele de comportament rău intenționat, DeepGuard poate identifica și bloca programele malware chiar înainte ca un eșantion să fie achiziționat și examinat.
Când un program necunoscut sau suspect este lansat pentru prima dată, DeepGuard întârzie temporar execuția acestuia pentru a efectua o verificare a reputației fișierelor și a ratei de prevalență, îl rulează într-un mediu sandbox, apoi îl execută în cele din urmă pentru analiza comportamentală și interceptarea exploatării.

 

 

Securitate și compatibilitate

 

Noul firewall WithSecure utilizează motorul de reguli implicit Windows pentru a executa regulile de firewall. Acest lucru crește foarte mult compatibilitatea cu alte aplicații și aparate. Setul de reguli pentru experți WithSecure, care conține reguli avansate care contracarează riscurile, cum ar fi propagarea ransomware-ului și mișcarea laterală, este adăugat peste setul de reguli standard Windows.
Administratorul poate extinde seturile de reguli WithSecure cu reguli pentru a aborda amenințările specifice companiei și contextului. În plus, regulile de auto-selectare permit administratorilor să definească profiluri adaptate nevoilor de securitate ale diferitelor rețele.

 

Blocați conținutul web rău intenționat

 

Web Traffic Protection previne exploatarea conținutului activ precum Java și Flash, care sunt folosite în marea majoritate a atacurilor online. Aceste componente sunt blocate automat pe site-uri necunoscute și suspecte pe baza datelor lor de reputație. Administratorii pot face excepții de la aceasta adăugând site-uri la o listă de site-uri de încredere, de exemplu site-uri intranet ale companiei pentru care WithSecure nu are date despre reputație.
Web Traffic Protection scanează traficul web HTTP în timp real cu mai multe motoare de scanare anti-malware și verificări ale reputației. Acest lucru asigură că programele malware și exploit-urile sunt găsite și blocate în faza de trafic, înainte ca datele să fie scrise pe hard disk. Acest lucru oferă protecție suplimentară împotriva programelor malware mai avansate, de exemplu, varietatea doar cu memorie.

 

Lucru online sigur și eficient

 

Protecția la navigare asigură că angajații pot lucra online în siguranță și eficient, fără griji.
Împiedică proactiv angajații să acceseze site-uri, link-uri și conținut dăunător

 

Elimină eroarea umană și minimizează în mod proactiv expunerea
Funcționează cu toate browserele majore

 

Respinge în mod eficient rețelele bot
Botnet Blocker oprește criminalii care urmăresc să controleze activele compromise prin împiedicarea comunicării către domeniile

 

Command & Control.
Administratorii pot împiedica activitatea în rețea legată de rețele botne cunoscute
Blochează interogările Domain Name Server (DNS) la nivel de gazdă
Poate opri în mod eficient majoritatea atacurilor, inclusiv ransomware-ul și amenințările persistente avansate

 


Administratorii pot filtra interogările pe baza reputației domeniului cu opțiunea de a le include pe lista alba

 

Securitate crescută pentru site-uri web vitale (Premium)
Connection Control este un nivel de securitate care mărește mult protecția pentru activitățile web critice pentru afaceri, cum ar fi utilizarea intraneturilor sau a serviciilor cloud sensibile, cum ar fi CRM-urile.
De îndată ce un angajat accesează un site web care necesită securitate suplimentară, Connection Control ridică automat nivelul de securitate pentru acea sesiune. În această perioadă, Connection Control închide conexiunile de rețea la toate site-urile necunoscute de la punctul final. Utilizatorii pot continua să utilizeze site-uri care sunt verificate în siguranță de WithSecure pentru a nu reduce productivitatea angajaților.

Prin blocarea conexiunilor nesigure, troienii și alte programe malware nu pot trimite criminalilor informații comerciale confidențiale, cum ar fi acreditările utilizatorului și informații bazate pe cloud. Securitatea revine la normal când procesul de browser specificat se termină sau utilizatorul încheie sesiunea.

 

Gestionare automată a corecțiilor (Premium)
Peste 80% dintre atacurile cibernetice apar ca urmare a unui software învechit. Software Updater menține automat software-ul dvs. terță parte și Windows la zi și corectat împotriva vulnerabilităților cunoscute. Deoarece este integrat, puteți evita cu ușurință atacurile bazate pe vulnerabilități cunoscute.
Software Updater complet integrat în soluție, fără infrastructură necesară
Cortifică automat sistemul de operare și aplicațiile terțe, non-Microsoft
Descarcă și instalează automat corecțiile de securitate, cu o setare manuală dacă este necesar

 

WithSecure DataGuard (Premium)
WithSecure DataGuard supune folderele selectate cu risc ridicat și cu valoare critică unei monitorizări avansate și unei logici suplimentare de detectare. Le face mult mai puternice împotriva ransomware-ului și împiedică aplicațiile rău intenționate și necunoscute să distrugă sau să modifice datele pe care le conțin. Dosarele cu risc ridicat și critice pentru valoare includ, de exemplu, folderul Descărcări (descărcări web), foldere de documente, fișiere temporare (atașamente de e-mail) și depozite de date.

 

Logica de detecție complementară a funcției crește semnificativ acuratețea și agresivitatea detectării împotriva ransomware-ului și a proceselor de criptare ale acestora. Modulul de acces la date asigură că datele din aceste foldere nu sunt distruse, modificate sau criptate de aplicații rău intenționate sau necunoscute, cum ar fi ransomware. Printre alte beneficii, modulul Data Access permite recuperarea datelor în cazul unui atac ransomware de succes, deoarece nu poate cripta datele aflate în acele foldere.

 

Împiedicați executarea aplicațiilor (Premium)

 

Controlul aplicațiilor împiedică amenințările să execute și să ruleze scripturi, chiar dacă ocolesc alte straturi de securitate pentru a ajunge pe dispozitivul dvs. Acest lucru atenuează riscurile prezentate de software-ul rău intenționat, ilegal și neautorizat în mediul corporativ.

 

Cu Controlul aplicațiilor puteți:
Identificați și controlați ce aplicații au permisiunea de a rula în mediul dvs
Identificați automat software-ul de încredere și autorizat
Împiedicați rularea tuturor celorlalte aplicații, fie că sunt rău intenționate, nu sunt de încredere sau pur și simplu nedorite
Eliminați aplicațiile necunoscute și nedorite din mediul dvs. pentru a reduce complexitatea și riscul
Monitorizați toate aplicațiile care rulează în mediul endpoint
În cele din urmă, îl puteți folosi pentru a bloca aplicațiile să ruleze scripturi, de exemplu:
Împiedicați toate aplicațiile Microsoft Office să ruleze scripturi PowerShell
Împiedicați toate aplicațiile Microsoft Office să ruleze scripturi Batch
Controlul aplicațiilor funcționează pe baza regulilor create de testerii noștri de penetrare care acoperă vectorii de atac folosiți pentru a pătrunde în mediile corporative. Alternativ, administratorul poate defini regulile pe baza diferitelor criterii, cum ar fi numele sau versiunea aplicației.

Frequently Asked Questions

Securitatea la nivelul clientului se referă la tehnologiile și politicile utilizate pentru a proteja un utilizator final de activitățile rău intenționate care au loc pe paginile web dinamice accesate de pe propriul dispozitiv al utilizatorului final. De asemenea, este denumit uneori „front end” în contextul dezvoltării de cod pentru aplicații web.

WhitSecure Client Security se comercializeaza in 2 versiuni: Standard si Premium.

Pentru alte recomandari verificati categoria: