• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Availability Suite

Licenta Veeam Availability Suite îmbină funcțiile extinse de backup și recuperare ale Veeam Backup & Replication cu capabilități puternice de monitorizare, analiză și conformitate.
Dețineți, controlați, faceți copii de rezervă, recuperați și monitorizați toate datele dvs. oriunde în cloud hibrid cu această soluție de nivel enterprise care oferă:

 

• Backup ireproșabil pentru ecosistemul dvs. hibrid cloud
• Recuperare garantată de la pionierul recuperării instantanee
• Analiza profundă cu perspective și automatizare operațiuni fără erori

 

SAM Romania este partener oficial Veeam.

 

Partener Veeam Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

Licenta Veeam Availability Suite – Caracteristici principale

 

Failproof backups

 

• Protejați totul: descoperiți și faceți backup automat sarcinile de lucru și datele dvs. în cloud, virtual, fizic și medii NAS.
• Aplicație și cloud-native: Construit pentru a se integra perfect cu mediul nativ.
• Libertatea de alegere: 100% definit de software și Soluții independente de hardware pentru o flexibilitate maximă.

 

Guaranteed recovery

 

• Recuperare instantanee: atingeți acordurile privind nivelul de servicii (SLA) cu restaurări fiabile de la pionierul recuperării instantanee.
• Restaurați oriunde: recuperați pe mai multe nori și platforme prin formate de date portabile.
• Recuperare garantată: Backup-ul automat și testarea replicilor asigură recuperarea în cazul oricărui dezastru.

 

Cyber resiliency and compliance

 

• Datele rămân în siguranță: imuabilitate de la un capăt la altul al datelor de rezervă de la centrul de date în cloud.
• Scanări automate de rezervă: creați copii de rezervă fără malware datorită scanărilor automate cu detectarea de încredere a programelor malware.
• Rămâneți conform: evitați eșecul conformității cu protecția end-to-end, care este adaptată pentru datele de rezervă și raportarea conformității.

 

Monitoring and analytics

 

• Alertă proactivă: reduceți problemele potențiale cu peste 340 de alarme prestabilite înainte ca acestea să devină amenințări pentru mediul dumneavoastră.
• Diagnosticare inteligentă: minimizați timpul de nefuncționare cu soluții proactive ale problemelor la problemele comune de backup.
• Acțiuni de remediere: Eliminați răspunsurile manuale la alarme prin setarea de remedieri automate, de auto-vindecare și bazate pe politici pentru problemele comune.

Veeam Availability Suite

Licenta Veeam Availability Suite – solutie backup la superlativ

 

O soluție unică care oferă o disponibilitate de date de neegalat

 

Licenta Veeam Availability Suite le permite clienților să obțină o disponibilitate, vizibilitate, automatizare și guvernanță de neegalat a datelor în centrele de date, la margine și în cloud. Pe măsură ce organizațiile IT moderne caută să inoveze mai rapid, infrastructura de backup și recuperare moștenită nu poate sprijini inițiativele de perspectivă ale clienților. Clienții de astăzi doresc mai mult de la platformele lor și, cu capabilitățile Cloud Data Management, pot depăși abordările vechi ale protecției datelor, oferind următorii pași dincolo de backup.

 

Veeam Availability Suite, construită pe soluțiile de backup și monitorizare numărul 1, a fost concepută pentru a accelera agilitatea afacerii prin automatizarea capacităților de bază de backup și recuperare, permițând în același timp orchestrarea inteligentă a datelor, guvernanța, securitatea și analiza în mediile dumneavoastră cloud, virtuale și fizice.

 

Veeam Backup & Replication este pregătit să facă față următoarei generații de provocări operaționale, cu un set cuprinzător de capabilități de protecție a datelor la nivel de întreprindere. Puternic, capabil și ușor de utilizat, Veeam reduce cheltuielile operaționale cu flexibilitate care se potrivește afacerii dvs. și fiabilitatea lider de piață pe care vă puteți baza.

 

Veeam ONE oferă o soluție cuprinzătoare de monitorizare și analiză pentru medii de backup, virtuale și fizice, oferind suport pentru Veeam Backup & Replication și Veeam Agents, precum și pentru VMware, Hyper-V și Nutanix AHV. Oferă monitorizare, raportare și automatizare profunde și inteligente prin instrumente interactive și învățare inteligentă, identificând și rezolvând problemele reale ale clienților înainte ca acestea să înceapă, inclusiv 24.7 Monitorizare și raportare, Planificarea capacității și rambursarea, precum și Automatizarea și diagnosticarea inteligentă.

 

Veeam Availability Suite este soluția simplă, flexibilă și fiabilă care oferă:

 

• Capacitate de stocare nelimitată cu Scale-out Backup Repository și suport pentru stocarea obiectelor Veeam Cloud Tier pentru a oferi spațiul de care aveți nevoie și multe altele
• O restaurare directă simplă în 2 pași în AWS sau Microsoft Azure pentru nevoile dvs. de mobilitate în cloud

• Veeam DataLabs Recuperare verificată, conformitatea securității, testare virtuală sandbox și liniște suplimentară pentru a afla că backup-urile dvs. sunt gata atunci când vine timpul temut de recuperare în caz de dezastru
• Protecția aplicațiilor pentru întreprinderi, construită pe o aplicație dovedită
motor de procesare pentru Microsoft Exchange, Microsoft Active Directory, Microsoft SharePoint, Microsoft SQL Server și Oracle

• Duceți operațiunile de recuperare la nivelul următor cu Veeam Explorers pentru Microsoft Exchange, Microsoft Active Directory, Microsoft SharePoint, Microsoft SQL Server și Oracle
• Acces instantaneu la conținutul ORICE backup Veeam cu API-ul de integrare a datelor pentru a permite scripturi specializate de analiză de securitate și minare terță parte și posibilitatea de a vă reutiliza datele

• Capacitatea de a vă îmbunătăți automatizarea cu acțiuni de remediere pentru remedieri de auto-vindecare, bazate pe politici, pentru problemele comune de backup și legate de infrastructură
• Capabilități de economisire a timpului pentru a elimina ipotezele din planificarea capacității cu evaluări de performanță și configurare în Veeam ONE

 

Licență universală Veeam

 

Veeam permite portabilitatea reală a licenței pentru încărcături de lucru, fie că sunt fizice, virtuale sau în cloud, cu Veeam Universal License sau VUL. Această licență completă permite clienților să protejeze toate sarcinile de lucru cu o singură licență universală.

Veeam este definit de software și independent de hardware. Colaborează cu un ecosistem larg de parteneri dedicați pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele fără a implementa soluții proprietare. Veeam le permite clienților să-și aleagă infrastructura și stocarea, permițându-le să obțină cel mai bun ROI pe achizițiile de infrastructură existente și viitoare. În plus, Veeam continuă să-și extindă API-urile pentru integrări bogate cu terțe părți, inclusiv extragerea datelor, reutilizarea datelor și funcții avansate.

Licenta Veeam Availability Suite

Functionalitati

 

• Monitorizare și analiză: monitorizarea infrastructurii bazată pe inteligență artificială și diagnosticare, inclusiv remedierea automată a problemelor neașteptate pentru procesele critice de backup și DR

 

• Backup și Recuperare: Asigurați-vă că datele dvs. sunt copiate și pot fi recuperate în condițiile dvs., cu diferite opțiuni de backup și recuperare granulară

 

• Automatizare inteligentă: diagnosticare bazată pe învățare automată, de asemenea ca acțiuni de remediere, ajută la rezolvarea problemelor mai rapid

 

• Portabilitate în cloud: Dacă cloud-ul face parte din strategia dvs. de centru de date, fiți pregătit să faceți copii de rezervă și să recuperați în, din și în interiorul cloudului pentru portabilitate și economii de costuri.

 

• Guvernare și conformitate: gestionați-vă în mod eficient copiile de rezervă din testarea virtuală, asigurându-vă că copiile datelor dvs. sunt recuperabile, sigure și conforme

 

Veeam Availability Suite combină capabilitățile de backup, restaurare și replicare de vârf din industrie ale Veeam Backup & Replication cu funcționalitatea avansată de monitorizare, raportare și planificare a capacității a Veeam ONE pentru VMware vSphere și Microsoft Hyper-V.

Pret Veeam Availability Suite

Licentiere

 
Licenta Veeam Availability Suite include Veeam ONE, oferind vizibilitate completă a mediului dumneavoastră IT prin monitorizare și alerte în timp real 24×7, a infrastructurii dumneavoastră de backup, precum și a mediilor dumneavoastră VMware vSphere și Microsoft Hyper-V, inclusiv:
 
 
• Raportare de rezervă (inclusiv evaluarea configurației de rezervă).
• Instrumente de evaluare a infrastructurii.
• Optimizarea resurselor și planificarea avansată a capacității
pentru VMware și Hyper-V.
• Monitorizare și raportare multi-locatari.
• Peste 200 de alarme prestabilite și tablouri de bord pentru sănătate și performanță.
• Raportare complet personalizabilă.
• Monitorizarea și raportarea Veeam Cloud Connect pentru întreprinderile mici
 
 
Veeam Availability Suite poate fi achiziționat și de întreprinderile mici cu medii virtuale de 6 socket-uri CPU sau mai puțin (se găsesc de obicei în companii cu mai puțin de 250 de angajați) cu produsul Veeam Backup Essentials.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Veeam Availability Suite combină capabilitățile de backup, restaurare și replicare de top din industrie ale Veeam Backup & Replication cu funcționalitatea avansată de monitorizare, raportare și planificare a capacității a Veeam ONE.

Veeam Backup Essentials include funcții precum alerte proactive, monitorizare și raportare 24.7, backup de încredere și recuperare rapidă. Veeam Availability Suite este cunoscut pentru funcționalități precum monitorizarea, raportarea, planificarea capacității și protecția împotriva ransomware-ului.

Veeam Data Platform este licențiată cu Veeam Universal License (VUL), care oferă portabilitatea licenței pentru utilizare universală la sediul, precum și prin oricare dintre furnizorii de cloud public acceptați.

Pentru alte recomandari verificati categoria: