• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Acronis VMware

Acronis VMware este o suită puternică de instrumente și servicii care sunt concepute special pentru a oferi o soluție completă de backup și restaurare pentru medii VMware. Indiferent dacă utilizați Acronis Backup for VMware, Acronis VMware Agent, Acronis VMware ESXi sau Acronis VMware Backup, acestea toate vă oferă funcționalități și opțiuni avansate pentru a vă asigura că datele și mașinile virtuale sunt protejate și securizate în mod corespunzător.Acronis Backup for VMware


Acronis Backup for VMware este un instrument de backup și recuperare puternic care vă permite să creați copii de rezervă complete ale mașinilor virtuale VMware și să le restaurați în cazul unei defecțiuni sau a unei pierderi de date. Cu Acronis Backup for VMware, puteți programa backup-urile să ruleze automat la intervale regulate și să le păstrați într-un loc sigur și accesibil în caz de nevoie.
Una dintre caracteristicile cheie ale Acronis Backup for VMware este posibilitatea de a restaura mașinile virtuale într-un mod foarte rapid. Chiar și în cazul unui eșec total al sistemului, puteți restaura întreaga infrastructură VMware în câteva minute, astfel încât să puteți minimiza timpul de inactivitate și să vă reluați activitatea cât mai curând posibil.

 

Acronis Backup for VMware oferă o gamă largă de opțiuni de restaurare. Puteți alege să restaurați întreaga mașină virtuală sau doar anumite fișiere și foldere. De asemenea, puteți alege să restaurați mașina virtuală pe același server sau pe un alt server VMware. Această flexibilitate vă permite să gestionați eficient resursele și să vă adaptați nevoilor dumneavoastră specifice.
Un alt avantaj al utilizării Acronis Backup for VMware este capacitatea de a face backup și de a restaura mașinile virtuale în timp real. Acest lucru înseamnă că puteți crea copii de rezervă în timp ce mașinile virtuale sunt în funcțiune, fără a afecta performanța sau disponibilitatea acestora. Astfel, puteți asigura o protecție completă și continuă a datelor dumneavoastră, fără a întrerupe activitatea utilizatorilor sau a aplicațiilor critice.

 

Pe lângă funcționalitatea de backup și recuperare, Acronis Backup for VMware oferă și o serie de funcții avansate de administrare a datelor. Puteți monitoriza și gestiona toate backup-urile și restaurările dintr-o interfață centralizată, care vă oferă o imagine de ansamblu asupra stării și performanței sistemului dumneavoastră. De asemenea, puteți configura alerte și notificări pentru a fi informat în timp real despre orice eveniment important sau problemă care apare în mediul dumneavoastră virtualizat.

 

Acronis Backup for VMware este soluția ideală pentru protejarea și gestionarea eficientă a mașinilor virtuale VMware. Cu funcționalități puternice de backup și recuperare, precum și cu opțiuni avansate de administrare a datelor, acest instrument vă oferă siguranța că puteți face față oricărei situații neprevăzute și că puteți menține continuitatea afacerii dumneavoastră.

Investiția în Acronis Backup for VMware va aduce beneficii pe termen lung și vă va asigura că datele dumneavoastră sunt în siguranță și accesibile în orice moment.

VMWare Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Pentru alte recomandari verificati categoria:

Acronis VMware Agent


Acronis VMware Agent este o componentă esențială a suitei Acronis VMware și oferă posibilitatea de a vă conecta și administra mașinile virtuale VMware dintr-o interfață centralizată. Cu Acronis VMware Agent, puteți monitoriza starea și performanța mașinilor virtuale, puteți configura parametrii de backup și restaurare și puteți gestiona toate operațiile de backup și recuperare într-un mod eficient și ușor de utilizat.

 

O caracteristică valoroasă a Acronis VMware Agent este capacitatea sa de a crea snapshote ale mașinilor virtuale în timp real. Aceste snapshote sunt realizate în mod regulat și vă permit să reveniți la o stare anterioară a mașinii virtuale în caz de necesitate. Acest lucru este util în situații în care trebuie să anulați o actualizare sau să remediați erori din sistem.

 

Acronis VMware Agent oferă și funcționalitatea de replicare a mașinilor virtuale. Aceasta înseamnă că puteți crea copii exacte ale mașinilor virtuale și le puteți distribui pe mai multe servere VMware. Această funcționalitate este deosebit de utilă în cazul în care doriți să asigurați redundanță și disponibilitate ridicată pentru mașinile virtuale.
Un alt aspect important al Acronis VMware Agent este capacitatea sa de a face backup și restaurare granulară a datelor din mașinile virtuale. Aceasta înseamnă că puteți selecta fișiere și foldere specifice din interiorul mașinii virtuale și să le salvați într-un backup separat. Acest lucru vă permite să economisiți spațiu de stocare și timp de backup, deoarece nu trebuie să faceți backup întregii mașini virtuale.

 

Pentru a vă asigura că datele dvs. sunt protejate în mod corespunzător, Acronis VMware Agent oferă și opțiuni avansate de criptare și autentificare. Puteți alege să criptați toate datele de backup și să le protejați cu parole puternice pentru a vă asigura că numai persoanele autorizate au acces la acestea.

 

Acronis VMware Agent este o soluție completă și puternică pentru administrarea și protejarea mașinilor virtuale VMware. Cu funcționalitățile sale avansate și ușurința de utilizare, vă permite să vă gestionați eficient operațiunile de backup și recuperare și să vă asigurați că datele dvs. sunt întotdeauna protejate și disponibile.

acronis vmware

Acronis VMware ESXi


Acronis VMware ESXi este o versiune specială a sistemului de operare VMWare ESXi, care este optimizat pentru utilizarea împreună cu suitele Acronis VMware. Acesta oferă o integrare perfectă și o performanță optimă în realizarea operațiilor de backup și restaurare.

 

Un avantaj major al Acronis este capacitatea sa de a realiza backup-uri incrementale ale mașinilor virtuale. Acest lucru înseamnă că doar modificările aduse mașinilor virtuale de la ultimul backup vor fi salvate, ceea ce reduce semnificativ timpul și resursele necesare pentru realizarea backup-ului.

 

Pe lângă aceasta, Acronis VMware ESXi oferă și o gamă largă de opțiuni de configurare și personalizare a operațiilor de backup. Utilizatorii pot alege să efectueze backup-uri complete, backup-uri incrementale sau backup-uri diferențiale, în funcție de nevoile lor specifice. De asemenea, pot seta programarea automată a backup-urilor și pot configura politici de păstrare a datelor pentru a asigura o protecție adecvată a informațiilor.

 

O altă caracteristică importantă a Acronis este capacitatea sa de a efectua restaurări rapide și eficiente ale mașinilor virtuale. Utilizatorii pot selecta exact ce fișiere sau foldere doresc să fie restaurate și pot alege locația de destinație pentru acestea. De asemenea, pot alege să restaureze mașinile virtuale într-un mediu complet nou sau să le integreze într-un mediu existent.

 

Acronis VMware ESXi oferă, de asemenea, o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să gestioneze și să monitorizeze operațiunile de backup și restaurare. Aceasta oferă informații detaliate despre starea backup-urilor, timpul necesar pentru realizarea acestora și spațiul ocupat de acestea. Utilizatorii pot accesa și configura setările de backup și restaurare direct din interfața grafică, fără a fi nevoie să utilizeze linia de comandă.

 

Acronis VMware ESXi este o soluție puternică și eficientă pentru realizarea operațiilor de backup și restaurare în medii virtuale VMware ESXi. Cu funcționalități avansate și o interfață ușor de utilizat, acesta oferă utilizatorilor un control complet asupra procesului de protecție a datelor și le permite să beneficieze de performanță optimă și de o gestionare simplă a operațiunilor.

acronis vmware backup

Acronis Backup


Acronis VMware Backup este o soluție completă de backup și recuperare pentru mediile VMware, care poate fi adaptată oricărui tip de infrastructură, indiferent de dimensiunea și complexitatea acesteia. Cu ajutorul Acronis Backup, puteți asigura protecția și restaurarea mașinilor virtuale, discurilor, directoarelor și fișierelor într-un mod eficient și fiabil.
Acest instrument vă oferă un control total asupra operațiilor de backup și recuperare, permițându-vă să configurați scheme de backup personalizate, să gestionați politici de alocare a resurselor și să asigurați o protecție adecvată pentru toate datele și mașinile virtuale din mediul VMware.
 
Indiferent de nevoile specifice pe care le aveți și de dimensiunea mediului VMware, Acronis Backup vă oferă instrumentele și funcționalitățile necesare pentru a asigura o protecție robustă și pentru a restaura rapid și eficient datele și mașinile virtuale în caz de defecțiuni sau pierderi de date. Cu aceste soluții avansate, vă puteți concentra pe gestionarea corectă și securizată a mediilor VMware, fără a vă face griji cu privire la pierderea datelor sau la problemele de backup și recuperare.

Acronis VMware Backup oferă o gamă largă de funcționalități și avantaje, care vă vor ajuta să vă protejați mediul VMware în mod eficient și să vă asigurați că datele și mașinile virtuale sunt întotdeauna în siguranță.
Printre acestea se numără:

Backup complet și incremental: Acronis Backup vă permite să realizați atât backup-uri complete, cât și backup-uri incrementale ale mașinilor virtuale, discurilor, directoarelor și fișierelor. Aceasta vă permite să economisiți spațiu de stocare și timp de backup, fără a compromite securitatea datelor.
  • Restaurare rapidă și eficientă: Cu Acronis VMware Backup, puteți restaura rapid și eficient mașinile virtuale și datele în caz de defecțiuni sau pierderi de date. Aceasta vă permite să minimizați timpul de inactivitate și să vă recuperați rapid operațiunile de afaceri.
  • Protecție avansată împotriva amenințărilor: Acronis VMware Backup oferă o protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv ransomware și malware. Aceasta vă ajută să vă protejați datele și mașinile virtuale împotriva atacurilor și să vă asigurați că acestea rămân întotdeauna în siguranță.
  • Management centralizat: Acronis Backup vă permite să gestionați toate operațiunile de backup și recuperare de pe o singură consolă centralizată. Aceasta vă oferă o vedere completă asupra stării și progresului backup-urilor, permițându-vă să monitorizați și să gestionați eficient întregul proces.
 
  • Compatibilitate extinsă: Acronis Backup este compatibil cu o gamă largă de versiuni VMware, inclusiv VMware vSphere, VMware ESXi și VMware Workstation. Aceasta vă oferă flexibilitatea de a utiliza soluția de backup și recuperare în mediile VMware pe care le aveți deja implementate.
 
Acronis VMware Backup este soluția ideală pentru protejarea și restaurarea mediilor VMware, oferindu-vă un control total asupra operațiilor de backup și recuperare și asigurându-vă că datele și mașinile virtuale sunt întotdeauna în siguranță.
Indiferent de mărimea și complexitatea mediului VMware, Acronis Backup vă oferă instrumentele și funcționalitățile necesare pentru a vă asigura că operațiunile de afaceri nu sunt afectate de defecțiuni sau pierderi de date.
Pentru alte recomandari verificati categoria: