• 0724.209.035
 • contact@sam-romania.ro
 • Bucuresti, Romania

Switch Cisco MS120-48

Te-ai săturat să te confrunți cu viteze reduse ale rețelei, congestionare a rețelei și scalabilitate slabă? Switch-ul MS120-48 poate fi soluția pe care ați căutat-o. Acest switch avansat oferă numeroase beneficii pentru rețeaua dvs., inclusiv performanță îmbunătățită, caracteristici de securitate îmbunătățite și management simplificat al rețelei. Să aruncăm o privire mai atentă la ce are de oferit switch-ul MS120-48. 

Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Te-ai săturat să te confrunți cu viteze reduse ale rețelei, congestionare a rețelei și scalabilitate slabă? Switch-ul MS120-48 poate fi soluția pe care ați căutat-o. Acest switch avansat oferă numeroase beneficii pentru rețeaua dvs., inclusiv performanță îmbunătățită, caracteristici de securitate îmbunătățite și management simplificat al rețelei. Să aruncăm o privire mai atentă la ce are de oferit switch-ul Cisco Meraki MS120-48.

 

Descrierea echipamentului MS120-48


Switch-ul MS120-48 este un switch de înaltă performanță conceput pentru rețelele mici și mijlocii. Oferă caracteristici și capabilități avansate care au fost cândva disponibile doar pentru rețelele la nivel de întreprindere. Switch-ul este ușor de instalat și configurat, iar interfața intuitivă a tabloului de bord îl face ușor de gestionat. Dacă sunteți în căutarea unui switch care vă poate îmbunătăți performanța și securitatea rețelei, switch-ul Meraki MS120-48 este o alegere excelentă.

 

Caracteristicile switch-ului MS120-48


Switch-ul MS120-48 oferă o gamă largă de caracteristici care îmbunătățesc performanța, securitatea și managementul rețelei. Aceste caracteristici includ:

 

 • Viteze rapide de transfer de date: switch-ul Cisco MS120-48 oferă viteze rapide de transfer de date, permițând transferul de date rapid și eficient în rețeaua dumneavoastră.
 •  
 • Congestie redusă în rețea: Cu funcțiile sale avansate, switch-ul MS120-48 poate ajuta la reducerea congestionării rețelei, rezultând performanțe îmbunătățite ale rețelei.
 • Scalabilitate îmbunătățită: switch-ul MS120-48 este proiectat pentru a fi scalabil, permițându-vă să vă extindeți cu ușurință rețeaua pe măsură ce afacerea dvs. crește.
  Protecție avansată împotriva amenințărilor: switch-ul MS120-48 oferă protecție avansată împotriva amenințărilor, ajutând la menținerea rețelei în siguranță împotriva potențialelor amenințări.
 • Controlul securizat al accesului: Cu funcțiile sale de control al accesului securizat, Meraki MS120-48 asigură accesul la rețeaua dumneavoastră numai utilizatorilor autorizați.
 • Segmentarea rețelei: switch-ul MS120-48 vă permite să segmentați rețeaua, îmbunătățind securitatea și performanța prin separarea diferitelor tipuri de trafic.
 •  

Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre aceste caracteristici cheie și la modul în care pot beneficia rețeaua dvs.

 

 Switch-ul MS120-48 oferă viteze rapide de transfer de date, ceea ce este esențial pentru companiile care au nevoie să transfere cantități mari de date rapid și eficient. Cu vitezele sale rapide de transfer de date, switch-ul Cisco Meraki MS120-48 poate ajuta la îmbunătățirea productivității și la reducerea timpilor de nefuncționare. 

Congestia rețelei poate fi o problemă majoră pentru întreprinderi, ceea ce duce la viteze reduse ale rețelei și productivitate redusă. Cu funcțiile sale avansate, switch-ul MS120-48 poate ajuta la reducerea congestionării rețelei, rezultând o performanță îmbunătățită a rețelei. Prin prioritizarea anumitor tipuri de trafic și prin limitarea lățimii de bandă pentru altele, Meraki MS120-48 vă poate ajuta să vă asigurați că rețeaua dumneavoastră funcționează fără probleme și eficient. 


Switch-ul MS120-48 este proiectat pentru a fi scalabil, permițându-vă să vă extindeți cu ușurință rețeaua pe măsură ce afacerea dvs. crește. Indiferent dacă trebuie să adăugați mai multe dispozitive sau să vă măriți lățimea de bandă, MS120-48 poate satisface nevoile dvs. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru companiile care doresc să se dezvolte și să-și extindă operațiunile.

 

Protecție avansată împotriva amenințărilor cu MS120-48


Cu funcțiile sale avansate de protecție împotriva amenințărilor, switch-ul MS120-48 vă poate ajuta să vă protejați rețeaua de potențiale amenințări. Fie că este vorba de programe malware, viruși sau alte tipuri de atacuri cibernetice, Cisco MS120-48 vă poate ajuta să vă protejați rețeaua și să vă păstrați datele în siguranță. Acest lucru este esențial pentru companiile care se ocupă de informații sensibile sau trebuie să respecte reglementările stricte privind confidențialitatea datelor.

MS120-48


Switch-ul MS120-48 oferă caracteristici securizate de control al accesului, asigurând că numai utilizatorii autorizați au acces la rețeaua dumneavoastră. Acest lucru este esențial pentru companiile care se ocupă de informații sensibile sau trebuie să respecte reglementările stricte privind confidențialitatea datelor. Cu funcțiile sale de control al accesului securizat, MS120-48 vă poate ajuta să vă păstrați rețeaua în siguranță și datele dumneavoastră în siguranță. 

 

MS120-48 vă permite să segmentați rețeaua, îmbunătățind securitatea și performanța prin separarea diferitelor tipuri de trafic. Acest lucru este util în special pentru companiile care se ocupă de informații sensibile sau care trebuie să respecte reglementările stricte privind confidențialitatea datelor. Prin segmentarea rețelei, vă puteți asigura că datele sensibile sunt păstrate separat de alte tipuri de trafic, reducând riscul de încălcare a datelor și alte probleme de securitate.

 

Comparativ MS120-48 cu alte modele


În comparație cu alte switch-uri de pe piață, MS120-48 se remarcă prin caracteristicile și capacitățile sale avansate. Oferă viteze mai rapide de transfer de date și congestionare redusă a rețelei, rezultând o performanță îmbunătățită a rețelei. În plus, oferă caracteristici de securitate îmbunătățite, inclusiv protecție avansată împotriva amenințărilor și segmentarea rețelei. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru întreprinderile mici și mijlocii care necesită performanță de rețea fiabilă și sigură.

Dacă sunteți în căutarea unui switch care vă poate îmbunătăți performanța și securitatea rețelei, Meraki MS120-48 este o alegere excelentă.

Cu funcțiile și capabilitățile sale avansate, vă poate ajuta să vă duceți rețeaua la următorul nivel și să vă asigurați că afacerea dumneavoastră funcționează fără probleme și eficient.

Performanță îmbunătățită a rețelei cu ajutorul Cisco Meraki MS120-48

 

Switch-ul MS120-48 este un instrument puternic de rețea care oferă mai multe caracteristici care îmbunătățesc performanța rețelei. Cu tehnologia sa avansată, poate ajuta companiile să gestioneze volume mari de date fără a întâmpina întârzieri sau congestionare a rețelei.

Iată câteva dintre beneficiile cheie ale utilizării Cisco Meraki MS120-48:

 

Viteze mai mari de transfer de date


Switch-ul MS120-48 oferă viteze fulgerătoare de transfer de date, asigurând că rețeaua dumneavoastră poate gestiona cantități mari de date fără nicio întârziere. Acest lucru este deosebit de important pentru companiile care se bazează pe transferul de date în timp real, cum ar fi cele din sectorul financiar sau al sănătății. Cu MS120-48, puteți fi sigur că datele dumneavoastră vor fi transferate rapid și eficient.

De exemplu, imaginați-vă o organizație de asistență medicală care trebuie să transfere datele pacientului rapid și în siguranță între diferite departamente. Cu Switch-ul Meraki MS120-48, aceștia pot face acest lucru fără întârzieri sau întreruperi, asigurându-se că îngrijirea pacientului nu este compromisă.

 

Congestie redusă în rețea cu MS120-48


Switch-ul Meraki MS120-48 este proiectat pentru a reduce congestionarea rețelei, asigurând că rețeaua dumneavoastră funcționează fără probleme chiar și în perioadele cu trafic intens. Acest lucru se realizează prin utilizarea tehnologiilor avansate de comutare, cum ar fi Quality of Service (QoS) și Storm Control.
De exemplu, să presupunem că o afacere se confruntă cu o creștere bruscă a traficului de rețea din cauza creșterii cererilor sau tranzacțiilor clienților. În acest caz, switch-ul MS120-48 poate prioritiza automat datele critice și poate asigura că acestea sunt livrate fără întârziere, în timp ce datele mai puțin importante sunt puse în coadă și trimise atunci când rețeaua este mai puțin ocupată. Acest lucru poate ajuta la prevenirea congestionării rețelei și la asigurarea faptului că afacerea poate continua să funcționeze fără probleme chiar și în perioadele de vârf.

 

Scalabilitate îmbunătățită


Meraki MS120-48 este proiectat pentru scalabilitate, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru companiile în creștere. Vă permite să adăugați cu ușurință noi dispozitive și să vă extindeți rețeaua fără a avea probleme de performanță.
De exemplu, să presupunem că o afacere se extinde și trebuie să adauge mai multe dispozitive la rețeaua sa, cum ar fi imprimante, computere și alte periferice. În acest caz, switch-ul MS120-48 poate găzdui cu ușurință aceste noi dispozitive fără a afecta performanța rețelei. Acest lucru poate ajuta companiile să se extindă rapid și eficient, fără a vă face griji cu privire la timpul de nefuncționare a rețelei sau problemele de performanță.

 

În concluzie, Meraki MS120-48 este o alegere excelentă pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească performanța rețelei. Cu funcțiile sale avansate, cum ar fi viteze mai mari de transfer de date, congestionare redusă a rețelei și scalabilitate îmbunătățită, poate ajuta companiile să opereze mai eficient și mai eficient. Deci, de ce să așteptați? Investește astăzi în MS120-48 și du-ți performanța rețelei la nivelul următor!

Cisco Meraki MS120-48

Funcții de securitate îmbunătățite


Cisco Meraki MS120-48 este proiectat pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate pentru rețeaua dumneavoastră. Cu funcții de securitate avansate, rețeaua dumneavoastră este protejată împotriva amenințărilor și vulnerabilităților.

Aceste caracteristici includ:

 

Protecție avansată împotriva amenințărilor


Meraki MS120-48 oferă protecție avansată împotriva amenințărilor, detectând și prevenind atacurile de rețea înainte ca acestea să provoace daune. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor protocoale și tehnologii de securitate sofisticate, cum ar fi Listele de control al accesului (ACL) și securitatea porturilor bazate pe MAC.
ACL-urile sunt folosite pentru a controla traficul de rețea prin filtrarea pachetelor pe baza unor criterii precum adrese IP sursă și destinație, numere de porturi și protocoale. Acest lucru previne accesul neautorizat și oprește atacurile înainte ca acestea să provoace daune. Securitatea porturilor bazată pe MAC restricționează accesul la rețea, permițând accesul la rețea doar anumitor adrese MAC.

 

Controlul accesului securizat


Switch-ul MS120-48 oferă control securizat al accesului, asigurând că numai personalul autorizat poate accesa rețeaua dumneavoastră. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor caracteristici precum autentificarea portului și VLAN-urile pentru oaspeți.
Autentificarea portului este un proces care necesită utilizatorilor să furnizeze acreditări de conectare înainte de a li se acorda acces la rețea. Acest lucru previne accesul neautorizat și se asigură că numai personalul autorizat poate accesa rețeaua. VLAN-urile pentru oaspeți vă permit să creați o rețea separată pentru oaspeți, asigurându-vă că aceștia nu au acces la informații sensibile din rețeaua dvs.

 

Segmentarea rețelei cu Meraki MS120-48


Cisco Meraki MS120-48 vă permite să vă segmentați rețeaua, izolând dispozitivele și aplicațiile pentru a preveni răspândirea programelor malware și a altor amenințări de securitate. Acest lucru se realizează prin utilizarea VLAN-urilor și a listelor de control al accesului (ACL).
VLAN-urile sunt folosite pentru a crea rețele separate într-o singură rețea fizică. Acest lucru vă permite să izolați dispozitivele și aplicațiile, prevenind răspândirea programelor malware și a altor amenințări de securitate. ACL-urile sunt folosite pentru a controla traficul dintre VLAN-uri, asigurându-se că numai traficul autorizat este permis să treacă între ele.
Cu aceste caracteristici avansate de securitate, Meraki MS120-48 oferă cel mai înalt nivel de securitate pentru rețeaua dumneavoastră. Puteți fi siguri că rețeaua dumneavoastră este protejată împotriva amenințărilor și vulnerabilităților și că numai personalul autorizat are acces la rețea.

 

Management simplificat al rețelei


Gestionarea unei rețele poate fi o sarcină descurajantă, mai ales când vine vorba de configurare și depanare. Cu toate acestea, cu switch-ul MS120-48, gestionarea rețelei a devenit mult mai simplă. Acest comutator este conceput pentru a oferi o interfață ușor de utilizat, care simplifică gestionarea rețelei, facilitând întreținerea rețelelor de către administratorii de rețea.
Meraki MS120-48 vine cu o serie de caracteristici care facilitează gestionarea rețelei. Una dintre cele mai notabile caracteristici este interfața intuitivă a tabloului de bord. Interfața tabloului de bord oferă o reprezentare grafică a rețelei dvs., permițându-vă să identificați și să rezolvați rapid problemele. Acest lucru facilitează pentru administratorii de rețea să monitorizeze performanța rețelei, să depaneze problemele și să facă modificări la configurația rețelei.

 

Interfață intuitivă pentru tabloul de bord

 

Interfața intuitivă a tabloului de bord este concepută pentru a face gestionarea rețelei cât mai ușor posibil. Acesta oferă o imagine de ansamblu clară și concisă a rețelei dvs., permițându-vă să identificați rapid orice probleme care ar putea afecta performanța rețelei. Interfața tabloului de bord este, de asemenea, personalizabilă, permițându-vă să o adaptați nevoilor dvs. specifice. Aceasta înseamnă că puteți alege informațiile care sunt cele mai importante pentru dvs. și să le afișați într-un mod ușor de înțeles.
O altă caracteristică care facilitează gestionarea rețelei este monitorizarea și depanarea de la distanță. Cisco Meraki MS120-48 vă permite să monitorizați și să depanați de la distanță rețeaua, reducând nevoia de vizite la fața locului. Acest lucru se realizează prin utilizarea instrumentelor și protocoalelor de management de la distanță, cum ar fi Protocolul simplu de gestionare a rețelei (SNMP) și NetFlow. Aceste instrumente vă permit să monitorizați performanța rețelei, să identificați problemele și să remediați problemele de oriunde în lume.

 

Monitorizare și depanare de la distanță cu Cisco Meraki MS120-48

 

Monitorizarea de la distanță și depanarea este o schimbare de joc pentru administratorii de rețea. Cu switch-ul MS120-48, puteți urmări îndeaproape rețeaua dvs. de oriunde în lume. Aceasta înseamnă că puteți identifica și rezolva rapid problemele, chiar dacă nu sunteți prezent fizic în locația din rețea. Acest lucru nu numai că economisește timp și bani, dar asigură și faptul că rețeaua dvs. este întotdeauna funcțională.
De asemenea,Meraki MS120-48 se integrează perfect cu infrastructura dvs. de rețea existentă. Acest lucru îl face ușor de implementat și gestionat, deoarece acceptă o gamă largă de protocoale și standarde. Acest lucru asigură că poate fi integrat cu ușurință cu dispozitivele și aplicațiile dvs. existente, făcând gestionarea rețelei o ușoară. 

 

Integrarea noilor dispozitive de rețea cu infrastructura existentă poate fi o bătaie de cap. Cu toate acestea, Meraki MS120-48 este conceput pentru a se integra perfect cu infrastructura dvs. existentă. Aceasta înseamnă că puteți implementa comutatorul fără să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate sau să faceți modificări majore în configurația rețelei. Switch-ul acceptă o gamă largă de protocoale și standarde, inclusiv VLAN, QoS și Link Aggregation Control Protocol (LACP), facilitând integrarea cu dispozitivele și aplicațiile existente.
În concluzie, switch-ul MS120-48 este un schimbător de joc pentru managementul rețelei. Oferă o interfață intuitivă pentru tabloul de bord, monitorizare și depanare de la distanță și integrare perfectă cu infrastructura existentă. Aceste caracteristici fac gestionarea rețelei mai ușoară, mai eficientă și mai rentabilă. Cu Cisco Meraki MS120-48, administratorii de rețea pot petrece mai puțin timp gestionând rețelele și mai mult timp concentrându-se pe alte sarcini importante.

Switch Cisco Meraki MS120-48

Switch-ul MS120-48 oferă numeroase beneficii pentru rețeaua dvs., inclusiv performanță îmbunătățită, caracteristici de securitate îmbunătățite și management simplificat al rețelei. Cu caracteristicile sale avansate și interfața ușor de utilizat, este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii care necesită o performanță de rețea fiabilă și sigură. Așadar, dacă v-ați săturat să aveți de-a face cu viteze reduse ale rețelei, congestionare a rețelei și scalabilitate slabă, este timpul să luați în considerare Cisco Meraki MS120-48.

Daca aveti nevoie de ajutor pentru configurarea unui Switch Cisco Meraki, puteti consulta portofoliul nostru de servicii Cisco.