• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Veeam Backup

Asigurarea securităţii şi protecţia datelor sunt vitale pentru orice organizaţie în lumea modernă digitală. Veeam Backup se află în fruntea soluţiilor de backup şi restore, oferind flexibilitate şi securitate dincolo de convingeri.

 


Veeam Backup pentru Azure


Serviciul Veeam Backup pentru Azure a fost conceput pentru a proteja datele dumneavoastră, păstrând în acelaşi timp flexibilitatea şi eficienţa care sunt caracteristice platformei Azure. Prin intermediul acestui serviciu, puteţi face backup la întreaga infrastructură, inclusiv la maşinile virtuale Azure, precum şi la datele stocate în cloud.
Pentru a asigura maximul de securitate, Veeam Backup pentru Azure utilizează criptarea la sursă, garantând astfel că datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale de-a lungul întregului proces. Flexibilitatea este asigurată de opţiunile de stocare, care vă permit să alegeţi locaţia în care să stocaţi backup-urile, indiferent dacă este vorba despre un centru de date Azure local sau unul extern.

 

Veeam Backup pentru Azure oferă o gamă largă de funcționalități avansate, care vă permit să gestionați eficient procesul de backup și recuperare a datelor. Cu ajutorul Veeam Explorer for Microsoft Azure, puteți căuta și restaura rapid fișiere, mape, discuri virtuale și mașini virtuale Azure. Această funcționalitate vă permite să recuperați rapid datele importante în cazul unui incident neașteptat sau al unei erori umane.

 

Un alt aspect important al serviciului Veeam Backup pentru Azure este capacitatea sa de a efectua backup-uri incrementale. Aceasta înseamnă că, după primul backup complet, doar modificările aduse datelor vor fi salvate, reducând astfel timpul și spațiul de stocare necesare pentru fiecare backup ulterior. Această abordare eficientă vă permite să economisiți resurse și să gestionați mai bine spațiul de stocare disponibil.

 

Veeam Backup pentru Azure vă oferă posibilitatea de a programa backup-urile în funcție de nevoile dumneavoastră. Puteți seta programări zilnice, săptămânale sau lunare, în funcție de frecvența cu care se modifică datele dumneavoastră. Această funcționalitate vă permite să automatizați procesul de backup și să vă asigurați că datele dumneavoastră sunt protejate în mod constant și actualizate în timp util.

 

Veeam Backup pentru Azure este o soluție puternică și flexibilă pentru protejarea datelor dumneavoastră în mediul Azure. Cu funcționalități avansate și opțiuni de configurare, acest serviciu vă oferă controlul total asupra procesului de backup și recuperare a datelor, garantând în același timp securitatea și confidențialitatea acestora.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Veeam Backup pentru AWS


Compabilitatea cu AWS face din Veeam Backup o soluţie ideală pentru cei care au resurse în acest cloud. Acest produs asigură backup şi restaurare nativ, rapid şi fiabil, pentru întreaga infrastructură AWS, inclusiv pentru instanţele EC2.
Serviciul de backup Veeam pentru AWS oferă, în acelaşi timp, o mare capacitate de personalizare. Astfel, puteţi alege să faceţi backup la întregul sistem sau doar la anumite componente, după necesităţi. De asemenea, puteţi seta frecvenţa şi timpul în care se face backup-ul, pentru a minimiza impactul asupra performanţei sistemului.
Veeam Backup pentru AWS oferă şi funcţionalităţi avansate de recuperare în caz de dezastru. Acestea includ posibilitatea de a restaura rapid datele în cazul unui incident major, precum un atac cibernetic sau o eroare umană. De asemenea, puteţi crea planuri de recuperare personalizate, care să definească priorităţile şi etapele de recuperare a datelor.

 

O altă caracteristică importantă a Veeam Backup pentru AWS este posibilitatea de a face backup şi restaurare pe mai multe regiuni AWS. Aceasta vă oferă flexibilitate şi redundanţă, asigurându-vă că datele dumneavoastră sunt protejate în mai multe locaţii geografice.
Pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt în siguranţă, Veeam Backup pentru AWS utilizează tehnologia de criptare avansată. Astfel, toate datele sunt protejate în timpul transferului şi în repaus, asigurându-vă că informaţiile dumneavoastră rămân confidenţiale şi integre.

 

Veeam pentru AWS este o soluţie puternică şi flexibilă pentru backup şi restaurare în cloud-ul AWS. Cu funcţionalităţi avansate de personalizare şi recuperare în caz de dezastru, acest produs vă oferă controlul şi siguranţa necesare pentru a vă proteja datele în mediul AWS.

veeam backup

Veeam Free


Veeam Backup Free este varianta gratuită a softului Veeam şi oferă mai multe opţiuni de backup şi restaurare decât majoritatea soluţiilor gratuite de pe piaţă. În ciuda faptului că este gratuit, acesta nu compromite în niciun fel asupra siguranţei sau fiabilităţii datelor dumneavoastră.

 

O mare parte din forţa Veeam Backup Free provine din faptul că vă permite să restauraţi datele la nivel de fişiere. Acesta înseamnă că, dacă aveţi un backup al întregului sistem, puteţi să restauraţi un singur fişier sau un director, fără a fi nevoie să restauraţi totul. Acesta este un real avantaj pentru cei care au nevoie de un nivel ridicat de flexibilitate.
Veeam Backup Free este, de asemenea, compatibil cu diferite tipuri de medii de stocare, inclusiv discuri locale, discuri de reţea şi dispozitive de stocare conectate prin USB. Aceasta înseamnă că puteţi alege cea mai potrivită opţiune de stocare pentru nevoile dumneavoastră specifice.

 

Un alt aspect important al Veeam editia Free este că vă permite să programaţi backup-urile în funcţie de nevoile dumneavoastră. Puteţi seta un program zilnic, săptămânal sau lunar pentru a asigura că datele dumneavoastră sunt protejate în mod regulat şi în mod automat. Aceasta vă oferă pacea sufletească că informaţiile dumneavoastră sunt în siguranţă, fără a fi nevoie să vă faceţi griji în mod constant cu privire la efectuarea manuală a backup-urilor.

 

Pe lângă opţiunile de backup şi restaurare, Veeam Backup Free oferă şi funcţionalităţi suplimentare, cum ar fi monitorizarea şi raportarea stării backup-urilor. Acest lucru vă permite să aveţi o imagine clară asupra performanţei şi integrităţii backup-urilor dumneavoastră, astfel încât să puteţi interveni rapid în cazul unor probleme sau erori.

 

Veeam Backup Free este o soluţie puternică şi fiabilă pentru backup şi restaurare, care oferă mai multe opţiuni decât majoritatea soluţiilor gratuite de pe piaţă. Indiferent dacă aveţi nevoie să restauraţi un singur fişier sau un întreg sistem, Veeam Backup Free vă oferă flexibilitatea şi siguranţa necesare pentru a vă proteja datele în mod eficient.

Veeam Backup Free

Veeam Backup pentru Microsoft 365


Veeam Backup pentru Microsoft 365 este un instrument indispensabil pentru orice organizaţie care utilizează serviciile Microsoft 365. Oferă protecţie pentru Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business şi Microsoft Teams.
Această soluţie de backup vă asigură că datele dvs. din Microsoft 365 sunt întotdeauna protejate împotriva pierderilor accidentale, ameninţărilor de securitate şi a altor incidente. Funcţionalitatea de căutare avansată şi restaurare granulară vă permite să recuperaţi elemente individuale, în funcţie de necesităţi.

 

Veeam Backup pentru Microsoft 365 oferă o serie de funcţionalităţi avansate care vă ajută să vă protejaţi eficient datele din mediul Microsoft 365. Printre acestea se numără:

 

• Protecţie completă a datelor: Soluţia asigură o protecţie cuprinzătoare pentru toate aplicaţiile din Microsoft 365, asigurându-vă că nu veţi pierde niciodată informaţiile esenţiale.

 

• Restaurare flexibilă: Puteţi recupera rapid şi uşor datele pierdute sau şterse accidental, fie că este vorba despre e-mailuri, documente SharePoint sau fişiere OneDrive.

 

• Monitorizare şi raportare: Veeam pentru Microsoft 365 vă oferă posibilitatea de a monitoriza şi raporta în timp real starea backup-ului şi a restaurărilor, asigurându-vă că totul funcţionează corespunzător.

 

• Automatizare şi planificare: Puteţi programa backup-urile şi restaurările în funcţie de nevoile dvs., astfel încât să nu pierdeţi timp preţios cu administrarea manuală a acestora.

 

• Securitate avansată: Soluţia vă protejează datele împotriva ameninţărilor cibernetice, oferind suport pentru autentificarea multifactor şi criptarea datelor.

 

Indiferent de mărimea sau industria în care activaţi, Backup pentru Microsoft 365 vă oferă pacea sufletească că datele dvs. sunt în siguranţă şi că pot fi recuperate în orice moment. Nu vă mai faceţi griji cu privire la pierderea informaţiilor critice sau la ameninţările de securitate, Veeam are totul sub control!

 

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum licenta Veeam Backup pentru Microsoft 365 vă poate ajuta să vă protejaţi datele şi să vă asiguraţi continuitatea afacerii!

Veeam Backup Essentials


Veeam Backup Essentials este un pachet complet conceput pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Acest pachet combină capabilităţile de backup, restaurare şi replicare ale Veeam Backup & Replication cu funcţionalităţile avansate de monitorizare, raportare şi capacitate de Veeam ONE.
Cu Veeam Backup Essentials, organizaţiile mici şi mijlocii pot beneficia de aceleaşi caracteristici de clasa întâi ca şi întreprinderile de mari dimensiuni, dar cu un preţ mai accesibil. Acesta include protecţie pentru VM-uri, servere, staţii de lucru, cloud şi aplicaţii enterprise.

 

Veeam Backup Essentials oferă o soluţie completă şi eficientă pentru protejarea datelor în mediul de afaceri. Cu ajutorul funcţionalităţilor avansate de backup şi restaurare, organizaţiile pot asigura o protecţie solidă împotriva pierderii datelor. Aceasta înseamnă că în cazul unui incident neplăcut, cum ar fi un atac cibernetic sau o defecţiune a hardware-ului, datele pot fi recuperate rapid şi eficient.
Veeam Essentials oferă şi opţiuni de replicare, ceea ce înseamnă că datele pot fi duplicate într-un alt loc sau într-un centru de date secundar. Aceasta asigură o rezilienţă sporită şi o protecţie împotriva pierderii datelor în cazul unui dezastru natural sau a unei întreruperi majore a serviciilor.
Pentru a asigura o monitorizare eficientă a mediului de backup şi a performanţei sistemului, Veeam Backup Essentials include funcţionalităţi avansate de monitorizare şi raportare. Acestea permit administratorilor să monitorizeze starea backup-ului şi să primească alerte în timp real în cazul unor probleme sau a unor potenţiale ameninţări la adresa datelor.
De asemenea, Backup Essentials oferă şi capacitatea de a gestiona eficient resursele de stocare. Cu ajutorul funcţionalităţilor avansate de deduplicare şi compresie a datelor, organizaţiile pot economisi spaţiu şi pot optimiza utilizarea resurselor de stocare disponibile.

 

Veeam Backup Essentials este o soluţie completă şi eficientă pentru protejarea datelor în mediul de afaceri. Cu funcţionalităţile sale avansate de backup, restaurare, replicare, monitorizare şi raportare, acest pachet oferă organizaţiilor mici şi mijlocii posibilitatea de a beneficia de aceleaşi caracteristici de clasa întâi ca şi întreprinderile de mari dimensiuni, dar cu un preţ mai accesibil.

veeam backup GCP

Recomandari:

Viuzalizati toate produsele din categoria