• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Veeam Backup Essentials

Licenta Veeam Backup Essentials oferă backup, recuperare, monitorizare și raportare puternice, ușor de utilizat și la prețuri accesibile pentru până la 50 de sarcini de lucru virtuale, fizice și în cloud — toate de pe o singură platformă. Cu modelul nostru de licență simplu și portabil — Veeam Universal License (VUL) — este mai accesibil ca niciodată. Clienții au libertatea de a alege ce să protejeze și când, în timp ce afacerea lor crește.

 

SAM Romania este partener oficial Veeam.

 

Partener Veeam Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati toate licentele:

Licenta Veeam Backup Essentials – Caracteristici principale

 

Backup de încredere

Faceți backup oricărei sarcini de lucru, obțineți timpi de backup mai scurtați și reduceți costurile operaționale cu flexibilitatea de care are nevoie afacerea dvs.

 

Recuperare rapida

Asigurați obiective de timp de recuperare reduse (RTO) cu restaurări fulgerătoare pentru fișiere, VM, NAS și aplicații.

 

Replicare sigură

Utilizați replicarea bazată pe imagini și recuperarea în caz de dezastru simplificată pentru o viteză, securitate și disponibilitate sporite.

 

Portabilitate în cloud

Migrați sau recuperați orice sarcină de lucru către AWS sau Microsoft Azure, păstrând în același timp copiile de rezervă în siguranță împotriva atacurilor rău intenționate.

 

24.7.365 monitorizare și raportare

Rămâneți întotdeauna conectat și informat cu vizibilitate în timp real asupra mediilor dvs. de rezervă, fizice și virtuale.

 

Alerta proactivă

Reduceți rapid amenințările la adresa mediului dumneavoastră înainte ca acestea să devină probleme reale și să afecteze disponibilitatea.

 

Backup puternic NAS

Noi capabilități care redefinesc protecția datelor NAS pentru a face față lumii datelor de fișiere masive.

 

Backup pentru servere fizice

O soluție cuprinzătoare de backup și recuperare pentru toate serverele fizice, permițând organizațiilor să își protejeze mediile.

 

Trebuie să vă gestionați mediul IT cu mai puține resurse și cu un buget mai mic. Cu toate acestea, cerința pentru o soluție de backup cuprinzătoare crește doar pe măsură ce datele pe care le gestionați cresc exponențial.

 

Veeam Backup Essentials oferă backup, recuperare, monitorizare și raportare puternice, ușor de utilizat și la prețuri accesibile pentru sarcinile de lucru virtuale, fizice și în cloud. Aceasta include backup pentru VMware Sphere, Microsoft Hyper-V, Nutanix AHV, servere Windows și Linux, NAS, AWS și multe altele – toate intr-o singură consolă!

 

Veeam Backup Essentials

Veeam Backup Essentials – Descriere solutie

 

Licenta Veeam Backup Essentials este o soluție de backup și disponibilitate puternică, ușor de utilizat și accesibilă pentru întreprinderile mici. Conceput pentru organizații cu mai puțin de 250 de angajați și medii virtuale cu până la 6 socluri CPU, Veeam Backup Essentials oferă exact aceeași funcționalitate ca și Veeam Availability Suite, cu economii de până la 60% sau mai mult!

 

Companiile se confruntă cu o creștere explozivă a datelor de 30 – 50% în fiecare an, iar utilizatorii cer acces la date 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, cu o toleranță redusă la timpi de nefuncționare. Soluțiile de backup vechi cu obiective de timp de recuperare (RTO) și obiective de punct de recuperare (RPO) de ore sau zile nu pot ține pasul. Veeam este o soluție fundamental nouă, construită pentru cloud, tehnologii moderne de stocare și virtualizare. Veeam Backup Essentials oferă operațiuni IT ușoare, protecție împotriva perioadelor de neașteptate neașteptate și performanță de neegalat cu RTPO de < 15 minute pentru TOATE aplicațiile și datele.

 

Pur și simplu funcționează! Soluție accesibilă și premiată pentru întreprinderile mici
Sunteți ocupat, iar gestionarea IT pe cont propriu nu este o sarcină ușoară. Aveți nevoie de o soluție de rezervă care să funcționeze, să fie fără probleme și să economisească timp prețios, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs. Nu mai pierdeți timp gestionând instrumentele de backup vechi și treceți la Veeam. Veeam Backup Essentials este soluția de backup și disponibilitate accesibilă și fără griji pentru întreprinderile mici în care puteți avea încredere că va oferi automatizarea și fiabilitatea necesare pentru a vă asigura că afacerea dvs. este mereu activă.

 

Vă oferă pachetul suprem pentru întreprinderile mici, oferind aceeași funcționalitate a Veeam Availability Suite la JUMĂTATE de preț! Este special ambalat și la prețuri pentru întreprinderile mici cu medii virtuale de 2, 4 sau 6 socluri CPU (se găsesc de obicei în companii cu mai puțin de 250 de angajați).

 

Licenta Veeam Backup Essentials, care include Veeam Backup & Replication și Veeam ONE, oferă aceeași funcționalitate la nivel de întreprindere ca și Veeam Availability Suite și vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă moderniza centrul de date virtual. Veeam Backup & Replication v9 include componente esențiale de backup VMware vSphere și Microsoft Hyper-V pentru întreprinderile mici, inclusiv:

 

2-în-1: backup și replicare — Îmbunătățiți backupul și recuperarea offsite cu replicarea accelerată de WAN, replicarea din backup și failoverul site-ului cu un singur clic, cu suport pentru failover planificat.

Instant VM Recovery — Recuperați o VM (mașină virtuală) eșuată în mai puțin de 2 minute.
Veeam Cloud Connect: extindeți-vă cu ușurință centrul de date în afara site-ului cu backup și replicare în cloud rapid și sigur.
SureBackup — Testează fiecare copie de rezervă, de fiecare dată, înainte de lansare și asigură recuperarea completă.
Veeam Explorer pentru Microsoft Active Directory — Recuperați instantaneu obiecte Active Directory individuale și containere întregi, precum și conturi de utilizator și parole.
Veeam Explorer pentru Microsoft SQL — Obțineți recuperare rapidă la nivel de tranzacție a bazelor de date SQL și restaurați bazele de date SQL exact la momentul dorit în timp.
Veeam Explorer pentru Microsoft Exchange — Obțineți vizibilitate instantanee și recuperare granulară a articolelor Exchange individuale, inclusiv a elementelor șterse greu pe care le credeați pierdute pentru totdeauna.

 

Veeam ONE, o parte esențială a licentei Veeam Backup Essentials, oferă vizibilitate completă atât a infrastructurii dvs. virtuale, cât și a infrastructurii de backup prin instrumente puternice și ușor de utilizat de monitorizare, raportare și planificare a capacității. Monitorizarea și alertele automate 24×7 de la Veeam ONE vă ajută să vă notificați despre problemele de backup și de performanță înainte de impactul operațional. Include, de asemenea, peste 30 de rapoarte de backup predefinite pentru a vă ajuta să mențineți vizibilitatea backupului.

 

Folosești licenta Veeam Backup Free Edition?

Este timpul să faceți upgrade și să experimentați diferența. Licenta Veeam Backup Essentials oferă funcționalități puternice la nivel de întreprindere, concepute să crească odată cu afacerea dvs. și să vă ofere caracteristicile și funcționalitățile sofisticate de care aveți nevoie pentru a gestiona cu ușurință complexitățile tot mai mari de backup. Actualizarea la Veeam Backup Essentials vă oferă acces imediat la funcții complete, inclusiv Instant VM Recovery și Veeam Explorers complet funcțional, pentru a oferi recuperare de mare viteză, criptare completă end-to-end, lucrări de copiere de rezervă și multe altele!

 

Pe măsură ce afacerea dvs. mică crește, la fel crește și infrastructura dvs. virtuală. Odată ce aveți nevoie de mai mult de șase prize, Veeam facilitează upgrade-ul la Veeam Availability Suite, pentru a păstra același nivel de funcționalitate și protecție. Adăugarea unui hypervisor? Nicio problemă — Veeam acceptă atât VMware vSphere, cât și Microsoft Hyper-V!

Licenta Veeam Backup Essentials

Functionalitati

 

Recuperare de mare viteză

 

Veeam asigură recuperarea rapidă a ceea ce doriți, așa cum doriți, fie că este vorba de un întreg VM, fișier individual sau element de aplicație cu:

 

Recuperare instantanee VM: Recuperați o mașină virtuală (VM) eșuată în mai puțin de 2 minute!
Veeam Explorer pentru Oracle: obțineți recuperarea la nivel de tranzacție a bazelor de date Oracle, inclusiv backup pentru jurnalul de tranzacții fără agent, astfel încât să vă puteți restaura bazele de date Oracle la un moment precis în timp

Veeam Explorer pentru Microsoft Exchange: obțineți vizibilitate instantanee și recuperare granulară a articolelor Exchange individuale, inclusiv elementele șterse greu pe care le credeați pierdute pentru totdeauna, restaurați în cutiile poștale de arhivă online și multe altele
Veeam Explorer pentru Microsoft SharePoint: Obțineți vizibilitate instantanee în backup-urile SharePoint pentru a efectua restaurări complete și pentru a găsi și recupera cu ușurință anumite elemente pe e-mail sau direct pe serverul SharePoint.

Veeam Explorer pentru Microsoft SQL: obțineți recuperarea rapidă la nivel de tranzacție a bazelor de date SQL și restaurați bazele de date SQL la un moment exact dorit în timp
Veeam Explorer pentru Microsoft Active Directory: recuperați instantaneu obiecte Active Directory individuale și containere întregi și recuperați cu ușurință conturile de utilizator și parolele
Backup și recuperare granulară pentru instantanee de stocare (pentru EMC NEW, HP și NetApp): creați copii de rezervă și replici din instantaneele de stocare pentru a restaura mașini virtuale sau elemente individuale direct din acele instantanee de stocare

 

Evitarea pierderii datelor

 

Evitați pierderea de date și atingeți RPO de < 15 minute cu protecția aproape continuă a datelor și recuperarea în caz de dezastru simplificată folosind funcții precum:

 

2-în-1: backup și replicare: Îmbunătățiți backup-ul și recuperarea off-site cu replicarea accelerată de WAN, replicarea din backup și failover-ul site-ului cu un singur clic cu suport pentru failover planificat
Veeam Cloud Connect Replication: obțineți o recuperare în caz de dezastru (DR) complet integrată, rapidă și sigură în cloud printr-un furnizor de servicii pentru a asigura disponibilitatea aplicațiilor dumneavoastră esențiale fără costul și complexitatea construirii și întreținerii unui site DR.

Criptare end-to-end: Securizează-ți datele în timpul copierii de rezervă, în zbor și în repaus, menținând în același timp capacitatea de a recupera cu ușurință copii de siguranță, chiar dacă parola este pierdută, fără a compromite securitatea
Accelerare WAN încorporată: obțineți copii de rezervă offsite de 50 de ori mai rapid și economisiți lățime de bandă cu lucrări de copiere de rezervă fără agent și accelerare WAN încorporată

 

Protecție verificată

 

Cu SureBackup și SureReplica, aveți garanția că fișierele, aplicațiile și serverele dvs. virtuale pot fi restaurate în mod fiabil atunci când este necesar și asigurați rezistența afacerii prin backup automat și testare DR.

Utilizați datele de rezervă pentru a crea o copie exactă a mediului de producție și bucurați-vă de implementarea cu risc scăzut cu Virtual Lab. Acest lucru vă permite să testați modificările într-un mediu asemănător producției înainte de implementare.

 

Vizibilitate completa

 

Utilizând caracteristicile și capacitățile Veeam ONE, Veeam Backup Essentials oferă monitorizare proactivă și alertă de probleme înainte de impactul operațional, inclusiv:

 

Monitorizare și alerte în timp real 24×7 pentru a vă anunța cu privire la problemele de backup și de performanță înainte ca utilizatorii să fie afectați
Optimizarea resurselor și urmărirea configurației pentru a ajuta la evaluarea performanței infrastructurii dvs. și pentru a vă asigura că configurațiile existente îndeplinesc toate cele mai bune practici de virtualizare și cele mai bune practici de backup.
Planificarea capacității și prognoza pentru a prognoza tendințele de utilizare și utilizare a resurselor cu modelarea „ce ar fi dacă” și urmărirea supraangajării resurselor pentru infrastructurile dvs. de rezervă și virtuale.

Pret Veeam Backup Essentials

Licenta Veeam Backup Essentials

 
Veeam, în calitate de lider în furnizarea de protecție modernă a datelor, oferă platforma care vă poate ajuta să vă modernizați soluția de backup și recuperare, să treceți rapid în cloud și să fiți ferit de ransomware. Veeam este, de asemenea, soluția potrivită și pentru întreprinderile mici, deoarece funcționează, este fără probleme și vă economisește timp prețios, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs.
 
De fapt, soluțiile Veeam depășesc problema 3C – lipsa de capabilități, complexitate ridicată și costuri – prin furnizarea de soluții care sunt:
Puternic – cu produse de backup fiabile care elimină riscul de pierdere a datelor și timpii de nefuncționare
Ușor de utilizat și nu necesită abilități speciale, resurse uriașe sau pregătire tehnică
Accesibil: prețuri speciale pentru întreprinderile mici, cu portabilitatea încorporată a licenței, care poate evolua odată cu dvs. și cu afacerea dvs., controlând în același timp costurile. O rentabilitate a investiției rapidă și realizabilă; exact ceea ce TU, ca afacere mică, ai nevoie.
 
Licenta Veeam Backup Essentials versus concurenta
 
RECUPERARE
 
Recuperare instantanee multiplatformă pentru orice sarcină de lucru
VEEAM: După ce a extins Instant VM Recovery patentat de Veeam la alte sarcini de lucru, puteți recupera instantaneu orice sarcină de lucru – mașini virtuale, servere fizice, stații de lucru, instanțe cloud – pe orice platformă – vSphere, AWS, Azure, Hyper-V – rulându-le direct din backup.
ALTII: Majoritatea furnizorilor pot recupera instantaneu o VM. Cu toate acestea, doar câțiva furnizori pot recupera instantaneu sarcinile de lucru dincolo de VMware sau Hyper-V. Cei care o fac, de obicei pot recupera instantaneu numai serverele fizice (nu pot recupera instantaneu alte încărcături de lucru, cum ar fi stațiile de lucru sau instanțele cloud)
 
Recuperarea elementului aplicației fără agent
VEEAM: Recuperați elemente individuale din copiile de rezervă ale aplicațiilor precum Microsoft Exchange, SharePoint, SQL, Active Directory, Oracle, fără agenți
ALTII: Jumătate furnizori nu pot recupera în mod granular articolele aplicației. Cealaltă jumătate necesită de obicei agenți să recupereze elementele aplicației și să ofere opțiuni limitate de recuperare
 
Restaurați în cloud public și stocarea obiectelor
VEEAM: Recuperați datele direct pe cloud-uri publice, cum ar fi AWS, Microsoft Azure și Google Cloud
ALTE: Peste jumătate dintre vânzători nu pot recupera datele în cloud-urile publice. Cei care o fac, fac de obicei mai mulți pași manuali decât Veeam sau acceptă o singură platformă cloud.
 
 
BACKUP

Backup-uri fără agent, conștient de aplicație, bazate pe imagini
VEEAM: Creați copii de rezervă VM la nivel de imagine, consistente cu aplicația, cu procesare conștientă de aplicație fără un agent.
ALȚII: Majoritatea furnizorilor creează copii de rezervă VM coerente pentru aplicații fără agenți, dar nu acceptă niciodată toate aplicațiile pe care le acceptă Veeam
Mai mulți furnizori au nevoie de agenți pentru procesarea jurnalelor sau pentru a obține cunoașterea aplicației
 
Backup și recuperare din instantanee de stocare
VEEAM: Creați copii de rezervă bazate pe imagini și recuperați din instantanee de stocare
ALTII: Aproape NIMIC nu poate face backup și recupera din instantanee de stocare
Testare automată de backup și verificare a recuperării
VEEAM: Testați automat cu SureBackup® și SureReplica patentate de Veeam
ALTII: Jumătate dintre vânzători nu pot verifica mașinile virtuale protejate pentru recuperare.
Unii nu pot efectua teste de verificare avansate sau nu au o programare automată sau flexibilă a verificărilor.
 
 
MONITORIZAREA
 
Monitorizare și raportare avansată
VEEAM: Veeam ONE™ oferă monitorizare și analize puternice pentru întregul mediu IT tablouri de bord cuprinzătoare sute de rapoarte personalizabile
ALTII: Oferiți doar monitorizare de bază, limitată de obicei la statisticile lucrărilor de backup și recuperare.
Replicare VM bazată pe imagini SAU Replicare încorporată
VEEAM: Replicați VM-uri la fața locului sau în afara locației pentru recuperare în caz de dezastru (DR). Seed replica VM-urilor din backup-urile existente.
ALTII: Majoritatea furnizorilor integrează replicarea VM în produsul lor principal de backup cu costuri suplimentare, suport doar pentru VMware sau replicarea VM numai din backup-uri (nu din VM de producție).
Suport pentru bandă nativă
VEEAM: Stocați copii de siguranță pe benzi independente, biblioteci de benzi și biblioteci de benzi virtuale
ALTII: Majoritatea furnizorilor pot stoca copii de rezervă pe bandă, dar au limitări, cum ar fi capabilități limitate de gestionare a benzilor, opțiuni limitate de recuperare de pe bandă sau necesită un produs separat.

In echipa noastră se afla ingineri și arhitecți certificați Veeam pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră Veeam este planificat și executat corect. Avem experiență în proiecte de servicii Veeam executate, atat pentru firme mici și mijlocii, cat și pentru sectoarele industriale. Cel mai probabil, am întâlnit și am configurat corect o infrastructura Veeam similară cu ceea pe care o aveti dumneavoastra. Permiteți-ne să vă ajutăm să economisiți timp și bani apeland la experiența noastră in servicii de administrare si implementare Veeam.

Frequently Asked Questions

Veeam Data Platform Essentials este un pachet care combină funcțiile puternice de protecție a datelor ale Veeam Data Platform Foundation cu capacitățile de monitorizare ale Veeam ONE. Când cumpărați Veeam Data Platform Essentials, veți putea face backup, recupera, monitoriza și raporta încărcături de lucru virtuale, fizice și cloud dintr-o singură consolă. Acest pachet are un preț și este ambalat pentru nevoile întreprinderilor mici cu mai puțin de 250 de angajați și 50 de sarcini. Veeam Data Platform Essentials oferă și asistență tehnică 24.7.365.

Cerința minimă de licență Veeam Data Platform Essentials este un pachet de cinci licențe.

Cu un singur pachet puteți proteja și monitoriza următoarele scenarii:

Cinci VMware/Hyper-V/AHV
Cinci VM-uri AWS/Azure/Google Cloud
Cinci servere fizice
15 posturi de lucru
2,5 TB de NAS
Orice combinație a celor de mai sus

Pentru alte recomandari verificati categoria: