• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Exagrid Veeam

Vom explora beneficiile integrării Exagrid Veeam. Vom analiza caracteristicile cheie ale Exagrid și modul în care acestea îmbunătățesc protecția datelor în mediile Veeam. Vom discuta și cele mai bune practici pentru configurarea Exagrid cu Veeam și vom compara integrarea Exagrid cu alte soluții de backup disponibile. În final, vom explora cost-eficiența utilizării Exagrid împreună cu Veeam.

 
ExaGrid_Romania

Înțelegerea beneficiilor integrării Exagrid Veeam


Integrarea Exagrid cu soluțiile de backup Veeam aduce numeroase beneficii organizațiilor care utilizează aceste platforme. Unul dintre avantajele majore este scalabilitatea. Exagrid oferă o arhitectură flexibilă ce permite organizarea şi gestionarea eficientă a spațiului de stocare. Astfel, organizațiile pot adăuga sau reduce resursele de stocare în funcție de cerințele lor. Această flexibilitate contribuie la diminuarea costurilor și optimizează eficiența operațională.


O altă caracteristică importantă a integrării Exagrid Veeam este performanța. Exagrid oferă o putere de procesare și o viteză de transfer a datelor superioare, ceea ce duce la un timp de backup și de recuperare mai rapid. Această performanță excelentă asigură o protecție a datelor mai eficientă și minimizează timpul de inactivitate în caz de dezastru.
Mai mult decât atât, Exagrid și Veeam lucrează în armonie, integrându-se perfect pentru a oferi o soluție completă de backup și recuperare a datelor. Funcționalitatea nativă a Exagrid pentru Veeam simplifică procesul de administrare și permite o configurare rapidă și ușoară. Utilizatorii pot beneficia de toate funcționalitățile Veeam, în timp ce Exagrid adaugă capacități suplimentare și o infrastructură robustă de stocare.


Integrarea Exagrid Veeam aduce beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea datelor. Exagrid oferă opțiuni avansate de criptare și control al accesului, asigurând confidențialitatea și integritatea informațiilor stocate. Aceste măsuri de securitate sunt esențiale în contextul actual al amenințărilor cibernetice în continuă evoluție, oferind organizațiilor o protecție sporită împotriva atacurilor și a pierderii datelor sensibile.


De asemenea, integrarea Exagrid Veeam facilitează procesul de recuperare a datelor în situații critice. Cu ajutorul funcționalităților avansate de replicare și failover oferite de această integrare, organizațiile pot restabili rapid accesul la informații în caz de incidente majore, reducând astfel impactul negativ asupra activității lor și asigurând continuitatea operațională.

exagrid veeam

Caracteristici cheie ale Exagrid pentru Veeam Backup Solutions


Exagrid aduce numeroase caracteristici cheie pentru a îmbunătăți soluțiile de backup Veeam. Printre acestea, se numără deduplicarea. Exagrid utilizează o tehnologie avansată de deduplicare, care permite eliminarea duplicatelor de date în mediul de stocare. Aceasta reduce semnificativ necesarul de spațiu și optimizează eficiența algoritmului de backup. Deduplicarea minimizează timpul de transfer al datelor și contribuie la economisirea lățimii de bandă a rețelei.


O altă caracteristică importantă este replicarea eficientă. Exagrid oferă posibilitatea de a replica datele între mai multe locații fără a adăuga complexitate în gestionarea infrastructurii. Aceasta asigură o protecție eficientă împotriva pierderii datelor și minimizează timpul de recuperare în caz de dezastru. Replicarea eficientă între dispozitivele Exagrid permite o recuperare rapidă și o flexibilitate sporită în strategiile de backup.


Alte caracteristici cheie ale Exagrid includ comprimarea datelor, criptarea, suportul nativ pentru protocoalele Veeam Cloud Connect și suportul pentru arhivarea pe termen lung. Toate aceste funcționalități sunt integrate perfect cu soluțiile Veeam, oferind o protecție eficientă și o gestionare simplă a datelor.


Un alt aspect deosebit al soluțiilor Exagrid pentru Veeam Backup este scalabilitatea lor. Exagrid oferă posibilitatea de a adăuga rapid și ușor capacitate de stocare suplimentară în funcție de nevoile în continuă schimbare ale companiei dvs. Această flexibilitate vă permite să gestionați eficient creșterea volumului de date fără a compromite performanța sau securitatea informațiilor.


Pe lângă caracteristicile tehnice avansate, Exagrid se remarcă și prin suportul său de înaltă calitate. Echipa de suport Exagrid este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și consultanță în implementarea și optimizarea soluțiilor de backup. Acest nivel ridicat de suport contribuie la menținerea unei infrastructuri de backup robuste și la reducerea timpului de inactivitate în situații critice.

Deduplication_exagrid veeam

Cum Exagrid îmbunătățește protecția datelor în mediile Veeam


Exagrid adaugă o valoare semnificativă protecției datelor în mediile Veeam. Prin utilizarea tehnologiei avansate de deduplicare și comprimare a datelor, Exagrid minimizează necesarul de spațiu de stocare și optimizează eficiența algoritmului de backup. Astfel, organizațiile pot stoca mai multe date pe mai puțini discuri și le pot accesa rapid și ușor în caz de nevoie.


De asemenea, Exagrid oferă o protecție îmbunătățită împotriva pierderii datelor. Replicarea eficientă și criptarea asigură un nivel ridicat de securitate pentru datele organizației. În plus, funcționalitățile native pentru protocoalele Veeam Cloud Connect facilitează crearea de copii de rezervă în cloud, asigurând o protecție suplimentară și o recuperare rapidă în caz de nevoie.


Exagrid contribuie și la minimizarea riscului de întrerupere a afacerilor. Funcționalitatea nativă pentru arhivarea pe termen lung permite organizatiilor să păstreze datele critice pentru afacere pe o perioadă mai lungă, în conformitate cu cerințele de conformitate. Astfel, în cazul unor situații neașteptate, datele vitale pentru afacere pot fi recuperate rapid și fără probleme.


Un aspect deosebit de util al soluției Exagrid este capacitatea sa de scalabilitate. Cu posibilitatea de a adăuga rapid și ușor module suplimentare de stocare, Exagrid poate crește capacitatea de stocare a datelor în funcție de nevoile organizației, fără a compromite performanța sau securitatea.
De asemenea, Exagrid se remarcă prin integrarea sa perfectă cu mediile Veeam, oferind o experiență de utilizare fără cusur pentru administratori. Interfața intuitivă și funcționalitățile avansate de monitorizare și raportare fac din Exagrid o alegere ideală pentru organizațiile care pun accent pe securitatea și eficiența proceselor de backup și recuperare a datelor.


Cele mai bune practici pentru integrarea Exagrid Veeam


Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește integrarea Exagrid cu soluțiile Veeam, este important să urmați câteva practici recomandate. În primul rând, este esențial să asigurați o infrastructură de rețea adecvată. Asigurați-vă că lățimea de bandă este suficientă pentru a susține transferul rapid al datelor către dispozitivele Exagrid. O infrastructură de rețea bine configurată va maximiza performanța și va minimiza timpul de backup și recuperare a datelor.


În al doilea rând, este recomandat să utilizați caracteristicile native de replicare și criptare oferite de Exagrid. Aceste funcționalități asigură o protecție eficientă a datelor și minimizează riscul de pierdere a acestora. Replicarea datelor între dispozitivele Exagrid și criptarea acestora asigură o securitate sporită și o recuperare rapidă în caz de necesitate.


De asemenea, este important să efectuați o planificare adecvată a politicii de backup și să urmați cele mai bune practici în ceea ce privește retentia datelor. Stabiliți o strategie clară și actualizați politica de backup în funcție de cerințele organizației. În plus, este recomandat să efectuați teste periodice de recuperare a datelor pentru a vă asigura că acestea pot fi recuperate rapid și fără probleme în caz de nevoie.


Un alt aspect crucial în configurarea Exagrid cu Veeam este optimizarea setărilor de deduplicare și compresie. Asigurați-vă că aceste funcționalități sunt activate și configurate corespunzător pentru a maximiza eficiența stocării datelor și a reduce necesarul de spațiu. O deduplicare și compresie bine ajustate pot duce la economii semnificative de spațiu și pot îmbunătăți performanța generală a sistemului.

Comparând integrarea Exagrid Veeam cu alte soluții de backup


Atunci când vine vorba de integrarea Exagrid Veeam, putem observa diferențe semnificative în comparație cu alte soluții de backup disponibile pe piață. Unul dintre principalele avantaje ale integrării Exagrid Veeam este flexibilitatea și scalabilitatea oferite. Exagrid permite organizațiilor să adauge sau să reducă resursele de stocare în funcție de cerințele lor, ceea ce optimizează eficiența operațională și minimizează costurile.


Performanța superioară oferită de Exagrid aduce un avantaj semnificativ comparativ cu alte soluții de backup. Timpul de backup și recuperare este redus semnificativ, asigurând o protecție eficientă a datelor și minimizând timpul de inactivitate în caz de dezastru.


De asemenea, caracteristicile cheie oferite de Exagrid, cum ar fi deduplicarea globală, replicarea eficientă și suportul nativ pentru protocoalele Veeam Cloud Connect, adaugă un grad ridicat de eficiență și flexibilitate întregului proces de backup și recuperare.
Un alt aspect important de menționat este integrarea perfectă a Exagrid și Veeam în mediile de virtualizare. Această integrare facilitează administrarea și monitorizarea datelor de backup și oferă o vizibilitate extinsă asupra întregului ecosistem IT al organizației.


Mai mult decât atât, Exagrid oferă suport pentru o varietate de aplicații și sisteme de operare, ceea ce îl face o soluție versatilă potrivită pentru diverse medii de lucru. Această adaptabilitate îi permite Exagrid să se integreze armonios în infrastructurile existente, fără a necesita modificări majore sau investiții suplimentare în resurse tehnice.

4 moduri în care Veeam și ExaGrid susțin strategia dvs. de protecție a datelor și backup


Două companii, o soluție cuprinzătoare. ExaGrid și Veeam revoluționează soluțiile de backup la nivel întreprindere cu Tiered Backup Storage.

În lumea rapidă a securității datelor, o soluție de backup rezistentă și de încredere este o necesitate absolută. De peste un deceniu, ExaGrid și Veeam s-au unit pentru a oferi produse de top care comunică fără probleme împreună. Cele două și-au unit expertiza pentru a combina produsele lor extrem de diferențiate în soluții de backup scalabile și rentabile, permițând astfel întreprinderilor să obțină performanța și eficiența necesare pentru a-și realiza obiectivele de backup, recuperare și recuperare în caz de dezastru (DR).


Ce face ca acest parteneriat să fie atât de unic?

Explorăm modul în care soluția Tiered Backup Storage a ExaGrid și Veeam a revoluționat backup-ul datelor, recuperarea și recuperarea în caz de dezastru.

 

Echipamentele ExaGrid sunt proiectate să funcționeze fără probleme cu Data Mover-ul Veeam, datorită ExaGrid-Veeam Accelerated Data Mover.

Această integrare adaugă o gamă de funcții avansate, inclusiv:


– Sure Backup
– Virtual Lab
– Recuperare instantanee a mașinilor virtuale (VM)
– Replicare și copiere date


Această combinație de funcții și colaborarea între cei doi parteneri îi diferențiază în lumea competitivă a soluțiilor de backup în mai multe moduri:


1. Costuri reduse pentru retenția pe termen lung


ExaGrid Tiered Backup Storage, când este utilizat în tandem cu Veeam Availability Suite, oferă o soluție puternică pentru ca întreprinderile să-și reducă semnificativ costurile. Această combinație este renumită pentru capacitatea sa de a oferi cele mai rapide backup-uri și restaurări din industrie, reducând aceste procese de la minute la doar câteva secunde.


Combinând backup-urile Veeam cu ExaGrid Landing Zone, ExaGrid-Veeam Accelerated Data Mover și suportul ExaGrid pentru Veeam Scale-Out Backup Repositories (SOBR), optimizează semnificativ gestionarea datelor. Acest lucru înseamnă că ExaGrid profită de deduplicarea Veeam și compresia prietenoasă pentru deduplicare pentru a obține restaurări mai rapide ale datelor și boot-uri ale mașinilor virtuale. Acest proces reduce raportul de deduplicare de la 2:1 la un impresionant 14:1, rezultând economii substanțiale de stocare și costuri pentru retenția pe termen lung.


Mai mult, această soluție prezintă un sistem de stocare scalabil care poate crește fără probleme odată cu nevoile dvs. în expansiune de date. Acest lucru permite companiilor să gestioneze eficient datele și să evite costurile excesive de stocare.

2. Backup și recuperare rapidă


Viteza este esențială când vine vorba de backup și recuperare a datelor. Cu comunicarea Veeam-to-Veeam, datele sunt mutate și restaurate cu 30% mai rapid decât alte metode. Chiar și procesul de pornire a mașinilor virtuale durează secunde până la câteva minute cel mult.


În plus, cu lansarea Versiunii 12, funcția Veeam Fast Clone rulează acum de 30 de ori mai repede decât versiunea anterioară. Capacitatea sa de a efectua backup-uri sintetice complete pe aparatele ExaGrid este o inovație remarcabilă.


Acest lucru înseamnă că, atunci când aveți nevoie să resintentizați backup-urile sintetice complete în ExaGrid Landing Zone, procesul este acum incredibil de rapid. Aceasta se traduce prin cele mai rapide restaurări de date și boot-uri ale mașinilor virtuale din întreaga industrie.


3. Scalabilitate și gata pentru cloud


Volumul în creștere de date pe care le producem reprezintă o provocare semnificativă pentru companiile care se luptă să mențină un sistem eficient de backup al datelor. Cu toate acestea, soluția ExaGrid Veeam oferă o soluție la această problemă cu scalabilitate rezistentă la viitor. Cu alte cuvinte, pe măsură ce datele dvs. cresc, sistemul dvs. de backup nu va fi lăsat în urmă.


Frumusețea acestei scalabilități este simplitatea sa. Atunci când datele dvs. se extind, adăugați pur și simplu un alt aparat ExaGrid în configurația dvs. pentru a crea mai mult spațiu de stocare. În acest fel, sistemul dvs. de backup poate gestiona fără probleme nevoile dvs. crescânde de date, fără probleme sau ajustări complexe.


4. Securitate cuprinzătoare și protecție împotriva ransomware-ului


ExaGrid și Veeam înțeleg că păstrarea datelor dvs. în siguranță este o prioritate majoră. Au pus în aplicare o arhitectură viabilă pentru a vă proteja informațiile.

Acest sistem include diverse funcții importante, cum ar fi:


– Control de acces bazat pe roluri (RBAC): Doar persoanele care ar trebui să aibă acces la datele dvs. pot ajunge la ele.
– Autentificare cu doi factori: Acum va fi extrem de greu pentru oricine să acceseze datele dvs. fără permisiunea dvs.
– HTTPS securizat și certificate TLS: Această funcție păstrează datele dvs. în siguranță în timpul transmisiei.
– Liste albe bazate pe IP: Cu această opțiune, doar dispozitivele de încredere sunt autorizate să se conecteze la rețea.
– Monitorizare extinsă: Acest lucru asigură protecția constantă a datelor dvs. pe toate dispozitivele.
– Unități auto-criptate și criptare WAN: Acest strat suplimentar de securitate oferă niveluri suplimentare de protecție. Gândiți-vă la asta ca și cum ați pune încă o lacăt pe ușa datelor dvs.


Această combinație de măsuri de securitate face din soluția ExaGrid Veeam o apărare solidă împotriva amenințărilor potențiale, cum ar fi ransomware-ul.

Parteneriatul extins al ExaGrid și Veeam oferă o soluție de backup de top, de trei ori mai rapidă decât concurența. Include mentenanță, asistență și întreținere fără costuri ascunse, unificând în mod seamless produse și arhitecturi IT de top.


Dacă gestionarea și protecția datelor fac parte din strategia dvs. de afaceri, contactați SAM Romania pentru a începe călătoria dvs. de recuperare a datelor și în caz de dezastru.

Este momentul să vă îmbunătățiți protecția datelor cu un backup stocare stratificată pentru performanță îmbunătățită, eficiență a costurilor și scalabilitate.

SAM Romania este partener autorizat ExaGrid si comercialieaza toata gama de echipamente din portofoliul producatorului.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

Recomandari: