• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Switch Cisco Catalyst

Switch Cisco Catalyst – modele si serii

 

Switch Cisco Catalyst este proiectat special pentru mediile de rețea ale firmelor. Cisco are o gamă extinsă de aceste switch-uri, astfel mai jos regasiti cele mai importante switch-uri din seria Catalyst:

 

Seria Switch Cisco Catalyst 9000


Seria Cisco Catalyst 9000 este o serie de switch-uri care a fost poziționată ca următoarea generație de switch-uri de rețea Cisco. Aceste switch-uri sunt proiectate folosind planul de date Cisco Unified Access (UADP) și circuitul integrat specific aplicației (ASIC). Rezultatul final este o serie de switch-uri care oferă acces definit prin software (SD-Access). SD-Access este avantajos deoarece permite utilizatorului să creeze și să furnizeze rapid servicii.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 9500


Aceste switch-uri Catalyst sunt dotate cu platforme de switching cu nucleu fix concepute special pentru IoT și cloud. Ele oferă suport pentru MPLS, MVPN, NAT și VPN-uri Layer 2/3. De asemenea, au propriile abilități SD-Access și sunt tehnologia virtualizată Cisco StackWise Virtual.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 9400


Seria de switch-uri Cisco Catalyst 9400 este răspunsul Cisco la comutarea modulară a firmelor. Acestea oferă suport pentru o lățime de bandă a sistemului de până la 9 Tbps și pot scala până la 384 de porturi de acces. Aceasta este o opțiune de comutare sigură care oferă, de asemenea, Cisco DNA și SD-Access. Seria Catalyst 9400 este o alegere bună pentru organizațiile care caută scalabilitate și capacitatea de a crește în dimensiune.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 9300


Switch-urile Cisco Catalyst 9300 fac parte din platforma de stackable enterprise switching pentru firme. Switch-urile Cisco 9300 oferă suport pentru punctele de acces 802.11ax și 802.11ac Wave 2. Aceasta este, de asemenea, o alegere bună în ceea ce privește implementarea flexibilă, datorită utilizării tehnologiei virtuale StackWise, care acceptă arhitectura NSF/SSO. Caracteristica unica a acestor switch-uri este faptul că este singura platformă care ofera suport pentru front si back-panel stacking.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 6800


Seria Cisco Catalyst 6800 sunt switch-uri de campus optimizate special pentru servicii sigure de 1, 10 și 40 Gbps. Ele oferă suport pentru Cisco DNA și SD-Access și sunt pe deplin compatibile cu șasiul din seria Cisco Catalyst 6500-E. Designul modular al acestei serii o face ideală pentru organizațiile care caută o soluție sigură și scalabilă.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 6500


Seria Cisco Catalyst 6500 este considerată a fi compusă din switch-uri backbone. Aceasta este o serie populară datorită performanței sale robuste și scalabilității. Oferă până la 44 de porturi 40 GE și 534 1GE. Există, de asemenea, suport complet pentru Cisco DNA și SD-Access.

 

Seriile Cisco Catalyst 3650 și 3850


Atât seria Cisco Catalyst 3650, cât și 3850 sunt switch-uri stivuibile concepute pentru performanțe de date, video vocale, cu fir și fără fir. Există un controler wireless integrat alături de accesul Layer 2 și 3. Există suport complet pentru Cisco DNA și SD-Access. Această serie folosește tehnologia Ethernet multigigabit pentru a menține performanța ridicată.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 2960-X/XR


Switch-urile din seria Cisco Catalyst 2960-X/XR sunt switch-uri scalabile concepute pentru date, voce și video. Această serie are acces Layer 2 și 3 împreună cu stivuire de până la 80 Gbps. Există, de asemenea, porturi SFP+ de 10 Gbps. Au surse de alimentare duble redundante cu ventilatoare încorporate pentru a asigura stabilitatea serviciului.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 4500E


Seria de switch-uri Cisco Catalyst 4500 sunt switch-uri cu nucleu fix, cu acces modular, concepute pentru organizațiile care caută scalabilitate. Această serie de comutatoare a fost concepută special pentru servicii de 1 Gbps și 10 Gbps. Există, de asemenea, suport complet pentru Cisco DNA și SD-Access.

 

Seriile Cisco Catalyst 3560-CX și 2960-CX


Switch-urile Cisco Catalyst 3560-CX și 2960 CX sunt switch-uri cu configurație fixă destinate utilizatorilor business. Au fost proiectate pentru servicii de 8 și 12 Gbps. Aceste switch-uri au capacitatea de a suporta Cisco FlexStack-Plus. Aceste switch-uri sunt concepute pentru a conecta computere, puncte de acces wireless, telefoane IP și camere de supraveghere.

 

Seria Switch Cisco Catalyst 2960-L


Un alt tip popular de switch-uri de configurare fixă este seria Cisco Catalyst 2960-L. Seria de switch-uri Cisco Catalyst 2960-L este una dintre cele mai fiabile linii din colecția Catalyst. Această serie este disponibilă în configurații de la 8 la 48 de porturi. Versiunile cu 8, 16 și 24 de porturi oferă un design fără ventilator. Toate versiunile acceptă Power Over Ethernet (PoE).

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Recomandari:

Switch Cisco catalyst

De ce sa faceti upgrade la seria Cisco Catalyst 9000?

 

Familia de switch-uri Cisco Catalyst 9000 este construită pe o arhitectură Cisco ASIC personalizată, alimentată de ASIC-urile Cisco Silicon One și Cisco Unified Access Data Plane (UADP). Acesta servește ca o bază inovatoare, programabilă și flexibilă. Silicon One și
ASIC-urile UADP permit infrastructurilor de rețea să se adapteze la noile tehnologii, tendințe și nevoi de afaceri în timp. Familia de switch-uri Catalyst 9000 este, de asemenea, construită pe o arhitectură CPU x86 Multi-Core pe 64 de biți.

 

O arhitectură complementară a CPU oferă procesare software previzibilă și gestionarea planului de control, oferind
cai putere pentru a aborda arhitecturile de rețea de ultimă generație și pentru a oferi o platformă pentru găzduirea aplicațiilor. Switch-urile din seria Catalyst 9200 folosesc un procesor ARM integrat în UADP, pentru o mai mare eficiență a costurilor și un consum mai mic de energie.

 

Fiecare switch Cisco Catalyst 9000 rulează pe Cisco IOS XE deschis și modular. Acest lucru îmbunătățește portabilitatea pe platformele de întreprindere Cisco, inclusiv switch-uri Catalyst 9000, controlere LAN fără fir, puncte de acces și familia de routere Cisco edge Catalyst 8000. Mărește viteza de dezvoltare a caracteristicilor, îmbunătățește disponibilitatea ridicată și permite implementarea consecventă a caracteristicilor în rețeaua campusului. IOS XE oferă un set bine definit de API-uri deschise care îmbunătățește managementul, crește vizibilitatea și simplifică programabilitatea și automatizarea rețelei.

 

Familia de switch Cisco Catalyst 9000 este următoarea generație a portofoliului Cisco Catalyst de switch-uri pentru acces, distribuție și core LAN pentru întreprinderi. Switch-urile Catalyst 9000 extind conducerea Cisco în rețea cu inovații revoluționare în Hybrid Work, IoT, Cloud și Securitate.

 

Switch-urile Catalyst 9000 abordează provocările muncii hibride de astăzi, pentru a vă ajuta să vă concentrați pe nevoile afacerii, nu pe rețea – acum și pentru ceea ce va aduce viitorul. Aceste switch-uri sunt proiectate de la zero pentru performanțe mai mari, flexibilitate, securitate și rezistență buna.

Switch Cisco Catalyst seria 9000

Switch Cisco Catalyst 9200

 

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9200 se concentrează pe oferirea de comutare la dimensiunea potrivită pentru implementări simple și compacte. Cu pedigree-ul familiei Catalyst 9000, seria Cisco 9200 oferă simplitate fără compromis – sunt sigure, mereu pornite și simplificate IT.

 

Modelele Catalyst 9200 și 9200L oferă PoE+ complet, redundanță de putere și ventilator, opțiuni de uplink modulare și fixe, lățime de bandă de stivuire de până la 160 Gbps, suport și corecție pentru caracteristicile Layer 3. Switch-urile Catalyst 9200 sunt create special pentru acces rentabil la sucursale și implementări cu spațiu limitat. Modelele compacte fără ventilator Catalyst 9200CX sunt ideale pentru fibră până la margine, conectivitate de date de mare viteză și conectivitate Power over Ethernet (PoE+) în locurile în care spațiul este limitat.

 

Prezentare generală a platformei 9200


Switch-urile Catalyst 9200 se regasesc in 3 tipuri distincte
:


• Catalyst 9200 — cu conexiuni uplinks și ventilatoare modulare
• Catalyst 9200L — cu uplinks și ventilatoare fixe
• Catalyst 9200CX — pentru implementări compacte, fără ventilator


Modelele Catalyst 9200 și Cisco 9200L au opțiuni cu 24 și 48 de porturi cu trei configurații:

 

• Data-only 1G — optimizat pentru dispozitive care necesită în principal 10/100/1000 Mbps
• PoE+ 1G — oferă toate capabilitățile modelelor numai pentru date cu suport pentru putere PoE (15,4 W) și PoE+ (30 W). Toate porturile oferă alimentare PoE+ simultan cu surse de alimentare duale.
• MultiGigabit — oferă viteze de până la 10 Gbps pe porturile mGig. Porturile 1G și mGig sunt capabile PoE+ și PoE+ complet sunt acceptate cu surse de alimentare duale.

Modelele compacte Cisco Catalyst 9200CX au opțiuni de 8 și 12 porturi în configurații 1G Data și PoE+.

 

Arhitectură


Switch Cisco Catalyst 9200 a fost proiectata pentru o implementare cu o arhitectură simplă, dar puternică. Arhitectura switch-ului constă din două componente principale:


• UADP ASIC
• Interconexiuni ASIC/interfață stivă

 

UADP ASIC
Switch-urile Catalyst 9200 au un procesor ARM cu 4 nuclee încorporat pe Cisco UADP 2.0 mini ASIC pentru a rula sistemul de operare. Sistemul de operare Cisco IOS XE a fost optimizat ca Cisco IOS XE Lite, oferind o dimensiune mai mică a imaginii și un timp de pornire mai rapid, găzduind hardware-ul fără a compromite beneficiile Cisco IOS XE.

Modelele Catalyst 9200 și 9200L cu mGIG au două mini-ASIC UADP 2.0 și toate celelalte modele sunt alimentate de un singur mini ASIC UADP 2.0. Toate porturile de comutare Catalyst 9200 sunt cu rată de linie pentru toate dimensiunile de pachete.

 

Interconexiune ASIC

Switch-urile Catalyst 9200 constau dintr-o interfață de stivă internă de 160 Gbps (80 Gbps full-duplex) pe modelele Catalyst 9200 și, respectiv, 9200L, acționând ca interconexiune ASIC la switch-urile cu ASIC-uri duale.

 

StackWise-160/80
Modelele Catalyst 9200 și 9200L pot stivui până la opt switch-uri, oferind un plan de control centralizat, permițând în același timp distribuția planului de date. Modelele modulare switch Cisco Catalyst 9200 cu legătură ascendentă acceptă 160 Gbps, în timp ce modelele Catalyst 9200L cu legătură în sus fixă au o lățime de bandă de stivuire de 80 Gbps.

Modelele switch Cisco Catalyst 9200CX nu acceptă stacking.

 

Module de rețea
Modelele modulare Catalyst 9200 au un slot opțional pentru modulele de rețea uplink. Există patru variante de module uplink: 4x porturi 1G SFP, 4x porturi 10G SFP, 2x porturi 25G SFP și 2x porturi 40G QSFP.
Modulele Uplink sunt unități care se pot înlocui pe teren (FRU) care permit schimbarea modulelor de rețea fără a întrerupe operațiunile de comutare, oferind protecție a investițiilor fără a compromite disponibilitatea.

 

Sursa de alimentare si ventilatoare
Toate modelele de switch Cisco Catalyst 9200 și 9200L acceptă surse de alimentare duble redundante. Modelul numai pentru date folosește o sursă de alimentare de 125 W AC; Modelele PoE+ și mGig cu 24 de porturi folosesc 600W AC, în timp ce modelele PoE+ și mGig cu 48 de porturi folosesc o sursă de curent alternativ de 1000W. Toate cele trei surse de alimentare sunt foarte eficiente și sunt evaluate 80 Plus Silver (125W) și Platinum (600W, 1000W) randament. O astfel de eficiență ridicată și inovații, cum ar fi Energy Efficient Ethernet (EEE) conduc la un cost de utilizare semnificativ mai mic.

 

Catalyst 9200CX oferă opțiuni flexibile pentru alimentarea switch-ului. Pe lângă un adaptor extern de alimentare CA, anumite SKU acceptă și capacitatea de trecere PoE, permițând ca switch-ul să fie alimentat printr-un UPOE.

 

Modelele de switch Cisco Catalyst 9200 și 9200L sunt echipate cu ventilatoare duble cu viteză variabilă pentru a se adapta la variațiile de temperatură și altitudine. Toate modelele pot răci switch-ul cu un singur ventilator, în cazul unei defecțiuni a unui ventilator. La modelele de uplink modulare, ventilatoarele pot fi înlocuite cu un switch operațional fără timp de nefuncționare. Pe modelele de uplink fixe, ventilatoarele sunt fixe, în timp ce toate modelele Catalyst 9200CX sunt fără ventilator.

Cisco Catalyst 9200

Switch Cisco Catalyst 9300

 
Switch-urile Cisco Catalyst din seria 9300 sunt platforma de comutare fixă de acces și distribuție, stivuibilă, critică pentru afaceri. Aceste switch-uri de acces sunt ideale pentru mediile de ramuri și campus critice pentru afaceri, unde sunt necesare securitate optimă, reziliență și programabilitate. Acestea oferă până la 1 Tbps lățime de bandă de stivuire pentru opt dispozitive dintr-o stivă. Există o varietate de viteze de downlink din cupru și fibră, opțiuni flexibile de uplink de mare viteză, iar switch-urile sunt construite pentru rețelele de acces de ultimă generație rezistente la viitor. Acestea oferă scară îmbunătățită, resurse de calcul, Cisco UPOE+ dens, Cisco StackPower, conectivitate Multigigabit (mGig), securitate puternică și caracteristici de rezistență încorporate.
 
 
Toate modelele din seria Catalyst 9300 sunt unități de 1RU cu surse de alimentare duble și ventilatoare redundante. Modelele modulare Catalyst 9300 și 9300X au un slot opțional pentru modulele de rețea uplink, UPOE+ (90W), StackPower și StackWise-480/1T. Modelele Catalyst 9300L și 9300LM acceptă uplink-uri fixe, UPOE (60W) și StackWise-
320.
 
Diferitele modele oferă o varietate de conectivitate și scară. Acestea pot fi organizate în diferite configurații, fiecare cu opțiuni de 24 și 48 de porturi sau opțiuni de fibră cu 12 și 24 porturi:
 
 
Data-only — optimizat pentru dispozitivele care au nevoie doar de conectivitate de date, fără PoE, cu viteze de la 10 Mbps la 10 Gbps
• PoE/PoE+ — oferă aceeași capacitate ca modelele de date din cupru, plus suport pentru până la 30 W de PoE. Toate porturile acceptă PoE/PoE+ și toate porturile pot fi active simultan cu PoE+.
• Universal PoE (UPOE) — oferă aceeași capacitate ca și modelele PoE+ cu suport pentru 60W de PoE. Oricare dintre porturi poate fi configurat cu UPOE, dar puterea maximă disponibilă PoE depinde de sursele de alimentare utilizate.
• Universal PoE+ (UPOE+) — oferă aceeași capacitate ca și modelele UPOE, cu suport suplimentar de 90 W PoE. Oricare dintre porturi poate fi configurat cu UPOE+, dar puterea maximă disponibilă PoE depinde de sursele de alimentare utilizate.
• 1G/mGig/10G Copper — oferă conectivitate la viteze multiple de la 100 Mbps la 10 Gbps pe porturile RJ45. Diferite modele se adresează cerințelor variate de densitate de porturi.
• Fibră 1G/10G/25G — oferă opțiuni de conectivitate pe legătură în jos prin fibră la opțiunile 1G (SFP), 10G (SFP+) și 25G (SFP28) pentru a activa Fiber To The Desk (FTTD) și implementările de nucleu restrâns.
• Modele High-Scale— furnizează MAC mai mare, rută IP, scară ACL și buffer-uri mai profunde pentru a răspunde cerințelor de livrare multimedia și tabele de redirecționare mai mari.
 
 
Modelele switch Cisco Catalyst 9300X sunt primele switch-uri din industrie cu stivuire de până la 1 Tbps și IPsec hardware 100G. Cu calcularea locală dublă (nuclee CPU, memorie, interconectare CPU și stocare) pentru găzduirea aplicațiilor, modelele Catalyst 9300X pot satisface multe nevoi diverse pentru lucrări hibride și clădiri inteligente. Aceste comutatoare pot fi, de asemenea, utilizate ca soluție Branch-in-a-Box pentru site-urile de ramuri slabe care nu utilizează SD-WAN. Modelele Catalyst 9300X oferă cel mai dens portofoliu de acces fix mGig din industrie, care poate oferi, de asemenea, o putere de 90 W pe fiecare port, cu opțiuni de uplink 100G.
 
 
Switch-urile din seria Cisco Catalyst 9300 funcționează la rata de linie, performanță fără blocare și oferă resurse de sistem configurabile pentru a optimiza suportul pentru anumite caracteristici. Arhitectura switch-ului constă din trei componente principale:

• UADP ASIC
• Complex CPU x86
• Interconectare ASIC/Interfață stivă
 
 
UADP ASIC
Modelele Catalyst 9300, 9300L și 9300LM sunt construite cu UADP 2.0 ASIC. Modelele mGig sunt echipate cu două ASIC UADP 2.0. Modelele fără mGig sunt alimentate de un singur Cisco UADP 2.0 ASIC.
Modelele Catalyst 9300-B (la scară înaltă) utilizează UADP 2.0XL ASIC care acceptă dublul tampon (adică, 32MB, 16MB per nucleu) per ASIC. De asemenea, acceptă o scară dublă a rutei MAC și IP și o scală ACL mai mare în comparație cu versiunea non-XL. modele mGig sunt construite folosind 2 ASIC-uri, în timp ce modelele 1G folosesc un singur ASIC.
Modelele Catalyst 9300X sunt construite cu UADP 2.0sec ASIC care oferă lățime de bandă mai mare, scară îmbunătățită (2x rute, ACL-uri mai mari), 2x porturi AppGigabit 10G (pentru găzduirea aplicațiilor) și criptare L3 în hardware de până la 100G.
 
 
Complex CPU X86

Modelele de switch Cisco Catalyst 9300, 9300L și 9300LM sunt echipate cu un procesor x86 cu 4 nuclee de 1,8 GHz și 8 GB DRAM. Modelele Catalyst 9300X au un procesor cu 4 nuclee x86 de 2,4 GHz care acceptă tehnologia Quick Assist (QAT) pentru accelerarea performanței securității software și 16 GB DRAM. Toate switch-urile acceptă 16 GB de stocare flash internă și o stocare SSD USB 3.0 externă pentru găzduirea aplicațiilor și utilizarea de uz general.
 
 
Interconexiune ASIC

Switch-urile Cisco Catalyst 9300 constau dintr-o interfață de stivă internă cu 540, 240 și 160 Gbps pe modelele Catalyst 9300X, 9300 și respectiv 9300L, acționând ca interconexiune ASIC la comutatoarele cu mai multe ASIC-uri.
 
 
StackWise-1T, StackWise-480 și StackWise-320

Switch-urile Catalyst 9300 oferă capacitatea de a stivui până la opt echipamente folosind cabluri dedicate pe spate, combinându-le pentru a funcționa ca un singur switch logic.
Modelele Catalyst 9300X folosesc aceleași cabluri de stivă ca modelele Catalyst 9300 existente.
Switch-urile Cisco Catalyst 9300X pot fi stivuite împreună și sunt compatibile cu modelele Cisco 9300 existente. Aceste platforme permit opțiuni de design flexibile, permițând un amestec de modele de fibră 10/25G și cupru în aceeași stivă.
 
 
Module de rețea

Toate switch-urile Catalyst 9300 au un slot opțional pentru modulele de rețea uplink. Porturile de pe aceste module pot fi utilizate atât pentru conexiunea uplink, cât și pentru conectivitate downlink.

Opțiuni pentru modulul de uplink Catalyst 9300X:
 
• 4x porturi 40G/100G QSFP
• 2x porturi 40G/100G QSFP
• 8 porturi 10G-mGig RJ45 (fără PoE)
• 8x porturi 1G/10G/25G SFP28

Opțiuni pentru modulul de uplink Catalyst 9300:
 
• 4 porturi 1G RJ45 (10/100/1000Mbps)
• 4 porturi 10G-mGig RJ45 (fără PoE)
• 8x porturi 10G SFP+
• 2 porturi 25G SFP28
• 2 porturi 40G QSFP
 
 
Sursa de alimentare si ventilatoare
 
Switch-urile Catalyst 9300 acceptă surse de alimentare duale redundante. Aceste surse de curent alternativ cu rating platină 80 Plus sunt disponibile în 350W, 715W, 1100W și 1900W și oferă o eficiență energetică maximă. O variantă de alimentare DC este disponibilă și în 715W.
Sursele de alimentare pot fi amestecate în orice combinație, de exemplu, AC și DC.
Switch-urile Cisco Catalyst 9300 sunt echipate cu trei ventilatoare cu viteză variabilă înlocuibile pe teren pentru a se adapta la variațiile de temperatură și altitudine. Aceste ventilatoare sunt operate într-un mod redundant N+1.
Switch Cisco Catalyst 9300

Seria Cisco Catalyst 9400

 

Switch-urile Cisco Catalyst din seria 9400 sunt platforma de comutare de acces și distribuție modulară de top pentru afaceri. Switch-urile Catalyst 9400 oferă o protecție de neegalat a investițiilor cu o arhitectură de șasiu flexibilă capabilă să suporte până la 9 Tbps lățime de bandă a sistemului. De asemenea, oferă o livrare de putere de neegalat pentru implementări PoE de înaltă densitate, oferind Cisco UPOE+ dens de 90 W pentru puncte finale. Switch-urile Catalyst 9400 oferă o disponibilitate ridicată de ultimă generație, cu capabilități precum supraveghetori duali și redundanță de alimentare N+1/N+N. Platforma este optimizată pentru campus, cu un design inovator al tăvii de ventilator cu dublu service, flux de aer dintr-o parte în parte și este prietenoasă cu dulapul, cu o adâncime de 16 inchi. Un singur switch Cisco Catalyst 9400 poate scala până la 384 de porturi de acces.

 

Switch-urile Catalyst 9400 oferă până la 480 Gbps per lățime de bandă pentru fiecare slot. Trei modele oferă densități diferite pentru a se potrivi cerințelor de dimensiune diferite: șasiu cu 4 sloturi, 7 sloturi și 10 sloturi.

Toate cele trei opțiuni de șasiu oferă sloturi de supraveghere duble pentru disponibilitate maximă. Fiecare șasiu este proiectat să accepte până la 720G de lățime de bandă între cele două sloturi de supraveghere, permițând supraveghetorilor să accepte mai multe porturi 100G. Odată cu nevoia tot mai mare de PoE sporit, șasiul are capacitatea de a furniza mai mult de 4.800 W de PoE putere per slot, oferind un maxim de 260 de porturi alimentate la 90 W.

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9400 se bazează pe o arhitectură centralizată, ceea ce înseamnă că toate redirecționarea, service-ul și coada de așteptare sunt efectuate pe supervizor, în timp ce plăcile de linie sunt considerate transparente, conținând doar ASIC-uri și PHY-uri. Simplitatea acestui design centralizat permite o actualizare ușoară a lățimii de bandă și a caracteristicilor prin simpla modernizare a supervizorului, păstrând în același timp cardurile de linie existente. Acest lucru oferă investiții semnificative
protecţie.

 

Seria Catalyst 9400 vine cu mai multe oferte de supraveghere care se adresează unui set variat de cerințe privind viteza portului, capacitatea slotului și scara. Supraveghetorii sunt clasificați în funcție de generația lor:


Catalyst 9400 Generația 2:


• Catalizator 9400X-SUP-2
• Catalizator 9400X-SUP-2XL


Catalyst 9400 generația 1:


• Catalizator 9400-SUP-1
• Catalizator 9400-SUP-1XL
• Catalizator 9400-SUP-1XL-Y

 

Echipamentele Catalyst 9400 Gen-2 sunt alimentate de trei ASIC-uri UADP de 3,0 secunde și un procesor x86 cu 8 nuclee de 2,3 GHz. Fiecare ASIC oferă o lățime de bandă de până la 1,6 Tbps, capacități de rutare crescute, capacitate de buffer mai mare și suport hardware pentru IPsec și WAN MACsec. Cele trei ASIC-uri sunt interconectate cu o interconexiune ASIC de 1,6 Tbps. UADP ASIC de 3,0 secunde vine cu buffer-uri de pachete unificate de 36 MB partajate între nucleele ASIC, care ajută la o absorbție îmbunătățită a microburst. Supraveghetorii Gen-2 acceptă porturi uplink 4x 10/25G și 4x 40/100G care acceptă combinații mixte cu lățime de bandă uplink totală de 400 Gbps. Catalyst 9400-SUP-2XL și 9400-SUP-2 permit 480G și, respectiv, 240G de lățime de bandă per slot, pe toate tipurile de șasiu.

 

Echipamentele Catalyst 9400 Gen-1 sunt alimentate de trei ASIC-uri UADP 2.0 XL și procesor x86 cu 4 nuclee de 2,4 GHz. Cele trei ASIC-uri sunt interconectate printr-o interconexiune ASIC 720G. Echipamentele Gen-1 au 8x interfețe SFP/SFP+ (porturile 1 și 5 capabile de 25G pe 9400-SUP-1XL-Y) și 2x interfețe QSFP pe partea frontală oferă un total de 80G lățime de bandă uplink partajată între interfețe în diferite combinații. SUP-1 oferă 80 Gbps de lățime de bandă per slot pentru toate modelele de șasiu. SUP-1XL/1XL-Y oferă 80 Gbps de lățime de bandă per slot în șasiu cu 10 sloturi, 120 Gbps de lățime de bandă per slot pentru șasiu cu 7 sloturi și 240 Gbps per slot pentru șasiu cu 4 sloturi.

 

Seria switch Cisco Catalyst 9400 oferă opțiuni de plăci de linie fibră 1G, mGig (1/2,5/5/10G), Cisco PoE+, UPOE, UPOE+ și 1G/10G pentru diferite cerințe de conectivitate.


• Placă de linie numai pentru date cu 48 de porturi — toate cele 48 de porturi de pe acest modul acceptă 10/100 Mbps și 1 Gbps
• Cartele de linie PoE+/UPOE/UPOE+ cu 48 de porturi — toate vitezele plăcii de linie numai pentru date cu suport pentru PoE+ (30W), UPOE (60W) și, respectiv, UPOE+ (90W). Toate cele 48 de porturi din slot pot furniza simultan puterea nominală PoE.
• Cartele de linie mGig — diferite combinații de la 100 Mbps la 10 Gbps și PoE până la 90 W pe porturile RJ45 sunt acceptate în funcție de cerințe.

 

Cele trei variante sunt:

 

• 24 porturi 10G mGig + 24 porturi 1G cu 60W UPOE
• 48 de porturi 5G mGig cu 90W UPOE+
• 48 de porturi 10G mGig cu 90W UPOE+ (doar Gen-2 Sup)


• Carduri de linie de fibră SFP/SFP+ — cele trei variante sunt:
• 24/48 porturi 1G/SFP
• 24 de porturi 10G/SFP+
• 48 de porturi 10G/SFP+ (doar Gen-2 Sup

 

Sursa de alimentare


Sursele de alimentare pentru switch-urile Cisco Catalyst 9400 au un factor de formă mic, oferind în același timp o capacitate mare și o ieșire eficientă – 3200 W AC cu intrare de 240 V (1570 W cu intrare 120 V), 2100 W AC PS cu intrare 240 V (940 W cu intrare 120 V) și 3200 W DC PS.

 

Toate sursele de alimentare CA sunt clasificate 80 Plus platină, oferind cea mai mare eficiență în conversia energiei CA în CC.

Șasiul cu 7 și 10 sloturi oferă opt locașuri de alimentare, în timp ce șasiul cu 4 sloturi oferă patru locașuri de alimentare.

Switch Cisco Catalyst 9400 combină opțiuni redundante N+1 și N+N pentru surse de alimentare.

 

Tava pentru ventilator


Tava de ventilatoare a switch-urilor Cisco Catalyst 9400 conține mai multe ventilatoare individuale care funcționează într-un mod redundant N+1. Ventilatoarele funcționează la viteze variabile în funcție de temperatura și altitudinea sistemului. Acest lucru folosește eficient puterea și asigură niveluri de zgomot mai scăzute. Tava ventilatorului care poate fi înlocuită pe teren poate fi înlocuită din față sau din spate a șasiului. Acesta este un ajutor extraordinar la operațiuni și reduce timpul de nefuncționare, deoarece gestionarea cablurilor într-un dulap tipic de cablare ar putea deveni greoaie atunci când scoateți cablurile din partea din față a șasiului.

Switch Cisco Catalyst 9400

Seria Cisco Catalyst 9500

 

Switch-urile Cisco Catalyst din seria 9500 sunt switch-uri fixe 40G/100G/400G Core și nivel de distribuție, concepute special pentru campus. Aceste switch-uri oferă scale de masă excepționale, capacități de tamponare, până la 12 Tbps de capacitate de comutare și până la 8 Bpps de performanță de redirecționare. Platforma oferă switch-uri non-blocante 100/200/400G QSFPDD, 100G QSFP28, 40G QSFP, 25G SFP28 și 10G SFP+ cu densități mari de porturi.

 

Switch-urile din seria Catalyst 9500 sunt switch-uri cu configurație fixă de 1RU pentru implementări Core, Distribution și Edge. Platforma acceptă toate capabilitățile de bază de înaltă disponibilitate, inclusiv surse de alimentare duale redundante 80Plus platină și ventilatoare redundante cu viteză variabilă și de înaltă eficiență.

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9500 sunt alimentate fie de Cisco UADP, fie de Cisco Silicon One ASIC, în funcție de model. Cisco Silicon One este prima rețea silicon care oferă o capacitate de comutare de până la 25,6 Tbps în întreprindere. Catalyst 9500X alimentat de Silicon One Q200 împreună cu Catalyst 9600 SUP-2 anunță intrarea 400G în campusul Core. Arhitectura ambelor ASIC-uri este similară, dar diferă în ceea ce privește capacitatea de comutare, densitatea portului, vitezele portului, capacitatea de tamponare și scalabilitatea de redirecționare.

 

Diferitele modele oferă o varietate de conectivitate și scară. Acestea pot fi organizate în diferite configurații de opțiuni de fibră QSFP sau SFP:

 

Modelele Catalyst 9500X cu Silicon One Q200 beneficiază de un nou PHY de 800 Gbps cu criptare hardware încorporată, marcare temporală IEEE 1588, precum și conversie fizică electrică și optică standard.


• 400G QSFPDD — Switch Catalyst 9500X (Silicon One Q200 ASIC) cu 28×40/100G porturi + 8x porturi 40/100/200/400G
• 100G QSFP28 — Switch Catalyst 9500 de înaltă performanță (UADP 3.0) cu 32 de porturi 40/100GE
• 40/100G QSFP28 — Switch Catalyst 9500 de înaltă performanță (UADP 3.0) cu 32 porturi 40GE sau 16 porturi 100G
• 40G QSFP — Switch Catalyst 9500 (UADP 2.0 XL) cu 24 de porturi 40GE, switch Catalyst 9500 (UADP 2.0 XL) cu 12 porturi 40G
• 10/25G SFP28 — Switch Catalyst 9500 de înaltă performanță (UADP 3.0) cu 48x porturi 25GE + 4×40/100 GE, switch Catalyst 9500 de înaltă performanță (UADP 3.0) cu 24x porturi 25GE + 4×40/100
• 10G SFP+ — Switch Catalyst 9500 (UADP 2.0 XL) cu 40x porturi 1/10GE, switch Catalyst 9500 (UADP 2.0 XL) cu 16x porturi 1/10GE

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9500 funcționează la viteza de linie și oferă resurse de sistem configurabile pentru a optimiza suportul pentru anumite caracteristici.

Arhitectura switch-ului constă din trei componente principale:


• ASIC
• Complex CPU x86
• Interconexiune ASIC

 

Module de rețea


Numai modelele Catalyst 9500 UADP 2.0 XL acceptă module uplink. Există două variante de module uplink care pot fi utilizate pentru a oferi conectivitate la un switch Cisco Catalyst uplink și pot fi folosite pentru a conecta gazde.
• 8x porturi 10G SFP
• 2 porturi 40G QSFP

 

Modulele uplink pot fi înlocuite pe teren și pot fi schimbate fără întreruperea operațiunilor de comutare, oferind astfel protecție a investițiilor fără a compromite disponibilitatea.

 

Sursa de alimentare

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9500 acceptă până la două surse de alimentare AC 80 Plus platină sau DC cu factor de formă mic: 650 W AC, 930 W DC, 950 W AC/DC, 1500 W AC/DC și 1600 W AC/DC. Sursele de alimentare pot fi instalate în următoarele combinații: două AC, două DC sau o combinație AC și DC. Sursele de alimentare funcționează împreună într-un mod redundant (1:1) de partajare a sarcinii, în care fiecare sursă de alimentare funcționează la aproximativ 50% din capacitatea sa. În caz de întrerupere a sursei de alimentare, cealaltă sursă de alimentare poate furniza energie pentru întregul sistem

 

Ventilatoare și tavă pentru ventilatoare

 

Switch-urile din seria Catalyst 9500 au până la șase unități de ventilatoare independente de viteză variabilă sau tăvi de ventilatoare duble, în funcție de SKU. Fiecare ventilator funcționează la viteze variabile pentru a se adapta la variațiile de temperatură și altitudine.
Switch-urile Cisco Catalyst 9500X dispun de două seturi de șase unități de ventilatoare independente cu viteză variabilă pentru a sprijini fluxul de aer reversibil, o cerință importantă care le permite clienților să delimiteze culoarele calde și reci din mediul lor, pentru o răcire optimă. Un tip este pentru port-side ventilatoare de admisie, iar celălalt tip este pentru ventilatoare de evacuare pe babord.
Switch Cisco Catalyst 9500 poate găzdui o defecțiune a până la un ventilator individual sau tavă de ventilator.

Seria Cisco Catalyst 9600

 

Switch-urile Cisco Catalyst din seria 9600 sunt platforme de bază, de distribuție și de margine pentru campusuri, modulare, critice pentru afaceri. Șasiul Catalyst 9606R acceptă o capacitate de comutare de până la 25,6 Tbps. Switch-urile Catalyst 9600 oferă densități mari de porturi care se potrivesc diverselor nevoi ale campusului, de la viteze neblocante de la 1G la 400G. Platforma oferă o înaltă disponibilitate cu supraveghetori duali înlocuibili pe teren, surse de alimentare redundante și ventilatoare. Platforma este optimizată pentru campus, cu un design inovator al tăvii ventilatorului cu dublu-servire, flux de aer dintr-o parte în alta și este prietenoasă cu dulapul, cu o adâncime de aproximativ 16 inchi. Un singur switch Catalyst 9600 poate scala până la 192 de porturi de bază.

 

 

Switch Cisco Catalyst 9606R are un șasiu cu 6 sloturi, cu două sloturi din mijloc dedicate supraveghetorilor și patru sloturi dedicate plăcilor de linie. Fiecare slot pentru card de linie are o lățime de bandă totală dedicată de până la 6,4 Tbps (3,2 Tbps full-duplex). Șasiul Catalyst 9606R poate oferi până la 32 x 400G (QSFPDD) sau 128 x 40G/100G (QSFP) sau 192 x 1G/10G/25G (SFP)
porturi.

 

 

Switch-urile Cisco Catalyst 9600 se bazează pe o arhitectură centralizată. Supervizorul face toate redirecționarea, securitatea și coada de așteptare, în timp ce cardurile de linie sunt considerate transparente, conținând doar PHY și logica de control. Simplitatea acestui design centralizat permite o actualizare ușoară a caracteristicilor și lățime de bandă suplimentară, prin modernizarea supervizorului în timp ce păstrarea cărților de linie existente. Arhitectura centralizată și combinația de carduri de linie transparentă oferă, de asemenea, schimbarea neîntreruptă a supervizorului ca bază pentru actualizarea software-ului în serviciu (ISSU).

 

 

Sursa de alimentare

 

Sursele de alimentare pentru switch-urile Cisco Catalyst 9600 vin într-un factor de formă mic, oferind în același timp capacitate mare și ieșire eficientă. Switch-urile Cisco Catalyst 9600 acceptă până la patru unități de alimentare AC sau DC cu rating 80 Plus platină de 2 kW (AC și DC) și 3 kW (AC).
Platforma acceptă ambele moduri combinate și N+1 redundante.

 

 

Ventilatoare și tavă pentru ventilatoare

 

Switch-urile din seria Catalyst 9600 conțin o singură tavă de ventilatoare cu mai multe ventilatoare individuale care funcționează într-un mod redundant N+1. Ventilatoarele funcționează la viteze variabile în funcție de temperatura și altitudinea sistemului. Acest lucru folosește eficient puterea și asigură un nivel redus de zgomot. Tava ventilatorului de pe switch Cisco Catalyst 9600 poate fi înlocuită de la față sau spate a șasiului. Acesta este un ajutor extraordinar la operațiuni și reduce timpul de nefuncționare, deoarece gestionarea cablurilor într-un dulap de cablaje tipic ar putea face dificilă îndepărtarea cablurilor din partea frontală a șasiului pentru a întreține suportul ventilatorului.

 

 

SAM Romania ofera servicii Cisco si expertii nostri va pot ajuta cu configurarea switch-urilor Cisco 9200.

OFERTA Switch Cisco Catalyst

 

 

In oferta noastra se regasesc toate modelele de Switch-uri Cisco Catalyst Cisco, licente si accesorii pentru acestea:

 

 

Part NumberDescriere produs
C9115AXE-ECisco Catalyst 9115AX Series
C1000-16FP-2G-LCatalyst 1000 16port GE, Full POE, 2x1G SFP
C1000-16P-2G-LCatalyst 1000 16port GE, POE, 2x1G SFP
C1000-16P-E-2G-LCatalyst 1000 16port GE, POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-16T-2G-LCatalyst 1000 16port GE, 2x1G SFP
C1000-16T-E-2G-LCatalyst 1000 16port GE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-24P-4G-LCatalyst 1000 24port GE, POE, 4x1G SFP
C1000-24P-4X-LCatalyst 1000 24 port GE, POE, 4 x 10G SFP
C1000-24T-4G-LCatalyst 1000 24port GE, 4x1G SFP
C1000-24T-4X-LCatalyst 1000 24 port GE, 4x10G SFP
CW9166I-ECatalyst 9166I AP (W6E, tri-band 4×4, XOR) w/Reg-E
CW9164I-ECatalyst 9164I AP (W6E, tri-band 4×4) w/Reg-E
CW9162I-ECatalyst Wireless 9162I AP (W6E, tri-band 2×2) w/Reg E
C9200CX-12P-2X2G-ECatalyst 9000 Compact Switch 12-Port PoE+, 240W, Essentials
C9200CX-12T-2X2G-ECatalyst 9000 Compact Switch 12-port Data Only, Essentials
C9200CX-8P-2X2G-ECatalyst 9000 Compact Switch 8 port PoE+, 240W, Essentials
C1000-48P-4G-LCatalyst 1000 48port GE, POE, 4x1G SFP
C1000-48P-4X-LCatalyst 1000 48 port GE, POE, 4x10G SFP
C1000-48T-4G-LCatalyst 1000 48port GE, 4x1G SFP
C1000-48T-4X-LCatalyst 1000 48port GE, 4x10G SFP
C1000-8FP-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Full POE, 2x1G SFP
C1000-8FP-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Full POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-8P-2G-LCatalyst 1000 8port GE, POE, 2x1G SFP
C1000-8P-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, POE, Ext PS, 2x1G SFP
C1000-8T-2G-LCatalyst 1000 8 port GE, 2x1G SFP
C1000-8T-E-2G-LCatalyst 1000 8port GE, Ext PS, 2x1G SFP
C9300-48P-ECatalyst 9300 48-port PoE+, Network Essentials
C9300-24UX-ECatalyst 9300 24-port mGig and UPOE, Network Essentials
C9300-24UX-ACatalyst 9300 24-port mGig and UPOE, Network Advantage
C9300-48P-ACatalyst 9300 48-port PoE+, Network Advantage
C9300-48T-ACatalyst 9300 48-port data only, Network Advantage
C9300-48T-ECatalyst 9300 48-port data only, Network Essentials
C9300-48U-ECatalyst 9300 48-port UPOE, Network Essentials
C9200-48PL-ECatalyst 9200 48-port Partial PoE+, Network Essentials
C9200L-48PL-4G-ECatalyst 9200L 48-port Partial PoE+, 4 x 1G, NW Essentials
C9300L-48UXG-4X-ECatalyst 9300L 48p, 12mGig, Network Essentials ,4x10G Uplink
C8200-1N-4TCisco Catalyst C8200-1N-4T Router
C8200-UCPE-1N8Catalyst 8200-uCPE Edge Series (8-core Intel)
C9200L-48PL-4X-ECatalyst 9200L 48-port  Partial PoE+, 4 x 10G, NW Essentials
CW9162I-ROWCatalyst Wireless 9162I AP (W6E, tri-band 2×2) w/Reg ROW
CW9164I-ROWCatalyst 9164I AP (W6E, tri-band 4×4) w/Reg-ROW
CW9166I-ROWCatalyst 9166I AP (W6E, tri-band 4×4, XOR) w/Reg-ROW
C8300-2N2S-6TCisco Catalyst C8300-2N2S-6T Router
C8300-1N1S-4T2XCisco Catalyst C8300-1N1S-4T2X Router
C8300-1N1S-6TCisco Catalyst C8300-1N1S-6T Router
C8300-2N2S-4T2XCisco Catalyst C8300-2N2S-4T2X Router
C9115AXI-ECisco Catalyst 9115AX Series
C9200-24P-ECatalyst 9200 24-port PoE+, Network Essentials
C9200-24T-ECatalyst 9200 24-port data only, Network Essentials
C9200-48P-ECatalyst 9200 48-port PoE+, Network Essentials
C9200-48T-ECatalyst 9200 48-port data only, Network Essentials
C9200L-24P-4G-ECatalyst 9200L 24-port PoE+, 4 x 1G, Network Essentials
C9200L-24T-4G-ECatalyst 9200L 24-port data, 4 x 1G, Network Essentials
C9200L-24T-4X-ECatalyst 9200L 24-port data, 4 x 10G ,Network Essentials
C9200L-48P-4G-ECatalyst 9200L 48-port PoE+, 4 x 1G, Network Essentials
Cisco C9200L-48P-4X-ECatalyst 9200L 48-port PoE+, 4 x 10G, Network Essentials
C9200L-48T-4G-ECatalyst 9200L 48-port data, 4 x 1G, Network Essentials
C9200L-STACK-KITCisco Catalyst 9200L Stack Module
C9200L-48T-4X-ECatalyst 9200L 48-port data, 4 x 10G ,Network Essentials
C9200L-STACK-KIT=Cisco Catalyst 9200L Stack Module
C9200-STACK-KITCisco Catalyst 9200 Stack Module
C9200-STACK-KIT=Cisco Catalyst 9200 Stack Module
C9300-24P-ACatalyst 9300 24-port PoE+, Network Advantage
C9300-24T-ACatalyst 9300 24-port data only, Network Advantage
C9300-24T-ECatalyst 9300 24-port data only, Network Essentials
C9300-24U-ECatalyst 9300 24-port UPOE, Network Essentials
C9300-24P-ECatalyst 9300 24-port PoE+, Network Essentials
C9200L-24P-4X-ECatalyst 9200L 24-port PoE+, 4 x 10G, Network Essentials
C9300L-48PF-4X-ECatalyst 9300L 48p Full PoE, Network Essentials,4x10G Uplink
C9200-NM-4XCatalyst 9200 4 x 10G Network Module
C9200-NM-4X=Catalyst 9200 4 x 10G Network Module
C9300L-24P-4G-ECatalyst 9300L 24p PoE, Network Essentials ,4x1G Uplink
C9300L-24P-4X-ECatalyst 9300L 24p PoE, Network Essentials ,4x10G Uplink
C9300L-24T-4G-ECatalyst 9300L 24p data, Network Essentials ,4x1G Uplink
C9300L-24T-4X-ECatalyst 9300L 24p data, Network Essentials ,4x10G Uplink
C9300L-48P-4G-ECatalyst 9300L 48p PoE, Network Essentials ,4x1G Uplink
C9300L-48P-4X-ECatalyst 9300L 48p PoE, Network Essentials ,4x10G Uplink
C9300L-48T-4G-ECatalyst 9300L 48p data, Network Essentials ,4x1G Uplink
C9300L-48T-4X-ECatalyst 9300L 48p data, Network Essentials ,4x10G Uplink
C9300L-STACK-KITCisco Catalyst 9300L Stacking Kit
C9300L-STACK-KIT=Cisco Catalyst 9300L Stacking Kit
C9300-NM-2QCatalyst 9300 2 x 40GE Network Module
C9300-NM-2Q=Catalyst 9300 2 x 40GE Network Module, spare
C9300-NM-4GCatalyst 9300 4 x 1GE Network Module
C9105AXI-ICisco Catalyst 9105AX Series
C9105AXW-ECisco Catalyst 9105AX Series-Wallplate
C9105AXW-ICisco Catalyst 9105AX Series-Wallplate
C9300-NM-4G=Catalyst 9300 4 x 1GE Network Module, spare
C9300-NM-8XCatalyst 9300 8 x 10GE Network Module
C9300-NM-8X=Catalyst 9300 8 x 10GE Network Module, spare
C9800-L-C-K9Cisco Catalyst 9800-L Wireless Controller_Copper Uplink
C9105AXI-ECisco Catalyst 9105AX Series
C8200L-1N-4TCisco Catalyst 8200L with 1-NIM slot and 4x1G WAN ports

Frequently Asked Questions

În timp ce switch-urile Nexus sunt o soluție flexibilă și bogată în funcții, care oferă ușurință în integrare și utilizare, switch-urile Catalyst permit un control mai bun asupra traficului.

Catalyst rulează IOS, în timp ce switch-urile Nexus folosesc NX-OS. Pentru generarea de canale Ether, Catalyst acceptă atât LACP, cât și PAGP, dar Nexus acceptă numai LACP.

Un browser web sau interfață grafică cu utilizatorul (GUI) este încorporat în fiecare switch. Puteți utiliza fie interfața portului de serviciu, fie interfața de gestionare pentru a accesa GUI. Vă recomandăm să utilizați interfața service-port.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Descoperă gama completa de switch-uri Cisco Catalyst disponibila in magazinul nostru online:

Pentru alte recomandari verificati categoria: